Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Ahir zaman kardeş o nasıl şia sitesiymiş adresi verin de bir inceleyelim. alıntının bulunduğu linki ekler misiniz?

Yorum

selamun aleykum
      http://www.alisiasi.com/forum/index....cseen#msg72352

Yorum

a slm ahir zaman kardeşim..

ben de korkmuştum. böyle düşünen şiiler mi var diye hele ki alıntının aslına bakınca şia sitesinin değil oraya daha yeni gelmiş, şii olup olmadığı belli olmayan bir şahsın görüşü olduğunu öğrendim..

bize böyle soğuk şakalar yapmayın..

Yorum

sayın izinde,

ya anlamıyorsunuz,
          ya da anlamamazlılıktan geliyorsunuz.

tuhaf bişey yaw.

sayın izinde kardeşim.

peygamberimizin hanımına kafir diyebilecek kadar ileri gidebildiğiniz halde; mevcut olan sünni tağuti rejiminin emriyle, izniye ve kontrolünde çalışmalarını sürdüren bir kuruluşa ve o kuruluşun, rejimin planları gereği düzenlenen organizede ve malum olaki gerçekleşen olay da, direniş olması sonucu tüm oyunları bozulan...

neden taraf oldunuz?
          mesajımda;

...direniş olması sonucu tüm oyunları bozulan... cümlesinde anlattığım şey şehitler. Nasıl şehit oldular? İsrail askerlerine boyun eğmeyerek, direnerek...

O İHHanet organizasyonunun hain emellerinden habersiz o gemiye samimi niyetlerle binen temiz fıtratlı müslümanlar alçak israil rejim askerlerinin çirkin saldırı ve hareketlerine direnince bütün oyunları bozuldu. Yaptıkları hain planlar suya düştü, elleri ayaklarına dolandı. Bütün münafık önderleri bütün maskelerini indirdi, israilin yanında yer aldılar.
          Sayın Mehmet UFUKALP mesajının son kısmında dediği gibi,

Şimdi sorayım Hizbullah ve İran şehitler hakkında mı konuştular (şehit olan müslümanların; direniş göstermeleri sonucu israilin, onun kulu köpeği olan tc. münafık tağuti rejiminin ki; sanki israil aleyhinde konuşuyormuş gibi görünen ama aslında israile yön ve akıl veren bir konumda bulunanların oyunlarını bozdular) yoksa oyunu bozulanlar hakkında mı konuştular ?

Yorum

selamun aleykum
            ehlibeyt izinde kardes daha öncede söylediyim gibi son zamanlarda meyani takip etmediyim icin bugün yazilari bende görünce sasirdim acaba dogruluk payi varmidir diye sizlere sormak istedim insallah yazini yazan insanlar saka yapmistir.
            vesselam

Yorum

yani abd-iran savaşında abd saflarında savaşa giren birilerinin iç darbe ile silahlarını irandan abdye çevirmeleri gibi diyorsunuz.. onu anladık..

ama böyle olsa rehber açıklamasında buna açık kapı bırakırdı. Nasrallah da türkiye hükumeti diye ayrıca belirtmezdi. onlar es geçerdi..

Onlar bu kadar takiyyeye mecbur deil.. takiyye için böyle yapıyor olamazlar.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=14166.msg88021#msg88021 date=1276018635]
                selamun aleykum
                ehlibeyt izinde kardes daha öncede söylediyim gibi son zamanlarda meyani takip etmediyim icin bugün yazilari bende görünce sasirdim acaba dogruluk payi varmidir diye sizlere sormak istedim insallah yazini yazan insanlar saka yapmistir.
                vesselam
                [/quote]

Yok Ufukalp ve bazı kardeşler böyle düşünüyorlar. Ama biz öyle düşünmüyoruz.. Bu yardım İmam Zaman a.f.'in memnun olduğu bir yardım ve burdakiler hakikaten de şehid olmuş geriye gelenler de gazadan dönmüş gibi ecir içindedirler bi iznillah...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg88022#msg88022 date=1276018716]

ama böyle olsa rehber açıklamasında buna açık kapı bırakırdı. Nasrallah da türkiye hükumeti diye ayrıca belirtmezdi. onlar es geçerdi..

