Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Siyonist Rejimden İlginç Açıklama: Tuzağa Düştük”
    01.06.2010, 06:20:10

Siyonist Rejimden İlginç Açıklama: Tuzağa Düştük” Siyonist İsrail rejiminin İHH insani yardım filosuna yönelik gerçekleştirdiği katliamla ilgili ilginç bir açıklama yapıldı.

Siyonist İsrail rejimi büyükelçilerinden Itamar Rabinovich, İHH İnsani yardım filosunun İsrail devleti için bir tehdit oluşturduğu için etkisizleştirildiğini söyledi.

“Mavi Marmara gemisi radikal İslamcı örgütler için bir cephe idi. Muhtemelen Türkiye’de hükümette olan parti ile de irtibatlıydı” diyen Rabinovich İHH’nın deniz yoluyla Gazze’ye insani yardım organizasyonunu bir “provokasyon” olarak tanımlayarak “ve biz de bu tuzağa düştük” dedi.

VELFECR

http://www.velfecr.com/siyonist-reji...49-haberi.html

Yorum

"2 askeri uçak İsrail'e hareket etti"

01-06-2010

20 vatandaşın ülkemize getirilmesi için görevlendirilen Genelkurmay Başkanlığı'na ait 2 uçağın saat 08.50'de İsrail'e hareket ettiği bildirildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ’’Başkanlığımızca, Genelkurmay Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında sağlanan koordinasyon sonucu 20 vatandaşımızın ülkemize getirilmesi için görevlendirilen Genelkurmay Başkanlığı’na ait 2 uçak saat 08.50’de İsrail’e hareket etmiştir. Sağlık Bakanlığı’na ait uçağın ise saat 10.30’da hareket etmesi planlanıyor’’ denildi.

AYRINTILAR GELECEK...

ANKARA(CİHAN)- Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, İsrail'deki yaralıları almak için 2 ambulans uçağın İsrail'e gittiğini, birisininde saat 10.30'da hareket edeceği bildirildi.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, Türkiye'den Gazze'ye yardım götürmek üzere yola çıkan yardım gemilerinden Mavi Marmara'ya 31 Mayıs 2010 tarihinde sabah saatlerinde, uluslararası sularda İsrail tarafından yapılan askeri müdahaledesinde 20 Türk vatandaşının yaralandığı belirtildi. Açıklamada, yaralıların Türkiye'ye getirilmesi için Genelkurmay Başkanlığı'na ait 2 ve Sağlık Bakanlığı'na ait 1 adet ambulans uçak görevlendirildiğine işaret edildi.

Askeri ambulans uçaklardan 1'i Haifa, diğer 2 uçağın ise Telaviv'deki yaralıları alarak Türkiye'ye getireleceğine işaret edilen açıklamada, şöyle devame edildi: "Başkanlığımızca; Genelkurmay Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında sağlanan koordinasyon sonucu, yaralı 20 vatandaşımızın ülkemize getirilmesi için görevlendirilen uçaklardan Genelkurmay Başkanlığı'na ait 2'si saat 08.50'de İsrail'e hareket etmiştir. Sağlık Bakanlığı'na ait uçağın ise saat 10.30'da hareket etmesi planlanmıştır. Yaralılar, Sağlık Bakanlığı'nca planlanan Ankara'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınacaktır. Ayrıca, diğer vatandaşlarımızın ülkemize dönüşünün sağlanması amacıyla THY'ya ait 3 adet uçak hazır bekletilmektedir."

http://www.rasthaber.com/27245_2%20a...et%20etti.html

Yorum

BBP Başkanı Topçu: israil tüm insanlığa savaş açtı

01-06-2010

ANKARA- Gazze'ye insani yardım götürürken İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan gemilerde Büyük Birlik Partisi'nin üç yetkilisi de bulunuyor. Gelişmeler üzerine partisinin Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK)'nu acilen toplantıya çağıran BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, toplantı sonunda bir açıklama yaptı. Topçu; "İsrail bütün insanlığa karşı savaş açmıştır." dedi.

