Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Fethullah Gülenin bir açıklaması, kınaması ve lanetlemesi oldu mu acaba? Olursa buraya asar mısınız?

Yorum

[quote author=abdulhamid link=topic=14166.msg85970#msg85970 date=1275319198]
      filistin bir gün alınacaktır !

[/quote]
      inşaAllah..

her müslümanın her an yapabileceği bir şeyler vardır. Filistinde bir direniş varsa bu sokak eylemleriyle oluştu. Sokak gösterilerinin bu anlamdaki katkısı çoktur.

Bu gün şahsım adına saat saat gelişmeleri takip ederek çevremdekilere filistin davasını gazzeye yardım götürenlerin kahramanlık cesaret ve yardımseverliklerini anlattım takdirle..

bu bilinçlenmeyi yapmalıyız ülkemizde. Filsitin davasına sahip çıkmayan hiç bir medyayı siyasi partiyi hatta marketi bile desteklememeli onun yanında olmamalıyız... Filistin davası bu gün ümmetin onurudur. ve bu onur hep başı eğik yaşamaktadır..

her müslümana bu davayı anlatmak bir görev bu bilinçlenmeyi sağlamak zarurettir. siyasi partilere devlet yetkililerine ulaşanlar vardır. biz ulaşamayanlar da bu konuları siyasi görüşlerimize oya yansıtacağımızı ve filistin davasına ihanet eden, siyonistlerle ilişkileri kesmeyip onlarla tatbikat yapan eğitim uçuşları için türk hava sahasını onlara açanlara oy vermeyeceğimizi açıklamalıyız.

vatandaşını bu konuda böylesine hak adalet ve onur konusunda bilinçlendirmeyen, gönüllüler teşkilatı kurup onlara silahlı mücadele eğitimi vermeyen siyasilerle gönül bağlarımızı koparacağımızı ilan etmeliyiz..

bu günlerde sivil gemileri korumak için hiç bir tedbir almayan hükumetleri şimdi protesto etme zamanıdır..

medya bu bilinçlendirme ya da uyutmada çok etkilidir.

Başbakan yardımcısının açıklamasında bile siyonist kan içici terör çetesinin yaptığı hain saldırıyı: "operasyon düzenledi" diye geçiyor. Bu ne ihanettir. Bu ne saptırmacadır. Türkiye'de teröristlere karşı düzenlenen operasyon, ölmek üzere olan bir hastaya yapılan ameliyat için kullanılan operasyon kelimesi gibi bu kelime hep olumlu anlam taşımaktadır.

Siyonist güdümlü medaya bu sivil silahsız yardımsever insanlara saldırıyı operasyon diye duyurabilir. Ama Müslümanlara ne oluyor buna saldırı hain saldırı demiyorlar!

bu konuda bu tür kelimeleri duyduğunuz gördüğünüz her yerde ne yaptıklarını bunlara sorun...

bu tür ihanetler siyonistlerin kanlı yüzünü ve eylemlerini şirin ya da daha az tehlikeli göstermekten başka amaç taşımamaktadır..

Yorum

Erdoğan: Bu bir devlet terörüdür
        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yardım taşıyan filoya yaptığı saldırıyla ilgili Şili Havaalanı'nda açıklamalarda bulundu.
        Güncelleme:31 Mayıs 2010 18:10

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yardım taşıyan filoya yaptığı saldırıyla ilgili Şili Havaalanı'nda yaptığı açıklamalarda ''Bu saldırı bir devlet terörüdür'' dedi ve ekledi: İnsanlık dışı devlet terörü karşısında sessiz ve tepkisiz kalmayacağımızın bilinmesi gerekmektedir. Erdoğan, İsrail'in gemide silah vardı açıklamaları için de "yalan" ifadesini kullandı.

İşte Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları:

Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu menfur saldırının ardından Türkiye’den yola çıkan ve Gazze’ye yardım malzemesi götüren gemilere, uluslararası sularda İsrail tarafından saldırı düzenlendi.

Orada da sayısı netleşmemiş olmakla birlikte çok sayıda sivilin katledildiğini öğrendik. Devlet ve hükümet başkanları olmak üzere buradan tüm dünyayı bilgilendirmek istiyorum. Gemiler tamamen tedavi amaçlı yardım malzemeleriyle yüklüdür ve gemiler uluslararası sefer kuralları çerçevesinde kontrol edilmiştir.

