Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

[quote author=Kerbela44 link=topic=14166.msg86013#msg86013 date=1275332409]

Mazlumun zalimden intikam alacağı gün, zalimin zulmünden daha çetin olacaktır..!

Rabbim kardeşlerimize selamet versin...

Ayaklarımızı yolunda sabit kılsın....

Hizbullah'a selam cihada devam...
    Hamas'a selam direnişe devam...
    Ümmete selam ..... .....

[/quote]

Yorum

5 milyon kişi İsrail’i kuşatmaya alacak

İslam dünyası başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden 5 milyon kişi, İsrail’i etten duvar ile kuşatma altına almayı hedefliyor.

Haydut İsrail devleti, dünyanın birçok yerinden yüzlerce Sivil Toplum Örgütü tarafından kuşatma altına alınıyor. Terörist İsrail’in Mısır, Suriye, Ürdün ve Lübnan sınırlarında elele insan duvarı ile kuşatma altına alınacağı bildirildi. Akdeniz kıyısından da gemilerle kuşatmanın yapılacağı kaydedildi.

5 milyon insanın katılması hedeflenen kuşatmayı Uluslararası Genç Müslümanlar Platformu organize ediyor. Platformun Türkiye temsilcisi Mehmet Lütfü Özdemir, “Terörist İsrail’in katliamların dur demek için. Dünyanın ve Ortadoğu’nun huzur için.” bu eylemi yapacaklarını söyledi.

Dünyanın farklı ülkelerinden Filistin topraklarına yerleştirilen Yahudilerin geldikleri ülkelere dönmelerini teşvik için bu girişimde bulunacaklarını ifade eden Özdemir, Siyonist İsrail’in terörist devletinin yerine Filistin devleti inşa edilinceye kadar da bu organizenin süreceğini açıkladı.
      Avrupa’dan, Asya’dan ve Afrika’dan Filistin topraklarına zorla getirilip yerleştirilen Yahudilerin tekrar doğdukları ülkelere dönmeleri için her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Özdemir, “Filistin toprakları eninde sonunda asıl mecrasını bulacaktır” dedi.
      Lütfü Özdemir, “İsrail elele kordonuyla Lübnan, Suriye, Ürdün ve Mısır sınırından kuşatma altına alınacak. Akdeniz’den de gemilerle ablukaya alacağız. Bölgede huzurun olması için Siyonist rejimin yıkılması gerekiyor. Ortadoğu ve dünya için en büyük tehdit İsrail. Nükleer silahlara sahip olanlar onlar. Durman kan akıtanlar onlar. Uluslararası hukuku tanımayanlar onlar. BM ve AB gibi uluslararası kurumlara rest çekenler onlar. Anlaşmaları yıllardır ihlal edenler onlar. Sınırı belli olmayan tek devlet onlar… vs.vs… Kısacası Siyonist devlet dünyadaki huzursuzluğun tek nedeni. O halde dünya yapacağımız bu eyleme destek vermeli” diye konuştu.
      Özdemir, Endonezya, Pakistan, Cezayir, Lübnan, Suriye, Latin Amerika, Avrupa ve Arap dünyasındaki birçok STK ile görüşme halinde olduklarını ve 5 milyon gönüllüye ulaşmaları halinde kuşatmaya bölge yeni katliam yaşamadan başlayacaklarını belirtti.

Yorum

bu süper bir proje inşaAllah gerçekleşir (haberin kaynağı neresidir Ahir-zaman kardeşim?)

çünkü artık dünya globalleşiyor bir yerdeki üzüntü de sevinç gibi tüm dünyadan yankılanarak paylaşılıyor. Bu siyonist kanlı çetenin son katliamında bunu yaşadık. internet gibi hızlı ve geniş iletişim ağı vasıtasıyla anında milyarlara ulaşılabiliyor artık ve anında milyonların toplanması da mümkün.. bu bir kaç gündür Gazze barış insani yardım gönüllülerinin kırılması sebebiyle protestoların düzenişinde bunu yakından yaşadık. sabah katliam oldu akşam belki de yüz bin insan toplandı..

dolayısıyla beş milyon gönüllü çok büyük bir rakam değil.. inşaAllah ulaşılır ve biz de bunların arasında oluruz..

ve inşaAllah ellerimizde kova da olur herkes bir kova su döker de siyonist kanlı çeteyi bu çağın kanserini siler süpürür temizler..

Yorum

selamun aleykum
          ehlibeyt izinde kardes yazinin kaynagi zehranet

Yorum

Allah razı olsun kardeşim (ben bu tür yazılar vasıtasıyla güzel sitelerin reklamı olsun diye linki olduğu gibi kopyalayıp yazılara iliştiriyorum ki ziyaretçiler geliyor görsünler doğru bilgi edinme kaynaklarını öğrensinler)

bu beş milyonun toplanması ve benim de onlardan biri olabilmem için:

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Âli Muhammed va Accil Ferecehum..

Yorum

insaAllah gerceklesir

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Gazze gönüllülerini havaalanında binlerce kişi karşıladı. Gönüllüleri karşılamaya gelenlere konuşan Bülent Yıldırım, “Yahudileri Siyonizm’den kurtarmak lazım” dedi.

Gazze’ye yardım filosunda yer alan, içlerinde yabancıların da bulunduğu 466 kişi THY’ye ait 3 uçakla İstanbul’a geldi. Gazze gönüllülerini Atatürk havaalanında binlerce kişi karşıladı.

Gönüllüleri karşılamaya gelen binlerce kişiye seslenen İHH Başkanı Bülent Yıldırım, “İsrail şehid verdiğimiz için korktuğumuzu sanmasın bilakis bu kez karadan, denizden ve havadan onbinlerce kişiyle yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

İsrail’in yaptığı katliamın hesabını vereceğini ifade eden Bülent Yıldırım, “9 şehit deniyor ancak bizdeki liste daha kabarık. 38 yaralıyı onlara teslim ettik dönüşte 21 yaralı verdiler” dedi.

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü; “Gazeteci arkadaşımızı 1 metreden alnından vurdular. Onların yaralılarına müdahale eden Endonezyalı doktoru öldürdüler. Gemide 5 saat boyunca işkence yaptılar. Açık alanda helikopterleri üstümüzde çalıştırarak 'buz işkencesi' uyguladılar. İsteseler yaralıların hepsini alabilirlerdi ancak yapmadılar. Teslim olduktan sonra bir arkadaşımız vuruldu. Doktorla uyuşturmadan yaralılara müdahale etti.”

