Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

İHH İNSANİ YARDIM FİLOSUNDAN KRİTİK HABERLER
    30.05.2010, 14:24:28

İHH İNSANİ YARDIM FİLOSUNDAN KRİTİK HABERLER İsrail savaş gemilerinin müdahale tehditlerine rağmen yoluna devam eden İHH İnsani filosuyla ilgili kritik gelişmelerini sunuyoruz.

21:20: ÇATIŞMA ARTIK KAÇINILMAZ BİR HAL ALDI

İsrail gazetelerinden Haaretz, siyonist rejimin İHH İnsani Yardım Filosunu durdurmayı bir namus meselesine dönüştürdüğünü belirterek İsrail savaş gemileri ile insani yardım filosu arasındaki çatışmanın kaçınılmaz hale geldiğini yazdı.

Gazetede yayınlanan haber analizde, İHH yardım filosundaki birtakım gecikmelerin ardında, gemidekilerin İsrail askerleri ile çatışmaya hazırlık amacı yattığını da ileri sürdü.

Gazete yorumunda daha da ileri giderek gemideki Filistin gönüllülerinin İsrail askerleri ile çatışmada istekli olduklarını ileri sürdü.

İHH yardım Filosunun Gazze açıklarına geldiklerinde, İsrail savaş gemilerinden megafonlarla”ya geri dönün, ya da bizimle birlikte Ashdod limanına geleceksiniz” şeklinde uyarılıcaklarını belirterek, yardım filosundan yapılan canlı TV yayınlarının da önleneceğini yazan gazete, İsrail askerlerinin iş zamanlı olarak kusursuz bir şekilde gemileri ele geçireceklerini belirtti.

Gazete, İHH İnsani yardım Organizasyonunun dünya kamuoyunu İsrail aleyhine çevirerek İsrail’in “zalim” bir devlet olduğu görüntüsünü oluşturmaya çalıştığına da belirtti.

Gazete, İsrail hükümetinin İHH filosuna karşı takındığı tavrın onların ekmeğine yağ sürdüğünü de belirterek, İsrail hükümetinin başka bir çözüm bulamama başarısızlığı gösterdiğini yazdı.

Gazete, İsrail hükümetinin gemileri aradıktan sonra, Gazze’ye gitmelerine izin vermesinin bir cözüm olabilceğini belirtti.

Artık geç kalındığını ve İHH filosu ile çatışmanın kaçınılmaz bir hal aldığını belirten gazete “artık çok geç. Yardım filosunu durdurmak İsrail için bir güç kararlılığı testine dönüştü” diye yazdı.

20:20 ..." HAYBER HAYBER YA YEHUD.." SLOGANI SİYONİSTLERİ ÇILGINA ÇEVİRİYOR

Siyonist rejim dışişleri bakan yardımcısı Danny Ayalon, İHH İnsani Yardım Filosu’ndaki gönüllüleri yahudi düşmanlığı yapmakla suçlayarak “gerçek yüzlerini gösterdiler” dedi.

“Gemidekilerin attığı anti-semitik sloganlar, onların bu kampanya ile gerçekte neyi amaçladıklarını gözler önüne sermektedir” diyen Ayalon İHH yardım filosunu “nefret donanması” olarak tanımladı.

İsrail Jerusalem Post gazetesi, gemideki Filistin gönüllülerinin “hayber Hayber Ya Yehud Ceyşi Muhammed Seyeud” “Hayberi Hatırla ey Yahudi, Muhammed Ordusu Dönüyor” şeklinde sloganlar attıklarını belirterek, “bu sloganın 7. Yüzyılda Arabistan’daki Hayber kasabasında yahudileri katledip sürgün ettikleri olayla ilgili olduğunu” yazdı.

Bu tür sloganlar atmanın yahudilere karşı duyulan derin kini dışa vurduğunu ileri süren Danny Ayalon “İsrail bu tür yahudi karşıtı sloganları şiddetle mahkum etmektedir. Atılan bu sloganlar , İsrail hükümetinin politikalarına yönelik suçlamalardan daha çok, yahudilere ve yahudi devletine karşı olan nefreti yansıtmaktadır” dedi.