Onlar bu kadar takiyyeye mecbur deil.. takiyye için böyle yapıyor olamazlar.
                  [/quote]

Bencede...Özelliklede AhmediNejat'in Türkiye'ye karsi sözlerinden ya da tutumundan anlasilirdi birseyler.
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Kimlerin yazdigini hatirlamiyorum ama bir ara da birileri; Iran islam devletinin yahudilerin eliyle kuruldugu yaziyordu.Onlarinki göstermelik bir düsmanlikmis,Iranin filistini savundugu halde 60 yildir cözüm bulamadigini ve daha (su an aaklima gelmeyen) bir sürü iddialari vardi.Bu fikirleri okuyunca nedense onlar aklima geldi birden...
                    Allah Bize Yeter!
                    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

bana öyle geliyor ki Ufukalp ve onun gibi düşünen kardeşler İslam inkılabına, hükmü altında yaşamak zorunda oldukları tağuti düzenle başa çıkacak tek güç olduğu için bağlılar. Eğer içinde yaşadıkları düzen tağuti düzen olmayıp sünni bir İslam devleti olsa belki de o zaman İslam inkılabını kendilerine biata çağıracak ve onları bid'at ehli sayacaklar. Bizimse İnkılaba bağlılığımızın temelinde bu değil şia öğretileri bulunmaktadır. Bu inkılab bize, burdaki tağuti düzene itaati emretse (böyle bir benzetme asla olmaz ama bu zahiren bize tağuta itaat gibi görünen bir durum olsa) biz itaat ederiz.. ki bu zaten kısmen yapılmaktadır.

Ama Ufukalp kardeşin böyle bir durumları olacağını sanmıyorum. bu bana İslam inkılabına şartlı itaat gibi geliyor. neyse bu konuda yanılıp yanılmadığımızı alalım da ondan sonra getirelim düşüncelerimizin devamını çünkü emin olmadığımız bir konu üzerine yeni analizler üretmek doğruya götürücü olmaz...

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=14166.msg87901#msg87901 date=1275997605]
                        "Bana ıztırap veren," dedi, "yalnız İslâmın mâruz kaldığı tehlikelerdir. Eskiden tehlikeler hariçten gelirdi; onun için mukavemet kolaydı. Şimdi tehlike içeriden geliyor. Kurt, gövdenin içine girdi. Şimdi, mukavemet güçleşti. Korkarım ki, cemiyetin bünyesi buna dayanamaz. Çünkü, düşmanı sezmez. Can damarını koparan, kanını içen en büyük hasmını dost zanneder. Cemiyetin basîret gözü böyle körleşirse, îman kalesi tehlikededir. İşte benim ıztırâbım, yegâne ıztırâbım budur. Yoksa, şahsımın mâruz kaldığı zahmet ve meşakkatleri düşünmeye bile vaktim yoktur. Keşke bunun bin misli meşakkate mâruz kalsam da, îman kalesinin istikbâli selâmette olsa!"

Tarihçe-i Hayat | Sekizinci Kısım : Isparta Hayatı | 542Tarihçe-i Hayat | Sekizinci Kısım : Isparta Hayatı | 542

Üstad Bediüzzaman bu ifadeleri ile, Türkiyede mevcut bütün islami hareketlerde olduğu gibi Risalei Nur hareketinin içerisine de düşmanın bir kurt gibi içeri girdiğini ifade etmektedir.

Yani adeta bu gün ülkemizde arzı endam eden, içeri girmiş kurt hükmündeki f.gülen hareketi, yeni asya hareketi ve benzeri nurcu hareketleri, abd nin komünizme karşı oluşturduğu yeşil kuşak, amerikancı islam hareketleri olan ve bu gün tek belirgin adresleri olan İRAN İSLAM İNKILABI düşmanlığında ittifak eden bütün güya islami hareketleri İslamın vücuduna giren kurtlar olarak bize baştan haber vermektedir.

