Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

[quote author=gulistan_2 link=topic=14166.msg87915#msg87915 date=1276002632]
    dile getirilisi her ne kadar saglam mantik üzerine kurulu gibi görünsede, acikcasi bu kadarina ben de inanmiyorum

bu kadar büyük bir organizasyonu yola cikaranlar bu söylenen plan üzerine hareket etmis olsalardi, her halde gemiye de ona göre insanlar yerlestirirler, bu olasiligi hesaba katarlardi, iste bu ince noktanin bu yorumlarla aciklanabilir hic bir yani yoktur ve bu yorumlari yalanlamaktadir.

iran islam rejimine bagli olmayanlar büyük bir yanilgi ve yanlis icerisinde olabilirler, buna kimsenin bir diyecegi yok, fakat bu her zaman, her kesimin illede art niyetli oldugunu göstermez.... su an türkiyenin iran karsiti bir eylemi olmadigi gibi, acikca iranin yaninda olmalari sözkonusu bu bir, birde iranin en meshur özelliklerinden bir tanesi siyasi basarisi/kurnazligidir, türkiye siyaseti iran aleyhine yön almis olsa iran bu tuzaga düsermiydi sizce?

[/quote]

Bizleri inandırabilmek ve kandırabilmek için iyi bir yöntem uygulamışlar vede görüyoruz ki iyi de işe yaramış.

Rabbim hepimize basiret versin.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=14166.msg87924#msg87924 date=1276005374]
      [quote author=HiLaLNuR link=topic=14166.msg87908#msg87908 date=1276000788]
      Güzel senaryo.Hatta IHH Israilin gizli bir örgütü.
      [/quote]

Aynen öyle.
      [/quote]

tövbe haşa...

bu ne aşırılık böyle kardeşim.. biraz yavaş olun...

eğer ihh böyle bir örgüt olsa ne iran ne hizbullah ihhyı göğe çıkarır mıydı?...

biz ihh yı yıllardır tanırız. sünni ama hiç bir sınır ve ideoloji tanımadan yardım yapan hayırsever fedakar bir kuruluştur..

bu dediklerinize zanların ötesinde bir deliliniz var mı?

Yorum

selamun aleykum
        son birkac gudur haberleri takip edemiyordum, simdi forumda yazilanlari gorunce dogrusu sasirdim, insallah yazdiklariniz dogru deyildir.

Yorum

bu başlık altındaki haberler doğrudur eğer Gazze yardımına gidenlerin siyonistlerce şehit edildiğini kastediyorsanız...

Yorum

[/quote]
            bu yukaridaki yazini gorunce sasirdim acba dogrumu yoksa bazi kardeslerimizin kendi dusuncesimi anliyamadim.

Yorum

yok krdeşim biz öyle inanmıyoruz. Sn ufukalpin şahsi görüşü.. ve yanlış düşünüyor...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg87928#msg87928 date=1276006559]
                [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=14166.msg87924#msg87924 date=1276005374]
                [/quote]

Aynen öyle.
                [/quote]

tövbe haşa...

bu ne aşırılık böyle kardeşim.. biraz yavaş olun...

eğer ihh böyle bir örgüt olsa ne iran ne hizbullah ihhyı göğe çıkarır mıydı?...

biz ihh yı yıllardır tanırız. sünni ama hiç bir sınır ve ideoloji tanımadan yardım yapan hayırsever fedakar bir kuruluştur..

bu dediklerinize zanların ötesinde bir deliliniz var mı?
                [/quote]

sayın izinde kardeşim.

peygamberimizin hanımına kafir diyebilecek kadar ileri gidebildiğiniz halde; mevcut olan sünni tağuti rejiminin emriyle, izniye ve kontrolünde çalışmalarını sürdüren bir kuruluşa ve o kuruluşun, rejimin planları gereği düzenlenen organizede ve malum olaki gerçekleşen olay da, direniş olması sonucu tüm oyunları bozulan...

neden taraf oldunuz?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg87941#msg87941 date=1276008712]
                  yok krdeşim biz öyle inanmıyoruz. Sn ufukalpin şahsi görüşü.. ve yanlış düşünüyor...
                  [/quote]

peki sizin şahsi görüşünüz değil mi?

burdaki yanlışlıklar hangi doğrulara göre yanlıştır.?
                  Doğruluklar hangi yanlışlıklara göre doğrudur?

Yorum

deliliniz ne?

şahsi zanlarınızla ortalığı bulandırmayın..

hem biz peygamber eşlerine kafir nerede demişiz!..

diğer yandan siz de Kur'an'ın eleştirip Kafir kadınlara benzettiği ayt ve hadisleri görmezlikten gelip onlara hz derken burda tağutun izniyle hareket ettiler diye bu samimi yüce davayı nasıl karalarsınız. halbuki esas siz sünni diye bunu vahdet aracı olarak kullanmak dururken bu yola yöneliyorsunuz..

tağutun her izin verdiği meşru olmamaya bir delilse bu site de o zaman pekala siyonist işbirlikçisi görülebilir...

böyle toptancı bir mantık delil yürütülür mü?çok şaşılacak bir iş doğrusu...