İsrail askerlerinin ani saldırıları karşısında kendilerini müdafaa ettiklerini belirten Yıldırım, “Kendilerine de söyledim: Biz askerlerin silahlarını aldık. Ancak kullanmadık, denize attık. Haksız duruma düşmek istemedik. Öncesinde de arkadaşlarımızı bu konuda uyarmıştık. Biz kendimizi savunduk...” dedi.
                Şehidlerin çoğunun Doğu ve Güneydoğu yörelerimizden olduğunu belirten Bülent Yıldırım şunları söyledi, “Kürt kardeşlerimiz, onlara Selahaddin’in çocukları olduklarını gösterdi.”

Gemide her ırk ve dinden insan olduğunu belirten Yıldırım, Hıristiyanıyla, Yahudisiyle ve ateistiyle İsrail’e karşı direnen herkese teşekkür etti. Gemideki hiçbir kimsenin geri adım atmadığını bildiren Yıldırım, “İnsanlık birleşiyor” diye konuştu.

İsrail’e karşı mahkeme açacaklarını vurgulayan Bülent Yıldırım, gemileri tazminatları ile birlikte geri alacaklarını ifade etti.

Yıldırım son olarak, “İsrail’e sesleniyorum; Gazze’ye bir daha saldırmayın. Ambargoyu kaldırın. Dünyada zaten yalnızlaştınız. Siyonizmin Yahudileri nasıl barbarlaştırdığını görün. Siyonizmin Yahudilikle bir bağı yoktur. Onun için Yahudileri Siyonizm’den kurtarmak lazım” dedi.

YILDIRIM: MEŞRU MÜDAFAADA BULUNDUK

Yıldırım, ``İlk etapta arkadaşlarımız, gelen İsrail askerlerinden 10 tanesi etkisiz hale getirdi. Silahlarını aldık ama kullanmadık. Denize attık. Tedavilerini yapıp, sularını verdik. Ama onlar teslim olan arkadaşlarımızı vurdular. Bizim arkadaşlarımız, demirlerle, sandalyelerle İsrail askerlerine saldırıldı. Meşru müdafaa. Helikoptere, uçağa ve İsrail´in en iyi yetiştirilmiş komandolarına karşı, kendilerini savundular. Bu ambargonun kalkması için gerekirse, vaktini bizim tayin edeceğimiz, daha büyük filolarla, daha büyük araba konvoylarıyla, Mısır´dan ve denizden aynı anda olmak üzere bütün dünyayı harekete geçiririz. Sonrasını devlet başkanları düşünür´´ dedi.

GİDİŞİMİZ MISIR GÜZARGAHIDIR

İHH Başkanı Bülent Yıldırım yaşadıkları süneci şöyle anlattı:``Elliden fazla ülkeden insan vardı. Toplam 35 milletvekili, birçok siyasetçi, aydın, gazeteci arkadaşlarımız da vardı. Toplam 9 gemiyle yola çıktık. Gemilerden bir kaçına yolda sabotaj yapıldı. Gelemez oldu. Birkaç gün denizde bekledik. Sonra var olan gemilerle hareket ettik. Aslında hepinizin düşündüğü gibi İsrail´in bize böyle bir silahlı müdahale edeceğini hiç hissedemedik. Anlayamadık da. Çünkü İsrail `Bütün filomla geleceğim´ diyordu. İsrail basını devamlı bizi arıyor. Canlı yayına giriyordu. Dünyanın her tarafından aranıyorduk. İçimizde Hristiyanlar, Yahudiler ve Ateistler vardı. Her görüşten insanla beraberdik. Biz aslında İsrail´in karasularına hiç girmedik. Hatta dünya tarihinde ilk defa olmuştur. Ucu açık bir tatbikat ilan etti. Atış yeri olarak bunu söyledi. 68 mil dedi. Biz radarlarda baktığımızda bunun sanal bir tatbikat olduğunu gördük. Çünkü gemiler geziyordu. Buna rağmen 80 milde gittik. Uluslar arası sularda gittik. Ama İsrail bunu anlamadı. Yarın, öbür gün kaptanımız kullanacak. Belgeleriyle ortaya koyacağız. Bizim gidiş güzergahımız Mısır sularıdır. Mısır üzerinden Gazze´ye girmektir. Bunları ilgilendiren hiçbir şey yok."

SABAH NAMAZINDA OPERASYON DÜZENLENDİ

``Buna rağmen birden bire etrafımızda zodyak botlar çoğalmaya başladı. Helikopterler, F16´lar, 5 tane büyük savaş gemisi ve denizaltı. Biz yine yayın yaptık. En azından böyle bir kafasızlık yapmazlar diye düşündük. Sabah ezan okunurken, biz namaza durduk. Baktık ki etrafımızda, sayısı belli olmayacak şekilde, havadan, denizaltıdan, botlarla her türlü araç kullanılarak bize saldırılıyor. Biz yine gösteri yapıyorlar dedik. Onların karasularında olsak veya illegal olarak fiili olarak korsanlık yaptıkları sularda olsak, yani Filistin sularında olsak, bize saldırabilirler deriz. Birdenbire indirme yaptılar. Arkadaşlarımız, sadece sivil direniş gösterdi. Bütün basın oradaydı. Kol kola dedik içeri almayın. Sonra baktık ki kol kola girmekle olmuyor. İsrailliler beni sorgularken onlara bir söz verdim. Ben yiğit adamım. Verdiğimde sözde dururum. 3 gün boyunca bütün birimler sorguladı. Bana dediler ki `Sen orada demirlerle, baltalarla bize saldırılmadığını mı düşünüyorsun´. Dedim ki `Demirlerle, sandalyelerle size saldırıldı. Meşru müdafaa.´ Ben dedim bunu açıklarım. Size söz veriyorum. Gideceğim basında diyeceğim ki bizim arkadaşlarımız, orada gördükleri sopalarla kendilerini savundular."

BİR GAZETECİ HAYATINI KAYBETTİ

``İlk dönemde diyorlar ki silah kullanmadık. Güya 35´inci dakikada silah kullanma, yani gerçek mermi kullanma iznini almışlar. Peki siz hemen ses ve gaz bombası attınız. Attığınız bombalardan parçalar çıktı. Arkadaşlarımızın çoğu yaralandı. Bu silah değil mi? Biz istatistik yaptık. İlk kullandığı mermilerden iki tanesi plastik mermi. Bir tanesi çiviye benzer mermiler. Bizim Cevdet kardeşimiz. Allah yakınlarına sabır versin. O şehit olmuştur. Cevdet kardeşimiz basın mensubudur. İsrailliler yukarıda ateş ederken, sadece fotoğraf çekiyordu. Tam bir metreden vurdu ve beynini parçaladı. Bu yetmedi. Baktık her taraftan şehit haberi geliyor. Birazdan atılan mermileri gördük ki bunlar gerçek mermi. Plastik mermi de öldürüyor. Çünkü 1.5 - 2 metreden atıyorsun. Gerçek mermileri saydırmaya başladılar."