GEMİLERDE BEYAZ BAYRAK VARDI

Gemilerde beyaz bayrak bulunmaktadır. Gazze’ye ulaşmak için yola çıkan gemiler Gazze’de insanlık dışı şartlarda yaşayan en temel ihtiyaçlardan dahi yoksun şekilde hayatta kalmaya çalışan masum insanlara yardım amaçlı ilaç, sargı bezi, ekmek, pirinç, makarna, oyuncak, inşaat malzemelerinden başka hiçbirşey taşımamaktadır.

Gemilerde sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları değil 32 farklı ülkeden Gazze’ye giden yardım gönüllüleri bulunmaktadır. Bir çok ülkeden parlamenter bulunmaktaydı.

İsrail'in hukuksuz saldırısı nedeniyle Şili’deki temaslarımızı başlamadan bitirmek durumunda kaldık. Hükümetimiz gelişmeleri dikkatle takip etmektedir.

Gemilere yönelik saldırı sonrasında, büyükelçimizi derhal geri çağırdık. BM Güvenlik Konseyi’ne olağanüstü toplantı çağrısı yaptık. Uluslararası sularda meydana gelen bu olay için NATO bilgilendiriliyor.

TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ

İsrail tarafından yapılan bu saldırı, uluslararası hukuka tamamen aykırıdır. Bu saldırı İsrail’in kendi halkına huzur getirmeyecektir. İnsanlık dışı devlet terörü karşısında sessiz ve tepkisiz kalmayacağımızın bilinmesi gerekmektedir.

Siz ne kadar hukuk dışılığın, terörün arkasındaysanız, biz de ondan daha fazla hukukun barışın adaletin ve tabiî ki başta vatandaşlarımız olmak üzere bu operasyonun mağduru olan 32 ülkeden barış gönüllülerinin, Gazze’nin, Filistin’in arkasındayız.

HABER AKIŞI SAĞLANSIN

Hayatını kaybeden ve yaralanan sivil insanlara ilişkin ayrıntılı ve sağlıklı haber akışının bir an önce bağlanmasını istiyoruz. Yaralılar için derhal tedbir alınmasını istiyoruz.

Temaslarımı yarıda keserek şu anda Türkiye’ye gidiyorum. Döner dönmez grup toplantımda gerek parlamentomuzu gerek ülkemizi uluslararası camiayı daha teferruatlı şekilde aydınlatacağım.

DUYGUSAL DEĞİLİM

Değerlendirmeleri yoğun şekilde yapacağımız bir hafta olacaktır. Şunu net söylüyorum. Duygusal değilim, duygusal değiliz. Ama bütün bu olanlar karşısında, vicdan yoksun bir insanlığı tanımlamak mümkün değildir.

Tüm vatandaşlarımız özellikle ülkemizde yaşayan Musevi vatandaşlarım için şunları söylemek istiyorum. Onlar bizim vatandaşımızdır. Onlar bizim güvencemiz altındadır. Milletimizin hassasiyeti doğrultusunda bu olayın takipçisi olacağımızı bilmelerini istiyorum.

Şunu açık net ortaya koymamız lazım. Her şey şeffaf değil. Biz bilinenlerle değerlendirmelerimizi yapıyoruz.

GEMİMİZ ESİR ALINDI

Bir defa Türk bandıralı bir gemimizin şu anda esir alındığıdır, insani amaçlı tüm malzemelerle beraber.

İki farklı bandıralı gemiler, yine aynı şekilde burada onlarda yine limana çekilmiştir bir de bu var. Bunların bir tanesi yük gemisi, bir tanesinde de kendi vatandaşlarımız, farklı ülkelerden olan gönüllü insanlar var. Bunların süratle bırakılmasını istiyoruz.

İSRAİL'İN TAVRI SÜRECİ BELİRLEYECEK

Burada yaralılar var, ölenler var, bunların süratle teslimi gerekiyor. Sürece yönelik olarak İsrail’in takınacağı tavır bundan sonraki süreci etkileyecektir. Parlamento bilgilendirmesi böyle bir günde bunu yapmayacağız, başka ne zaman yapacağız? Parlamentoyla değerlendirmesini yapacağız ve bizim yarın grup toplantımız var. Orada daha açık net söyleme imkanımız olacak.

http://haber.mynet.com/detay/politik...i-yalan/514059

Yorum

Siyonist Rejim Konsolosluğunu Kuşatma Başlıyor
          31.05.2010, 18:55:00

Siyonist Rejim Konsolosluğunu Kuşatma Başlıyor Siyonist İsrail rejimine karşı tarihin en büyük protesto eylemi bu akşam başlıyor

Siyonist İsrail rejimine karşı tarihin en büyük protesto eylemi bu akşam başlıyor

Siyonist rejim güçlerinin İHH İnsani Yardım Konvoyuna yönelik gerçekleştirdiği katliamı protesto etmek için bu akşam Saat 21:00’den itibaren siyonist İsrail rejiminin İstanbul’daki konsolosluğu kuşatma altına alınıyor.

