Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz. Ömer'in Fazileti

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz. Ömer'in Fazileti

[quote author=welayet link=topic=3091.msg23558#msg23558 date=1241351041]
    [quote author=mikdat link=topic=3091.msg23556#msg23556 date=1241350186]
    [quote author=gulistan_2 link=topic=3091.msg23553#msg23553 date=1241348881]
    seyyah kardesim...o sizin degerlendirmeniz...sizin bakisiniza göre ömer b. hattab sütten cikma ak kasik oldugu icin, onun aleyhinde yazilan yazilara tesekkür edenler bagnazliktan etmis oluyorlar...

lakin hattaboglunun kirdigi cevizleri kirik kabuklarin icine koyup kabuklari yapistirmaya calisanlara yaptiginiz tesekkürleri biz sözkonusu etmiyoruz....

[/quote]

+1
    [/quote]

gülistan_2'ye +1
    mikdat'a +1
    seyyah'a -1

[/quote]

Böyle bir konuda eksi almaktan dolayı onur duydum açıkçası.
    Sayın welayet;
    Bir başlıkta yanılmıyorsam Ehli Sünnetin saygı duyduğu, değer verdiği ölçülere karşı daha dikkatli yorum yazılması, eleştiri boyutuna dikkat edilmesi gerektiğini siz ifade etmiştiniz. Lakin görüyorumki o sözünüz şuan geçerliliğini yitirmiş. Sanırım arada değişen birşeyler var. Adalet ölçüsü Hz.Ömer olunca demekki geçerliliğini yitiriyor!
    Eksi repiniz için ayrıca teşekkür ederim.
    hayat akşamlıdır...

Yorum

Seyyah kardeşim, size bu başlıkta azıcıkta olsun kırıldım doğrusu. Samimi olarak kırıldım. Ama sen yaşça benden büyüksün ve aramızda ciddi bir samimiyetimiz var her ne kadar ayrı mezheplerin mensubu da olsak bu böyledir.
      Mufazzal .

Sevgili kardeşim, tanıdığım şialardan en saygı duyduğum en samimi insan sensin.
      Bizim forumda belirttiğin başlıklar için çok sayıda ikazım olmuştur. Katıldığım yerlerde teşekkür etmem garip karşılanmasın. Ben kesinlikle benimle aynı görüşü paylaşıyor diye basit bir gerekçe ile destekleme yapmam. Kendi forumumda biz adminler olarak bile birçok konuda aykırı düştük, birbirimize zıt yorumlar yazdık. Buda bizim forumun farklılığı.
      Lakin bu forumdaki yorumları tarafsız bir gözle oku. Şiadır, ben şimdi onu eleştirirsem olmaz düşüncesinden sıyrılarak. Hz.Ömer hakkındaki ithamları önce gözden geçir, genel mod olsun, eksi veren sayın adminleriniz olsun ve neye eksi vermişler istersen bir gözden geçir.

lakin hattaboglunun kirdigi cevizleri kirik kabuklarin icine koyup kabuklari yapistirmaya calisanlara yaptiginiz tesekkürleri biz sözkonusu etmiyoruz
      sayın admin bu sözü alıntılayarak birde teşekkür babında Artı vermiş Genel Moduna. İkaz etmesi gerekeceği yerde böyle bir desteğe önce cevap ver istersen. Ondan sonra konu başlığı hakkında burada sağlıklı bir yazışma yapalım.
      özrü kabahatinden büyük, yamalari dikmekle bitmeyen bir zattir...
      gulistan_2 nin Hz.Ömer hakkında yazdığı yorumlardan biri. Böyle bir tavırla hangi sağlıklı yazışmadan bahsediyorsun!. Sanıyormusunki benim aktardığım faziletlere böyle sakin cevap verecekler. Niyetler başta belli olmamış mı. Böyle peşin niyet varken, İspatlanacak birşey kalmışmı geriye!
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 22:41.
      hayat akşamlıdır...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3091.msg23596#msg23596 date=1241359575]
        seyyah kardesim...o sizin degerlendirmeniz...sizin bakisiniza göre ömer b. hattab sütten cikma ak kasik oldugu icin, onun aleyhinde yazilan yazilara tesekkür edenler bagnazliktan etmis oluyorlar...

lakin hattaboglunun kirdigi cevizleri kirik kabuklarin icine koyup kabuklari yapistirmaya calisanlara yaptiginiz tesekkürleri biz sözkonusu etmiyoruz....

