Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

[quote author=Çeri link=topic=14166.msg88469#msg88469 date=1276203570]
    [quote author=Melis link=topic=14166.msg88463#msg88463 date=1276202969]

sen ne verdin şimdiye kadar

[/quote]Doğu Türkistan diye bir yer var acaba haberiniz varmı?
    4 Temmuza`da az kaldı.(Geçen seneki olayların yıl dönümü.)
    [/quote]

Evet haberimiz var Faşist ırkçı MHP lideri,Doğu Türkistanda insanlar öldürülürken Çin'den devlet nişanı alıyordu..ordan biliyorum!

(aslında böyle törenler resmidir, fikirleri pek bağlamaz ama sayın başbakana karşı çok kullanıldığı için bende arada yazayım dedim.)

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14166.msg88472#msg88472 date=1276203788]
      kıvırma şimdi..
      [/quote]

bu sözüde görmezden geleceğim

sana şunu söyleyeyim
      bu konularda başından beri yazdığım yazıları oku başında ne söylemişsem şimdide aynı şeyleri söylüyorum önce yazdıklarımı oku

Yorum

Olan şudur; bir gurup {bir çok konuda tasvip etmesekde} akıllıca bir eylem düşünüp, yardım konvoyu düzenledi ve israilin karizmasını çizdi. Rehber bu eylemi zekice buldu ve takdir etti. Türkiyede ve dünyaya anti-siyonizm arttı. Türkiyenin her yanındaki eylemleri yakinen takip ettim bir tek tayyib resmi yokken yüzlerce hizbullah bayrapı-abbas musavi-nasrallah... vb bayrak ve flamalar vardı.

Şimdi burdan ak partiye oy verelim sonucu çıkmayacağı gibi aynı zamanda ak parti düşmanlığıda çıkmaz ,hele hele hedefe israilin oturduğu bir ortamda hedefi saptırıcı yollara tenezzül etmek hiçde doğru değil, en bariz ifadeyle fitnedir.

Yorum

ihh yönetimi radikaldir bir çoğu hiç oy kullanmamıştır hiç bir parti ile birlikte tutulamazlar..

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg88487#msg88487 date=1276204964]
            ihh yönetimi radikaldir bir çoğu hiç oy kullanmamıştır hiç bir parti ile birlikte tutulamazlar..
            [/quote]

bazı şehirlerdede çok değerli şia dostlarımız bu vakıfta çalışmaktadır bir şekilde...

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=14166.msg88459#msg88459 date=1276202724]
              [quote author=selmani_can link=topic=14166.msg88442#msg88442 date=1276201078]
              Arkadaşlar, rehberiyet makamına düşmandan daha çok belkide dostları {istemeden} zarar verecektir. Rehberin açıklamaları ortadayken birilerinin çıkıp ak parti için ileri geri konuşması hele hele ihh ya bilmem ne şebekesi demesi tek kelimeyle haddini bilmemektir. Müslümanların vahdete ihtiyacı olduğu bir zamanda, pc başına geçip millete yafta takmak mektebimizin hiçbir vasfıyla bağdaşmaz. Lütfen kendi kısır görüşlerini mekteb diye sunmasın kimse. Desin ki; ben böyle düşünüyorum...
              [/quote][quote author=selmani_can link=topic=14166.msg88445#msg88445 date=1276201171]
              Rehberin ve inkılabın açıklamaları ortadadır, ne bir kelime fazlası, nede bir kelime eksiği yoktur. Herkeste eğer bu makama itaati farz biliyorsa, adımlarını ve duruşunu buna uydurmak zorundadır.
              [/quote]

Allah razı olsun, aynen katılıyorum.
              Rehber bundan daha açık ve net ne söylesin ki. Bazıları maalesef rehberin de sözlerini çarpıtıyorlar. Peygamber'in, İmamların sözlerini çarpıtmadılar mı? En son da sayıklıyor diye hakaret etmediler mi? Bunların da üzerine biraz gidilirse aynısını yaparlar. Nitekim nasipsizin biri kaç gün önce, dolaylı yollarla ağaları, efendileri diye hakaret etmişti.
              Allah İmam Zaman'ın zuhurunu acil eylesin.
              [/quote]

Yorum

Rehberin açıklamaları ortadayken birilerinin çıkıp ak parti için ileri geri konuşması hele hele ihh ya bilmem ne şebekesi demesi tek kelimeyle haddini bilmemektir.

İMAM ın hangi açıklamasında akp yada ihh var
                İMAM halkı ve eyleme ya katılan kardeşlerimizi övüyor.İsraile karşı olan eylemleri övüyor.
                İMAM siyonistle dost olan her türlü siyasi ekonomik işler yapan birilerini mi destekliyor.

Yorum

Selam mazlumdan yana olanlara,
                  zalime karşı duranlara olsun..

Konunun amacı dışına çıktığına inanıyorum.
                  Değerli paylaşımcıların birbirlerine şahsi ithamlarda bulunmasınıda kınıyorum...