İstanbul'daki birçok sivil toplum örgütünün ortaklaşa gerçekleştireceği bu kuşatma eylemine Kardeşlik Platformu olarak da bütün gücümüzle katılıyoruz.

Yüz binlerce Müslüman tarafından gerçekleştirilecek bu kuşatma eylemine bütün Müslüman kardeşlerimizi katılmaya davet ediyoruz…

Şehidlerimizin kanlarına sahip çıkmak için

Siyonistlerin boğazını sıkmak için

İslam ve insanlık adına

SİYONİST REJİM KONSOLUSLUĞU ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ…

KARDEŞLİK PLATFORMU

http://www.velfecr.com/siyonist-reji...36-haberi.html

Yorum

İstanbulda ikamet eden tüm velayet.com üyelerini bu tarihi protestoya bekliyoruz...

diğer yerlerdeki kardeşlerimiz de bulundukları yerlerde protestolar düzenlesinler..

Mufazzal kardeşim ığdırdan ne haber protesto düzenledi mi şii kardeşler...?
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 00:32.

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg85993#msg85993 date=1275322826]
              Mufazzal kardeşim ığdırdan ne haber protesto düzenledi mi şii kardeşler...?[/quote]

yok abi yok. Malesef yok. Her zamanki gibi yok. Yok üstüne yok. Allah ıslah etsin bu ığdırı. Allah üzerlerine ölü toprağı serpilen bu ığdırın üzerinden ölü toprağını kaldırsın inşaallah.

Miting gibi bir şey olursa buraya yazarım abi.
              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 00:32.

Yorum

Mazlumun zalimden intikam alacağı gün, zalimin zulmünden daha çetin olacaktır..!

Rabbim kardeşlerimize selamet versin...

Ayaklarımızı yolunda sabit kılsın....

Hizbullah'a selam cihada devam...
                Hamas'a selam direnişe devam...
                Ümmete selam ..... .....

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

" İşte onların cezası, Allah'ın, meleklerin. insanların, hepsinin lanetine uğramalarıdır." Al-İ İmran 87. Rabbim Filistin halkına tez zamanda yardım edecektir İnşaallah.

Yorum

Miting Çok Kalabalıktı

Elhamdülillah ki gittim o ne kalabalıktı Allah'ım yollar kaldırımlar her yer insan seli kaynıyordu..

ses organize her şey yetersizdi.. o kadar kalabalığı kimse hesaplamıyordu.. istiyordum ki İstanbulun her caddesi protestocularla dolsun.. ama olmadı yüreğim buruk giderken yolda neyse ki moral bulmada gecikmedim. daha Levente varmadan Mecidiyeköyde protestocularla karşılaştım hemen katıldım hiç kimdir kim değildir diye sormadan merak etmeden.. Alperen ocaklarıymış. levente kadar metroyu kullanacaktım ama onlarla günün yorgunluğu da olsa yürüyerek bağıra bağıra gitmeyi tercih ettim.. ve levente yaklaştığımızda her yer insan kaynıyordu. trafiği kapattık zannetmiyorum ki kimseler kızsın çünkü çok iyi tepkiler alıyorduk.. umarız hastası olan mağdur olan olmamıştır trafikte kalıp da...

bir gurup cemaatle namaz kılıyordu parkta yüz kişinin üzerindeydi parkı. ben de namaz kılmamıştım. yakında ne cami vardı ne çeşme.. neyse ki kanyon diye büyük alış veriş merkezine girdim abdest almaya benim gibi birileri de girişte sordular mescid nerde diye kapıdaki görevli burda mescid yok dedi.. abdest alıp çıktık tek başıma dışarıda kaldırım taşları üzerinde namazımı ikame ettim. mühüre gerek kalmadı ve ellerim açık.. Elhamdülillah...