"İskenderun'daki PKK saldırısı ile İsrail saldırısının aynı zaman dilimine denk gelmesini manidar buluyorum" diyen Topçu, terör saldırısının deniz kuvvetlerine yönelik olmasının da bir mesaj olabileceğini söyledi. Topçu; "Öteden beri İsrail'in PKK'yı desteklediği bilinen bir gerçektir. Eylemlerin benzer saatlerde olmasını bu sebeple manidar görüyorum." ifadesini kullandı.

Gemilerde BBP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Gökhan Özekin, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muhittin Açıcı ve Alperen Ocakları Denizli Temsilcisi Halis Akıncı bulunuyor. BBP'li üç üst düzey yönetici hakkında da bilgi alamadıklarını söyleyen Topçu, İsrail'in bir terör devleti olduğunu bir kez daha kanıtladığını ifade etti. BBP Lideri sözlerini şöyle sürdürdü:

"İsrail'in şiddet ve nefretle kınadığımız bu saldırısı esasında bütün insanlığa açtığı bir savaştır. İnsanlık vicdanına karşı açılmış bir savaştır. O gemilerde 60 farklı milletten insanlık onuru ve vicdanının sesi olmaya gelmiş, masum siviller vardır. İsrail uluslararası hukuku ihlal etmiş, dünyaya racon kesmiştir. Bu dakikadan sonra medeni dünyanın yapacağı iş, İsrail'e haddini bildirmektir. İsrail'i dünya kamuoyunda yalnızlaştırmak, dışlamak ve cezalandırmak insanlığın barış ve huzuru için şarttır."

Topçu, 500 yıl önce İspanya'dan gemilere doldurulup denize dökülmesi planlanan Yahudilere Osmanlı'nın sahip çıktığını ve kurtardığını hatırlattı. İsrail'in bu saldırıyla insanlık tarihi ve medeniyetinde kara bir sayfa daha açtığını belirten Topçu; "İsrail'in yaptığı yanına kalmamalıdır. Türkiye'nin yapacağı birçok yaptırım vardır. Kızılay bu noktada hemen harekete geçirilmelidir. Genelkurmayımız harekete geçmelidir. Derhal şehit ve yaralılarımızın teslim alınması sağlanmalıdır. Bütün anlaşmalar süresiz askıya alınmalıdır. Ülkemizde bulunan yabancı ülke konsolosları bir araya gelip ortak tavır göstermelidir. AB ve BM harekete geçirilmelidir." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

Yorum

Miting Hazırlıklarına Başladık... Katillere Karşı 'Durun' Diyeceğiz...

İsrail'in Gazze'ye giden insani yardım gemilerine silahlı saldırı düzenlemesi üzerine Basın toplantısı gerçekleştiren Numan Kurtulmuş, toplumun vicdanının sesi olacak bir miting yapacaklarını söyledi.
          İsrail’in Firavunlar ve nemrutlar döneminde bile olmadığı kadar büyük bir saldırganlık içinde olduğunu söyleyen ve saldırıyı lanetleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Bu tahminlerin çok ötesinde bir saldırganlıktır ve bu saldırganlık Ortadoğu ve İsrail için yeni bir dönüm noktası olacaktır. Bütünüyle barış ve insani yardım adına hazırlanmış bu gemiler, sadece milletimizin desteğini değil, birçok ülke vatandaşının da desteğini almıştı” diye konuştu.

Gazze yolunda şehit olan kardeşlerimize dua ederek konuşmasına başlayan Saadet Lideri Kurtulmuş, “İsrail'in bugüne kadar attığı her hukuksuz adımın hesabının sorulacağı günlere gelindiğini görüyoruz. Allah mekânlarını cennet etsin ki o kardeşlerimizin kanlarının bereketi hürmetine dünyanın dört bir yanındaki masum insanların çekmiş oldukları ızdıraplar son bulacaktır” ifadelerini kullandı.