10 İSRAİL ASKERİNİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK

``İlk etapta arkadaşlarımız gelenlerden 10 tanesi etkisiz hale getirdi. Araya girdik. Ne olursa olsun. Haklı olacağız. Normalde bizim meşru müdafaamız. Yine onlara söz verdim. Söylüyorum. Silahlarını aldık. Biz silahlarını kullansak, yine dünyada hukuk nezdinde meşru müdafaa olacaktı. Çünkü hukukta, sana saldıranın silahını alıp, onu vursan suçsuzsun. Biz buna rağmen, arkadaşlara dedik ki şehit olacağız. Ama görüntülere silah kullanan konumda düşmeyeceğiz. Bu kararımızla arkadaşlarımız şahadeti kabul etti. Biz onlardan aldığımız silahların hepsini denize attık. Bu sözü de onlara verdim. Söylüyorum. Sopalarla sizin askerlerinizi etkisiz hale getirdiğimiz görüntüleri, dünyaya verdiniz. Çok güzel ettiniz dedim. Dünya´da İsrail ordusunun bir imajı vardı. Güçlü bir imajı. Arap ülkeleri İsrail orduları yenilmez diyordu. Ama bakın 3-5 tane gönüllü bile sizin en güçlü ordunuzu püskürtebiliyor. Siz kendi kendinizi rezil ettiniz. Sorguda söyledim bunu."

ASKERLERİ TESLİM EDEN DOKTORU VURDULAR

``Arkadaşlarımız teslim olduktan sonra vuruldu. Yine Endonezyalı bir doktor arkadaşımız, İsrail askerlerine zarar gelmesin diye bir yere koymuştuk. Tedavilerini yapmıştık. Suyunu vermiştik, çatışma anında. Yukarıda ölürken, İsrail askerlerinin suyunu veriyorduk. Her onlara baktığımızda bize haber geliyordu. Şu da şehit oldu diye. Endonezyalı arkadaşa dedik ki bunu teslim et. Teslim etti. Tam giderken karnına 5 tane kurşun sıktılar. İnsanlık adına hiçbir şey yok orada. Ondan sonra baktım olacak gibi değil. Beyaz bayrak olsun diye gömleğimi çıkarıp salladım. Ama kurşunların gelişi akla ziyan. Beyaz bayrağı görünce duracaklarını düşündük. Ondan sonra yine insanları öldürdüler."

38 YARALI TESLİM ETTİK

``Bir arkadaşımız gördü. Tuvaletin birinde iki tane ceset vardı. Kime ait olduğu belirlenemedi. Onlar da ortada yok. Şuanda bize 9 tane şehit cesedi verdiler. Aileler bunları teşhis edecek. Ama bizdeki liste daha kabarık. Şuanda ortada değil bunlar. Kayıplar var. 38 yaralıyı doktor arkadaşımız elleriyle teslim etti. Dönüşte bize dediler ki 21 tane yaralı var. Biz bu kadar duyulmuş bir olayı gizleyemeyiz dediler. Hepsini göreceğiz. İnşallah onlar haklıdır. Çünkü şehit ve yaralıların sayısının artmasını biz de istemeyiz."

BİZİ TAKİP EDEN SAVAŞ GEMİLERİ YARDIM ETMEDİ

``Bütün dünyaya canlı yayın yaptık. Üç tane sistem kurmuştuk. Onlar bir sistemimizi çökertti. İnternet üzerinden saatlerce yayınımız oldu ve onların gerçek yüzünü gördüler. Biz hukukun dışına hiç çıkmadık. Fedakarlık yaptık. İnanmadığımız hukuka bile uyduk. Çünkü bizi takip eden bazı ülkelerin savaş gemileri vardı. Yardım etmeleri gerekiyordu. Yardım etmediler. Onlar elimize geçtiği zaman tedavilerini yaptık. Onlar bunların karşılığında, teslim olan arkadaşlarımızı öldürdüler. Bazı arkadaşlarımızı öldürüp, denize attılar. Daha bilemiyoruz bunlar kim. O kadar çok yaralı arkadaşımız var ki önümüzdeki günlerde bunları göreceğiz."

KADINLAR OLMASA TESLİM OLMAZDIK

``Hani teslim olduk değil mi? Ellerimizi kaldırdık, hep beraber. Kadınlar olmasa biz yine teslim olmazdık. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bir tanesi geri adım atmadı. 1 yaşındaki çocuğun annesini esir aldılar. Çocuğu rehin tuttular. Anne ve babasını çocuktan ayırdılar. Sonuçta çocuğa bakamayıp, geri getirdiler. Böyle zalim bunlar. Hiçbir arkadaş geri adım atmadı. Hiçbiri onlara zarar vermedi. Dünyada Filistin´in hakkı iyice tanınsın ve bilinsin diye. Çünkü biz oraya mazlum insanların hakkını dünyaya anlatmaya gitmiştik. Sonra yaralılarımız vardı. Başından vurulmuş. Beyni parçalanmış. İsmini vermek istemiyorum, durumu çok ağır. Belki de kurtulamayacak. İki tane çok ağır yaralımızı orada bırakmak zorunda kaldık."

KEŞMİRLİ İNGİLİZ KADIN

``Keşmir´li kızımız var. Bu kızın bir manzarasını gördüm Ömür boyu unutamam. Bütün kapıları tutmuşlar. Bütün silahlar bize dönük. Ayağa kalkanı vuracağız diyorlar. Zaten lazerle vurdular çoğunu. Bizim kızımız cesaret etti ve bir yazı yazdı. Kendisi İngiliz vatandaşı. Yazıyla birlikte onlara doğru gitti. `Yaralılar var. Size vermek istiyoruz´ yazıyordu. Nerdeyse bu kızımızı da vuracaklardı. Hiçbir insaf yok."