sonra devam ettim. kadınlı erkekli çocuklu sanki mahşeri bir kalabalı.. bebek arabasıyla gelen kadınları doğrusu tebrik ettim içimden. herkeste neredeyse düdük vardı kulakları sağır edesiye çalıyorlardı. bir filistin bayrağı alıp yola devam ettim. ve nihayet öyle kalabalaştı ki artık gidemiyordum. ama konuşma falan yoktu herkes gurup gurup kendi sloganını atıyor ve marşlar söylüyordu.

daha boşluk bir yer bulup kürsüden sesi duyabileceğim yere kadar yakınlaştım. ve artık konuşmaları duyabiliyordum..

bu arada Anadolu Ehlibeyt Gençlik Derneğinden de mitinge katılmamız yönünde mesaj aldım. bu arada bir tanıdığa rastladm eski sünni tefsir sohbetinden tanışıyorduk. dedim ona bu kadar kalabalık şimdi polisi aşıp lanetli terör çetesinin eli kanlı yandaşlarının konsolosluğuna ulaşamayacak mıyız. yok dedi yanına bile yaklaşamayacağız..

böyle bir hedef de yoktu kimsede. ne organizatörlerde ne katılımcılarda.. ama ben sesimi duyurabilsem bunu yapacaktım. ve Türkiye'de müslümanların samimiyetine fedakarlıına yön verecek onlara layık olacak bir liderin olmadığını düşündüm. bu kadar kalabalıkönünde hiç bir şeyi dinlemez lanetli eli kanlı konsolosluğu yerle bir ederdi..ne polis takar ne başka bir engel... ama böyle bir hedef yoktu.

bu arada kürsüye yeni yaklaştığım zamanda en çok duyduğum anons polislere taş atılmaması yönünde idi. bir gurup kenarlardaki polislere bozuk para su şişesi vs atıyorlardı.. polisler kasklarını takmışlar yüksekçe yerde müdahale etmeksizin duruyorlardı...

atılan sloganlar şunlardı:

İsrail şaşırma sabrımızı taşırma.. (bu sabrın da hiç tükeneceği yok, sanki terör çetesi daha şaşırmadı)
                    Ya Allah Bismillah Allahü Ekber
                    Muhammedin ordusu kafirlerin korkusu
                    denizde karada intifada her yerde
                    katil israil filistinden defol
                    cenk cihad şehadet
                    kana kan intikam intikam
                    La ilahe illallah

...

son araba hesabını yapan biri olarak saat 11de ordan ayrılmak zorunda kaldım. bir çok insan özel araba ya da servisle gelmişti. ve dha kalabalık hiç dağılmamıştı desem yeri idi..

Rabbim katılanların ve gönülleri katılanlarla olanların bu vesileyle suçlarını örtsün ve Onlara Ehlibeyt şefaatine layık olacakları hayatı nasip etsin...

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=14166.msg85994#msg85994 date=1275323957]
                      [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg85993#msg85993 date=1275322826]
                      Mufazzal kardeşim ığdırdan ne haber protesto düzenledi mi şii kardeşler...?[/quote]

yok abi yok. Malesef yok. Her zamanki gibi yok. Yok üstüne yok. Allah ıslah etsin bu ığdırı. Allah üzerlerine ölü toprağı serpilen bu ığdırın üzerinden ölü toprağını kaldırsın inşaallah.

Miting gibi bir şey olursa buraya yazarım abi.

[/quote]

Mufazzal ığdırda şii camiileri boldur.. bir iki alimi ikna edemiyor musunuz...

az olması önemli değil on kişi bile olsa alın bayrakları çıkın sokağa en meşhur meydanda bağırın.. katılmayanlar utansın siz nie utanacakmışsınız. ben bayrağı aldım elime kimsenin olmadığı yerlerde bile slogan attım Elhamdülillah ve bayrağı eve gelinceye kadar da hiç sarmadım dalgalandıra dalgalandıra geldim.. bir çok insan da bana bakarak alkışla coşkuma katıldılar..

Önemli olan bir başlangıçtır. böyle bir eylem en çok eylemler inkılabı kuran şiaya daha layıktır. Bu çok faziletli bir eylemdir. Böyle bir eylemi başlatmanın sevabını ben olsam ığdırd hiç kimseye kaptırmam. çünkü bundn sonra tüm eylemlerin sevapları sana yazılacaktır..

neden kimseden bekliyorsunuz ki.. mutlaka senin gibi bir çok insan da başkalarından bekliyordur.. onlar sana dua ederler...

olayın sıcaklığıyla hemen başlarsanız başarırsınız. bence yarın akşam ulaşabileceğin herkese ulaş ve böyle bir organizeyi yap...

bi ad altında olması gerekmiyor. burda gördünüz kardeşlik platformu adı altında yapıldı keşke siyonizme lanet platformu olsaydı adı ama bize kalmıyor..