Rahberin ve taraftarlarının beyanı açıktır,
                  Eylemcilerin eylemi ve destekleyenler ile karşı duranlar da bellidir,

dolayısıyla birbirimizi üzmeye gerek yoktur..

İmam Bakır (a.s):

“Çekişmekten uzak durunuz. Zira bu iş kalbi bozar ve nifak doğurur.”

Hilyet’ul Evliya, 3/184/235

wesselam...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                  Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

kerbela44 kardese aynen katilmakla birlikte:

hedefe israilin oturduğu bir ortam da hedefi saptırıcı yollara tenezzül etmek hiçde doğru değil,

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

bu işte siyonistlerin parmağı var...

Yorum

velevki var
                        ne degisir, onlar bir tuzak kurmuslar, tuzaklari kendi baslarina yikilmis derim ben...

bu olay kesinlikle siyonistin aleyhine bir sürec baslatti

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=14166.msg88641#msg88641 date=1276253052]
                          kerbela44 kardese aynen katilmakla birlikte:

hedefe israilin oturduğu bir ortam da hedefi saptırıcı yollara tenezzül etmek hiçde doğru değil,
                          [/quote]

Yorum

Rahimi: Müslüman ülkelerin vahdeti, Siyonist rejimi yıkacaktır

11-06-2010

İran cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi Müslüman ülkeler arasındaki vahdetin, Siyonist rejimin yıkılmasına neden olacağını belirtti.

İslami İran cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi, Umman şura meclisi başkanı Ahmet bin Muhammed El'İsai ile yaptığı görüşmede iki ülke arasındaki eşsiz dostluk ilişkilerine vurgu yaparak, Müslüman ülkeler arasındaki kardeşlik ilişkilerin gerçek konumuna ulaştığı takdirde, Siyonist rejim gibi sultacıların artık Müslümanlara zulüm yapamayacaklarını belirtti.

Rahimi ayrıca Siyonist rejimin savunmasız Gazze halkına insani yardım taşıyan özgürlük konvoyuna yaptığı vahşi saldırıyı, Müslüman ülkeler arasında vahdetin olmamsından kaynaklandığını ifade etti.

Görüşmede Umman şura meclisi başkanı El'İsai de, Umman kralı Kabus'un iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine vurgusuna işaretle bölgede iki ülke arasındaki ilişkilerin eşsiz olduğunu, diğer ülkelerin de bu konuyu örnek almaları gerektiğini ifade ederken, mevcut ekonomik ilişkilerin daha da gelişmesini istedi.

http://www.rasthaber.com/27645_Rahim...ikacaktir.html

Yorum

İsrail'in tek umudu Kılıçdaroğlu!

11-06-2010

Gazze'ye yardım götüren ve 32 milletten yüzlerce insanın olduğu Mavi Marmara gemisinde en az 9 vatandaşımızı katleden İsrail, kendisine sert tepki veren AK Parti Hükümeti ve Başbakan Erdoğan'ı hedefine koydu. İsrail. üniversitelerinden, medyasına kadar tanınmış kişiliklere uluslararası medyada Erdoğan aleyhine yazılar yazdırırken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kendileri için bir umut olduğunu açıkça ifade ediyor.

“Erdoğan olduğu sürece bize rahat yok. Kılıçdaroğlu Türkiye için bir umut” diyen Amerika'nın en fanatik Yahudilerinden yazar Barry Rubin'den sonra Tel Aviv Üniversitesi'nden Joshua Teitelbaum da, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra ilk kez Türk bayraklarının Arap sokaklarında dalgalandığını belirterek, bunu sağlayan Erdoğan'a karşı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İsrail ve Batı için bir umut olduğunu belirtti.

MEHMET NEDİM ASLAN/LONDRA

Gazze'ye yardım götüren ve 32 milletten barış gönüllülerinin bulunduğu Mavi Marmara gemisinde katliam yapan İsrail, Yahudi lobisi ve uluslararası medya aracılığıyla AK Parti Hükümeti ve Başbakan Erdoğan'a karşı büyük bir kampanya başlattı. Erdoğan'ı Batı kamuoyunda “Batı karşıtı” olarak yansıtmaya çalışan İsrail lobisi, öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da övgüyle bahsediyor.

ERDOĞAN'A KARALAMA, KILIÇDAROĞLU'NA ÖVGÜ
                              Uluslararası kara sularında Mavi Marmara gemisine saldıran İsrail'e karşı sert tepki veren Başbakan Erdoğan için Amerikan ve İngiliz medyasındaki İsrail yanlısı yazarlar ile Yahudi lobisine ait think tanklar yoğun bir karalama kampanyası düzenliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan övgüyle bahsedilen yazı ve makalelerde “Erdoğan olduğu sürece İsrail'e rahat yüzü yok” yorumu yapılıyor. Türkiye'deki ulusalcı-laik kesimlerle yakın dostluğu bulunan Barry Rubin, Mavi Marmara gemisine yapılan saldırıdan sonra Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'nin başından gitmesiyle İsrail'le ilişkilerin normale döneceğini söylemişti. Rubin, bu makalesinden 5 gün sonra yazdığı bir başka makalede de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu övdü.

