Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Filistinli Kaynaklar
    Özgürlük Filosuna saldırı Barak’ın emriyle yapıldı!
    FHA-Filistinli kaynaklar, korsan İsrail güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde Özgürlük Filosundaki masum insanlara saldırma operasyonunun emrini direkt olarak Savaş Bakanı Ehud Barak’tan aldıklarını bildirdiler.
    FHA-Muhabirimizin “El-Arabiye” televizyonuna dayanarak bildirdiğine göre, bilir kaynaklar korsan İsrail Komando güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde Özgürlük Filosu olarak anılan ve Gazze Şeridi Bölgesindeki Filistinlilere sadece insani yardım malzemeleri taşımakta olan filoya karşı düzenledikleri silahlı aldırı operasyonunun emrini direkt olarak Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak’tan aldıklarını ve bu arada içişleri Bakanlığı yetkilileriyle de tam koordinenin sağlandığını açıkladılar.

El-Arabiye televizyonu saldırı hadisesiyle ilgili haberinde İsrailli Komandoların önce gözyaşartıcı bombalarla saldırdıklarını ve daha sonra yolcuları makinalı silahlarla taradıklarını bildirdi.

Yorum

nsan yardım gemisine saldırı olayıyla ilgili olarak
      Katil İsrail, katliam haberlerine sansür uyguluyor!
      FHA-Katil İsrail, insani yardım konvoyuna düzenlediği barbarca saldırı operasyonunun ardından bu hadise ve ölü-yaralı sayısı hakkında yoğun bir haber sansürü uygulamaya başladı.
      FHA-Siyonist İsrail, kendi askeri kontrollerini arttırarak, Gazze’ye insani yardım filosuna düzenlediği saldırıda kaç kişinin hayatını kaybettiği veya yaralandıklarının dünyaya duyurulmasını önlüyor.

Fransa haber ajansının bildirdiğine göre, Siyonist İsrail radyosu da verdiği bir haberinde, söz konusu filoda yaralananların İsrailli bir hastaneye taşındıklarına dair bazı bilgiler aldıklarını söyledi.

Aynı habere göre, korsan İsrail çeşitli basın-yayın organlarına koyduğu yoğun bir sansürle Özgürlük Filosunda dakik olarak kaç kişinin Şehid düştükleri ve ayrıca kaç kişinin hastanelere taşındıklarının duyurulmasını engelliyor.

Yorum

Türkiye ve İran birleşse bu siyonistlerin üstesinden ağır kayıplar verse de gelir. Önemli olan şu an soğukkanlı olabilmek. Zaten Ahmedinecad'da bu konuda gayet soğukkanlı bir lider. Ama belli ki artık İsrail'in içi fokur fokur kaynıyor. Yakındır yıkıcı darbeler.
        Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

inşaAllah..

devletler bazın bizim gibi sıcakkanlı panikle duygusal akıl dışı hareketler olmaz. öfkeyle kalkan zararla oturur. daha ciddi şekilde ve planlı iş yapmak gerekir. ki sonuçta daha büyük zararlarla karşılaşmasın müslümanlar...

Yorum

Allah lanet etsin israile.

Yorum

ŞEHİDLERİMİZİN SAYISI 20'YE ÇIKTI, ŞEYH RAİD YARALI
              31.05.2010, 05:20:08

ŞEHİDLERİMİZİN SAYISI 20'YE ÇIKTI, ŞEYH RAİD YARALI Siyonist rejim güçlerinin askeri helikopterlerle gemilere insani yardım gemilerine yaptığı alçakça saldırıda şehidlerin sayısı 20'ye çıktı.

11:58 ... SİYONİST REJİMİ 3. İNTİFADA KORKUSU SARDI

İsrail gazetelerinden Haaretz’de yayınlanan “Okyanustaki Pazartesi Katliamının Ardından 3. İntifada’yı Önlemek İçin İsrail Hızlı Bir Şekilde Hareket Etmelidir” başlıklı bir analizde, “Kudüs Muhafızı” olarak bilinen Şeyh Raid Salah’ın ağır bir şekilde yaralandığı haberleri üzerine, bu olayın Filistin’de 3. İntifada’nın kıvılcımı olacağı belirtildi.

11:40: İSMAİL HENİYE'DEN BÜYÜK PROTESTO ÇAĞRISI

Filistin Başbakanı İsmail Heniye, siyonist rejim güçlerinin İHH insani yardım filosuna yönelik gerçekleştirdiği katliama karşılık Gazze'de büyük bir protesto çağrısı yaptı.