öfke olmalı bu tür eylemlerde.. insanları durdurmaya değil yüreklendirmeye yönelik organize yapılmalı..

dinlediniz mi bilmiyorum hizbullahın marşları var lübnanda Hasan nasrallahın kılibi eşliğinde o ne müthiş marşlar.. adamın donmuş kanını harekete geçiriyor. uyuşmuş ruhuna bile can katıyor.. keşke onları açsaydılar organizeciler de millet yürüseydi siyonist konsolosluğa...
                      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 00:33.

Yorum

Siyonist İsrail'in Özgürlük filosuna saldırısı Kevser Ehlibeyt Alimleri tarafından kınandı

31-05-2010

Bismillahirrahmanirrahim

“Zulmedenler, çok geçmeden nasıl alaşağı edileceklerini bileceklerdir.” (Şuara, 227)

Siyonist çete iç yüzünü bir kez daha gösterdi!

Kurulduğu günden beri, varlığını zulüm, kan ve gözyaşı üzerine bina eden Siyonist çete, eşine insanlık tarihinde ender rastlanan yüzlerce cinayet ve katliam ve vahşiliğine bir yenisini daha ekledi ve adeta bütün dünyaya meydan okurcasına tüm hak ve hukuk dünyanın gözleri önünde ayaklar altına alarak serbest sularda seyreden ve hiçbir askeri yük ve hedef taşımayan savunmasız insani yardım gemilerine vahşice saldırarak birçok kardeşimizin şehadetine ve birçoğunun da yaralanmasına vesile olmuş ve dünya için ne kadar tehlikeli bir unsur olduğunu açıkça göstermiştir.

Bizler bu hain ve vahşi saldırıyı şiddetle lanetlerken, bütün Müslüman kardeşlerimizden bu haydut çetenin çökertilmesi bölgenin ve dünyanın bu kanser tümöründen temizlenmesi için, saflarını, güçlerini birleştirmeye ve yapılabilecek hiçbir fedakarlıktan geri durmamaya davet ediyor ve bunu İslami ve insani bir görev addetmeleri gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz.

Siyonist İsrail çetesi son cinayetleriyle zaafını ortaya koyarken özgür insanlara sormak gerekir ‘acaba her onurlu insanın bir kova su dökerek gayri meşru İsrail rejimini yok etme zamanı gelmedi mi?’

Burada İslam ülkelerine hakim yönetimlere, özellikle Arap yönetimlerine de sesleniyor ve artık geç olmadan Amerika’nın uşaklığından vazgeçip Müslüman halklarının sesine kulak vererek, süper güçlerin, bu gayr-ı meşru çocuğunu her şeye rağmen desteklemelerine karşın, ister Siyonistler, isterse hamileriyle olan zillet dolu ilişkilerini gözden geçirmeye ve mazlum Filistin halkının yanında yer almaya davet ediyor Akdeniz’den İskenderun’a uzanan küresel terörü lanetliyor şehitlerimize rahmet-i İlahiden yüce makamlar diliyoruz.

Selam olsun Allah yolunun mücahit erlerine. Selam olsun mazlum ve izzetli Filistin halkına. Selam olsun, her şeye rağmen izzetin ve onurlu direnişin sembolü haline gelen Gazze halkına.

Lanet olsun, büyük Şeytan Amerika’ya ve orta doğudaki gayrı meşru çocuğu Siyonist çeteye…