[/quote]

+1
        [/quote]

gülistan_2'ye +1
        mikdat'a +1
        seyyah'a -1

[/quote]

Sayın welayet;
        Bir başlıkta yanılmıyorsam Ehli Sünnetin saygı duyduğu, değer verdiği ölçülere karşı daha dikkatli yorum yazılması, eleştiri boyutuna dikkat edilmesi gerektiğini siz ifade etmiştiniz. Lakin görüyorumki o sözünüz şuan geçerliliğini yitirmiş. Sanırım arada değişen birşeyler var. Adalet ölçüsü Hz.Ömer olunca demekki geçerliliğini yitiriyor!

[/quote]
        Sitemiz ilkeler doğrultusunda yönetilir. Şahısların öngörülerine göre asla yönetilmez.
        Öngörülere saygı duyarız. Siz de benim size - puan verişime saygı duyunuz. Size - puanı bu sitenin yönetimi vermedi. Ben verdim. - puan verme hakkını da bana bu sitenin kullandığı program veriyor. Siz de dilediğinize - puan verebilirsiniz. Aynı benim size verdiğim gibi...
        Görüldüğü gibi ortada hiçbir sorun yok!
        Eğer ilkelerimiz dışında olduğunu düşündüğünüz bir mesaj varsa bunu rapor/ihbar ediniz. En kısa zamanda gereği yapılacağından emin olabilirsiniz.
        Bu konuda daha fazla yazışarak zaman kaybetmemiz, daha farklı konularda daha hayırlı olacağını düşündüğümüz paylaşımlardan bizi geri bırakabilir.
        Paylaşamaya devam, hayırlı forumlar...

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3091.msg23597#msg23597 date=1241360049]Lakin bu forumdaki yorumları tarafsız bir gözle oku. Şiadır, ben şimdi onu eleştirirsem olmaz düşüncesinden sıyrılarak. Hz.Ömer hakkındaki ithamları önce gözden geçir, genel mod olsun, eksi veren sayın adminleriniz olsun ve neye eksi vermişler istersen bir gözden geçir.[/b]
          lakin hattaboglunun kirdigi cevizleri kirik kabuklarin icine koyup kabuklari yapistirmaya calisanlara yaptiginiz tesekkürleri biz sözkonusu etmiyoruz
          sayın admin bu sözü alıntılayarak birde teşekkür babında Artı vermiş Genel Moduna. İkaz etmesi gerekeceği yerde böyle bir desteğe önce cevap ver istersen. Ondan sonra konu başlığı hakkında burada sağlıklı bir yazışma yapalım.
          gulistan_2 nin Hz.Ömer hakkında yazdığı yorumlardan biri. Böyle bir tavırla hangi sağlıklı yazışmadan bahsediyorsun!. Sanıyormusunki benim aktardığım faziletlere böyle sakin cevap verecekler. Niyetler başta belli olmamış mı. Böyle peşin niyet varken, İspatlanacak birşey kalmışmı geriye!
          [/quote]

Bismillahirrahmanirrahim

Tasvip etmediğimi belirtmiştim. Bir Mod bunu yapmamalı, Admin ise Onu desteklememeli.

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim

Muhterem Gülistan kardeşim, Hattap oğlunun kırdığı cevizler diye bahsettiğiniz sözü her ne kadar ben anlasamda, Hattap Oğluna itaat eden ve Onu takip eden sevenleri tarafından yanlış anlaşılmaktadır. Ve ondan ziyade bu tarz bir yazışma sonuca ulaşmaz. Ben sizin kırılan cevizlerin detayını bildiğinize inanıyorum. Kırılan ceviz olarak değilde detaylarını kaynakları ile sunsanız daha sağlıklı olmaz mı?

Yorum

[quote author=Seyyah link=topic=3091.msg23597#msg23597 date=1241360049]
              Seyyah kardeşim, size bu başlıkta azıcıkta olsun kırıldım doğrusu. Samimi olarak kırıldım. Ama sen yaşça benden büyüksün ve aramızda ciddi bir samimiyetimiz var her ne kadar ayrı mezheplerin mensubu da olsak bu böyledir.
              Mufazzal.