KILIÇDAROĞLU'NUN TEVRAT CEVABINI YAZDI
                              Yazılarında sık sık 'dost Türklere' “Atatürk mirasını Erdoğan'a bırakmayın” telkininde bulunan Rubin, “Atatürkçü ve Sosyal Demokrat Parti” lideri diye tanımladığı Kılıçdaroğlu'nun “Erdoğan neredeyse İsrail'e savaş ilan etti. Bizim partimiz dikkatli ve orta bir yol takip ediyor” dediğini kaydederek, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a Tevrat'la da cevap verdiğini yazdı. Rubin, Kılıçdaroğlu'nun, kariyerini mevcut hükümetin yolsuzlukları üzerine inşa ettiğini ve seçimlerde bunu kullanacağını da kaydetti.

KILIÇDAROĞLU, İSRAİL İÇİN BİR UMUT
                              Kılıçdaroğlu'na bir başka ilginç övgü ise İngiliz The Guardian gazetesinde yazan Yahudi kökenli bir yazardan geldi. Barry Rubin gibi GLORIA isimli think tank kuruluşunda görevli olan Tel Aviv üniversitesinden Joshua Teitelbaum, “Türkiye İsrail'e karşı cihad çağrısı yapıyor” başlıklı The Guardian'daki makalesinde, Erdoğan sayesinde en son Birinci Dünya Savaşı'nda Arap sokaklarında sallanan Türk bayrağının bugün aynı şekilde sallandığını belirterek, Erdoğan'ın İsrail'e karşı cihad ilan ettiğini savundu. “Türkiye için hala umut var” diyen Teitelbaum bu umudun da Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. Teitelbaum şöyle dedi: “Eski tarz Kemalizm'in yenilenmesi gerekiyor ve bunu da sadece Kemal Kılıçdaroğlu yapabilir. Kemalizm'in otoriter yönlerini atıp, Soner Çağaptay'ın dediği gibi Kemalizm 2.0'ı getirebilir.”

TÜRK YAZARLARINI TEKRAR ETTİ
                              Türkiye'nin İsrail'le olan askeri, ekonomik ve turizm ilişkilerini bir kenara atarak İslam dünyası lideri olmaya çalıştığını ve kendisini bölgede İran'la birlikte ABD'nin gücüne alternatif olarak sunduğunu yazan Teitelbaum, Türkiye'nin bir kez daha Doğu'ya döndüğünü yazdı. “ABD eğer alanı Erdoğan gibilerine terketmeseydi, Türkiye'nin bu tür bir harekette bulunması zor olacaktı” diyen Teitelbaum, İsrail'in Türk ordusuyla çok mükemmel ilişkileri olduğunu ancak Erdoğan'ın Ergenekon ile birlikte onların da kanadını kırdığını belirtti. Teitelbaum, İsrail'in aşırılıklarını ve Mavi Marmara baskınını haklı gösteren bazı yazarların dile getirdiği “İsrail, PKK'ya insani yardım götürse Türkiye ne yapardı” ifadelerini de makalesinde kullandı. Teitelbaum, “Eğer İsrail insani yardım organizasyonları terörist PKK'ya yardım götürmeye karar verseydi, Ankara nasıl tepki gösterirdi? Türkler gerçekten Gazze'de bir İran limanı mı istiyor” dedi.

Haber vaktim

http://www.rasthaber.com/27644_Israi...icdaroglu.html

Yorum

İsrail Dostluk Grubunda 5 CHP'li Kaldı
                                11.06.2010 17:33

İsrail'in, 2008 Aralık ayında başlattığı Gazze saldırısı ile yoğun istifalar yaşanan TBMM Türkiye-İsrail Dostluk Grubu, üç üye daha kaybetti. Sadece CHP'li 5 üye kaldı.

Gazze katliamı öncesi Meclis'teki en çok üyeye sahip olan İsrail Dostluk Grubu'nda, sadece CHP'nin beş milletvekili kaldı.

Yoğun istifaların yaşandığı 2009 Ocak ayında üyelikten istifa etmeme gerekçesini, "Başkan ve üyelerin çoğunun istifası mesaj olarak yeterli. Dostluk grubunun yeniden kurulması kolay olmayacağı için sırf hukuki statüsü devam etmesi için üyeliği sürdürmekten yanayım" cümleleriyle açıklayan dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen de üyeliğini sona erdirdi.

İsrail'in Mavi Marmara saldırısı üzerine Öymen ile birlikte CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve İzmir Bağımsız Milletvekili Recai Birgün de TBMM Türkiye-İsrail Dostluk Grubu'ndan istifa etti. Üyeliği devam eden 5 CHP milletvekilinin isimleri şöyle: Atilla Emek (Antalya), Nesrin Baytok (Ankara), Şahin Mengü (Manisa), Vahap Seçer (Mersin), Ensar Öğüt (Ardahan) (CİHAN)

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=14978

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X