FİRAVUNLAR VE NEMRUTLAR BİLE YAPMADI
          Yapılan saldırıların hiçbir insaf ve izanla açıklanamayacağını söyleyen Kurtulmuş, “Vicdanları kanatan bu hain saldırı İsrail’i yalnızlaştıracak ve artık hiçbir güç İsrail’i savunamayacaktır. Tüm dünyada İsrail’in yıllardır sürdürdüğü bu barbar saldırıya karşı, tüm dünyada yeni bir cephe oluşacaktır. Bu olay bize siyonist İsrail’in sınır tanımız saldırganlığının ne boyutlara geldiğini gözler önüne seriyor. Artık İsrail hiç kimsenin dayanamayacağı bir noktaya geldi. Firavunlar’ı ve Nemrutlar’ı bile aratan Siyonist İsrail devletinin bu akılsız davranışları en kısa zamanda hak ile yeksan olacaktır” diye konuştu.

BUNUN ADI KORSANLIK
          Uluslararası sularda İsrail’in yaptığı bu saldırının adının korsanlık olduğunu ifade eden Kurtulmuş, “Bütün süreç uluslar arası sularda gerçekleşti, saldırı uluslar arası hukuk ihlaldir ve asla kabul edilemez. İsrail dünyanın hiçbir yerinde sivil vatandaşa karşı gösterilmeyecek şekilde orantısız bir güç kullandı. Bu devlet mantığı ile asla bağdaşmaz. Dünya Somali’de korsanları önlemek savaş gemilerini oraya gönderiyor. Somali’li çetelerin yaptığı korsanlık ise 21. yüzyılın başında İsrail bu yaptığının adı korsanlık değil midir? Bu korsanlığa dünya neden seyirci kalıyor?” diye sordu.

YAHUDİ VATANDAŞLARA ZARAR VERİLMEMELİ
          Herkesi Türkiye’deki Yahudi vatandaşlara zarar vermemesi konusunda uyaran Kurtulmuş, “Biz, azınlıklara karşı fevkalade hoşgörü gösteren bir milletin evlatlarıyız. Ben milletimizin tüm fertlerinden Yahudi vatandaşlarımıza karşı en ufak bir suistimal ve taciz gerçekleştirilmemesini istirham ediyorum. Unutmayalım ki Mavi Marmara gemisinde de Yahudi inancında olan barışseverler vardı. Hitler zulmüne karşı holokost müzelerini yapanlar bugün en büyük insanlık suçunu işliyorlar. Onlar o gemileri batırsalar da bu gemiler yarının holokost müzeleri olarak kalacaktır” dedi.

İSKENDERUN SALDIRISININ ZAMANLAMASI MANİDAR
          Gemilere saldırılmadan kısa süre önce İskenderun’daki Deniz Kuvvetlerimize roket saldırısı yapılmasını ve 7 askerimizin şehit edilmesini manidar bulduğunu belirten Kurtulmuş, “Ben özellikle bu ilginç tesadüfe dikkat çekiyorum. Doğu Akdeniz’in en önemli deniz üslerinden birine gerçekleştirilen bu karanlık saldırının ardından Mavi Marmara gemisine saldırı yapılması inşallah bir tesadüftür. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden bütün Mehmetçiklerimize de Allah Rahmet eylesin. Biz şehitlerimizi tarihimizin altın sayfalarından birisine kaydediyoruz ve onları bağrımıza basıyoruz” şeklinde konuştu.

SALDIRIDA HEDEF TÜRKİYE’DEYDİ
          Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığını ve bulunduğu coğrafyanın en büyük ülkesi olduğunu ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:“Üzerinde Türk bayrağı bulunan gemilere saldırıldı. Yani İsrail bu saldırıyı doğrudan doğruya Türkiye’ye yapmıştır. Bu kabul edilemez ve gereği yapılmalıdır. Türkiye sadece bugünün değil geleceğin de büyük ülkesidir. Olayın gerçekleştiği andan itibaren Türkiye bütün kurumlarıyla insani yardım koordinasyonu, yaralıların durumu ve şehitlerin akıbeti konusunda son derece aktif bir süreç yürütmelidir. Türkiye’nin onuruna yakışır tepki en kısa zamanda verilmelidir.”