İsmail Heniyye siyonist rejimin gerçekleştirdiği barbar katliamda şehid olan müslümanları "Filistin halkının kahramanları" şeklinde tanımlayarak "Filistin hükümeti konvoyun ambargoyu kırmak için gsterdiği çabadan onur duymaktadır. Biz bütün şehidleri Filistin şehidleri, Gazze ambargosu şehidleri olarak kabul ediyoruz" dedi.

http://www.velfecr.com/sehidlerimizi...35-haberi.html

Yorum

Bülent Arınç: Büyükelçimizi geri çağırdık
                Başbakan Vekili Bülent Arınç, İsrail'in yardım gemilerine düzenlediği operasyon ve İskenderun'daki terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

...

GEMİLER SALDIRIYA UĞRADI

Diğer gelişme üzerine ise biz sabah 06:30’da bakanlarımızla bir araya geldik. Bu iki önemli konu üzerinde sizi bilgilendirirken, özellikle gemiye uygulanan ve sayılarını kesin olarak bilemediğimiz operasyon sonrasında, bazı dış temaslarda yaptığımızdan, açıklama yapma imkanımız olmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti doğru adımları atmaktadır. Yaklaşık 35 aydır abluka altında olan Gazze halkını, insanı yardım, 33 ülkeden 600 insanın içinde olduğu insani yardım gemileri bu sabaha karşı, uluslararası sularda İsrail hava kuvvetleri tarafından saldırıya uğramıştır.

SALDIRI CEVAPSIZ KALMAYACAK

Saldırıyı perdeleyen, bilgi alınmasını engelleyen İsrail’in, dünyayı doğru bilgilendirmesi gerekmektedir.

Bu saldırısının cevapsız kalmayacağı, Türkiye’den gereken yanıtı alacağı şüphesizdir. Bundan sonra atılacak adımlar özenle müzakere edilecektir. ,

Bir kez daha sesleniyoruz. İsrail Gazze’ye yönelik ablukayı kaldırmalı ve insani yardımların yerine ulaştırılmasına engel olmamalıdır.

Özellikle Mavi Marmara’da 600’e yakın yolcu bulunmaktadır. 350-400’e yakını Türk uyrukludur, diğerleri ise yabancı uyrukludur.

İsrail’in uluslararası sularda yaptığı bu saldırı korsanlıkla eşdeğer bir şeydir. Bizim askeri gemi gönderme gibi bir girişimimiz şu an için söz konusu değildir.

SALDIRI İNSANLIK TARİHİNE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇECEK

İsrail hükümeti bu insanlık dışı eylemiyle, insani değerleri hiçe saydığını göstermiştir. Bu saldırı İsrail hükümetinin yürüttüğü şiddet pervasızlığını da ortaya koymuştur. Medeni bir ülkenin devlet hakkına uygun düşmeyen bu kanlı operasyon, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçecektir.

Açık denizlerde gerçekleşen ve uluslar arası hukuka uymayan bu saldırı hiçbir mazeretle izah edilemez. İnanıyoruz ki bütün insanlık dünya barışına masumiyete yapılan bu saldırıyı lanetleyecektir.

İSRAİL BÜYÜKELÇİMİZİ GERİ ÇAĞIRDIK

Öncelikle bu çerçevede İsrail büyükelçimiz gerçi çağırılmıştır.

İsraille ilgili üç askeri tatbikat iptal edilmiştir.

U-18 futbol genç milli takımımız bulunuyordu. Genç futbol milli takımının maçları iptal etmiştir. Dışişleri Bakanımız BM Güvenlik Konseyi’ni acilen toplantıya çağırmıştır.

SORU-CEVAP

Bölgeye herhangi bir Türk askeri gemisinin gönderilmesi sözkonusu mudur?

Bu konuda elimizde planlar da var. Bu planlara göre olayın uluslararası açık sularda olduğu gemilerin İsrail karasularında hareket etmediği çok açıktır. Dolayısıyla İsrail'in bu saldırısı kesinlikle kara sularının ihlali olarak anlaşılmamaktadır. Bu korsanlıkla eşdeğer bir eylemdir. Bizim oraya gemi göndermemiz sözkonusu değildir. Türkiye önce diplomatik alanda bu tavrı şiddetle kınayan, yaralılar insanlar için bir an önce uluslararası hukukun yapılmasını arzu eden tutumunu sürdürecektir.

Arınç, Mavi Marmara gemisinde 581 yolcu bulunduğunu da belirtti.

http://haber.mynet.com/detay/guncel/...agirdik/513982

Yorum

Yardım gemileri Ashdod Limanı'na yanaştırıldı
                  Gemiler, İsrail deniz kuvvetleri tarafından Ashdod limanına yanaştırıldığı açıklandı.

