Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

İsrail askerlerine Türkiye yasağı
    İsrail, subay ve askerlerinin Türkiye seyahatine yasak getirdi.
    Güncelleme:07 Haziran 2010 11:10

İsrail Ordusu, Terörle Mücadele Birimi'nin İsrail vatandaşlarına "Türkiye'ye gitmeyin" uyarısının ardından, halen görevde bulunan subay ve askerlerine Türkiye'ye seyahat yasağı koydu.

Bu yasağın, hem şahsi hem de görev amaçlı ziyaretleri kapsadığı belirtildi.

İsrail ordusunun yasağının, geçen Pazartesi günü Mavi Marmara gemisine düzenlediği ve 9 Türkün ölümü ve onlarca kişinin yaralanmasına neden olan operasyonun ardından, Türkiye'de özellikle İsrailli ordu personeline yönelik misilleme saldırıları yapılabileceği endişesinden kaynaklandığı ifade edildi.

İsrail Terörle Mücadele Dairesi'nin, daha önce de İsrail vatandaşlarına muhtemel terör olayları ile ilgili Türkiye konusunda uyarılar yapmış olmasına rağmen, İsrail Genelkurmayı'ndan ilk kez böyle bir yasaklama gelmesi dikkati çekiliyor.

cnntürk

http://haber.mynet.com/detay/dunya/i...-yasagi/515301

Yorum

Ve israil geri adım attı
      Barak, yardım gemilerine kanlı baskın konusunda, "operasyon konusunda soruşturma yapılacağını" söyledi.
      Güncelleme:08 Haziran 2010 13:07
      İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, İsrail güçlerinin, Gazze'ye yardım malzemesi götüren gemilere kanlı baskını konusunda yaptığı açıklamada, "operasyon konusunda soruşturma yapılacağını" söyledi.
      İSRAİL YARDIM KONVOYUNA SALDIRDI- GALERİ
      İSRAİL´İN SİLDİĞİ FOTOĞRAFLAR - GALERİ
      Barak, parlamentoda yaptığı açıklamada ayrıca, "Gazze Şeridi'ne karşı uygulanmakta olan ablukanın farklı yollarla sürdürülmesi üzerinde de çalışma yapıldığını" belirtti.

Barak bu açıklamaları, muhalefetin operasyon konusunda hükümete karşı verdiği gensoru önergesinin görüşülmesi sırasında yaptı.

Bu arada İsrail'in Haaretz gazetesi, İsrail deniz komandolarının Gazze'ye yardım yolundaki Mavi Marmara gemisine yaptığı ve 9 Türk'ün ölümüyle sonuçlanan baskınla ilgili bir devlet soruşturma komisyonu oluşturulmasını kararlaştırdığını duyurdu.

"2 ABD'Lİ VE 2 ULUSLARARASI HUKUKÇU GÖZLEMCİ OLACAK"
      Gazetenin internet sayfasında yer alan ve Kudüs'teki üst düzey bir kaynağa dayandırılan haberde, soruşturma komisyonunun uluslararası ve deniz hukuku konusunda uzman yargıçlardan oluşacağı ve en azından bir Amerikalı, iki uluslararası hukukçunun da gözlemci olarak komisyona davet edileceği bildirildi.

Habere göre, komisyon, İsrail donanmasının Mavi Marmara gemisine baskınını incelemenin yanı sıra, İsrail'in Gazze Şeridi'ne uyguladığı kapatma ile deniz ablukasının hukuki durumunu da değerlendirecek.

İsrail kabinesi, dün akşam bu konuda uzun süreli bir değerlendirme toplantısı yapmış, yapılan açıklamada, "Gazze'ye yardım götüren filo konusunun aydınlatılmasının yollarının tartışıldığı" belirtilmiş, soruşturma konusuna değinilmemişti.