Ayalon suçlamalarında doğrudan İHH’yı hedef alarak “filonun ana organizatörü olan İslami örgüt Hamas ve global cihadla bağlantılı bir yapı. Onlar bu yapılanların insani yardım ve insan hakları ile ilgili olmadığını gizlemektedirler” dedi.

15:30 ... AĞIR BEDEL ÖDEME DURUMDA KALABİLİRİZ

Diğer yandan İHH İnsani yardım filosuna müdahale edilmesi durumunda gemideki gönüllüleri ve insani yardım malzemelerini indirecek Dvorah adlı deniz gücü ekiplerin de hazır hale getirildiği bildirildi.

Ashdod limanında İsrail polislerinin de konuşlandırıldığı “olası provokasyonlara müdahale etmek ve gönüllülerden gelecek direnişi bastırmak” için hazır bekletildiği belirtildi.

Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu, Savaş Bakanı Ehud Barak, İsrail hükümetinin önde gelen 7 bakanın katıldığı toplantıda alınan müdahale kararda, dünya kamuoyunun gözü önünde İsrail için bedeli ağır olsa da gerektiğinde güç kullanılacağı da belirtildi.

15:15 ... İSRAİL SAVAŞ UÇAKLARI DA İHH FİLOSUNA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Siyonist rejim deniz kuvetlerine ait füzeyle donatılmış savaş gemilerinin İHH İnsani yardım filosunu durdurmak için görevlendirilmesinin yanı sıra, İsrail savaş uçaklarının da gemilere eşlik edeceği bildirildi.

İsrail Deniz kuvetleri tarafından yapılan açıklamada, savaş gemilerin ilk hedefinin, İHH insani yardım filosunu Ashdod limanına çekmek olduğu, büyük bir operasyon yapmaya gerek duymadan yardım filosunun Ashdod limanına çekilmesinin ümit edildiği belirtildi.

Yardım filosunun savaş gemilerinin geri dönme veya Ashdod limanına çekilme uyarısına uymadığı takdirde Shayetet 13 adlı İsrail savaş gemisi filosunun gemilere müdahale edeceği, güç kullanarak gemileri ele geçireceği bildirildi.

15:05 ... DİRENİŞ OLMASIN DİYE ÇOK SAYIDA GEMİ GÖNDERİYORUZ

Siyonist rejim deniz kuvetleri komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, İHH insani yardım filosuna karşı çok sayıda savaş gemisinin gönderimesinin sebebinin, olası bir direnişe fırsat vermemek olduğunu bildirdi.

Açıklamada “Operesyonumuz nisbeten basit olacak, ancak diğer yandan her tür kötü ihtimale karşı da teyakkuzdayız. Provokasyonları karşılıksız bırakmayacağımızı ve bunda kararlı olduğumuzu göstereceğiz. Biz sadece üzerimize düşeni, gerekli olan yapacağız, ne fazla ne de az” denildi.

14:45 ... FİLOYA İLK MÜDAHALEYİ FÜZE GEMİSİ YAPACAK

Füze gemileri personelinin Gazze’ye doğru hareket ettiği şeklinde bilgilendirildiği, gemilerden birinin İsrail deniz kuvvetleri içinde en gelişmiş “Hanit” adlı savaş gemisi olduğu, füzelerle donatılan bu geminin İnsani yardım filosuna ilk müdahale etmekle görevlendirildiği, İsrail Shayetet 13 adlı savaş gemilerine Siyonist rejim deniz kuvvetleri komutanı yardımcının komuta edeceği bildirildi.

14:30 ... FÜZELERLE DONATILMIŞ SAVAŞ GEMİLERİ İHH YARDIM FİLOSUNA KARŞI

Siyonist rejim gazetelerinden Yedioth Ahronot “çok sayıda savaş gemisinin Hayfa’dan Gazze’ye doğru hareket ettiğini yazdı.

Gazete, füzelerle donatılmış 3 İsrail savaş gemisinin İHH yardım filosunu durdurmak için Hayfa’dan hareket ettiğini, gemilerde İsrailli komandoların, deniz subaylarının ve teknik ekibin yer aldığını, ayrıca İsrail deniz kuvetleri sözcüsün de gemide bulunduğunu yazdı.