Sevgili kardeşim, tanıdığım şialardan en saygı duyduğum en samimi insan sensin.
              Bizim forumda belirttiğin başlıklar için çok sayıda ikazım olmuştur. Katıldığım yerlerde teşekkür etmem garip karşılanmasın. Ben kesinlikle benimle aynı görüşü paylaşıyor diye basit bir gerekçe ile destekleme yapmam. Kendi forumumda biz adminler olarak bile birçok konuda aykırı düştük, birbirimize zıt yorumlar yazdık. Buda bizim forumun farklılığı.
              Lakin bu forumdaki yorumları tarafsız bir gözle oku. Şiadır, ben şimdi onu eleştirirsem olmaz düşüncesinden sıyrılarak. Hz.Ömer hakkındaki ithamları önce gözden geçir, genel mod olsun, eksi veren sayın adminleriniz olsun ve neye eksi vermişler istersen bir gözden geçir.

[/quote]

seyyah kardeş bu başlığı Hz Ömerin faziletleri diye açan sensin,daha sonra vasiyet yazdırma bahsinide hz Ömerin faziletleri diye sunmuşsun.

Sana sormak istiyorum burada Hz Ömerin fazileti nedir?

Hz Resulullahı bu adam sayıklıyor diyerek azarlaması mı?
              Kuran bize yeter diyerek Resulullahın sünnetini elinin tersi ile itmesi mi?
              Bir peygamberin isteğine karşı gelmesi mi?

Burada fazilet nerede lütfen bizle paylaşırmısınız?
              siz eğer bunları fazilet olarak görüyorsanız evet ben gülistan_2 nin o bu sözlerine seve seve teşekkür ediyorum,Özrü kabahatinden büyük olmak demek bu olsa gerek.
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=3091.msg23611#msg23611 date=1241361839]
                [/quote]

İftiralar, hakaretler, yalanlar...
                İşte niye sizin görüşünüz size, bizim görüşümüz bize dediğimi anlayın...

Kaç zamandır bu sitedeyim ve takip ediyorum, ehli sunnete cephe almaktan, eleştirmekten başka birşey hemen hemen hiç yok.Topyekün falan sunni alim şurda şunu demiş, burda şöyle demiş diye cımbızlamalar ve ardı sıra gelen hakaretler... Merak ediyorum başka işiniz gerçekten yok mu? Ehli sunnet mekanlarına bir bakın genel anlamda kim sizlerle uğraşıyor? Onların öncelikleri nedir bir bakın. Niye hep saldırı pozisyonundasınız?Niye hata kusur arama derdindesiniz?Niye kendinizi hatadan munezzeh görüyorsunuz?İlla sizin kaynaklarınızdan sizin yaptığınız gibi makaslayıp birşeyleri bizim de yazmamız mı gerekiyor.İlla birbirimize düşman mı olalım?

Dinden imandan, islamdan haberi olmayan bir insan bu siteye gelip de şöyle bir siteyi tamaşaa etse bir izlese acep şöyle demeyecek mi?

Yahu sizin dininiz de ihtilaflardan, ayrışmalardan, bölünmüşlüklerden başka bir şey yok mu?İttifak ettiğiniz konularınız hiç yok mu?Ne biçim bir dininiz var sizin dese biz ne diyeceğiz???

Yorum

[quote author=mizan link=topic=3091.msg23622#msg23622 date=1241363456]
                  [/quote]

Kaç zamandır bu sitedeyim ve takip ediyorum, ehli sunnete cephe almaktan, eleştirmekten başka birşey hemen hemen hiç yok.Topyekün falan sunni alim şurda şunu demiş, burda şöyle demiş diye cımbızlamalar ve ardı sıra gelen hakaretler... Merak ediyorum başka işiniz gerçekten yok mu? Ehli sunnet mekanlarına bir bakın genel anlamda kim sizlerle uğraşıyor? Onların öncelikleri nedir bir bakın. Niye hep saldırı pozisyonundasınız?Niye hata kusur arama derdindesiniz?Niye kendinizi hatadan munezzeh görüyorsunuz?İlla sizin kaynaklarınızdan sizin yaptığınız gibi makaslayıp birşeyleri bizim de yazmamız mı gerekiyor.İlla birbirimize düşman mı olalım?