CNN TÜRK

http://haber.mynet.com/detay/dunya/v...im-atti/515428

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=14166.msg85866#msg85866 date=1275301175]
        Filistinli Kaynaklar
        Özgürlük Filosuna saldırı Barak’ın emriyle yapıldı!
        FHA-Filistinli kaynaklar, korsan İsrail güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde Özgürlük Filosundaki masum insanlara saldırma operasyonunun emrini direkt olarak Savaş Bakanı Ehud Barak’tan aldıklarını bildirdiler.
        FHA-Muhabirimizin “El-Arabiye” televizyonuna dayanarak bildirdiğine göre, bilir kaynaklar korsan İsrail Komando güçlerinin bugün sabahın erken saatlerinde Özgürlük Filosu olarak anılan ve Gazze Şeridi Bölgesindeki Filistinlilere sadece insani yardım malzemeleri taşımakta olan filoya karşı düzenledikleri silahlı aldırı operasyonunun emrini direkt olarak Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak’tan aldıklarını ve bu arada içişleri Bakanlığı yetkilileriyle de tam koordinenin sağlandığını açıkladılar.

El-Arabiye televizyonu saldırı hadisesiyle ilgili haberinde İsrailli Komandoların önce gözyaşartıcı bombalarla saldırdıklarını ve daha sonra yolcuları makinalı silahlarla taradıklarını bildirdi.
        [/quote]

o habere bak buna bak acaba siyonist eli kanlı beyni kanlı geleceği kanlı katil barak kendine mi soruşturma açacak

o halde bu sadece dünyada siyonizmin elinden kan damlayan hançere karşı duyulan kin ve nefretle birlikte mazlumiyet intikamı almaya yönelik bir sürü yeni yolculukların önün almak için muhalefeti susturmak en azından kırmak için atılmış bir adım..

bir nefes alıp yeniden katliamlar için dünyayı yerine oturtma çabası...

göreceğiz kim bunlara kanacak kim kanmayaca.. Ehlibeyt mektebi gibi siyonizmin atalarını tanıyıp onlardan intikam almış Ali a.s. evlatları asla bunlara kanmayacak ve siyonizm dünyadan kalkıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerdir...

Yorum

İŞTE ERDOĞAN'IN İSRAİL'İ KIZDIRACAK TEKLİFİ
          GAZZE ABLUKASI

Konuşmasında Gazze'de yaşanan ablukaya da değinen Erdoğan, şunları kaydetti:

''Gazze'de abluka kalmadığı sürece Gazze bir açık hava hapishanesi olarak tüm insanlığın vicdanında kanayan bir yara olmaya devam ettikçe, Orta Doğu'ya, Asya'ya, tüm dünyaya barışın egemen olması mümkün olmayacaktır. Şu gerçeği hepimiz biliyoruz, Kudüs sadece Müslümanlar için değil, Museviler için de Hristiyanlar için de kutsaldır. Kudüs'ün statüsünü ya da demografik yapısını değiştirmeye dönük her türlü girişim sadece İslam dünyasını değil, Hristiyanları da ciddi şekilde rahatsız edecektir. Gazze'deki ablukanın bir an önce kaldırılması, Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması, bunun yanında Akdeniz'de yaşanan kanlı saldırının etraflıca soruşturulması konusunda adil ve tatmin edici bir yaklaşım beklediğimizi de hatırlatmak isterim. Bölgemizde, kıtamızda, en son ihtiyacımız olan şey yeni uluslararası anlaşmazlıklardır. Filistin-İsrail barışının tesis edilmesi, barış görüşmelerinin acilen başlatılması, başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin devletinin kurulması yönünde her ülkenin gayret göstermesi gerekmektedir. Ben CICA'nin 3. İstanbul Zirvesi'nin bu bakımdan son derece anlamlı bir mesaj verdiğine inanıyorum. CICA Asya kıtasını ve dünyayı saldırgan yaklaşımlardan kurtaracak olan işbirliği çabalarının güzel bir örneğini teşkil ediyor. Çabalarımızın boşa gitmediğine ben yürekten inanıyorum. Çünkü CICA İstanbul Zirvesi'nde insanlığın barış, refah ve huzuru için ortak ideallerimizin yaşama geçirilmesi yönünde önemli adımlar atılmasını içtenlikle temenni ediyorum.''