14:20 ... ÇOK SAYIDA SAVAŞ GEMİSİ VE BOT GAZZE AÇIKLARINA KONUŞLANDIRILDI

İHH İnsani yardım filosunun Gazze’ye girmesini engellemek için görevlendirilen siyonist rejim savaş gemilerininin Gazze açıklarına konuşlandırıldığı bildirildi.

Cypriot askeri limanından ayrılan savaş gemilerinin Cumartesi günü Gazze açıklarına konuşlandığı, bunun yanı sıra çok sayıda çok sayıda İsrail botunun da silahlarla donatılmış olarak Gazze açıklarında beklediği belirtildi.

VELFECR

Not: Sıcak gelişmeleri bu haber başlığı altında dakika dakika aktarmaya devam edeceğiz

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=14166.msg85831#msg85831 date=1275292533]
      Müslüm mahalli yi dinledim demin çok doğru bir şey söyledi

bizim birkaç kişiyle çıkıp bağırmamız hiçbir işe yaramaz işe yarayacak tek bir şey var oda hükümetin israille bütün bağlantısını kesmesi sen adama bağır çığır sonrasında kalk alışveriş yap ticaret yap dost olduğunu söyle ee adam demez mi sonra biz ne yapsak bunlar bizden el çekmiyor bütün zulme sessiz kalıyorlar daha da ileriye gitmek gerekir diye düşünüyor ve ileriye gitmektende hiç çekinmiyor

[/quote]

Zaten siyonist kan içici çete bunu çok iyi bildiği için böyle kabadayılığa ve : daha fazla kan dökerim ha tehditlerine rahat rahat baş vuruyor..

biz koruyorus siyonistleri. bizim zilletimiz koruyor.. bizim desteğimizle iktidar olanlar koruyor...

sonra böyle kalkıp boş boş konuşmaları günah çıkartmaktan ve daha yeni katliamlar için insanları ve ortamı hazırlamaktan başka bir şey değil..

herkesin yapabileceği bir şey vardiır. bu olaylar bize gösteriyor ki tüm israil ve abd ürünleri ile bu ürünlerin patenti ile yapılan ürünleri kullanmak kesinkes haramdır...

bu gün koka kola içenler müslüman kardeş kanı, içiyor ariel deterjanı kullananlar yine bu kanla çamaşırlarını yıkıyor demektir örneğin...

bu saldırıda filistin kerbela olmuştur ya Hüseyn a.s. gibi oraya gitmek şehid olmak gerek ya da Zeynebi bir dille bu konuda insanları bilinçlendirmek burata teşvik etmek gerek

sessiz ve ilgisiz kalmak Yezidi olmak demek ve katliama ortak olmak demektir..

Yorum

"izzet-DİN-kassam
        30.05.2010, 19:07:57 Hani ellerini açmıştı resul ve demiştiki işte topu topu 305 kişi burada sana iman etmiş. eger bu gün bunlar burada şehit düşerlerse yeryüzünde sana inanacak kimse kalmaz. Ve akabinde 3000 melek indirmiştin cebrail as komutasında. Ey rabbim ah o firavunu kızıl denizde nasıl boğmuştunda ibreti alem olmuştu. bu katmerli küstak köppeklerede bir sayha göndersen yada ebabillerini onların nasıl geberdiklerini görsekte imanımız tazelense. Yüregimize bir serinlik sadır olsa. Sen herşeyin en iyisini bilir ve yerine yerleştirirsin. Daha önce bunlara okadar mucizeler gösterdinki hangi birine inandılar. Bunlar kadar dünyada fasık kafir münafık ve zındık bir topluluk bir kavim bir kabile varmıdır. Wallahi yoktur. Her şeyin bir musibeti vardır baş*ında imtihana sebebiyyet verecek anlıyorumki dünyanın başındaki musibet ve imtihan bu peygamber katilleridir. Bizlere imkan güç ve kuvvet verki bu kafirleri senin adına ellerimizle boğazlayalım. Onlar tüm dünyanın geri kalanı adına bir pislik ve tümördür. TEMİZLENMELİ. "

http://www.velfecr.com/ihh-insani-ya...31-haberi.html

Yorum

selamun aleykum
          bugün israil mallarini tüketen insanlarin israile sagladiklari karin geri dönüsümü olarak görüyorum, bu insanlarin bu durumu görüp gurur duyacaklari gündür bugün, ingiltere israil malarini protosto etmek isteyeneleri bilgilendirmek icin israil malarini fisliyor, ama biz müslümalar yilardir bos konusmaktan baska birsey yapmadik hersey dilde kaldi.