Yorum

[quote author=muhammedhuseynn link=topic=14166.msg87944#msg87944 date=1276009124]
                      [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg87941#msg87941 date=1276008712]
                      [/quote]

peki sizin şahsi görüşünüz değil mi?

burdaki yanlışlıklar hangi doğrulara göre yanlıştır.?
                      Doğruluklar hangi yanlışlıklara göre doğrudur?

[/quote]

iran ve hizbullah bu dvada ölenler şehid olmasa şehid demez

onların şehid dediği dava kullanılan bir dava olamaz..

en basitinden bizim delilimiz bu peki sizinkini alalım?

Yorum

[quote author=muhammedhuseynn link=topic=14166.msg87943#msg87943 date=1276008980]
                        [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg87928#msg87928 date=1276006559]
                        [/quote]

... direniş olması sonucu tüm oyunları bozulan...

neden taraf oldunuz?
                        [/quote]

sayın izinde ben sizden önce demişim ki direnişin olmasıyla oyunları bozulan...
                        Hizbullahın, hamasın, iranın bu tağuti rejimin ne mal olduklarını bilmediklerini mi zannediyorsun.

ama sorduğum soruların cevaplarını, sizden taraf anlayabilmiş değilim.

Yorum

ama şehid olan birisi niyetinden ve içinde bulunduğu hareketin genel anlamdaki nyetinden sorumlu olup ona göre şehid olması gerekmez mi

şöyle ki ihh hareketi güdümli bir hareket ise oraya katılmak cahillikle de olsa caiz değildir. ki böyle caiz olmayan bir harekette yanlışlık sonucu insanlar şehid olmaz...

Yorum

Sayın Mehmet UFUKALPin analizi mükemmel.
                            onu okuyun.

Yorum

selamun aleykum
                              asagidaki yazi bir sia sitesinden alintidir.
                              bana gore Recep Tayyip erdogani karalama pilanlari yapiliyor bazi siyonis ve isbirlikcileri tarafindan.

Esselamun Aleyküm ve Rahmetullah.

Ey İnsanlık, ey necib Türk milleti. Unutmayınız ki, Deccal; iyiyi yaldızlayıp kötü, kötüyü de yaldızlayıp iyi gösterir. Filistin halkına yardım adı altında yaldızladığı(gizlediği) kötülük, çok yakında üçüncü dünya savaşı olarak karşınıza çıkacak ve yediğiniz bir lokma ekmeğiniz dâhil, her şeyinizi kaybedeceksiniz. Bu fitne ve bozgunculuğa taraf olmayın. Taraf olanları Cenâb-ı Allah lanetlemiştir.

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN; “Savaş çıkartmak için yapılan bozgunculuk ve fitne, insanlığa yapılmış en büyük zulümdür.” Eğer insanlık, çıkardığınız bozgunculuğu ve fitneyi göremiyorsa, yaptığınızın bozgunculuk ve fitne olduğunu insanlığa açıklıyoruz. ABD ve İsrail Devleti ile üçüncü dünya savaşını çıkartmak için şeytani planlar yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Yaşanan felaketler aklınızı başınıza getirmedi ise iyi bilin ki, aklınızı başınıza getirecek, Cenâb-ı Allah’ın gazabını yakında tadacaksınız. Ya ellerinizi mazlumların üzerinden çekeceksiniz ya da o çetin günün azabına katlanacaksınız.

Cenâb-ı Allah sizleri ıslah edecek inşallah.

Yorum

[quote author=muhammedhuseynn link=topic=14166.msg87957#msg87957 date=1276012317]
                                Sayın Mehmet UFUKALPin analizi mükemmel.
                                onu okuyun.
                                [/quote]

o da sadece bir zanlar silsilesinden başka bir şey değil ve hizbullah ile İran bunun tam aksini söylemekte. bu yoruma en ufak bir kapı aralaması bile yapılmamakta..

siz nasıl olur da Rehber Hamanei (r.a.)'ın zıttına olacak şekilde böyle yorumlarda bulunabilirsiniz anlamıyorum.. Ki Rehber bizzat daha ilk günlerden beri Gazze yardımlarında hayatını kaybedenlere (özür dilerim hayatını kazananlara) şehid demekte.. Hani her konuda Rehbere bağlı bulunuyordunuz.. yoksa Rehber de mi gafil kaldı bu konuyu analiz etmede de biz sn Ufukalpin delilsiz zanlarına doğru diyeceğiz? hangi gerekçeyle?...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X