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin 2010-2012 yılları için dönem başkanlığını üstlendiğini de belirterek, ''Üstlendiğimiz CICA dönem başkanlığımızı da az önce ifade ettiğim değerler çerçevesinde sürdüreceğimizi, dönem başkanlığımız sırasında CICA'yı daha etkin bir konuma getirmek için her türlü gayreti göstereceğimizi özellikle ifade etmek istiyorum'' dedi.

CNNTURK

http://www.rasthaber.com/27519_Erdog...n%20vurdu.html

Yorum

Vecdi Gönül Askeri Anlaşmaların Arkasında!
            08.06.2010 04:56
            12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail’le ilişkilerin geleceği konusunda “Askeri anlaşmalar dahil, her şeyin feshedileceğini” belirtmesi üzerine Vecdi Gönül bir açıklama yaparak “bu söz konusu değil” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, NTV'da katıldığı Bir programda İsrail'le ilişkilerin geleceği konusunda ki bir soru üzerine "Askeri anlaşmalar dahil, her şeyin feshedileceğini" söylemesi ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'da askeri anlaşmaların akibetinin İsrail'in tavrına göre olacağını söyledi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ise anlaşmaların kaderini İsrail hükümetinin tavrının tayin edeceğini belirtti. Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Kalkınma Ajansları İşbirliği Protokolü imza töreninde, gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Ergün, 'İsrail'e karşı herhangi bir ticari ambargo uygulanıp uygulanmayacağı' şeklindeki soruya, İsrail'le yapılacak ortak askeri tatbikatların ve proje aşamasındaki gaz ve su sevkiyatlarının askıya alındığı şeklinde cevap verdi.

Bugün son sözü ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül "Askeri anlaşmaların iptal edilmesi söz konusu değil" diyerek hükümet içinde kafa karışıklığını bir kez daha gösterdi. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül açıklamasıyla TSK'nın tavrını da yansıtmış oldu.

Hükümetten çıkan bu farklı seslerin anlamını siyonistlerle yapılan sanayi-askeri anlaşmaların akibetini kamuoyuna açıklamasını istiyoruz.

Haksöz Haber

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=14944

Yorum

Mısır, Rafah Sınır Kapısını Süresiz Açtı
              08.06.2010 01:52

Mısırlı bir güvenlik yetkilisi, Gazze'ye yönelik ablukanın başarısız olduğunu belirterek, sınırın süresiz olarak açık kalacağını söyledi.

Adının açıklanmasını istemeyen yetkili, Gazze Şeridi ile olan sınırlarını süresiz olarak açık tutacaklarını, Filistin topraklarındaki ablukayı gevşeteceklerini ve Filistinlilere dış dünyayla önemli bağlantı kurma imkanı vereceklerini ifade etti.

Yetkili, 2006 yılından beri Hamas'ın elinde olan İsrailli askerin serbest bırakılması dahil, Gazze'ye yönelik kapatmanın hedeflerine ulaşılmada başarı sağlanmadığını vurguladı.

İsrail ile Mısır, Hamas'ın Gazze Şeridi'nde kontrolü ele almasından bu yana 3 yıldır bölgeye ambargo uyguluyor. (AA)

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=14940

Yorum

Sivil İtaatsizlik ve Güç Odakları
                07.06.2010 16:45

Prof.Dr.Nevzat Tarhan Haber7.com’da F.Gülen’in yaptığı açıklamalar ve Bülent Arınç’ın “müspet hareket” kavramıyla kendisine verdiği desteği sosyo-psikolojik açıdan eleştiren ve İHH’nın sivil duruşunu olumlayan bir yazı kaleme aldı.

Nevzat Tarhan'ın yazısı 'adil' ve 'ilkeli' duruşun kısa vadede kaybettiriyormuş gibi görünse de, kitlelerin psikolojisi üzerinde derin izler bırakması hasebiyle olması gereken duruş olduğuna ilişkin tespitleri de kayda değer. Psikolojik harbin cemaatlerin ve kitlelerin psikolojisi üzerinde etki uyandırdığı böylesi süreçlerde bu türden analizlere fazlasıyla ihtiyaç var. Sayın Tarhan'ı bu açıdan da tebrik etmek gerekiyor. Yazıyı özetleyerek ilginize sunuyoruz.