KUDÜS (İHA) - İsrail askerlerinin, Gazze'ye insani yardım malzemeleri taşıyan gemi konvoyuna düzenlediği operasyonun ardından, gemilerin İsrail deniz kuvvetleri tarafından Ashdod limanına yanaştırıldığı açıklandı.

"Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası kapsamında Filistin'e giden filoya baskın düzenleyerek ateş açan İsrail ordusunun, gemilere nasıl bir prosedür uygulayacakları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

http://haber.mynet.com/detay/dunya/y...tirildi/513985

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg85835#msg85835 date=1275292833]
                    "izzet-DİN-kassam
                    30.05.2010, 19:07:57 Hani ellerini açmıştı resul ve demiştiki işte topu topu 305 kişi burada sana iman etmiş. eger bu gün bunlar burada şehit düşerlerse yeryüzünde sana inanacak kimse kalmaz. Ve akabinde 3000 melek indirmiştin cebrail as komutasında. Ey rabbim ah o firavunu kızıl denizde nasıl boğmuştunda ibreti alem olmuştu. bu katmerli küstak köppeklerede bir sayha göndersen yada ebabillerini onların nasıl geberdiklerini görsekte imanımız tazelense. Yüregimize bir serinlik sadır olsa. Sen herşeyin en iyisini bilir ve yerine yerleştirirsin. Daha önce bunlara okadar mucizeler gösterdinki hangi birine inandılar. Bunlar kadar dünyada fasık kafir münafık ve zındık bir topluluk bir kavim bir kabile varmıdır. Wallahi yoktur. Her şeyin bir musibeti vardır baş*ında imtihana sebebiyyet verecek anlıyorumki dünyanın başındaki musibet ve imtihan bu peygamber katilleridir. Bizlere imkan güç ve kuvvet verki bu kafirleri senin adına ellerimizle boğazlayalım. Onlar tüm dünyanın geri kalanı adına bir pislik ve tümördür. TEMİZLENMELİ. "

http://www.velfecr.com/ihh-insani-ya...31-haberi.html
                    [/quote]
                    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

inşAllah hükümet bu konuda gerekli önlemi alırda artık siyonistler müslümanlardan el çeker en azından zulmünü sürdürmez

Bana göre bu konuda yapılması gereken 1.eylem hükümetin israille büm bağları kesmesi 2.si ise başta müslüman hakın sisyonistelerin mallarını boykot etesi hemde sonsduza kadar bu konuda gerkli hassasiyeti göstermeli taviz vrememeliyiz

bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin yılan bin yaşarsa binbirinci yılda gelir sana da dokunur

Bu zehirli yılanların başlarını kesmek lazım...
                      >
                      "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                      "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Siyonist İsrail yaralılara bile 'kelepçe' vurdu

31-05-2010

Öldürdüğü masum insanlar dururken, dünyaya yaralı bir İsrail askerinin fotoğrafını servis eden İsrail, yaralılara bile kelepçe vuracak kadar insanlıktan nasipsiz olduğunu gözler önüne serdi. İşte vahşetin resimleri...

Öldürdüğü masum insanlar dururken, dünyaya yaralı bir İsrail askerinin fotoğrafını servis eden İsrail, açtığı ateş sonucu yardım gemisinde yaralananlara bile kelepçe vuracak kadan insanlıktan nasipsiz olduğunu gözler önüne serdi...

İsrail, yaralılara bile

Yorum

Gazze Filosu İsrail’i bir aptallık denizine sürüklüyor

YDH- İsrail’de yayımlanan Haaretz gazetesi yazarı Gideon Levy, Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosuna yapılan insanlık dışı saldırıyı değerlendiriyor.

31/05/2010

YDH- İsrail’de yayımlanan Haaretz gazetesi yazarı Gideon Levy, Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosuna yapılan insanlık dışı saldırıyı değerlendiriyor.

Barış filosu tabii ki barış getirmeyecek ve hatta Gazze kıyılarına ulaşmayı bile başaramayacak. Gemileri Aşdod limanına çekmeyi içeren eylem planı bizi de yine aptallık ve hata kıyılarına sürükleyecek.

İsrail propaganda aygıtı kendi umutsuz taşkınlığında zirveye ulaştı. Gazze’deki lokantalardan dağıttığı menülerin yanında yanlış bilgiler de vardı.