BUZDOLABI İŞKENCESİ GÖRDÜK

``Sonra anlaşma oldu. Yaralıları vermeye başladık. Hepimizi tek tek çıkarmaya başladılar. Saatler sürdü. İnsanlar tuvalet ihtiyacına gidemedi. Hep hakaret ettiler. Sonra bizi geminin ikinci katına aldılar. Yerler ıslak. Ellerimizi bağladılar. Çoğumuzun arkadan. Çok sıkı bağladılar. Ellerimizde hala iz vardır. Sonra 5 saate yakın işkence yaptılar. Maksatlı olarak helikopteri üzerimize getirip, döndürmeye başladılar. Helikopter, denizden aldığı suyu üzerimize atmaya başladı. Bizim kaldığımız yer, geminin soğuk tarafıydı. Bana deseniz ki `Buzdolabı işkencesini gördünüz mü´ diye. Evet gördük arkadaşlar. Bu arada hastalarımızı alıyorlardı. Yukarıda dakikalarca tutup, götürüyorlardı. İsteseler, bütün yaralıları birkaç helikopterle alabilirlerdi. Yapmadılar. O yaralıları tek tek götürdüler. Arkadaşlarımız anlatacak size. Hastanede vida gibi bir şeyle, uyuşturmadan bacağının içini açtılar. Hiç mi insaf yok."

ZULMÜ KİM YAPARSA ONA KARŞIYIZ

``Sonra gönlümüzü almaya başladılar. Çünkü Türkiye ve dünya ayağa kalktı. Ben halka çok teşekkür ediyorum. Türk ve dünya halklarına çok teşekkür ediyorum. Özellikle medyaya çok teşekkür ediyorum. Gemimizde olan basın mensupları ve sizler, insanlık adına bir zafer kazanmamızda büyük katkıda bulundunuz. Biz her zaman diyorduk. Sorgu sırasında da dedim. Eğer Yahudiler Gazze´de olsa. Müslümanlar bu zulmü yapsa, ben yine bu filoyu yola çıkarırım. Bizim için zulüm önemlidir. Zulmü kim yaparsa yapsın, ona karşıyız."

GEREKİRSE YİNE FİLO GİDER

``Bütün dünyaya sesleniyorum. Bu ambargo kalkacak. Biz şehit verdik diye korkmuyoruz. Bu ambargo kalkana kadar devam edeceğiz. İnsanlığın kazandığını hep beraber göreceğiz. Ya bu ambargoyu siz kaldırırsınız, ya da sivil toplum kuruluşları olarak biz. Bu ambargonun kalkması için gerekirse, vaktini bizim tayin edeceğimiz, daha büyük filolarla, daha büyük araba konvoylarıyla, Mısır´dan ve denizden aynı anda olmak üzere bütün dünyayı harekete geçiririz. Ondan sonra olacakları devlet liderleri düşünsün. Ya bu insanları kurtaracaksın. Ya da biz ve siz bedel ödeyeceksiniz. Bu konuda kararlıyız. Bütün dünyadaki vicdan sahipleri birleşmiştir. Biz hiçbir şeyden korkmuyoruz. Hiçbir şeyden de geri adım atmıyoruz."

Bülent Yıldırım, gözaltı sürecinde yaşadıklarını da düzenlenecek toplantılarla detaylı olarak anlatacağını söyledi.

timeturk

Yorum

Gazze'ye ikinci özgürlük filosu hazırlığı

İsrail'in Gazze ambargosunu insani yardım gemileriyle denizden delmeye çalışan Avrupalı insani yardım örgütleri, ilk girişimlerin İsrail ordusunun kanlı baskınıyla sonuçlanmasına rağmen, ikinci filonun hazırlıklarını sürdürüyor.

Gazze Kuşatmasını Sonlandırmak için Avrupa Kampanyası" tarafından yapılan açıklamada, "Özgürlük Filosu 2" için ilk 3 geminin parasının toplandığı duyuruldu. İlk filonun uluslararası sularda "İsrail’in korsanlığına ve kanlı katliamına" hedef olmasına rağmen amaçlarından vazgeçmeyeceklerini bildiren Gazze Kuşatmasını Sonlandırma Kampanyası Başkanı Dr. Arafat Madi, birçok ülkeden daha çok gemiyle daha fazla yardım malzemesi ve insan taşıyacak ikinci filo oluşturulması için gelen çağrılara olumlu cevap verdiklerini, oluşturacakları yeni filonun birkaç hafta içinde Gazze yolunu tutacağını söyledi.

Madi, "yeni filoya özellikle Türk tarafının yarı resmi katılımı imkanını yok saymadıklarını" belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, maliyeti ne olursa olsun Gazze’ye insani yardım göndermeye devam edeceklerini söylediğini hatırlattı.

Yorum

Mossad bunu beklemiyordu!

03-06-2010

Türk hackerler İsrail'in Gazze'ye yardım gemilerine yönelik gerçekleştirdiği kanlı eylem sonrası en ilginç tepkiyi sanal alemde başlattı.

İsrail'in yardım gemilerine düzenlediği insanlık dışı kanlı operasyon üzerine harekete geçen hackerlar tepkilerini siber dünyada somutlaştırmaya karar verdi ve resmi, gayrıresmi sitelere karşı sanal saldırı başlattı. Böylece İsrail'in yanlızlaştırılması operasyonuna sanal alemden de Türk hackerlar yoluyla büyük bir destek geldi ve İsrail'in birçok sitesi erişilemez hale getirildi.

İsrail'e siber saldırı dünden beri devam ediyor!

İHH'Yİ HACKLEDİLER, CEVAP SERT OLDU!

Saldırının olduğu gece İHH'nin sitesinin hacklenmesinin ardından İsrail'e en sert sanal yanıt bugün verildi. Gelmiş geçmiş en geniş çaplı siber operasyonlardan bir olan bu eylemler İsrail'i tedirgin ediyor.

Şimdiye kadar İsrail Deniz Kuvvetleri http://www.navy.idf.il/ , İsrail Eğitimciler sitesi http://shaananoar.shaanan.ac.il/ gibi önemli siteleri ele geçiren hackerlar bu sabah son voleyi vurdu.

BÜYÜK DARBE BU SABAH VURULDU!

Türk hackerların ortak kararla harekete ettiği benzersiz büyüklükteki operasyonun en büyük hedefi olan Mossad sitesi de http://www.mossad.gov.il bu sabaha saldırılardan nasibini aldı. Gelen bilgilere göre henüz site ele geçirilememiş ama aşırı dozda Botne saldırısı ile site serverinde yavaşlama ve İp gönderememe oluşturulmuş, siteye erişim geçiçi olarak durdurulmuş durumda.

Ele geçirilen sitelerin bazılarına İsrail'i kınayan büyük görseller konurken, bazılarına da okuyucunun beklemediği yerlerde karşısına çıkacak şekilde "Murderer İsrael" gibi sözler eklendi.