MİTİNG HAZIRLIĞI
          Bundan sonra atılacak adımların önemli olduğunu dile getiren Saadet Lideri Kurtulmuş, “Biz atılan bütün adımların takipçisi olacağız. Bu sorun önemi artırarak devam ederken şehid olan kardeşlerimize gani gani rahmet diliyorum. Geride kalan yakınlarına ve ailelerine hem sabır diliyor hem de onları böylesine kahraman çocuklar yetiştirdikleri için tebrik ediyorum. Yeryüzünde kan ve zulümden başka bir şey bilmeyen siyonist rejimin akıllanması için barış yanlılarının seslerini artırmasını temenni ediyorum. Çok büyük bir mitingi organize edeceğiz. Zalime ve artık bu ülkenin insanlarını da öldürmüş katillere karşı mücadele etmeliyiz” dedi.

SAADET LİDERİ KURTULMUŞ YAPILMASI GEREKENLERİ ŞÖYLE SIRALADI:
          1- Acilen İsrail'e karşı diplomatik bir cephenin oluşturulması gerekir. İsrail'in askeri ve teknolojik gücü vardır ancak İsrail'in en büyük gücü son elli yılda saldırganlığını önleyecek uluslararası bir mekanizma hayata geçirilememiştir. Şimdi vaktidir.

2- Türkiye Cumhuriyeti Devleti hükümeti ivedilikle harekete geçmelidir. Türkiye bu süreçte öncü rol oynamalıdır. BM Güvenlik Konseyi şimdiye kadar toplanıp kararı almalıydı. BM Güvenlik Konseyi, Avrupa Parlamentosu, İKÖ, NATO, Kızılhaç, Arap Birliği ve diğer beynelmilel kurumlar harekete geçmelidir.

3- Bu mesele sadece bir grubun bir parti mensuplarının değil artık milletin tüm fertlerinin 72 milyonun meselesidir. Bütün siyasi partiler ortak bir deklarasyon hazırlamalı ve Türkiye'nin tek yumruk olduğu haykırılmalıdırlar. Biz bütün partilerle ortak çalışmaya hazırız.

4- Büyükelçimiz geri çekilmelidir. Dışişleri Bakanlığı'nın açıklaması yerinde olmakla birlikte olayın vahameti göz önüne alınarak bu bir deklarasyonlar geçiştirilmemelidir.

5- İsrail Büyükelçisi “Persona Non Grata” (İstenmeyen Adam) ilan edilmeli ve ülkesine gönderilmelidir.

6- Bu olay bir savaş suçu olarak uluslar arası mahkemelerde soruşturulmalıdır

7-Gemide şehid edilen kardeşlerimiz nasıl şehid edildi bu önemlidir. Delillerin karartılmasına izin verilmemeli, hükümetimiz harekete geçerek gemilerin tarafsız bir ülkeye çekilmesini sağlamalıdır.

8-Mesele askeri boyutlara taşınmıştır. Doğu Akdeniz'de sular ısınmıştır. Türkiye askeri koruma tedbirlerini en ileri derecede almalıdır. TSK alarm durumunda olmalı ve hassasiyetini muhafaza etmelidir.

9-Gemide bulunan hiç kimseden haber alınamamaktadır. Bilişim çağında yaşıyoruz ancak burnumuzun dibinde neler oluyor, haber alamıyoruz. Uluslararası camianın haber alma özgürlüğünü sağlaması gerekmektedir.