Lanet olsun bütün zalimlere, gaddarlara…

KEVSER EHLİBEYT ALİMLERİ

Yorum

BİR'RUH BİD'DEM NEFDİK YA AKSA:
                          selam aleykum
                          Mazlumun Zalimden Öc Alacağı Gün, Zalimin Zulmettiği Günden Daha Çetin Olacaktır. Ve O Gün Kıyamete Kalmayacak:
                          a slm
                          nasılsın abi
                          Mazlumun Zalimden Öc Alacağı Gün, Zalimin Zulmettiği Günden Daha Çetin Olacaktır. Ve O Gün Kıyamete Kalmayacak:
                          elhamdülillah
                          ya kusura bakma bi yazı yazıordum..
                          estğ
                          http://www.velayet.com/index.php?topic=14166.new#new
                          tamamlayayım dedim..
                          sırrı süreyya önderin açıklamasını dinledin mi abi?
                          yok
                          ya ne varsa bu sosyolistlerde var ha
                          adam m
                          di mi
                          müthiş açıklamalarda bulundu
                          aklımda kaldığı kadarı ile
                          eğer israilin yaptığına karşılık bir şey yapılacaksa
                          olay sıcak iken yapılır
                          ertelenirse bir daha yapılamaz
                          sinegoglar bombalanırken
                          türkiye seferber oldu
                          yahudilerin ölülerini toplamak için
                          bu gün ölülerimizin adlarını bile öldürdüler
                          devlet bi şey yapamıyor
                          eğer bir yaralıya bir şey olursa bu saatten sonra
                          öldürülür
                          veya tedavisi yapılmazsa
                          asıl suçlu hükümettir dedi
                          evt
                          şu an hükumetin saldırı hakkı doğmuştur
                          kısasa kısas
                          sivil insanlarını vurdu
                          hem de ortak sularda
                          hiç bir meşruiyeti yok
                          şu an yapılacak bür saldırı tüm dünyanın vicdanına tercüman olacak
                          oh be dedirtecek
                          belasını buldu it diyecektir
                          dünya
                          çok kaşınmıştı zaten diyecektir
                          hatta her yerden yardım bile gelecektir
                          erdoğan hazretleri hala hukuktan barıştan bahsediyor
                          eğr bir yola çıksınlar halkın yardımını diğer ülkeler durduramazlar
                          bir ilan yapılsın
                          boğulur siyonist çete
                          ne gönüllüler çıkar savaşmak için
                          vallahi şayet savaş ilan edilse
                          hiç tereddür etmeden
                          lebbeyk der
                          öleceğimi bile bile giderim
                          ben de bi iznillah
                          böyle bir şey bizim için bir fırsat olur
                          zulümle hesaplaşmak için
                          ama halk bir şey kaybetmez
                          bizim kaybedecek çok dünyalığımız mı var
                          oysa iktidar için öyle mi
                          onlar makamlarını pis onurlarını zenginliklerini saltanatların kaybederler.
                          işte bundn korkuyorlar zaten
                          ben de sosyalistleri geçiyorm be..

sosyolist olmak bi ayrıcalıktır
                          bırak saçcılığı gel
                          ne olursan ol gene gel

Ebuzer solcuydu dimi
                          evet
                          şianın kalesi ığdırda hiç bir harekt yokmuş ya
                          baksana ne kadar garip
                          bu nedendir?
                          türkiyedeki şiilerde iş yok abi
                          melezler değil mi
                          sünniler bile bunlardan iyi
                          hep sünniler yapıyo baksana bu organizasyonları
                          bu tür organizasyonlarda sunniler daha iyi
                          hiç bir eylemde göremezsin
                          şii vakıf veya derneği
                          tek tük şiiler gelir eylemlere
                          *** Ağa ne dio bu işe
                          ****de bir kaç defa yapmışlardı
                          hmm maşaAllah
                          *** ağa şimdi istanbulda olsa gerek
                          Anadolu Ehlibeyt gençlik derneği katılım için yönetime mesaj yolladı
                          üyelere de göndermiştir sanırım
                          ***ye baktın mı acaba
                          onlardan mesaj gelmedi
                          genelde gelir proğramlarında
                          şiayı ve iranı yakından tanıyan sünniler bu konularda şianın tepkisizliğini görünce şok oluyorlar..
                          bu diyaloğumuzu sitede yayınlaylım mı?
                          nasıl istersen abi
                          istersen sen yayınla
                          yok ben yayınlamıyayım
                          tmm
                          ama bosver
                          *** adı da gecti
                          tartışma olmasın
                          orayı çıkartırım..
                          kayseride eylem olmuş
                          şiilerin
                          geneldi gerçi
                          hımm ne güzel Elhamdülillah
                          serdarcana teşekkür edelim
                          olur
                          şia adı çıktı mı ön plana
                          ya da göründü mü
                          valla abi şiileri sadece filistin ile ilgili eylemlerde değil
                          aynı zamanda mazlumun hakkının gasp edildiği her yerde
                          görmek isterim
                          özellikle işçilerin
                          kömür madencilerin
                          veya tekel işçilerin vs
                          orda 3 4 şii vardık
                          tekel işçilerinn bile mi
                          genel
                          başörtüsü eylemlerinde
                          gözüm bir şii arıyordu
                          değiştirmemi istediğin bi yer var mı sohbetimizde
                          ismi bile değiştirebilirim
                          sadece ***
                          tmm
                          yo benim için sorun yok
                          tmm inşaAllah
                          onu değiştireyim bu arada başka söylemek istediklierni de söyle
                          hazır mic sendeyken şiilere dokundur biraz