Sivil İtaatsizlik, Güç Odakları ve Müsbet Hareket / Nevzat Tarhan

Sosyal Psikolojide, sivil itaatsizlik eylemleri motivasyonunu nelerden alır? Acaba dinler bir sivil hareket olarak ortaya çıktıkları için mi uzun vadede başarılı oluyorlar? gibi sorular hep tartışılır.

Mavi Marmara gemisine İsrail komandolarının operasyonunu nasıl okuyalım? Beceriksizlik mi, korkunun verdiği aşırı eylem mi? Kasdi uygulama mı? İsrail'in güvenlik kaygısı kendisinin doğurduğu bir sonuç mu?...

İHH'nın eylemlerini nasıl okuyalım? İnsani eylem mi kışkırtma amaçlı Akdenizi kana bulama riski taşıyan eylemler mi idi, İsrail ikna edilebilir mi idi?

İHH müsbet olmayan bir hareket içinde mi?

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri hareketi 1992'de Bosna savaşı dönemi tecrübeleri üzerine kurulmuş bir sivil toplum hareketidir. Mevcut siyasi iktidardan daha eskidir. Hatta bir çok dinin, cemaatin yardım derneğinden de daha eskidir.

İHH Felluce, Telafer, Doğu Türkistan, Keşmir, Marmara Depremi, Muzafferabad depremin de olağanüstü çalışmalar göstermiştir. Afrika'da sayısız gezici hastanelerle ameliyatlar gerçekleştirmiştir. En ufak bir yolsuzluğa karıştığı görülmemiştir.

Eylemlerini gerçekleştirirken hep yönetimlerle iyi diyalog kurduğu bilinmektedir. Bunun tek istisnası İsrail olmuştur.

Mevcut İsrail yönetimi çimentoyu terör malzemesi, bebek mamasını kitle imha silahı, çocuklara potansiyel terörist olarak tanımlayacak kadar hukuksuz ve zalimdir.

Pazarlık mı, izin almak mı?

Böyle bir anlayışla oturup konuşmak izin alma değil pazarlık yapmak demektir. Pazarlık yapan takipçilerine yalan söyleyerek şeffaflıktan ve samimiyetten uzaklaşır.

İsrail şu anda din devletidir resmi ideolojisi vardır ve milli hedefleri evrensel değerlere uymamaktadır.

Bir sivil toplum örgütü pazarlık yapıp erdemlerinden, ilkelerinden ve temel değerlerinden taviz verdiği anda kendini inkar etmiş ve kendisini bitirmiş olur.

Dinlerin doğuşu ve gelişmesi Hz. İsa, İslam Peygamberi, Gandhi hep ilkeli duruşları ile siyasetten farklı olduklarını göstermişler ve safiyetlerini korumuşlardır.

Eğer Gandi güç odakları ile pazarlığa girse başarısı geçici ve kişiye özel çıkar sınırında kalırdı. Güç odakları ile pazarlığa girmemiş "Yanında Tanrı olan tek başına değildir, çoğunluktur" diyerek kitleleri etkilemiştir.

Eğer İHH İsraille pazarlığa oturup insanlara yalan söylemek zorunda kalacağı şeyler yapsa bu kadar başarılı eylem yapamazdı. Çünkü gizli psikoloji yasaları vardır bu yasalara uyanlara "kozmik yardım" gelir. Beklenilmeyen, tahmin edilmeyen ve öngörülmeyen bu yardımlar şans zannedilir. Aslında samimiyetin, içtenliğin, ilkeli olmanın sonucudur.