Yorum

FARS VE BASRA KÖRFEZLERİNDE DE ÇOK SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR. HADİ HAYIRLISI. İNŞAALLAH SİYONİST VE EMPERYALİSTLER YENİ BİR HAYBERLE SARSILIRLAR.

Yorum

öyleyse bizi de siyonist mallarını protesto etmeyenlerle de ilişkimizi kesmemiz gerekir.. zulme destek verene desteğimizi çekmemiz gerekir..

bu desteği hükümetimiz veriyorsa ondan da destek çekmemiz gerekir.

Konya siyonist uçaklarına eğitim uçuşları sağlayan geniş ova olarak sunulmuşsa, siyonist kan içici çetelerle devlet bazında görüşmeler ve ilişkiler varsa, bu ilişkileri düzenlemek ve yürütmek için büyük elçilik ve konsolosluklar mecliste dostluk gurupları varsa o zaman böyle bir hükumetle de ilişkileri kesmek lazım..

çünkü bunların çıkıp böyleyken açıklam yapıp siyonist çeteyi kınaması neye yarar. kınama ile ne olur..

bu gün artık konuşma zamanı değildir. eylem zamanıdır. her şeyimizi feda edebileceğimizi siyonist, peygamer katili kanla yaşayan tümörlere canilere verilecek cevap vardır.. bunun için ayağa kalkma zamanıdır..

Yorum

ŞEHİDLERİMİZİN SAYISI 20'YE ÇIKTI, ŞEYH RAİD YARALI
                31.05.2010, 05:20:08

ŞEHİDLERİMİZİN SAYISI 20'YE ÇIKTI, ŞEYH RAİD YARALI Siyonist rejim güçlerinin askeri helikopterlerle gemilere insani yardım gemilerine yaptığı alçakça saldırıda şehidlerin sayısı 20'ye çıktı.

11:40: İSMAİL HENİYE'DEN BÜYÜK PROTESTO ÇAĞRISI

Filistin Başbakanı İsmail Heniye, siyonist rejim güçlerinin İHH insani yardım filosuna yönelik gerçekleştirdiği katliama karşılık Gazze'de büyük bir protesto çağrısı yaptı.

İsmail Heniyye siyonist rejimin gerçekleştirdiği barbar katliamda şehid olan müslümanları "Filistin halkının kahramanları" şeklinde tanımlayarak "Filistin hükümeti konvoyun ambargoyu kırmak için gsterdiği çabadan onur duymaktadır. Biz bütün şehidleri Filistin şehidleri, Gazze ambargosu şehidleri olarak kabul ediyoruz" dedi.

11:38 ... SİYONİST REJİM ALARMA GEÇTİ

Siyonist İsrail rejimi, İHH insani yardım gemisine saldırarak en az 20 müslümanı şehid etmesinin ardından Filistinli mücahidlerden gelecek operasyonlara karşı en yüksek düzeyde alarma geçti.

Aynı zamanda, 1948 işgal altındaki Filistin topraklarındaki Filistinlilerin de siyonistlere karşı eylemlere kalkışabileceği ihtimaline karşı alarma geçen siyonist İsrail rejimi, askeri güçlerini seferber etti.

EN AZ YİRMİ MÜSLÜMAN ŞEHİD OLDU, ŞEYH RAİD SALAH DA AĞIR YARALI

Bugün sabahın erken vakitlerinde İHH insani yardım gemisine saldıran siyonist rejim güçleri aralarında 9 tane Türkiyeli müslümanın da bulunduğu en az 20 müslümanı şehid ettiği açıkladı.

Gazze'nin 90 mil kadar açıklarında siyonist rejim savaş gemileri tarafından kuşatılan ve taciz edilmeye başlanan insani yardım filosuna askeri helikopterlerden ateş açıldığı ve komondaların indirildiği bildirildi.

Hamas televizyonu el Aksa'nın haberine göre siyonist saldırı sonucunda en az 20 Filistin gönüllüsü şehid oldu.