dur diyem bari
                          içimi dökem

1 mayıs işçi bayramında
                          şiilerinde olmasını isterdim özellikle filistin bayrakları ile
                          halbuki sadece 3 kardeş gittik
                          başka bir şii göremedik
                          sen gittin yani
                          hiç kaçarmı abi
                          ben de gidiyordum önceden
                          *** ağa biliyor mu gittiğini
                          sosyolistliğe merak saldığımı biliyor
                          ama gittiğimi sanırım bilmiyor
                          naptın 1 mayısta
                          bağırdın mı
                          cenk cihad şehadet diye

yok kahrolsun faşizm yaşasın sosyalizm dedim

ığdırlılar duymasın

bu akşam mecidiyeköyden oraya kadar alperen kardeşlerle takıldım
                          bi ara şehitler ölmez vatan bölünmez demeye başladılar
                          kendimi zor tuttum ya ne alaka günün anlam ve önemini belirten slogan atın diye
                          söylmemek için
                          bu gün eyleme gidenlerin kahir çoğunluğu
                          dönüşte aklıma geldi askerler de ölmüş ya
                          bir müslüman şehid edildi diye değil
                          türk öldü diye
                          eyleme gittiler
                          belki de
                          bu çok kötü

Yorum

"Rastgele ateş ettiler"
                            THY'nin tarifeli seferiyle gece 22.30'da Tel Aviv'den İstanbul'a gelen üç mürettebat yapılan baskını HABERTÜRK Televizyonu'na anlattı.
                            Güncelleme:01 Haziran 2010 01:48

İsrail'in sebep göstermeden sınırdışı ettiği 3 Türk mürettebattan biri olan Bayram Kalyon, dehşet anlarını anlattı.

Kalyon, gemiye çıkan İsrail askerlerinin etrafa rastgele ateş açtıklarını söyledi. Saldırının gemide bulunanlar tarafından başlatıldığı iddialarına yönelik, ""İsrail askerlerine neyle saldıracaklar ki?" diyen Kalyon şöyle devam etti: "Bizim insanlarımızda silah, hiçbir şey yoktu ki. Su vardı bizde, sadece su. Suyla adama ne yapabilirsin... Askerlerin ellerinde M16 lar otomatik silahlar vardı. Şu anki durumu bilmiyoruz. Mavi Marmara'yı çektiler, uzaklaştırdılar. Gazze gemisi şu anda askeri limana bağlanmış durumda, el koydular. Gazze gemisinin kargosu, çimento ve demirdi. Diğer gelmilerde ilaç vardı, çocuk parkları vardı."

Kutlu Tiryaki ise yaşananlanrla ilgili olarak "Mavi Marmara gemisinin kaptanıyla en son kurduğumuz iletişim sırasında, kaptan kendilerine rastgele ateş edildiğini, camları kapıları kırıp içeri girdikleri söyledi ve kaçın diye mesaj gönderdi. Ancak 77 milde yakalandık. Gözaltına alındığımızda iki kişinin yan yana gelmesine asla izin vermediler. Bizi neden geldiğimiz konusunda sorguladılar. İnsani yardım getirdiğimizi söyledik. Sadece bizi serbest bıraktılar. Neden sadece bizi serbest sıraktıklarını sorduğumuzda bise ?kesinlikle soru yok' karşılığını verdiller" diye konuştu.

HABERTÜRK

http://haber.mynet.com/detay/guncel/...ettiler/514081

Yorum

Bu katliamda Payı olan Hükumetten Açıklama Bekliyoruz:

Başbakan sıfatıyla açıklama yapan Sn. Bülent Arıç, "İsraille yapılacak olan bir maç ve 3 tatbikat iptal edildi" dedi.