IHH BAŞKAN YARDIMCISI BAŞAR: KONVOYA DOKUNULMAMALIYDI
          IHH Genel Başkan Yardımcısı Veysel Başar da, “Her adımda bize destek veren Saadet Partisi’ne ve Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’a teşekkür ediyoruz. Biz tamemen insani yardım amaçlı yola çıktık. Bizim yaptığımızın İsrail açısından ne anlama geldiğini de biliyorduk. Böyle bir vahşiliğin ve caniliğin vuku bulacağını tahmin edemiyorduk. Eğer uluslar arası hukuk ve adalet varsa konvoya dokunulmaması gerekirdi” dedi.

Yorum

Ağzımda Marlbora ,Elimde Coca Cola

İsrail'i protesto ediyorum (!)

İsrail ordusunun Gazze'ye İnsanı yardım götürmeye çalışan gemilere düzenlediği kanlı saldırı, bütün dünyada protesto ediliyor.

Amerika'nın şımarık çocuğu İsrail'i “kuru-kuru protesto ederken dikkatlerden bir şey kaçıyor.

Halen Amerikan ve İsrail ürünlerini tam hız tüketmeye devam ediyoruz. Televizyonlarda, radyolarda,gazetelerde daha hızlı biçimde reklamlarını pompalıyoruz.

Amerika'da bir süre yaşadığım için biliyorum. Onlarda tıpkı İsrail gibi “elde edilen sonuca” bakarlar.

Neler kazanıp,neler kayıp ettiklerini sorgularlar..

Eğer kayıp ettikleri insanlıksa bir kere, paraysa üç kez düşünürler.

Biz Amerika'yı,İsrail'i üç kez düşünmeye zorlayalım.

İsrail'in barbarlığını, insanlık dışı uygulamalarını proteste etmek istiyorsak, bu konuda gerçekten samimiysek…….İsrail şirketlerinin ve bu şirketlerin ortağı olduğu kişilerden,onların marketlerinden,bankalarından, alış-verişi keselim.

Pizzalarını, Kolalarını, markalarını,yakıt istasyonlarını,kargo şirketlerini,inşaat ürünlerini,otellerini,mobilyalarını hayatımıza soktukları ne varsa….hepsini ama hepsini protesto edelim.

85 milyonluk bir ülkenin tüketim gücünü gösterelim.

Asıl sonuç böyle alınır.

Bizler protestoyu,evimize,mutfağımıza,işyerimize,banka cüzdanımıza taşıyabildiğimiz an sonuca ulaşırız.

Ağzımda Marlbora ,Elimde Coca Cola ile İsrail'i protesto ediyorsam bu bir şey ifade etmez.

“Bu yolculuk yarım kalmamalı” diyorsanız. Amerikan ve İsrail'in bütün ürünlerini protesto edin.

Televizyonlarında,gazetelerinde, radyolarında İsrail ve Amerikan ürünlerinin reklamlarını yayınlayan medya kuruluşlarını,internet sitelerini de protesto edin,uyarın.

İsrail+Amerikan ürünleri hakkında doğru ve sağlıklı bilgiye sahip olanlar e-posta yoluyla bunları çok hızlı biçimde paylaşsın..yada bize yorum olarak yazsın..

Protesto dolu günler dilerim.

Halit Tunç /Cafesiyaset
            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

İHH BAŞKANI BÜLENT YILDIRIMLA GÖRÜŞEN BİR KARDEŞİMİZ'in BİLDİRDİĞİNE GÖRE YILDIRIM, YOLA ÇIKMADAN ÖNCE: "BİZİ KAÇIRIRLAR YA DA VURURLARSA SOKAKLARA DÖKÜLÜN" DEMİŞ.

Yorum

Başbakan Erdoğan, Şili'den yurda döndü. Havaalanından direk Meclis'e geçen Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin TBMM Grubu toplantısında konuşacaktı.

Başbakanlıkta yoğun hareketlilik yaşanması üzerine Erdoğan, Başbakanlık'a gitti. Ak Parti grup toplantısının saat 13.00'e ertelendiği duyuruldu.