İlkeli davrananlar kısa vadede bir kaybederler ama orta ve uzun vadede misli ile kazanırlar. Yakın tarihte bunun iki örneği Gandhi ve Bediüzzaman olmuştur. Bediüzzaman siyasetsizlik siyaseti yapmıştır. Sayın Bülent Arınç, Sayın Fethullah Gülen'in hassasiyeti için "müspet hareket" kavramından söz etmiştir. Bu kavramı Bediüzzaman geliştirmiştir. Bediüzzaman 18 defa zehirlenmesine rağmen faaliyetinden vazgeçmemiştir. Vefatının üzerinden 50 yıl geçtiği halde büyük ve çeşitlilik arz eden milyonlarca takipçisi oluşmuştur. Kitapları 50'nin üzerinde dile çevrilmiştir.

İHH dünyanın vicdanını temsil etmiştir

İlkeli sosyal hareketler toplam başarı yani tarihte iz bırakan ve iyi anılan başarı sonucunu doğurmaktadır. İlkelilik ve niyet artık sinirbilimin konusudur. İyi niyetli ve ilkeli olmak güveni artırarak, korkuyu gidererek ve sevgiyi çoğaltarak insanları ikna etmeyi kolaylaştırmaktadır. Güven duygusu beyinde bağlılık ile ilgili alanları aktive etmektedir.

Böylece gönüllü ve menfaatsiz sivil itaat hareketlerinin sırrı anlaşılmaya başlamıştır. Dinlerin başarısının ve Gandhi hareketinin kabul görmesinin bilimsel açıklaması metodolojik değerler açısından artık daha anlaşılabilir oldu.

İHH dünya'nın vicdanını temsil etmiş kötücül güçlere demokratik tepki sınırları içinde "haddini bil" demiştir. Vicdanlar kendilerini ateşe atmazlar ve kimseden de izin almazlar.

İHH'nın safiyetini bozmamasını diyalogun ve izin almanın pazarlık olarak anlaşılmamasını diliyorum.

Haksöz Haber

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=14930

Yorum

"Bana ıztırap veren," dedi, "yalnız İslâmın mâruz kaldığı tehlikelerdir. Eskiden tehlikeler hariçten gelirdi; onun için mukavemet kolaydı. Şimdi tehlike içeriden geliyor. Kurt, gövdenin içine girdi. Şimdi, mukavemet güçleşti. Korkarım ki, cemiyetin bünyesi buna dayanamaz. Çünkü, düşmanı sezmez. Can damarını koparan, kanını içen en büyük hasmını dost zanneder. Cemiyetin basîret gözü böyle körleşirse, îman kalesi tehlikededir. İşte benim ıztırâbım, yegâne ıztırâbım budur. Yoksa, şahsımın mâruz kaldığı zahmet ve meşakkatleri düşünmeye bile vaktim yoktur. Keşke bunun bin misli meşakkate mâruz kalsam da, îman kalesinin istikbâli selâmette olsa!"

Tarihçe-i Hayat | Sekizinci Kısım : Isparta Hayatı | 542Tarihçe-i Hayat | Sekizinci Kısım : Isparta Hayatı | 542

Üstad Bediüzzaman bu ifadeleri ile, Türkiyede mevcut bütün islami hareketlerde olduğu gibi Risalei Nur hareketinin içerisine de düşmanın bir kurt gibi içeri girdiğini ifade etmektedir.

Yani adeta bu gün ülkemizde arzı endam eden, içeri girmiş kurt hükmündeki f.gülen hareketi, yeni asya hareketi ve benzeri nurcu hareketleri, abd nin komünizme karşı oluşturduğu yeşil kuşak, amerikancı islam hareketleri olan ve bu gün tek belirgin adresleri olan İRAN İSLAM İNKILABI düşmanlığında ittifak eden bütün güya islami hareketleri İslamın vücuduna giren kurtlar olarak bize baştan haber vermektedir.

İşte bu kurtlar, başta akp hükümetinden başlayıp, f. gülenin diyalog hareketi, erbakanın milli görüş hareketi, milliyetçi ve şövenist hareketler, kısacası İslam İnkılabına biat etmeyen bütün hareketler islamın gövdesine girmiş kurtlardır.