İSRAİL HACKER KORKUSUYLA TÜRK IP'LERİNİ BLOKLADI

Saldırılar karşısında İsrail internet sitelerini Türkiye'ye kapatmaya başladı. Pek çok İsrail sitesine Tükiye'den giriş yapılamazken yurtdışından bu sitelere giriş ise serbest.

Şimdiye kadar hacklenen sitelerden bazıları şöyle:

http://businessclass.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35084

http://carmitshani.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35085

http://chakrapedia.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35086

http://champions.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35087

http://chanteur.mouse.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35088

http://comsecgrp.net

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35089

http://conf.haaretz.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35090

http://contex-products.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35091

http://conventions.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35092

http://birthrightisrael.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35082

http://brayer.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35083

http://creative-eye.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35093

http://discountbankmouse.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35095

http://invest.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35105

http://itamar-neuner.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35106

http://amichay.eli.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35079

http://ao4.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35081

http://axioma-invest.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35081

http://dr-barr.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35094

http://eti-lion.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35096

http://forexcollege.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35097

http://ga2008.haaretz.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35098

http://ga2008.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35099

http://giving.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35101

http://haisraelim.org

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35101

http://hanukka.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35102

http://hebrew-online.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35103

http://hpwomen.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35106

http://kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35107

http://kahunaproject.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35108

http://knasim.haaretz.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35109

http://koreantique.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35110

http://limudim.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35111

http://mag-tech.net

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35112

http://makom.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35113

http://maromtz.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35114

http://menahel.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35115

http://mifal-sheli.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35116

http://miller.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35117

http://money.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35118

http://mouse.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35119

http://mousekiftzuba.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35120

http://music.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35121

http://nadlan.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35122

http://nescafe.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35123

http://newyork.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35124

http://nizan-inbar.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35126

http://nizaninbar.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35126

http://notnim-tikva.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35127

http://olamvip.net

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35128

http://or-ins.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35130

http://oryarok.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35131

http://peres-center.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35132

http://peres-center.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35133

http://presidentconf.haaretz.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35134

http://presidentconf.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35135

http://scoopshoes.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35136

http://shira.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35137

http://start.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35138

http://taglit.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35139

http://telaviv-purim.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35140

http://teoria.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35141

http://thelawyers.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35142

http://university.themarker.com

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35144

http://workoholic.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35144

http://yerukim.kahuna.co.il

http://www.zoneturka.com/deface_mirror/?id=35145

http://shaananoar.shaanan.ac.il/

http://turk-h.org/defacement/view/37...shaanan.ac.il/

dexamol.co.il/

tourplus.co.il/

superceramic.co.il/

chefdepot.co.il/

gravityisrael.com/

rational.co.il/

askisfa.co.il/

pocket-link.co.il/

afrodita.co.il/

medigal.co.il/

ashalim.org.il/

pionet.co.il/

bentronix.co.il/

artist.org.il/

hadasit.co.il/

obp.co.il/

provalley.co.il/

topaudio.co.il/

hightext.co.il/

mistral.co.il/

rdc.co.il/

galgal4u.co.il/

amal.org.il/

zepra.co.il/

angel.co.il/

cookstore.co.il/

vmi.co.il/

mobile-a-c.co.il/

consumers.org.il/

goaltime.co.il/

cleanetica.co.il/

medisim.co.il/

antitnf.co.il/

robotec.co.il/

tour-man.co.il/

tourman.co.il/

tinokale.co.il/

qprd.co.il/

layleadership.org.il/

birman.co.il/

ise.technion.ac.il/

juneau.co.il/

shemolam.org.il/

call-dyo.co.il/

heshbonatun.co.il/

itcom.co.il/

djshop.co.il/

kilombo.co.il/

ngsoft.co.il/

ski-experts.co.il/

skitrip.co.il/

betterplc.co.il/

havar.co.il/

eglue.com/

ergo.co.il/

themanager.co.il/

gan-hacongressim.co.il/

mzarch.co.il/

omna4u.org.il/

eza.co.il/

medical-cannabis.org.il/

mci.org.il/

kitchenworks.co.il/

gemini.co.il/

itgaber.co.il/

alkam.co.il/

s-horowitz.com/

asafdo.co.il/

s-horowitz.co.il/

simplyclear.com/

regba.co.il/

regba.pionetsv.co.il/

massadgemel.co.il/

netica.co.il/

yad-achva.org.il/

rotel-electronics.co.il/

dii08.netica.co.il/

bowers-wilkins.co.il/

designed-in-israel.com/

aidsnews.org.il/

abraham.pionetsv.co.il/

jamo.co.il/

yigalarnon.co.il/

arnon.co.il/

nad.co.il/

oliveboard.org.il/

ifx.co.il/

pit.co.il/

ifxmarkets.co.il/

magnoliacap.com/

click-plast.com/

meitav.pionetsv.co.il/

antenna.co.il/

de-cohen.co.il/

yoga-studio.co.il/

americanschool.co.il

elem.org.il/

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795069

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795077

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795086

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795099

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795100

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795103

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795110

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795125

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795128

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795136

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795142

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795806

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795805

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795153

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795163

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795200

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795342

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795355

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795397

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795398

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795415

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795420

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795430

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795437

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795439

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795442

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795453

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795451

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795468

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795477

http://www.zone-h.org/mirror/id/10795476

Bunların dışında Akıncılar grubu içinde İsrail'in birçok spor kuruluşunun resmi sitesinin bulunduğu serverları root yöntemiyle yani kök dizinlerini değiştirmek suretiyle erişime kapalı hale getirdi.

Bu sitelerden bazıları:

- Bilgi Sistemleri WebTasarım

- İsrail Menajer Premier Lig Sitesi

- Hentbol Derneği - Resmi Web Sitesi

- Hapoel Migdal Kudüs - Resmi Web Sitesi

- Futbol kulübü Hapoel Tel Aviv resmi sitesi

- Maccabi FC Tel Aviv - Resmi Web Sitesi

- Basketbol kulübü Maccabi Haifa

- İsrail Basketball hakemleri sitesi

http://www.yogatime.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...ogatime.co.il/

http://www.ybs.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/371722/ybs.co.il/

http://www.winland.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/371721/winland.co.il/

http://www.vaadarkia.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...adarkia.co.il/

http://www.sprintcomp.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...intcomp.co.il/

http://www.sportpalaces.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...palaces.co.il/

http://www.sportpalace.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...tpalace.co.il/

http://www.sigma-pcm.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...gma-pcm.co.il/

http://www.shoftim.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/371715/shoftim.co.il/

http://www.riezman.org

http://turk-h.org/defacement/view/371714/riezman.org/

http://www.mizarlawoffices.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...offices.co.il/