Erdoğan, saat 13.00'te İsrail'in sivillere yönelik dünyayı ayağa kaldıran saldırısı ile ilgili ulusa ve uluslararası camiaya yönelik önemli açıklamalar yapacak.

Erdoğan'ın konuşmasını İran'ın Ankara büyükleçisi de salonda izleyenler arasında olacak.

AYNI ANDA ÇEVRİLECEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısındaki konuşması anında İngilizce ve Arapça'ya çevrilecek. Erdoğan'ın grup konuşmasının İngilizce ve Arapça'ya çevrilmesi için grup toplantısı salonuna iki adet kabin kuruldu. Erdoğan'ın konuşmasını çok sayıda yabancı basın mensubunun da takip etmesi bekleniyor.

BAŞBAKANLIK'TA ZİRVE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık'a geldi. Brezilya ve Şili'de temaslarda bulunan ve bu sabah Ankara'ya gelen Erdoğan, sürpriz bir şekilde Ak Parti Grup toplantısını erteleyerek Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi.

Başbakanlık Merkez Bina'daki toplantıya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan katıldı.

Başbakan Erdoğan'ın başkanlık ettiği olağanüstü güvenlik zirvesi saat 12.50'de sona erdi.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI DAKİKA DAKİKA HABER 7'DE

Haber 7

Yorum

Korsanİsrail bu gemiyi de durdurmaya hazırlanıyor

01-06-2010

İsrail donanması, Gazze'ye yardım filosu içinde yer alan gemilerden, yavaş seyrettiği için filoya Kıbrıs açıklarında katılamayan Rachel Corrie gemisini de durdurmaya hazırlanıyor.

Gazze'ye Özgürlük Hareketi tarafından satın alınan ve gerekli tamiratının yapılmasının ardından Gazze'de, Refah'ta 2003 yılında bir yıkımı protesto sırasında İsrail buldozerinin altında kalarak ölen Amerikalı barış eylemcisi Rachel Corrie'nin adı verilen geminin, dün sabah İsrail donanmasının diğer gemilere düzenlediği operasyona rağmen, Gazze'ye doğru yoluna devam ettiği bildirilmişti.

İsrail ordu radyosunun haberine göre, bir askeri kaynak, geminin, yine gerekirse zorla durdurulacağını bildirdi.

Rachel Corrie, Çarşamba sabahı Gazze sahillerine varmayı hedefliyordu.

Sabah

Yorum

IĞDIR SAHİB’ÜZ-ZAMAN CAMİİ DERNEĞİ’NİN BASIN AÇIKLAMASIDIR

Aziz ve Kahhar olan Allah’ın adıyla

“Zulmedenler yakında nasıl bir inkılabla devrileceklerini göreceklerdir. (Şuara Suresi:227)

Kurulduğu günden beridir hiçbir hukuk tanımadan ve vahşice cinayetler işleyerek bölgede tutunmaya çalışan İsrail’in; Gazze’ye yardım götüren gemilere ve yardım gönüllülerine karşı giriştiği son eylem bütün vicdan sahibi insanların takatini tüketmiştir… Amacı sadece yardım götürmek olan ve yine İsrail tarafından hunharca yakıp yıkılan, kadın çocuk, yaşlı, genç demeden katledilen mazlum Gazze halkının yaralarını sarmak isteyen bir çok ülkeden ve her dinden insanın yer aldığı yardım gemilerine yapılan saldırı, aslında bütün insanlığa yapılmıştır.

Artık bu korsanlığa “dur” deme zamanı gelmedi mi? “insan hakları ihlal ediliyor” diye ülkeleri işgal edenler neredeler? Bu hukuk tanımazlığa karşı bir şey yapılmayacak mı? Her zaman olduğu gibi İsrail’in yaptığı bu vahşice cinayetler yine yanına kâr mı kalacaktır? Ey vicdan, ey izan neredesin?