Kendisini hiç başlatmasa daha iyi olacağı, sonuçsuz bir halkla ilişkiler savaşına ve dolayısıyla büyük sıkıntılara soktu. Gazze etrafındaki etkisiz, yasadışı ve ahlaksız kuşatmayı sürdürmeyi ve “barış filosu”nu Gazze kıyılarına demirlemekten alıkoymayı istemek? Özellikle bahaneler, yalanlar ve taktiklerle ilgilenmeyen bir dünyaya karşı açıklanacak hiçbir şey yoktur.

Sadece İsrail’de yaşayan insanlar bu kirlenmiş bilgileri kabul etmeye devam etmektedirler. Koro, eski zamanların savaş öncesi ritüellerini anımsatır şekilde hiçbir şeyi sorgulamadan alkış tutmaktadır. Beyaz üniformalı askerler bizim namımıza hazır bulunmaktadırlar. Sözcüler bizim adımıza aldatıcı açıklamalar yapmaktadırlar. Görünüşe göre de içimizden hiç kimse bu tiyatroya müdahale etmemektedir.

Koro yalan ve sahtekarlık şarkıları söyleyegelmektedir. Koroda bulunan hepimiz Gazze’de bir insani sorun olmadığını söylemekteyiz. Koroda bulunan bizler Gazze’deki işgalin sona erdiğini ve filonun İsrail egemenliğine yönelik bir saldırı olduğu iddiasındayız. Zira gemide sığınak yapımı için çimento bulunmaktadır ve konvoyu da Türkiye’deki Müslüman Kardeşler finanse etmektedir.

Gazze’deki İsrail kuşatması Hamas’ı yenilgiye uğratıp Gilad Shalit’i kurtarmak içindir. Dışişleri Bakanlığı sözcüsü ve propagandacıların en komiklerinden olan Yossi Levy Gazze’ye giden yardım konvoyunun uluslar arası yasaları ihlal ettiğini gözünü kırpmadan söyleyebilmektedir. Gerçekten, hakikaten bunu dile getirmektedir.

Yani kuşatma değil filo yasadışıdır. Gazze lokantalarından Başbakanlık Ofisine yemek listesi (çok tavsiye edilen biftek ve ıspanak çorbası kreması içeren) göndermek ve İsrail ordu sözcüsünün İsrail’in taşıdığı yakıt miktarını gösterişle açıklaması yeterli değildir. Propaganda faaliyeti Gazze’deki işgalin bittiğini ancak her halükarda İsrail’in insani yardımı engelleme yetkisi olduğunu bize ve dünyaya satmaya çalışmaktadır. Tüm yalanlar tek pakette.

Bu yanıltıcı kutlamayı birazcık gölgeleyecek tek bir ses vardır: Amnesty International’ın Gazze’deki durum ile ilgili yayınladığı rapor. Gazze’de oturan her beş kişiden dördünün insani yardıma ihtiyacı vardır. Yüzlercesi kötü bir durumda olup tıbbi müdahaleye izin verilmesini beklemektedir, halihazırda 28 kişi hayatını kaybetmiştir. İsrail ordu sözcüsünün kuşatma olmadığı ancak yardımların mevcut olduğuna dair brifinglerine rağmen durum budur. Peki kimin umurunda?

Ayrıca operasyon hazırlıkları da kısmen eğlendirici bir maskaralığı anımsatmaktadır: Yedi bakanlık arasındaki ateşli tartışma; hapishane hücrelerine girme konusunda uzmanlaşmış bir komando birimi olan Masada biriminin geliştirilmesi; özel anti-terör polisi ile ordunun Oketz köpek birimlerinden destek alan deniz komando birliği; Aşdod limanına yerleştirilen özel bir tutuklama birimi; geminin ele geçirilmesi ve tutuklamalar ile ilgili olarak yayın yapılmasını engellemeyi amaçlayan elektronik kalkan.

Peki tüm bunların karşısında ne vardır? Çoğunluğu İsrail propagandalarının şöhretlerini lekelemeye çalıştığı vicdan sahibi birkaç yüz eylemci. Mevcut kuşatma çoğumuzu ilgilendirmese de bu insanlar genel anlamda bu durumla ilgilenmektedir, bu da onların hak ve görevidir. Gerçekten de bu filo siyasi bir kışkırtmadır ancak bir protesto eylemi siyasi kışkırtma değilse nedir?

Diğer yandan nereye ve neden gittiğini bilmeden onlarla karşılaşmak da İsrail’in ahmaklığıdır. İnsanlar neden alıkonulmaktadır? Öylesine. Kuşatmanın amacı nedir? Öylesine.