http://www.mhbasket.co.il Maccabi Basket Klubü

http://turk-h.org/defacement/view/37...hbasket.co.il/

http://www.kingshotel.hu

http://turk-h.org/defacement/view/371711/kingshotel.hu/

http://www.honest.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/371710/honest.co.il/

http://www.hapoelta-fc.co.il Hapoel Futbol Klubü

http://turk-h.org/defacement/view/37...elta-fc.co.il/

http://www.hapoel.co.il Hapoel Klubü

http://turk-h.org/defacement/view/371708/hapoel.co.il/

http://www.handballisr.co.il Hentbol Israıl Resmı Web Sıtesı

http://turk-h.org/defacement/view/37...ballisr.co.il/

http://www.ecobuyit.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...cobuyit.co.il/

http://www.cadursela.co.il

http://turk-h.org/defacement/view/37...dursela.co.il/

http://www.art-up.co.il *(Page Rank 5)

http://turk-h.org/defacement/view/371704/art-up.co.il/

http://www.sigalcohenlaw.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...lcohenlaw.com/

http://www.riezman.org

http://turk-h.org/defacement/view/371702/riezman.org/

http://www.nurielilaw.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...urielilaw.com/

http://www.newcoursefoundation.org

http://turk-h.org/defacement/view/37...oundation.org/

http://www.layzgordon.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...ayzgordon.com/

http://www.kerenmadad.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...erenmadad.com/

http://www.keren-madad.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...ren-madad.com/

http://www.gastro-geller.com

http://turk-h.org/defacement/view/37...ro-geller.com/

http://www.ecobuyit.com

http://turk-h.org/defacement/view/371695/ecobuyit.com/

http://www.maccabi-tlv.co.il Maccabi Telaviv Klubü

http://turk-h.org/defacement/view/37...abi-tlv.co.il/

Spor Klublerının Page Rankları 4 Page rankların hepsını yazmadım..

Zone – H

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796056

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796059

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796060

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796062

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796064

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796066

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796087

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796083

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796085

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796084

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796086

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796088

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796089

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796081

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796079

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796077

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796078

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796076

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796075

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796074

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796073

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796071

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796070

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796069

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796068

http://www.zone-h.org/mirror/id/10796067

Bugün

http://www.rasthaber.com/27347_Mossa...lemiyordu.html

Yorum

demek ki yapılabilecek çok şey varmış.. sanal alem de bunlardan bir parçası özellikle reelini sanal üzerine bina etmişler için büyük darbe...

Yorum

ABD'den Katliama Açık Destek
                        Joe Biden, İsrail'in Güvenlik Çıkarlarını Korumak Amacıyla "Gazze Filosu"nu Durdurma Hakkının Olduğunu Söyledi.
                        ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, İsrail'in güvenlik çıkarlarını korumak amacıyla "Gazze filosu"nu durdurma hakkının bulunduğunu öne sürerken birçok Kongre üyesi de, ablukayı savunarak İsrail'e destek verdi.

Türkiye'ye hiçbir zaman yakınlık göstermeyen Joe Biden, PSB televizyonunda ünlü sunucu Charlie Rose'nin sorularını yanıtlarken İsrail'in, güvenlik çıkarlarını korumak amacıyla "Gazze filosu" gemilerini durdurma hakkının olduğunu söyledi.
                        İsrail'in gemilere, Gazze'nin yerine biraz daha kuzeyinde yüklerini boşaltaabileceklerini söylediğini kaydeden Biden, İsrail'in o gemiye komando indirme hakkı olup olmadığını tartışılabileceğini belirterek, "Ancak gerçek şudur ki, İsrail'in bilme hakkı var. Hamas ile savaş halinde. Kaçak silahların sokulup sokulmadığını bilme hakkı var" dedi.

Söyleşi sırasında Hamas'ı da suçlayan Biden, "Orada acı çeken insanlar, sıradan Filistinlilere yardım amacıyla yükün Gazze'ye gitmesi için biz İsrail'e baskı yaparken ve dünya İsrail'e baskı yaparken, ne olur? Hamas, yüke el koyar, bir depoya yerleştirir ve onu satar" ifadelerini de kullandı.

KONGRE ÜYELERİNDEN İSRAİL'E DESTEK

Bu arada, dünya çapında İsrail'in yaygın bir biçimde kınanmasına karşın Kongre'nin birçok üyesi, İsrail'e destek çıktığı belirtiliyor.

Temsilciler Meclisi Başkanı demokrat Nancy Pelosi, operasyon sırasında can kaybının medana gelmesinden üzüntü duyduğunu belirtirken, olay için "Kalıcı ve kapsamlı bir bölgesel barışın sağlanması aciliyetine vurgu yapıyor" dedi. Temsilciler Meclisi Çoğunluk Lideri Steny Hoyer ise İsrail'in "doğru yaparak kendi savunma hakkını" kullandığını öne sürdü.

Haaretz gazetesine göre Hoyer, "Hamas, İsrail'in var olma hakkını tanıyarak, şiddetten vazgeçerek ve (rehin İsrailli asker) Gilad Shalit'i serbest bırakarak ablukayı her an son verebilir" şeklinrde konuştu.

Cumhuriyetçi Grubu Başkanı Eric Cantor da, ablukanın "Hamas'ı, İsrail'e saldırmak ve masum insanları öldürmeyi sürdürmek için ihtiyacı duyduğu silahlar ve ham maddelerin ele geçirmesini engellemek için" sürdürüldüğünü söyledi.(ANKA)

(CN/ÖMR) (Ankara Haber Ajansı)

Yorum

Cami avlusunu dolduran binlerce kişi, yardım gönüllülerini son yolculuğuna uğurluyor.

Adli Tıp Kurumu'nda gerekli incelemeleri yapılan cenazeler, belediye ait cenaze araçlarıyla konvoy halinde Kozlu Mezarlığı'na getirildi. Bir süre burada tutulan cenazeler daha sonra cenaze namazının kılınacağı Fatih Camii avlusuna getirildi. Türk bayrağına sarılı cenazeler, musalla taşına kondu.

Bu arada, cami avlusunu dolduran binlerce kişi, yardım gönüllülerini son yolculuğuna uğurluyor.