50'den fazla müslümanın da yaralandığı saldırıda "Kudüs Muhafızı" olarak tanınan Şeyh Raid Salah'ın da ağır yaralandığı bildirildi.

Siyonist rejim askeri güçlerinin şehid ve yaralılar hakkında da sansur uygulaması başlattığı belirtildi.

VELFECR
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:58.

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=14166.msg85840#msg85840 date=1275295518]
                  FARS VE BASRA KÖRFEZLERİNDE DE ÇOK SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR. HADİ HAYIRLISI. İNŞAALLAH SİYONİST VE EMPERYALİSTLER YENİ BİR HAYBERLE SARSILIRLAR.
                  [/quote]

Ne tür bir hareketlenme Mufazzal anlayabildin mi Neyin nesi bize de hemen haber ver..
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:58.

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg85843#msg85843 date=1275295914]
                    [quote author=Mufazzal link=topic=14166.msg85840#msg85840 date=1275295518]
                    [/quote]

Ne tür bir hareketlenme Mufazzal anlayabildin mi Neyin nesi bize de hemen haber ver..
                    [/quote]

Nükleer Denizaltılar, Tatbikatlar vs...

Abi Haber sitelerine bakarsan görürsün.

www.velfecr.com
                    www.haber7.com
                    www.mehrnews.ir
                    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 01:59.

Yorum

evet haber sitelerindeki isaretler ürpertici....

BEYZA; bu zulmü insan kaynakli olarak engelleyebilecek iki sey var, birincisi bütün dünyadan milyonlarca sivilin ölümü göze alip israile yürümesi!!! ki bunun önündeki engelleri vs. biliyorsunuz, ikincisini ise söylemiyorum cünkü kimse kaale almaz!

ücüncü bir yol, ki maalesef bu ücüncü yol izlenecek sonucta, o da savastir!

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Uzman Stratejik Konular:
                        استقرار مخفیانه زیر دریایی در خلیج فارس ممکن نیست/ این حضور تهدید مبهم است Körfez Farsça denizaltı Kuruluş gizli varlığını tehdit ediyor mümkün değil / belirsiz
                        یک کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک با اعلام اینکه استقرار مخفیانه زیر دریایی در خلیج فارس ممکن نیست گفت: از آنجایی که عمق آبراه خلیج فارس کم بوده وحتی احتمال برخورد کف بسیاری از کشتی ها با زمین در گذر از این آبراه وجود دارد این خبر بیشتر به یک جنگ روانی شباهت دارد تا واقعیت. stratejik konuları ve uzman askeri, Haberler ilan Farsça gizli denizaltı bu kuruluş olamaz Körfez dedi bu: beri Fars Körfezi'ne su derinliği fazla orada toprak birçoğunda bile zemin için tedavi olasılığı daha az su ile gemi geçen Bir psikolojik savaş gerçeğe benzer.

دکتر اسماعیل بشری در گفتگو با خبرگزاری مهر درباره خبر یک رسانه انگلیسی مبنی بر حرکت سه زیر دریایی مجهز به موشک های هسته ای برای استقرار در خلیج فارس افزود: بنا بر ادعای فرمانده ناوگان زیر دریایی رژیم صهیونیستی البته با اسم مستعار و نامشخص قرار است نیروهای موساد برای عملیات شناسایی از این زیر دریایی ها پیاده شوند ولی نکته قابل توجه این است که برای پیاده کردن نیرو باید این زیر دریایی ها روی سطح آب بیایند که به محض بالا آمدن آنها به علت تردد بسیار زیاد کشتی در خلیج فارس به سادگی مورد شناسایی قرار می گیرند. İngilizce haber medyası Salı Fars Körfezi'nde dağıtım için nükleer füzelerle donatılmış denizaltıların bir hareket dayalı hakkında Mehr Haber Ajansı ile İsmail insan doktor dedi ki: denizaltı filosu komutanı göre Siyonist rejim ve tabii ki adı bilinmeyen güçler olduğunu iddia ediyor Mossad operasyon, ancak denizaltı uygulanmaya belirlemek için önemli bir nokta da Fars Körfezi yüksek gemi trafiğine sadece tespit nedeniyle artış olarak yüzeye en kısa sürede gelmelidir denizaltı gücü ortadan kaldırmak için vardır.

