Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İHH YARDIM GEMİLERİNE SİYONİSTLERİN SALDIRISI

Arkadaşlar, rehberiyet makamına düşmandan daha çok belkide dostları {istemeden} zarar verecektir. Rehberin açıklamaları ortadayken birilerinin çıkıp ak parti için ileri geri konuşması hele hele ihh ya bilmem ne şebekesi demesi tek kelimeyle haddini bilmemektir. Müslümanların vahdete ihtiyacı olduğu bir zamanda, pc başına geçip millete yafta takmak mektebimizin hiçbir vasfıyla bağdaşmaz. Lütfen kendi kısır görüşlerini mekteb diye sunmasın kimse. Desin ki; ben böyle düşünüyorum...

Yorum

Rehberin ve inkılabın açıklamaları ortadadır, ne bir kelime fazlası, nede bir kelime eksiği yoktur. Herkeste eğer bu makama itaati farz biliyorsa, adımlarını ve duruşunu buna uydurmak zorundadır.

Yorum

Arkadaşlar, rehberiyet makamına düşmandan daha çok belkide dostları {istemeden} zarar verecektir

Dikkat edelim de zarar veren dostlardan biri olmayalım.

İmamın AKP ve İHH için söylediklerini yazarmısınız.

Yorum

imam asla siyonist taşeron yada siyonist şebeke gibi boş laflar etmemiştir. Rehber isimleri kurumları değil fikirleri savunur yada eleştirir.

Yorum

İmamın AKP ve İHH için söylediklerini yazarmısınız

lütfen soruma cevap verirmisiniz

Yorum

Kardeşim itham sahibi olan sensin. Bu soruyu sen kendine sor. İmamın bu konuda net ifadesi yok diye sen boşluğu doldurma adına nifak özelliği taşıyan cümleler mi yazaksın. Biraz basireeet, basireeet....

Yorum

[quote author=selmani_can link=topic=14166.msg88442#msg88442 date=1276201078]
                Arkadaşlar, rehberiyet makamına düşmandan daha çok belkide dostları {istemeden} zarar verecektir. Rehberin açıklamaları ortadayken birilerinin çıkıp ak parti için ileri geri konuşması hele hele ihh ya bilmem ne şebekesi demesi tek kelimeyle haddini bilmemektir. Müslümanların vahdete ihtiyacı olduğu bir zamanda, pc başına geçip millete yafta takmak mektebimizin hiçbir vasfıyla bağdaşmaz. Lütfen kendi kısır görüşlerini mekteb diye sunmasın kimse. Desin ki; ben böyle düşünüyorum...
                [/quote][quote author=selmani_can link=topic=14166.msg88445#msg88445 date=1276201171]
                Rehberin ve inkılabın açıklamaları ortadadır, ne bir kelime fazlası, nede bir kelime eksiği yoktur. Herkeste eğer bu makama itaati farz biliyorsa, adımlarını ve duruşunu buna uydurmak zorundadır.
                [/quote]

Allah razı olsun, aynen katılıyorum.
                Rehber bundan daha açık ve net ne söylesin ki. Bazıları maalesef rehberin de sözlerini çarpıtıyorlar. Peygamber'in, İmamların sözlerini çarpıtmadılar mı? En son da sayıklıyor diye hakaret etmediler mi? Bunların da üzerine biraz gidilirse aynısını yaparlar. Nitekim nasipsizin biri kaç gün önce, dolaylı yollarla ağaları, efendileri diye hakaret etmişti.
                Allah İmam Zaman'ın zuhurunu acil eylesin.
                عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

İmamın AKP ve İHH öven sözleri var diyen sizsiniz.

Bende nerede olduğunu soruyorum.Sizin tarafınızdan bu övgüleri yazmanın ne sakıncası var .

Yorum

[quote author=bintülhüda link=topic=14166.msg88360#msg88360 date=1276191790]
                    İmam Hamanei yi rehber edinenler, onun israil ile her boyutta ilişkisi bulunan bir rejimi ve yöneticilerini övmeyeceğini bilir.