Rabbim onlardan razı olsun...

isra haber

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                          Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Salı, 01 Haziran 2010 13:27
                            Ayetullah Hamanei: "Siyonist rejimin deniz konvoyuna saldırısı beşeri vicdanlara saldırıydı!
                            Ayetullah Hamanei:
                            İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei bir mesaj yayınlayarak İşgalci siyonist İsrail rejiminin insanlık dışı cinayetini ve Gazze'ye insani yardım taşıyan konvoya saldırarak konvoydaki aktivistlerden bir grubu hunharca şehid etmesini, tüm dünyada beşeri vicdanlar ve kamu oyuna saldırı olarak niteleyerek, "Bugün Filistin artık sadece bir Arap meselesi ve hatta İslami bir mesele olmaktan çıkmış bilakis çağdaş dünyanın insan hakları meselesidir ve bu alçak, adi rejimin destekçileri özellikle Amerika, İngiltere ve Fransa ciddi olarak cevap vermeleri gerekir" dedi.

İslam İnkılâbı Rehberi Ayetullah Hamanei'nin mesajının tam metni şöyledir:
                            Bismillahirrahmanirrahim
                            İşgalci Siyonist İsrail rejiminin insani deniz yardım konvoyunu vahşice saldırıya hedef edinerek işlediği cinayet, bu şer ve habis yönetimin kendi hayatının 7. on yılını doldurduğu çok büyük cinayetler halkasından diğer bir halkadır. Bu cinayet, Müslümanların bu bölgede özellikle mazlum Filistin topraklarında onlarca yıldır maruz kaldıkları acımasız, iğrenç girişimlerden bir örnektir. Bu defa bu konvoy İslami veya Arap özelliğini de taşımıyordu, bilakis tüm dünyadan hür ve özgür insanların beşeri vicdanlarını temsil ediyordu. Bu canice saldırı artık her kese şunu ispatlaması gerekir ki Siyonizm, Faşizmin yeni ve daha haşin, sert simasıdır ve bu kez insan hakları ve özgürlüğü iddiasında bulunan devletler ve özellikle ABD tarafından himaye olunmakta, yardım almaktadır.
                            Bu cinayet karşısında siyasi, medya, askeri, ekonomik destek veren ve her zaman onların bu gibi facia içerikli girişimlerine arka çıkan Amerika, İngiltere, Fransa ve öteki Avrupa devletleri ciddi olarak artık cevap vermeleri gerekir. Tüm dünyada uyanık vicdanlar artık şunu düşünmeliler ki günümüz insanlığı kritik Ortadoğu bölgesinde nasıl korkunç bir olayla karşı karşıyadır? Nasıl alçak, adi ve deli bir rejim bugün gasbedilmiş Filistin ülkesi ve mazlum Filistin halkına tahakküm etmektedir? Gazze'de bir buçuk milyonu aşkın kadın, erkek, çocuğun 3 yıldır her türlü ilaç, sağlık, gıda imkânından mahrum bırakılarak ambargoya tabii tutulmasının anlamı nedir? Her gün Gazze'de ve Ürdün nehri Batı yakasında gençlerin katledilmesi, işkenceye tabi tutulması ve hapse atılmaları nasıl yorumlanabilir?
                            Filistin artık yalnız bir Arap meselesi ve hatta yalnız bir İslami mesele olmaktan çıkmış, bilakis çağdaş dünyamızın en önemli insan hakları meselesi konumuna gelmiştir. Gazze'ye deniz yardım konvoyu göndermek gibi insani parlak simge girişimi, diğer onlarca farklı metotlarla tekrarlanmalı, devam ettirilmelidir!
                            Siyonist İsrail rejimi ve hamileri özellikle Amerika ve İngiltere artık dünya kamu oyunun uyanık vicdanlarının sarsılmaz, yenilmez azmini kendi karşılarında görmeleri ve hissetmeleri gerekir.
                            Arap devletleri çetin bir sınav içinde bulunuyorlar. Arap halkları artık onlardan kesin, kararlı teşebbüsler beklentisi içindeler. İslam Konferansı Teşkilatı İKT ve Arap Birliği, Gazze muhasarasına tamamen son verilmesi, işgal altındaki Filistin topraklarında yeni siyonist sitelerin kurulmasının tamamen engellenmesi, özellikle Netanyahu ve Ehud Barak gibi siyonist canilerin yargılanması gibi taleplerinden kesin taviz vermemesi gerekir.
                            Mücahid Filistin halkı, Gazze yönetimi ve halkı da şunu bilmelidir ki oların habis düşmanı şu anda her zamankinden daha zayıf dönemini geçirmekte. Pazartesi günkü deniz cinayeti bu rejimin bir kudret nişanesi olmadığı gibi bu gasıp rejimin yok olmaya, fenaya yüz tuttuğunu, zevale yakın olduğunu göstermektedir. İlahi sünnet şuna taalluk bulmuştur ki zalimler kendi iğrenç dönemlerinin son anında bizzat kendi elleriyle kendi zevallerini daha da yaklaştırmaktalar. Önceki yıllarda Lübnan'a ve ardından Gazze'ye saldırı bu delice girişimler serisinden olup siyonist teröristlerin ebedi yok oluş uçurumun doğru daha da yaklaştırmıştır. Şimdide Akdeniz'de uluslar arası sularda yardım konvoyuna saldırı buna benzer manyakça girişimlerden bir diğeridir.
                            Filistinli bacı ve kardeşlerim! Hekim ve kudret sahibi Allah'a güveniniz tam olsun. Kendi gücünüze inanınız ve gücünüzü daha da artırınız. Nihai zafere yakininiz olsun ve biliniz ki
                            وَ لَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ
                            Seyyid Ali Hamanei
                            1 Haziran 2010

Yorum

İran’lı Öğrencilerden Türk hükümetine: Siyonistlerle ilişkileri kesin.

03-06-2010

İstanbul’da Özgür Gazze şehitlerinin uğurlandığı bugün öğleden sonra İran'da Türkiye Tahran Büyükelçiliği önünde toplanan İranlı Öğrenciler, Türkiye’nin Müslüman milletiyle dayanışma içerisinde olduklarını ilan ederek Türk Hükümetine Siyonist rejimle diplomatik ilişkilerini kesmesi ve askeri, istihbarat işbirliğine son vermesi çağrısında bulundular .

Önce İngiltere elçiliği önünde toplanan yüzlerce üniversite öğrencisi, yaptıkları konuşmalarda bu ülkenin Siyonist rejimin cinayetlerine sürdürdüğü desteği şiddetle protesto etti ve kahrolsun İsrail, kahrolsun ABD, kahrolsun İngiltere sloganları attılar. Daha sonra İstanbul kavşağının karşı tarafında yer alan Türkiye Büyükelçiliği önünde toplanan öğrenciler yaptıkları konuşmalarda İsrail'in son cinayetleri konusunda Türk milleti ve hükümetiyle dayanışma içerisinde bulunduklarını ilan ettiler.