این استاد دانشگاه خبر حضور زیر دریایی های رژیم صهیونیستی را در خلیج فارس بسیار مشکوک دانست و گفت: تنها راه مستتر ماندن این زیر دریایی ها حرکت مستمر آنها است که با این شرایط نیز زمان زیادی را نمی توانند در خلیج فارس بمانند علاوه بر آن به دلیل پستی و بلندی کف خلیج فارس می توان با یک گشت ساده هوایی مکان آنها را ردیابی کرد. İsrail Bu haber online profesör denizaltı, Fars Körfezi çok şüpheli ve dedi ki: tek yolu bu gizli denizaltı tutmak için kendi hareket o zaman da çok bu koşullar Fars Körfezi ek olarak kalamazlar devam Çünkü Fars Körfezi basit bir hava devriyesi ile yüksek bir zemin konumlarını takip edilebilir posta.

بشری در ادامه هسته ای بودن این زیر دریایی ها را نیز جای شک دانست و گفت: رژیم صهیونیستی هرگز داشتن سلاح هسته ای را تائید نکرده و حتی آمریکائی ها هم در همین اجلاس بازنگری سعی داشتند که به کشور های دیگر بقبولانند که این رژیم فاقد سلاح هسته ای است حال با این شرایط چگونه است که یک مقام نظامی به این سادگی اسرار هسته ای این رژیم را با این اوصاف که کلاهک هسته ای سوار شده بر موشک های کروز در این سه زیر دریایی وجود دارد، را فاش کرده است. İnsanoğlu daha nükleer denizaltılar gibi şüphe ve dedi ki: Siyonist rejimin nükleer silahlar ve hatta Amerikalılar aynı toplantı Sayfaya çalışıyorlardı olmaması hiçbir zaman kabul edilmemiştir diğer ülkelerin bu silahları olmadan rejim Bqbvlannd Şimdi nükleer nasıl bu durum sadece artık cruise füzeleri üzerinde üç denizaltı monte nükleer savaş başlıkları ile rejimine askeri resmi sırları vardır, orada duyurulmuştur.

وی در ادامه این خبر را نوعی تهدید مبهم عنوان کرد و گفت: بنا بر ادعای این فرمانده نظامی هر کدام از این زیر دریایی ها 35 تا 50 نیروی نظامی داشته و می تواند 50 روز در زیر دریا باقی بماند ولی به نظر می رسد که این گونه سخنان بیش از اینکه جنبه واقعیت داشته باشد بیشتر جنگ روانی است. Diye belli belirsiz bir tehdit olarak haber ile devam etti ve dedi ki: bu iddiayı her denizaltı gücü askeri komutanının için 35-50 50 gün vardı ve göre deniz altında kalmak, ama öyle görünüyor ki bu Herhangi bir kelime daha bu gerçekliğin herhangi bir yönüyle daha fazla psikolojik savaş 'dan.

Yorum

Allah bu İsraili kahr etsin. Allah Filistine yardım götürenlerden, orada mücadele verenlerden razı olsun. Allahtan yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.şehit kardeşlerimizi ulaştıkları bu yüce makamdan ötürü tebrik ediyorum. Allah bizleride onlar gibi şehitlik onuru bahş etsin inşaAllah

Yorum

iranla ilgili beklentiler var. Saldırır mı diye öyle tahmin ediyorum ki buna imkan yok şimdilik. Çünkü:

bildiğim kadarıyla gemilerde İran gemisi ve vatandaşı yoktu. eğer yanlış bilmiyorsam. böyle bir durumda dünya devletler arası hukuka göre İran'ın saldırı hakkı yoktur çünkü dünya devletler hukukunda müslüman kardeşine saldırdı da ben onu savundum kavramı yoktur.

İran kendisine saldırı olmadığında saldırı yapamaz. Çünkü bağlı olduğu İmam Ali a.s. yöntemi buydu o Hayber'de onca azgınlıklarına rağmen yahudileri teslim olmaya çağırdı onlar gelmediler. bire bir savaşa çağırdı ve onların en ünlü kahramanlarını cehenneme yolladı. ama buna rğamen onlar direnip teslim olmadılar ilk kılıcı çekmelerine savaş halinde olmalarına istinaden Ali a.s. onlara saldırdı.. ve zaferle de döndü.

böyle bir ortamda henüz İran'ın saldırması için meşru bir mazeret görünmüyor..