Bu gemi İHH gemisi olsa bile arkasında bu kurtlardan akp hükümeti vardır. Ve İHH ihanet hareketi her zaman ve her yerde islama ve müslümanlara güya yardım organizasyonu altında tümüyle ihanet hareketlerine imza atmıştır. İHH nereye gitmişse orada müslümanların başına bir iş muhakkak gelmiştir.
                  Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Çok özet yazmak istesek bile özetlemekte zorlanmaktayız. Abd israil ve onların islam ülkelerindeki yerli uşak ve işbirlikçileri, İslamın yükselen güneşi İran İslam Cumhuriyetinin İslam Aleminde oluşturduğu ilahi, inkilabi, islami etkisini yok etmek istemektedirler.

HAMAS İslami hareketinin tıpkı kardeşleri İran ve hizbullah gibi islami direnişi mücadelede eksen olarak seçmesi bütün israil uşağı arap rejimlerinin öfkesini celbetmiş, arap rejimleri israilin yanında yer almaya zorlamıştı. İsraile yardım eden arap rejimlerin müslüman arap halkları tarafından telin edilmiş, arap rejimleri yıkılmanın eşiğine kadar gelmiş bulunmaktadırlar.

Vaziyet küfür dünyası ve nifak dünyası için çok kritik. Çünkü Hizbullah 2000 yılında israili lübnandan kovdu, 2006 da ise israili bozguna uğrattı. 2008 de Hamas israili bozguna uğratttı ve artık israilin ayakta kalma ümidi kalmadı.

Durum bu merkezde iken sahte bir şekilde akp hükümeti israilin sahte düşmanı haline getirildi ki, arap kitleler abd ve israil dostu türkiye tarafından kontrol edilsin ve İran İslam Cumhuriyetine sırt çevirsin.

İşte bu İHH Gemisi de bu maksatla yola çıktı. (Gemiye binenleri bütün bunlardan tenzih ediyorum. Çünkü bu hainlerin planlarından habersiz olarak çok samimi insanlar bu gemiye bindiler.

Bu gemi ile hedeflenen şuydu. Van minute şovu ile arap kitlelerin kahramanı haline getirilen akp nin lideri, bu İHH organizasyonu ile de bu kahramanlığa perçin vurmak istemekte idiler.

Onların hedefi şuydu. Gemi yardımı gazzeye götürme maksadıyla yola çıkacaktı, ancak israil askerleri gemiyi israil limanlarına çekecek, toplanan yardımları israil kendisi alacak ve gemidekiler de direnmeden israil askerlerine teslim olacak. Olay ise İHH gemisi gazzeye yardım götürdü, bakın çatışma olmadan da meseleler hal olabiliyormuş, İran, Hizbullah Hamas gibi çatışmacı olmaya gerek yok. Diyeceklerdi ki, Allahın izniyle olmadı.

O İHHanet organizasyonunun hain emellerinden habersiz o gemiye samimi niyetlerle binen temiz fıtratlı müslümanlar alçak israil rejim askerlerinin çirkin saldırı ve hareketlerine direnince bütün oyunları bozuldu. Yaptıkları hain planlar suya düştü, elleri ayaklarına dolandı. Bütün münafık önderleri bütün maskelerini indirdi, israilin yanında yer aldılar.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Güzel senaryo.Hatta IHH Israilin gizli bir örgütü.
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

dile getirilisi her ne kadar saglam mantik üzerine kurulu gibi görünsede, acikcasi bu kadarina ben de inanmiyorum

bu kadar büyük bir organizasyonu yola cikaranlar bu söylenen plan üzerine hareket etmis olsalardi, her halde gemiye de ona göre insanlar yerlestirirler, bu olasiligi hesaba katarlardi, iste bu ince noktanin bu yorumlarla aciklanabilir hic bir yani yoktur ve bu yorumlari yalanlamaktadir.