İşte bu kurtlar, başta akp hükümetinden başlayıp, f. gülenin diyalog hareketi, erbakanın milli görüş hareketi, milliyetçi ve şövenist hareketler, kısacası İslam İnkılabına biat etmeyen bütün hareketler islamın gövdesine girmiş kurtlardır.

Bu gemi İHH gemisi olsa bile arkasında bu kurtlardan akp hükümeti vardır. Ve İHH ihanet hareketi her zaman ve her yerde islama ve müslümanlara güya yardım organizasyonu altında tümüyle ihanet hareketlerine imza atmıştır. İHH nereye gitmişse orada müslümanların başına bir iş muhakkak gelmiştir.
                        [/quote]

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=14166.msg87924#msg87924 date=1276005374]
                        [quote author=HiLaLNuR link=topic=14166.msg87908#msg87908 date=1276000788]
                        Güzel senaryo.Hatta IHH Israilin gizli bir örgütü.
                        [/quote]

Aynen öyle.
                        [/quote]

İslam inkılabı ve dostlarından böyle bir yaklaşım,
                        buna benzer bir açıklama yapılmaz iken,
                        ve hatta destekler mahiyette iran ve hizbullah tarafından,
                        takdir ve tebrik mesajları var iken bu türden yaklaşım ve yazışmaları anlamakta şahsen zorluk çekiyorum.

velevki İHH dediğiniz gibi ve akp de belirtildiği gibi olsa dahi,
                        İran veya Hizbullah vede Hamas bu konuda sizin aksinizi düşünüyor ve dillendiriyor...
                        Neden onlardan fazla söz söylüyoruz...

Selam Ehli Beyt siyaseti ile konuşup amel edenlere...
                        selam hak ve hakikate vede takipçilerine olsun....

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                        Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Mehmet ufukalp kardesim
                          bana yazdiklariniza binaen;
                          söylediklerinizin dogru payi cok büyük, bir seyler cok özenle bir yerlere dogru götürülmekte....ancak su an yapilan girisim hakkinda önderlerimizin yaklasimlari bizim davranislarimizi belirlemeli diye düsünüyorum, ki önderlerimiz olan bitenden gayet memnunlar

muhammedhuseyn kardesim;
                          eger Ahmedi nejat ve hamanei basiretsizler demek istiyorsaniz bilemem, bu sahislarin bir takim islerin/projelerin/planlarin bir parcasi oldugu hem kesin hem de öncesi ve sonrasiyla kacinilmazdir....ancak basiret sahibine yarasan, basiretine güvendigi önderinin tavrina dikkat kesilmesi gereken yeri kestirebilmesidir.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ben de şahsi düşüncemi yazayım. Bu olaylar silsilesi Deniz Baykalın yapışmış koltuğundan çıkarılmasıyla başlıyor. Amerika nın düzmecesi hepsi. Amerikanın AKP'nin gücünü kırmak istediklerini düşünüyorum. Önce Chp yi güçlendirdiler. Şimdi de Akp'yi gözden düşürmek istiyorlar. Hedeflerini en güzel Chp'de tamamlayabilirler. Müslümanların kökü kazınmak isteniyor. Bu durumda Türkiye ve İran birlik olacaktır. Unutmamak lazım, dünya kurulduğundan beri savaşımız din savaşı. Amaç belli önce Irak, sonra İran sonra Türkiye...

Şimdi bu şekilde diye Akp suçsuzdur diyemeyiz. Bizim bilmediğimiz ne çetin planlar yapılıyor içlerinde. Zaten hepimiz işin iç yüzünü bilsek düşman da tam olarak bilirdi. Gerçi düşman her halukarda bizden daha çok şey biliyor... Ama burada İran'ın tutumu çok önemli. Hem Türkiye'ye hem de Amerikaya karşı.
                            Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

Hz. Hamanei Gazze yardım filosunda ölenlere şehid dedi mi?

Yorum

Onlara sehid dedimi bilmiyorum ama bi kac önce Erdogani bayagi bir övmüstü.

Simdilerde ise dünyanin büyük bir degisim yasadigini ve özelliklede iranlilarin bu degisimi izlemesini istedi.
                                Allah Bize Yeter!
                                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X