Öte yandan bu sadece İran'ın becerebileceği bi iş de değil. Çünkü herkes çok iyi biliyor ki siyonist çeteye saldırmak büyük şeytan abd ve onun işbirlikçisi olan diğer zalim ve tağuti güçlere saldırmak anlamı taşımaktadır. böyle bir durumda siyonstlere yapılacak bir saldırı dünya savaşı gibi bir şeydir...

bu açıdan da İran'ın şimdilik böyle bir savaş girmesini şahsen mümkün görmüyorum...

bunun dışında çok işler yapılabilir. Siyonist kan içici çetenin hayat damarları kesilmeli. nasıl ataları hayberde kuşatma altına alındılar ve dışarıyla irtibatları kesildi bu siyonistleri de öyle yapmak gerekir..

öyle ki İmam Zaman a.f. 'in zuhuru tez olsun.. ve büyük intikamımızı onun ordusunda bizzat en önde vuruşarak alalım

çünkü Mazlumların zalimlerden öc alacağı gün Zalimlerin mazlumlara zulmettiği günden çok daha çetin olacaktır. (İmam Ali a.s.)

Yorum

İnsani yardım filosundan alınan son bilgiler ve gelişmeler...

31-05-2010

09.44 İsrail Büyükelçisi’nin evine abluka

Gazze’ye giden yardım gemilerine İsrail ordusunun düzenlediği baskının ardından İsrail Büyükelçisi Gaby Levi’nin evinin önünde protesto gösterisi yapılıyor

09.38 Başbakanlık'taki kriz toplantısı sona erdi az sonra açıklama yapılması bekleniyor...

09.37 Siyonist İsrail Kaynaklarından alınan bilgilere göre şehit sayısı 20'ye çıktı

08.39 Siyonist kaynakların yaptığı açıklamalarda Kudüs Muhafızı Raid Salah'ın ağır yaralandığı bildirildi.

Siyonist İsrail askerleri havadan helikopterle gemiye indirme yapıyor El Cezire kanalından alınan son bilgilere göre müdahale halen devam etmektedir

08.11 Siyonist İsrail kaynaklarından alınan son bilgilere göre şehit sayısı en az 16 olduğunu söylediler...

İsrail ordusunun havadan indirme yaptığı ve komandoların gemiye yaptığı müdahalede İsrail kaynaklarına göre en az 16 şehit olduğu bildirildi...

İsrail'in 10. kanalı, saldırıda hayatını yitirenlerin sayısının 16 olduğunu duyurdu.

Siyonistler ‘karartma’ uyguladığından sağlıklı bilgi alınamıyor.

Alınan son bilgiye göre yardım gemileri İsrail limanına çekildiği yönünde.

El Cezire televizyonu ölü sayısını İsrail televizyonuna dayandırarak 10'u aşkın olarak duyurdu. İsrail'de özel bir televizyon kanalının, İsrail askerlerinin Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısında en az 16 kişinin hayatını kaybettiğini söylediği belirtildi.

SAAT: 07:52

İsrail'in silahlı baskın düzenlediği Filistin'e insani yardım götüren gemiye yapılan baskında hayatını kaybedenlerin sayısınınen az 10 olduğu belirtildi. Saldırı sonucu 30'u aşkın insanın yaralandığı belirtildi.

SAAT: 07:0150

Daha önce insani yardım filosundaki gemilerden sadece ''Mavi Marmara'' gemisiyle bağlantı kurulabilirken, şu an bu gemi ile de bir bağlantı kurulamıyor.

http://www.rasthaber.com/27188_Insan...elismeler.html

Yorum

FHA-Tahran Üniversitesi öğrencileri, katil İsrail güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde “Özgürlük Filosu” olarak anılana insani yardım gemilerine barbarca saldırmaları girişimini kınamak ve itirazını ilan etmek üzere bugü öğleden sonra saat 15’te BM Teşkilatı Bürosu önünde toplanyor.

Bu gösteri, Üniversite Öğrenci Seferberliği Teşkilatının çağrısı üzerine düzenleniyor.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X