Daha önceki zamanlarda İsraile Devlet Terörü yaptı suçlamasında bulunan sn Başbakan R. Tayyip Erdoğan, bu kadar süredir Terörist tanımlaması yaptığı İsraille ne amaçla ve kaç tane tatbikat yapılmasının planlamasını yaptı? Bu tatbikatlardan kaç tanesini onayladı? Tatbikatlar hükumetin onayı ve haberi dışında mı yapılmaktadır? İsraille yapılan tatbikatlar ne amaçla yapıldı ve kaç tatbikat yapıldı? Bunlar kamu oyuna yansımadı. Gililik tedbiri mi alındı? Vatandaşın haber alma bilgi edinme hakkı neden ihlal edildi. Bu tatbikatlar gizli yapıldı ise bu gizlilik Sn Arınç'ın açıklaması ile kalkmış bulunuyor. Bu vesileyle merak ettiğimiz, bu gizliliklerin neden ne idi? Hükumetin İsraille gizli stratejik ilişkileri mi var? Kime karşı, ne amaçla ve hangi aşamaya kadar?

Bu konuda kamu oyu açıklaması yapmayı düşünüyorlar mı?

Diğer yandan ülke vatandaşlarından kaç tanesi Gazze İnsani Yardım konvoyunda hayatını kaybetti. Bu sivil ve savunmasız kuruluşun can güvenlikleri sağlanmış mıydı? Sağlanmadıysa neden bunların çıkışına izin verildi?

İsrail'in bu uluslar arası sularda sivil vatandaşlarımıza uyguladığı insanlık dışı katliamdan dolayı tüm ilişkilerin kesilmesine yönelik bir planlama yapıldı mı yapılmadıysa yapılması düşünülüyor mu?

Konya hava sahasının İsrail uçaklarının eğitim uçuşlarına açıldığına dair haberler doğru mudur? Bu bünyede kaç İsrail savaş uçağı Türkiye'de eğitim yaptı ve Gemilerimize düzenlenen saldırıda bu ülkemizde alınan eğitimlerden ve yararlanıldı mı?

Vatandaşın devletine güvenmesi ve seçimlerde sağlıklı karar verebilmesi için bilgilenme hakkı nedeniyle İsrail ile yapılan antlaşmaları siyasi askeri kültürel her alandaki ilişkileri merak etmekteyiz. Bu konularda yapılacak aydınlatıcı geniş açıklamaları vatandaşlar olarak beklemekteyiz..

Yorum

Hizbullah'tan Siyonist Rejime İHH Uyarısı
                                01.06.2010, 05:39:08

Hizbullah'tan Siyonist Rejime İHH Uyarısı Hizbullah milletvekillerinden Hasan Fadlallah, siyonist rejimi uyararak rehin tuttuğu gönüllülerin başıra bir şey gelmemesi konusunda uyardı

Siyonist rejim güçlerinin İHH insani yardım filosuna yaptığı barbarca saldırıyı telin eden Hizbullah, siyonist rejimin saldırısının terörizm olduğunu vurguladı.

Siyonist rejimin katliamının uluslar arası düzlemde cezalandırılması gerektiğini belirten Hizbullah, siyonistlerin elinde tuttuğu Gazze yardım gönüllülerinin başına bir şey gelmemesi noktasında uyarıda bulundu.

Siyonist rejimin katliamının insanlığa karşı “önceden planlanmış bir saldırı” olduğunu söleyen Fadlallah “bu katliam İsrail’in vahşet dünyasını gözler önüne sermiştir; onlar hep böyle silahsız insanlara karşı saldırırlar” dedi.

BM’in acilen harekete geçmesini isteyen Fadlallah, “Eğer Filistinlilere yönelik ambargonun kaldırılması için tez zamanda harekete geçilmez ve İsrail’in katliamı telin edilmez ve bunun yanı sıra rehin alınanların güvenliği sağlanmazsa bölgedeki durum daha kötü bir hal alacaktır” dedi.

Hizbullah liderlerinden Hasan Fadlallah tarafından yapılan açıklamada “İsrail’in uluslar arası sularda sivil insanları rehin alışı, onları tutuklaması barbarca bir saldırıdır; onlara bir şey olursa bütün sorumluluk İsrail’e aittir. Birleşmiş Milletler’in İsrail’e karşı harekete geçmede gecikmesi bu katliamı örtmek anlamına gelecektir” dedi.

VELFECR

http://www.velfecr.com/hizbullah-tan...47-haberi.html

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X