İmamın övdüğü şey israile karşı müslüman türk halkından olan gemide israile direnenlerin direnişi ve türk halkının israile karşı yürüyüşleridir.

İmamın övgüsünün ne ihanet hükümeti akp ile ne de onun taşeronu ihanet şebekesi ihh ile bir ilgisi yoktur.

İmamı rehber edinen kardeşlerin İmamın sözlerini iyi anlamalıdırlar.İmamın sözlerini iyice anlamadan şunu övdü, bunu övdü deyip
                    insanların düşüncelerini yanlış yönlendirmemelidirler.
                    [/quote]

Bintülhüda afedersin ama artık (Edit Mevlüt) demek zorundayım...
                    Adamlar can verdi israil kurşunları ile.. daha ne olsun!
                    yok hain AKP , yok onun taşeronu İHH!
                    sen ne verdin şimdiye kadar filistin uğruna da can verenlere hain diyorsun!
                    Sen iyice yoldan çıkmışsın
                    Eminim rehber bu yorumunu okusa yüzüne tükürürdü...

Yorum

[quote author=bintülhüda link=topic=14166.msg88462#msg88462 date=1276202755]
                      İmamın AKP ve İHH öven sözleri var diyen sizsiniz.

Bende nerede olduğunu soruyorum.Sizin tarafınızdan bu övgüleri yazmanın ne sakıncası var .
                      [/quote]

övüyor kim dedi kardeşim. Yine söylüyorum rehberin övdüğü eylemlerdir. Bizlerin de yapması gereken odur.

Rehber bir eylemi överken ve tekrarlanmalı derken bir hadsizde çıkıp bu eylemi düzenleyenleri siyonist şebeke derse elbette orda durrr denmelidir. benim yaptığımda budur.

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14166.msg88463#msg88463 date=1276202969]

sen ne verdin şimdiye kadar

[/quote]Doğu Türkistan diye bir yer var acaba haberiniz varmı?
                        4 Temmuza`da az kaldı.(Geçen seneki olayların yıl dönümü.)

Yorum

melis seviyeyi çok düşürüyorsun...

Yorum

[quote author=Melis link=topic=14166.msg88463#msg88463 date=1276202969]
                            [quote author=bintülhüda link=topic=14166.msg88360#msg88360 date=1276191790]
                            İmam Hamanei yi rehber edinenler, onun israil ile her boyutta ilişkisi bulunan bir rejimi ve yöneticilerini övmeyeceğini bilir.

İmamın övdüğü şey israile karşı müslüman türk halkından olan gemide israile direnenlerin direnişi ve türk halkının israile karşı yürüyüşleridir.

İmamın övgüsünün ne ihanet hükümeti akp ile ne de onun taşeronu ihanet şebekesi ihh ile bir ilgisi yoktur.

İmamı rehber edinen kardeşlerin İmamın sözlerini iyi anlamalıdırlar.İmamın sözlerini iyice anlamadan şunu övdü, bunu övdü deyip
                            insanların düşüncelerini yanlış yönlendirmemelidirler.

Birde terbiyeli olun.Edepli olun.
                            [/quote]

Adamlar can verdi israil kurşunları ile.. daha ne olsun!
                            yok hain AKP , yok onun taşeronu İHH!
                            sen ne verdin şimdiye kadar filistin uğruna da can verenlere hain diyorsun!
                            Sen iyice yoldan çıkmışsın
                            Eminim rehber bu yorumunu okusa yüzüne tükürürdü...

[/quote]

Can verenler gerçek imanlı ihlaslı şehid kardeşlerimizdir.

Ben akp ve ihh nın en üst yönetiçilerine hain diyorum
                            İmamım ne yapacağna imam karar verir merak etmeyin .

Yorum

kıvırma şimdi..

Yorum

daha terbiyeli ol edpli ol HADDİNİ BİL

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X