Dinden imandan, islamdan haberi olmayan bir insan bu siteye gelip de şöyle bir siteyi tamaşaa etse bir izlese acep şöyle demeyecek mi?

Yahu sizin dininiz de ihtilaflardan, ayrışmalardan, bölünmüşlüklerden başka bir şey yok mu?İttifak ettiğiniz konularınız hiç yok mu?Ne biçim bir dininiz var sizin dese biz ne diyeceğiz???

[/quote]

mizan kardeşim lütfen yalan,iftira ve hakaret olan sözlerimi belirtirmisiniz?
                  Kusura bakmayın ama sizde geldiğinizden beri sloganik söylemlerden başka bişey yapmıyorsunuz, Mufazzal kardeş size o kadar cevap yazdı lütfedip cevap bile vermediniz.

Gittiniz İbni teymiyenin kitabından aktarılanlara direk iftira dediniz,millet karşı çıkınca pabuç pahalı geldi çark ettiniz,bende bakayım bari dediniz.

Sonra çıkmış burada benim sözlerimi yalan,hakaret ve iftira olarak niteliyorsunuz.

Mizan kardeşim yalan,hakaret ve iftira kelimelerini kullanmak bu kadar kolay mı?

Bu başlığı baştan aşağı okudunuz mu?

yalan olan ne?
                  iftira oan ne?
                  hakaret olan ne?
                  benim sözlerimde.

Yoksa böyle bir vasiyet yazdırma olayı yok mu? Başta buhari olmak üzre onca alim bizi mi kandırdı?
                  Yoksa Ömer bin hattab Peygambere "Bu adam sayıklıyor" demedi mi? "Kuran bize yeter " demedi mi?
                  Yoksa Halife Ömer bin hattab Vasiyet yazdırma işine mani olmadı mı?
                  Söyleyin yalan olan hangisi
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mizan link=topic=3091.msg23622#msg23622 date=1241363456]
                    [/quote]

[/quote]

mizan kardeş kusura bakma burada konuşulan konuların hepsi sizin kaynaklarda geçiyor,eğer bir ihtilaf bir bölünmüşlük bir yanlış varsa bu sizin kaynaklarınızla alakalı,önce git kendi kaynaklarını sorgula sonra gel.

ne biçim laf bu

Bu resmen benim inancıma hakarettir,Mizan kardeş kusura bakma ama bu saydığın sözlerin hepsi senin inancını tarif ediyor bizimkisini değil

Yorum

Mufazzal, cevapların için teşekkür ederim...

Değerli kardeşlerim,
                      Ben konu ile ilgili tesbitlerimi ve bakış açımı ortaya koydum...
                      Son olarak derim ki:Bu aciz Hz.Ebubekir'i de Hz.Ali'yi de,Hz.Ömer ve Hz.Osman'ı da seviyor... ve onların hepsini rahmetle anıyor...
                      Şefaatleri için dua ediyor...
                      Kendi aralarındaki birtakım görüş ayrılıkları ve ihtilafları yine onların en iyi şekilde çözdüğüne inanıyor ve bütün müslümanların da
                      görüş ayrılıklarını onlar gibi gidermesi gerektiğine inanıyor ve onlar arasındaki görüş ayrılıkları ve ihtilaflar için biz aciz müslümanların
                      hakemliğe soyunmasını çok sakıncalı buluyor...
                      selam ve duaları gönderiyorum..

Not-1:Lütfen bu yorumumla ilgili birtakım yeni bazı çıkarımlarda bulunup cevaplar yazıp yeni sorular sormayınız
                      cevap vermeyeceğim..
                      Tavrımı net olarak ortaya koyduğu düşünüyorum.

Not-2:Seyyid Fadlullahı'n görüşlerini sığınılacak bir liman olarak gördüğüm için değil hem sevdiğim alimlerden biri olduğu
                      için hem de onun ilmi ve şahsiyeti sizin için itibar edilir diye düşündüğüm için delil getirmiştim...
                      Konuyla ilgili en azından şu an için yazacağım başka bir şey yok..
                      Selam ve dua ile...