Gazze’de daha bir yıl önce, insanlığın gördüğü en büyük katliamlardan birini gerçekleştiren ve misket bombaları ile başta çocuklar olmak üzere sivilleri yakıp kavuran, beldeleri harabeye çeviren bu korsan devletin, şu ana kadar yaptığı hiçbir canilik, başta Birleşmiş Milletler olmak üzere hiçbir uluslar arası kuruluş tarafından gerekli tepkiyi görmüş değildir. Artık yeter! İnsanlık, bu insanlık dışı devlete ve anlayışa gereken cevabı vermelidir…

Bu vesile ile İsrail denilen terörist ve cani rejimin, uluslar arası hukuku hiçe sayan ve bütün insanlığı derinden yaralayan bu aşağılık eylemini bütün kalbimizle bir defa daha lanetliyor, şehidlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

IĞDIR SAHİB’ÜZ-ZAMAN CAMİİ DERNEĞİ

Yorum

ÖĞRENDİĞİM KADARI İLE CUMA GÜNÜ, CUMA NAMAZI ÇIKIŞI IĞDIRDA BİR MİTİNG YAPILACAK. ÇOK ŞÜKÜR İLAHİ.

Yorum

Korsan İsrail'de katliam kutlamaları - FOTO

01-06-2010

Dünya İsrail'i tel'in ederken İsrailli göstericiler ise Türk Büyükelçiliği önünde toplanarak, Türklerin katledilmesini kutladı!...

Dünya İsrail askerlerinin Gazze konvoyuna düzenlediği saldırı karşısında şok olurken,

operasyonu destekleyen İsrailli protestocular dün gece

Aviv’deki Türk Büyükelçiliği önünde gösteri yaptı.

saldiri.20100601101534.jpg

Göstericiler Türkiye aleyhinde pankartlar taşıdı. Bazı fanatikler de büyükelçilik binasını yumurta attı.

saldiri2.jpg

Yediot Ahronot’un haberine göre, yüzlerce aşırı sağcı gösterici ellerinde taşıdığı İsrail bayraklarıyla Türk Büyükelçiliği’nin önünde toplandı. Daha sonra toplu halde İsrail ulusal marşını söyleyen göstericiler, saldırıyı kutladı.

saldiri5.jpg

Yorum

BM'den İsrail'e kınama

01-06-2010

NEW YORK- BM, İsrail’in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısını kınadı, konuyla ilgili soruşturma talep etti ve sivillerle gemilerin serbest bırakılmasını istedi.

Haber devam edecek...

Ortadoğu'daki durumu ve Filistin meselesini görüşmek üzere Türkiye'nin talebiyle acil olarak toplanan Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, İsrail'in saldırısıyla ilgili tarafsız bir soruşturma talep etti. Konsey, en az 9 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan 'eylemleri' de kınadı.

Türkiye ve Arap ülkeleri, İsrail güçlerinin 'şiddetle' kınanmasını ve 'bağımsız uluslararası soruşturma' başlatılması çağrısı yapılmasını istiyordu. 12 saat süren müzakerelerin ardından yayınlanan başkanlık açıklamasının talep edilen kadar sert olmadığı görüldü.

Açıklamada, İsrail tarafından tutulan gemilerin ve sivillerin derhal bırakılması da talep edildi.

(CİHAN)

http://www.rasthaber.com/27234_BMden...%20kinama.html

Yorum

bu bir göz kıpmadır. devam et yanındayız demedir. içten içe müslümanlara gülmedir.

birleşmiş milletler İslam'ın aleyhine birleşmiş milletlerdir. böyle bir birleşmeden hayır medet ummak mazlumların ne bir acısını saracak ne derdine derman olacak ne de akacak yeni kanları engelleyecektir. müslümanlar kendi başlarının çaresine kendilerin bakması gerkiyor..

adı mülsüman olan ülkeler siyonist kanlı çeteye destek verirken diğer insanlardan adalet beklemek de neyin nesidir. Onlar birbilerinin dostur. bizim değil.bizden kim onları dost edinirse o da onlardandır şeklindeki ilahi hükümleri unutursak olacağı budur..