iran islam rejimine bagli olmayanlar büyük bir yanilgi ve yanlis icerisinde olabilirler, buna kimsenin bir diyecegi yok, fakat bu her zaman, her kesimin illede art niyetli oldugunu göstermez.... su an türkiyenin iran karsiti bir eylemi olmadigi gibi, acikca iranin yaninda olmalari sözkonusu bu bir, birde iranin en meshur özelliklerinden bir tanesi siyasi basarisi/kurnazligidir, türkiye siyaseti iran aleyhine yön almis olsa iran bu tuzaga düsermiydi sizce?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Gazze'ye bu kez Yahudi gemisi..
                          İsrail’in Gazze’ye yardım taşıyan gemilere yaptığı sert müdahale sadece Müslümanları değil Yahudileri de ayağa kaldırdı. Başta İran ve Lübnan olmak üzere birçok ülke Gazze’ye yeni yardım gemileri göndereceklerini açıklarken, İsrail’i en zor durumda bırakacak haber Almanya’dan geldi.

“Ortadoğu’da Barış İçin Yahudi Sesi” adlı derneğe mensup Alman Yahudiler, Gazze’ye ablukanın kaldırılması için temmuz ayı başında bir yardım gemisi ile yola çıkacaklarını açıkladı. 16 Alman Yahudi barış gönüllüsünün katılacağı yardım gemisi Gazzeli çocuklar için okul malzemeleri, şeker ve müzik enstrümanları taşıyacak. Gemide ayrıca Gazzeli çocuklara bu enstrümanlarla müzik eğitimi vermek için müzisyenler de bulunacak.

İran’dan da filo gidiyor

Bu Yahudi gemisine eşlik etmek için içinde İngiltere, İsveç ve Amerika’dan Yahudilerin ve gazetecilerin yer aldığı bir gemi daha kalkacak. İran Kızılayı da Gazze’ye iki yardım gemisi gönderileceğini açıkladı. İçinde gıda ve diğer yardım malzemeleri olacak gemilerin bu hafta sonunda Gazze’de olması planlanıyor. Gemilerin İran Devrim Muhafızları eşliğinde Gazze’ye gitmesi hedefleniyor.

bugün

Yorum

Öyle anlaşılıyor ki, münafıklar yahudilerden daha aşağıdırlar.

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=14166.msg87908#msg87908 date=1276000788]
                              Güzel senaryo.Hatta IHH Israilin gizli bir örgütü.
                              [/quote]

Aynen öyle.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=14166.msg87915#msg87915 date=1276002632]
                                dile getirilisi her ne kadar saglam mantik üzerine kurulu gibi görünsede, acikcasi bu kadarina ben de inanmiyorum

bu kadar büyük bir organizasyonu yola cikaranlar bu söylenen plan üzerine hareket etmis olsalardi, her halde gemiye de ona göre insanlar yerlestirirler, bu olasiligi hesaba katarlardi, iste bu ince noktanin bu yorumlarla aciklanabilir hic bir yani yoktur ve bu yorumlari yalanlamaktadir.

iran islam rejimine bagli olmayanlar büyük bir yanilgi ve yanlis icerisinde olabilirler, buna kimsenin bir diyecegi yok, fakat bu her zaman, her kesimin illede art niyetli oldugunu göstermez.... su an türkiyenin iran karsiti bir eylemi olmadigi gibi, acikca iranin yaninda olmalari sözkonusu bu bir, birde iranin en meshur özelliklerinden bir tanesi siyasi basarisi/kurnazligidir, türkiye siyaseti iran aleyhine yön almis olsa iran bu tuzaga düsermiydi sizce?

[/quote]

Her kesimin bir tabanı ve bir de tavanı vardır. Ve tavanların mutlak surette islam inkılabına ihanet içinde olduğunda kuşku yoktur. Hareketler de tabanları ile değil tavanları ile ölçülmektedir.

Dünyada olduğu gibi ülkemiz de de İslam İnkılabına sadık olmayan bütün tavanlar, hareketler, yapılanmalar tümüyle abd kontrolündedir ve bunlar yaptıkları her harekette abd nin emrine göre hareket etmektedirler.

Biz özetle dedik zaten, bunu kendi kardeşlerimize inandırmakta zorlanmayacağımızı düşünmüştük. O yüzden öylesine söyledik. Halbuki bu ihanetlerin o kadar açık delilleri vardır ki, bunları buraya aktarmaya ne zamanımız ne de mecalimiz vardır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X