Hz.Zeyneb'in doğum günü vesilesi ile Rabbimden tüm müslümanlara kardeşlik şuurunu yerleştirmesini,
                      Kendi aralarındaki kavgaları bırakıp asrın yezidlerine ve islam düşmanlarına karşı tek yürek olmasını,
                      Mezhebi öncelikleri dini önceliklerin önüne geçirmemeleri için fersaset vermesini,
                      Yüce Rabbimden arzediyor,
                      Hz.Zeyneb'in doğum günü vesilesi ile bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum..
                      Zeynebi mesajın sahiplerine saygılarımı sunuyorum...
                      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 22:42.
                      Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

[quote author=adem_toprak

Hz.Zeyneb'in doğum günü vesilesi ile Rabbimden tüm müslümanlara kardeşlik şuurunu yerleştirmesini,
                        Kendi aralarındaki kavgaları bırakıp asrın yezidlerine ve islam düşmanlarına karşı tek yürek olmasını,
                        Mezhebi öncelikleri dini önceliklerin önüne geçirmemeleri için fersaset vermesini,

[/quote]

+1

NOT: inşallah bunada puan vermem eleştirlmez.
                        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=adem_toprak link=topic=3091.msg23629#msg23629 ]

[/quote]
                          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Bu puanlama işine bir son versek nasıl olur..?
                            ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=welayet link=topic=3091.msg23599#msg23599 date=1241360572]
                              [quote author=Seyyah link=topic=3091.msg23596#msg23596 date=1241359575]

[/quote]

+1
                              [/quote]

gülistan_2'ye +1
                              mikdat'a +1
                              seyyah'a -1

[/quote]

Sayın welayet;

[/quote]
                              Sitemiz ilkeler doğrultusunda yönetilir. Şahısların öngörülerine göre asla yönetilmez.
                              Öngörülere saygı duyarız. Siz de benim size - puan verişime saygı duyunuz. Size - puanı bu sitenin yönetimi vermedi. Ben verdim. - puan verme hakkını da bana bu sitenin kullandığı program veriyor. Siz de dilediğinize - puan verebilirsiniz. Aynı benim size verdiğim gibi...
                              Görüldüğü gibi ortada hiçbir sorun yok!
                              Eğer ilkelerimiz dışında olduğunu düşündüğünüz bir mesaj varsa bunu rapor/ihbar ediniz. En kısa zamanda gereği yapılacağından emin olabilirsiniz.
                              Bu konuda daha fazla yazışarak zaman kaybetmemiz, daha farklı konularda daha hayırlı olacağını düşündüğümüz paylaşımlardan bizi geri bırakabilir.
                              Paylaşamaya devam, hayırlı forumlar...

[/quote]

Neden eksi veriyorsunuz diye soran olmadığı halde, bu açıklamayı neden yaptığınızı anlayamadım!
                              İstediğiniz kadar eksi verebilirsiniz ben bundam alınacak ya da buna takacak bir insan değilim.

Benim dile getirdiğim, uyarılması gereken genel modunuza karşı birde detek vermenizdir.
                              Neyse sizinde niyetinizi tam olarak anladığımdan dolayı, rapor/ihbar edecek bir merci yoktur.

Selametle...

hayat akşamlıdır...

Yorum

Burada olaya bir nevi sebeb olanim veya olanlardanim, sanki meseleyi körüklemis sonrada meydandan kaybolmusum gibi olmus…dolayisi ile cevap vermek zorundayim…

Bakin, ebulfazl kardes bir yorum yapmis bu benim hosuma gitmis, burada ehlisünnet kardeslerimiz tarafindan savunulan fikre kiyas bir fikir sunmus oldugu icin, ufuk acan olarak nitelendirdim ve tesekkür ettim…adem toprak kardes hem yorumu yapana hem tesekkür edene eksi puan verdi, en azindan bunu aciktan yaptigi icin tesekkür ettim, sorun degil, yukarida yazanlar ebulfazlin yorumuydu, tesekkür benimdi, ekside onun, herkes özgürmü özgür!!! Burada adem toprak kardesin benden yana hata olarak görülebilecek tek mesele „tesbihte hata olmus“ dedigi halde hatayi belirtmemis olusudur…

Ve sayin seyyah kardesimiz, aslinda problem olmayan bu konuyu bakin nasil problem haline getirmis; kardesim, „yeterki o yüzden yeterki bu yüzden tesekkür etmis“ neye etmisse etmis, ne diye bunu mevzu bahis yaparsin anlamam ki…orada da bir „kalitesizlik“ sözkonusu edilmis, ne yapalim simdi hemen kalkip „ahanda kalitesiz dedi“ diye eksilermi verelim ne yapalim yani!? Kisinin görüsüdür öyle düsünmüsse öyle düsünsün.

