Ynt: Hz. Ömer'in Fazileti
[quote author=mikdat link=topic=3091.msg37814#msg37814 date=1245490486]
llah diyor ki: "benim Ömerim işini bilir"
azıcık insaflı insan bu sözün Allaha ait olmadığını bilir
hikaye o kadar ilginç ve garipki ağlasammı gülsemmi karar veremedim.
[/quote]
Sizin farklı başlıklardaki sorduğunuz sorulara neden cevap vermediğimi şimdi anladınız mı!
Çünkü siz, doğruya doğru, yanlışa yanlış demek düşüncesiyle o soruları sormuyordunuz.
Bu başlıkta birçok güzel alıntı-yazı ekledim, ama siz sadece alaya almak için yorumlar yazıyorsunuz. Zira yukarda gülsemmi dediğiniz kıssayı gulisan hanımefendi dalga olsun diye ekledi.
Soru sorup, cevap beklemedeki amacın doğruyu tasdiklemek, yanlışı eleştirmek için değil.
Üslüp üslup diye tutturmamın nedeni budur.
Siz bize demegoji diyordunuz, lakin nedeni birçok yorumunuz ve bu yorumda açıkça belli.
[quote author=mikdat link=topic=3091.msg37814#msg37814 date=1245490486]
llah diyor ki: "benim Ömerim işini bilir"
azıcık insaflı insan bu sözün Allaha ait olmadığını bilir
hikaye o kadar ilginç ve garipki ağlasammı gülsemmi karar veremedim.
[/quote]
Sizin farklı başlıklardaki sorduğunuz sorulara neden cevap vermediğimi şimdi anladınız mı!
Çünkü siz, doğruya doğru, yanlışa yanlış demek düşüncesiyle o soruları sormuyordunuz.
Bu başlıkta birçok güzel alıntı-yazı ekledim, ama siz sadece alaya almak için yorumlar yazıyorsunuz. Zira yukarda gülsemmi dediğiniz kıssayı gulisan hanımefendi dalga olsun diye ekledi.
Soru sorup, cevap beklemedeki amacın doğruyu tasdiklemek, yanlışı eleştirmek için değil.
Üslüp üslup diye tutturmamın nedeni budur.
Siz bize demegoji diyordunuz, lakin nedeni birçok yorumunuz ve bu yorumda açıkça belli.
Yorum