Durum Noam Chomsky meselesine benzemektedir. Fakat büyük zaman şu andır. Barış filosu tabii ki barış getirmeyecek ve hatta Gazze kıyılarına ulaşmayı bile başaramayacak. Gemileri Aşdod limanına çekmeyi içeren eylem planı bizi de yine aptallık ve hata kıyılarına sürükleyecek. Dışarıdan bakanların bizi yardım engelleyiciler olarak görmesinin yanında kendi altını oyan aptallar olarak da algılayacaklardır. Eğer barış filosunu organize edenlerin amaçlarından biri de buysa dünkü kazançları büyük olmuştur.

Peru’nun önemli yazarlarından ve Jerusalem Prize ödülü sahibi Mario Vargas Llosa beş yıl önce İsrail’e yaptığı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada İsrail işgalinin garip bir aşamaya yaklaştığını söylemişti. Kendisini İsrail dostu olarak tanımlayan Vargas Losa hafta sonunda bu aşamanın saçmalığın zirvelerinde dolaştığını görmeye hazır olmalıdır.

Çeviren: Gürkan Bayır

http://www.haaretz.com/print-edition...idity-1.292959

http://www.yakindoguhaber.com/haber_...?haber_id=7944

Yorum

İsrail Genelkurmay Başkanı, askerlerini tebrik etti

YDH- İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosuna saldıran askerlerini tebrik etti.

31/05/2010

YDH- İsrail Genel Kurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosuna saldıran askerlerini tebrik etti.

El-Cezire televizyonun haberine göre olaydan sonra bir basın toplantısı düzenleyen İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, Gazze’ye insani yardım götüren Özgürlük Filosunu provokasyon yapmakla suçlayarak İsrail deniz kuvvetlerinin Gazze’ye insan ve teçhizat sokulmasını önlediğini söyledi.

Özgürlük Filosu’ndaki gemilerin tahrik edici hareketlerde bulunduğunu söne süren Gabi Aşkenazi, “Bu yüzden askeri güçlerimiz gemiye indiler. Böylece bu gemilerde sopa ve çakı bulunduğu ortaya çıktı, hatta güçlerimize karşı ateşli silah bile kullandılar” dedi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, “aldığımız raporlar doğrultusunda bu adımların bizim güçlerimizi kendilerini savunmak zorunda bıraktığından eminim” dedi ve operasyonu yapan askerlerini tebrik etti.

http://www.yakindoguhaber.com/haber_...?haber_id=7946

Yorum

çakı ve sopa bulmuşlar gemilerde o yüzden kendilerini tehdit altında hissetmişler...

bu resmen dalga geçmektir. Müslümanlara şunu diyor:

"görüyorsunuz siz ne kadar acizsiniz.. bir silahınız bile yok bize karşı. Güç kullanmaksızın insancıl olamazsınız. İnsani yardımlarınızın on katı silah taşıyan gemilerle gelmedikçe sizi böyle katlederiz... siz korkaksınız... hiç bir şey yapamıyorsunuz... gördüğünüz gibi vururuz dedik ve vurduk..."

Böylesine iğrençlikle karşı karşıyayız.. Müslümanlar bundan böyle artık silahsız kalmamalı. Türkiye'de hükumet olası bir siyonist çatışması için halkını ciddi anlamda eğitime tabi tutmalı çağın silahlı siyonist çetelerine karşı adam gibi asker gönülllü yetiştirmelidir..

ordunun dışında ülkede siyonist tehdide karşı gönüllü birlikler kurulmalıdır.. Yoksa daha çok büyük elçi çağırır sonra yeniden gönderirsiniz. daha halka karşı bu vatan evladı polisleri çok dikersiniz..

ilginç ki başbakan sıfatıyla açıklama yapan B. Arınç israille ortak tatbikatlar iptal edildi diyor..

bu ne vahşettir bu ne iğrençliktir. yani Siz hala bu siyonist eli kanlı terör çetesiyle ortak askeri tatbikat mı yapıyordunuz.. ne için? onlar size mi yardım ediyordu siz onlara mı? nasıldı dostuluğunuz!...

Bu ükle siyonist işgali altında gibi hareket edemezsiniz. bu ülke haklı müslümandır ve bu inancı gereği oraya yardım götürmüştür. bu insanlar baş tacı yaplıp askeri destekle korunacaklarına bakın bir yandan siyonist kanlı çete ile tatbikat yapılıyormuş yani siyonistler eğitiliyor. Geniş konya ovasında hala siyonist çetenin uçakları eğitim görüyor mu...

yazık çok yazık

önce içimizdeki siyonist elini kırmak lazım...

Yorum

filistin bir gün alınacaktır !

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X