Bende bunun üzerine cevabimi vermisim…kalitesizce gördügün bu mevzu sana kalitesiz geliyor cünki sen hattaboglunu sütten cikma akkasik yani hata islememis görüyorsun, aleyhine yazilanlara tesekkür edilmesinide bagnazlik olarak görüyorsun biz buna anlayis gösterebiliyoruz, zira senin görüsün bu yöndedir….ama sen bizi anlayisla karsilayamiyorsun, bize göre hattaboglunun kirdigi cevizin haddi hesabi yok, yani yaptigi hatalarin…bunlari serhlerle aciklamaya calisanlara sizlerde tesekkür ediyorsunuz biz bunu sözkonusu bile etmiyoruz…

Ve aslinda orada yine olayi kapatabilecegimiz boyuta getirmis ve demisimki, simdi herkes birde ettigi tesekkürden dolayi kisisel yorumlarlami karsi karsiya gelecek, meselenin özü tartisilmasi gerekirken, niye tesekkür ettin, niye etmedinlerlemi ugrasacagiz.

Mikdat kardes bu görüsümü dogru bulmus ve + vermis….ayni yaziyi welayet kardeste + ile karsilamis ve seyyah kardesin sahsi yorumundan dolayi kendisine bir – puan vermis…

Hilalnur bacimiz gelmis, sanki bütün bunlar bir tarafgirligin sonucuymus gibi bir izlenim vermis…hemen altina „konunun özüne dönülmesini“ hatirlatan birseylerde yazmis…

Haliyle mikdat kardes, hilalnur kardesin bir kac söz ile bütün siteyi zan altinda birakisinin üzerinde durmak zorunda kalmis…ve arti eksi meselesini mezhebe göre vermedigini belirtmis…ve gercek budur ki, bende cok yerde ehlisünnete arti vermisimdir…yaptigi yorumun kalitesine baglidir bu, savundugu degeri hangi seviyede savunuyor onunla alakali
                                Sirf örnek olarak ypa nin artilarinin bilancosu cikarilacak olsa, cogunluk bizzat benden oldugu görülecektir!!!

Evet, bu konuda azami titizlik gösteren site yönetimini bir kac kelime ile kolayca zan altinda birakan bu yoruma welayet kardesimiz eksi puan vermis…

Hilalnur bacimiz savunmasini yapmis, yazdiklarina inaniyorum, elbette zan altinda birakmak icin yazmamisti, ama zan altinda birakan cümleler yinede sadir olmustur.
                                Inceden imali sözlere gelince, bu karsi tarafin bakisiyla böyle olabilir, fakat biz karsi tarafin gücüne gidecegini bildigimiz icin cümleleri kurarken o kadar gayret ediyoruz ki, sonuc yine karsi tarafin „inceden hissettikleri“ne dayaniyor…

Kardesim görüs belli!!! Neyin incesi neyin kalini??? Acik söylesek kalp kiriliyor, gizli söylesek inceden hissettikleriniz sözkonusu, subhanallah 