Birleşmiş milletler hep zaten siyonist kan içici çeteyi kınar. kınamak ne ise. Ne oluyor yani kınayınca ? hiç.

eğer onun yaptığını beğenmiyorsan ve gücün yetiyorsa ceza kesersin.. yoksa kınamakla kimi kandıracağını sanıyorsun..

bu gün haklı olarak karakterlerinde genlerinde katliam bulunan Peygamber katili siyonist çeteler bayram kutlamışlar. çünkü içince cephanelik bulunan teröristleri engellemişler...

eğer böyle bir ihtimalle değil meşru savunma için gemilerde kendini savunmuş olsaydınız o zaman daha büyük kıyamet kopacaktı..

işte bu tek kutuplu dünyanın kirli yüzüdür. Daha fazla kan dökerim ha tehditleriyle ortalıkta dolaşan bir kabadayının tehditlerinden herkesin bireysel olarak korkup uzak durmaya çalışmasıdır. Allah'ın açtığı sınavı kaybedişidir insanlığın.

bu cinayetlere ses çıkarıp karşılık verememek dünya için yüz karasıdır...

Yorum

İsrail’in Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosuna yönelik saldırısını “planlanmış cinayet” olarak niteleyen Hizbullah, uluslar arası toplumu İsrail’e karşı harekete geçmeye çağırdı.

Hizbullah’ın Lübnan kabinesindeki bakanlarından Hasan Fadlullah, İsrail’in Gazze’ye insani yardım götüren yardım gemilerine düzenlediği saldırının önceden planlanmış bir cinayet olduğunu belirterek insanlığa karşı işlediği bu suçtan ötürü, uluslar arası toplumun İsrail’e karşı harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Bu cinayetin silahsız sivillere karşı güç kullanan İsrail’in vahşetini tüm dünyaya gösterdiğine dikkat çeken Fadlullah, İsrail’in askeri saldırı düzenleyerek yardım gemisindeki insan hakları gönüllülerini rehin aldığını belirtti ve BM’nin derhal İsrail’i kınaması gerektiğini vurguladı.

Hizbullah’ın hükümetteki bakanlarından Hasan Fadlullah, BM’nin İsrail’in işlediği bu cinayeti mahkum etmemesi ve Gazze’ye uygulanan ablukanın kaldırılması yönünde bir karar almaması durumunda bölgedeki durumun çok daha kötüleşeceğini söyledi.

Öte yandan İsrail’in yardım gemisine yönelik saldırısının ardından Beyrut’taki BM bürosunun önünde toplanan binlerce Lübnanlı ve Filistinli İsrail cinayetini protesto etti.

YDH-

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                              Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Bulunduğum şehirde dün miting vardı.Siyonist israil bayrakları yakıldı, sloganlar, yahudi zalimlere lanetler yağdı.Filistinli kardeşlerimize dualar( Rabbim katılan herkesten razı olsun.Duaları kabul buyursun.)Katılan herkes çok heyecanlı ve coşkuluydu.Hani yahudi üzerine savaşa gidilse galip geliriz diye düşünüyor insan.

Heyhat heyhat ki heyhat
                                Gel o dünkü coşkulu o israile lanet okuyan şehiri gel birde bu gün gör.Yarabbim nerde o heyacan dolu halk nerde o coşku dün israil bayraklarını yakanlar bunlar değilmiydi israile lanet okuyan diller bunlar değilmiydi nereye kayboldu coşkuları heyecanları.
                                Rabbim bu ne gaflet bu ne uyku bu ne umursamazlık bu ne vurdumduymazlık.
                                Uyandır yarabbim uyandır uyandır bizleri bu gafletten gözlerimizi aç ki görelim kulaklarımızı aç ki duyalım zihnimizi aç ki düşünebilelim vicdanımızı aç ki müslüman kardeşlerimizin acılarını ta içimizde yüreğimizde hissedelim.
                                Uyandır Yarabbim bizleri ölüm uykusundan

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X