İran’ın öğrenci dernekleri temsilcileri bu toplantı sırasında konuşmalar yaptı ve Türkiye hükümetine ulaştırılması için bir mektup sundular. Bu mektubun Türkçe tercümesi aşağıdaki gibidir:

Bismillahirrahmanirrahim

(...) Zulmedenler hangi akibete uğrayacaklarını yakında bilecekler. (Şuara/227)

Biz İranlı üniversite öğrencileri, Gasıp Siyonist Rejimin, Gazze’ye insani yardım taşıyan “Özgürlük Konvoyu”na yönelik vahşice cinayetini şiddetle tel’in ederken bu saldırı sırasında şehid düşen ve yaralananların aileleri ve Türkiye’nin Müslüman halkının acılarını paylaştığımızı bildiririz.

Bu cinayet, Müslümanların bu bölgede özellikle mazlum Filistin topraklarında onlarca yıldır maruz kaldıkları acımasız, iğrenç girişimlere sadece bir örnek olup, İlahi değerlere savaş açmış Liberal Demokrasi sisteminin bir sonucu, Batı emperyalizminin temsilciliğinde işlenmiş insanlık dışı cinayetlerden sadece birisidir.

Batı emperyalizminin temsilciliğinde Siyonist çetelerce işlenen son cinayet bu gasıp rejimin yok olmaya, zevale yakın olduğunu göstermektedir. İlahi sünnet gereği zalimler kendi iğrenç dönemlerinin son anında bizzat kendi elleriyle kendi zevallerini daha da yaklaştırmaktalar.

İşgalci rejimin bu son cinayeti ve uluslararası kuruluşların suskunluğu bir kere daha gösterdi ki İslam ülkesinin kalbine yerleştirilmiş bu kanser tümörü bölgeden sökülüp atılmadığı, mahvedilmediği sürece ne bölge ne de dünya barış ve huzur yüzü görmeyecektir.

Bu doğrultuda atılması gereken ilk adım hiç kuşkusuz Gazze kuşatmasının kırılmasıdır. İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei’nin “Siyonist İsrail rejimi ve hamileri özellikle Amerika ve İngiltere artık dünya kamuoyunun uyanık vicdanlarının sarsılmaz, yenilmez azmini kendi karşılarında görmeleri ve hissetmeleri gerekir” çağrısına lebbeyk diyen biz üniversite öğrencileri, bu amaçla sefere hazır bulunmakta ve şehadet aşıkları gemisinin bir an önce yola çıkması için izin beklemekteyiz.

İslam dinine tarihte eşsiz hizmetleri geçen Müslüman Türk milleti ve iktidardaki hükümetin son dönemdeki olumlu girişimleri bütün Müslüman halklarca takdirle karşılanmaktadır. Ancak Siyonist Rejim ile önceki dönemlerde başlatılmış ve hala devam etmekte olan askeri ve istihbarat işbirliğinin sürdürülmesi olumlu girişimleri gölge altında bırakmaktadır. Korsan Rejim savaş uçaklarının İslam topraklarına yönelik muhtemel saldırılar için Türkiye semalarında eğitim uçuşları yapmaları ve siyonist casusluk sistemlerinin faaliyetlerini sürdürmeleri , cesur devlet adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemleriyle maalesef uyuşmamaktadır.

Bizler, İran’ın her yanındaki üniversitelerde faal öğrenci dernekleri temsilcileri olarak, Müslüman Türkiye milletine Filistinli mazlumları destekleyen teşebbüslerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimizi sunarak onlarla dayanışma ve yürek birliği içinde bulunduğumuzu bildirirken bu kahraman milletin temsilcisi olan Sayın Erdoğan hükümetinden Siyonist Rejim ile devam etmekte olan bütün diplomatik ilişkilerini kesmesini, askeri ve istihbarat işbirliğine son vermesini beklemekteyiz.

Saygılarımızla

Vesselamu ela men ittebe’l huda

İran Üniversiteleri Öğrenci Dernekleri Temsilcileri

3 Haziran 2010 - Tahran

Rasthaber-Tahran
                              http://www.rasthaber.com/27369_Iranl...i%20kesin.html

Yorum

ABD hala 'İsrail haklı' diyor

03-06-2010

ABD Başkan Yardımcısı Biden, İsrail'in Gazze'ye giden gemileri, silah kaçakçılığını önlemek için durdurma hakkının bulunduğunu söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri, İsrail’in uluslararası sularda yardım gemilerine saldırısına mazeret bulmaya çalışıyor.

Amerikan Başkan Yardımcısı Joe Biden, İsrail’in Gazze’ye giden gemileri, silah kaçakçılığını önlemek için durdurma hakkı bulunduğunu öne sürdü.

Joe Biden Amerikan PBS televizyonunda katıldığı bir programda, İsrail’in gemilerdeki malzemeyi arama hakkına sahip olduğunu iddia ederek şunları söyledi.

"İsrail, gemiye askerleri çıkarmalı mıydı, çıkarmamalı mıydı, bunu tartışabilirsiniz. Ama işin doğrusu, Hamas ile savaş halindeki İsrail’in, silah kaçırıp kaçırılmadığını ve güvenlik çıkarlarıyla ilgilenmeye kesinlikle hakkı bulunuyor"

Saldırıdaki can kaybı ve yaralanmaları göz ardı ederek İsrail’e destek veren Biden, "Doğrudan Gazze’ye gitmede ısrar etmenin ne anlamı var? İsrail’in, "Gemide ne olduğunu bilmiyorum. Bu kişiler (Hamas) benim halkıma 3 bin roket atıyor’ demesi meşrudur." dedi.

ABD Neden Karşı Çıkmış?
                                Amerikan yönetiminin İsrail’i kollayan tutumuna yönelik bir açıklama da Amerikan Dışişleri Bakanlığı’ndan geldi.

Sözcü Philip Crowley, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi’nin saldırıyı kınayan kararına, niçin karşı çıktıklarını açıkladı.

Crowley, "Bu karar, daha olayla ilgili bir soruşturma açılmadan bütün sorumluluğu İsrail’e yükler. O yüzden uygunsuz ve acele bir karar olduğunu düşündük." dedi.

Philip Crowley, kararın, hassas durumu daha da politize etme riski taşıdığını iddia etti.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin hızlı, güvenilir, şeffaf ve tarafsız soruşturma yürütülmesine dair açıklamasını desteklediklerini söyleyen Crowley, "İsrail’in, bu soruşturmaya öncülük edecek en iyi pozisyondaki ülke olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

TRT

http://www.rasthaber.com/27368_ABD%2...i%20diyor.html

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X