Sonra bazi yazismalardan sonra hilalnur bacim sözkonusu olan konunun basliginin gerginlige sebep oldugu yorumunu yapmis, amenna bazilariniz icin bu gecerli olmus olabilir fakat oradaki gerginlik baslik degisince degil „ev tipi füze“ kendini imha edince bitmisti…(tövbe ya Rabbi)

seyyah kardes;
                                bu olup bitenlerden tabiki memnun olmamis, o sürekli sitenin ve sitede bazi kisilerin hakkinda yorum yapmakla mesgul…hattabogluna hazret demedigimiz sürece bizi adaletsiz olarak tanimlamaktan asla vazgecmeyecek…hemen baslamis, elestirdigi ilk sey „admin“ „genel moderatör“
                                kardesim, takintimi yaptin anlamiyorum…sitenin adminide olsa, moderatörüde olsa, paylasim icerisindedir, seni banlamamis, kisitlamamis, yazilarini silmemis, eeee ne yapmis? Admin genel moderatörüne seyyahin hosuna gitmeyen bir yorumdan dolayi arti puan vermis, nasil verebilirmis bu adaletsizlikmis!!!
                                Sahsi yorumlar, kimin hangi görüse katildigi katilmadigi, kimin kime tesekkür ettigi etmedigi ile ugrasmak yerine, savundugun fikri isbat edeceginden süphe duymadigin kanitlarla mesgul olman gerekmezmi? Isbati mümkün olmadigini veya karsindakinn bunu kabul etmeyecegini düsünüyorsan, daha saglikli tartisabilecegin kisilerle muhatab olursun olur biter…

Welayet kardes yine seyyahin dikkatini bu takildigi noktadaki hataya cekmeye calismis…evet arti eksi, tesekkür etti etmedi, mod, admin, bunlarla ugrasip ortaligi kizistirmaya gerek yok….

Mufazzal kardesimizde kendi yorumunu yapmis…..yalniz mod ne yapmis admin ne yapmis degerli abim? Küfürmü var hakaretmi? Tesekkür, arti eksi bunlarin hepsi vasiflari ne olursa olsun herkesin kullanabilecegi seylerdir…“ayetleri carptiriyorsunuz“ denirken bize, biz nasil bunu üstü kapali bize kafir dedi demiyorsak, ceviz kirmak altindan da bu kadar kelime türetmeye gerek yok…degerli abim, zaten bu kirilan cevizler sayfalar dolusu burada, bunu yalnizca sen bilmiyorsun, bu konulara katilan herkes biliyor…bildikleri halde ceviz kirmak altindan anlasilabilecek en son ve en kötü yorumu anlamaya calisiyorlar…veya öyle anlasilmasini istiyorlar.

Mizan kardeste gelmis, sanki bu bölünmüslükler vs. Ler ilk kez burada bizler tarafindan var edilmis gibi bir yorum yapmis…birliktelik adina yaptigi bu yorum farkinda olmadanda olsa kendi kaynaklarindaki sii suclamalari ve iftiralarini yok sayarak, siilerden sadir oldugu izlenimi yaratmis. Bu sorulara muhatab olmaniz icin illa bu foruma gerek yok, disardan azcik izleyen ve özenle korumaya calistiginiz celiski yumagi kaynaklarinizdan haberdar olan her insanin sormasi mümkündür.

Adem toprak kardes yine kendisine yakisir bir uslubla, bazi seylere takilmadan, kendi prensibini korumus….yorumu ve duasindan dolayi bir + puan da benden aldi…

Serdarcan kardes olaya nokta koymak istemis amma ve lakiiin

Ve seyyah yine ayni takinti icerisinde
                                Modunuz uyarilmaliydi
                                Yukaridan beri yaptigim aciklama dogrultusunda neden dolayi uyarilmaliydim
                                Seyyah kardesim, sizin yazilairnizi engelleyen oldumu, kovuldunuzmu, banlandinizmi, hakaretemi ugradiniz? Ne oldu?
                                Görüsler belli, sizler hattaboglunu överken biz nasil cileden cikmiyorsak, biz elestirirkende siz cileden cikmayin, hem cileden cikiyorum hem bu tartismaya istirak ediyorum diyorsaniz kusura bakmayin görmeniz gereken birsey var, yaptiginiz en cok sitenin modlarini özelliklede gülistani elestirmek, adminleri zan altinda birakmak...hayirdir neyin pesindesiniz?
                                Cünki artik buzagiyi koyunun altinda aramaya baslamissiniz
                                Tabi siz simdi bu sözüde “ahanda mod bana hakaret etti” diye yorumlayacaksiniz

Bakin sayfa dolusu yaptigim aciklamalari düzenli okuyun, bütün bu gerginligin yegane sebebi sizsiniz farkindamisiniz?
                                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 06.08.2020, 22:42.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X