Ynt: ***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN YENİ BİR SAYFA ***
[quote author=muallim link=topic=3873.msg34401#msg34401 date=1244376782]
Allah başarılar ve zihin açıklığı versin inş
yeterki ödevinizi yapın biraz gecikse de gecikmiş ne yapalım: )
sizin farsça iyidir, fazla vaktinizi alacağını sanmıyorum
fazla çalışan fazla öğrenir, öğrenmek istemeyen de çalışmaz, zorla gelsinler öğrensinler diyemeyiz ki. Bu işler aşk ve gönül işidir. Ama bu fırsatı kaçırmamaları gerekir bence. Benim gibi bir muallimi bir de bulmak zor olur: ))
Allah kömeğiniz olsun. İ.dua
[/quote]
Sagolun hocam. Dogru söylüyorsunuz. Bende çok heves var. Hep bu lisani ögrenmek istemisimdir. Allah bir firsat çikardi simdi ögrenebilme imkanim var, çok sükÜr...
Sizin gibi muallim bulmak zor, çok sabirlisiniz. Bizim için çok emek harciyorsunuz. Rabbim mükafatinizi bol bol versin...
Imami Zaman kömeginiz olsun!
[quote author=muallim link=topic=3873.msg34401#msg34401 date=1244376782]
Allah başarılar ve zihin açıklığı versin inş
yeterki ödevinizi yapın biraz gecikse de gecikmiş ne yapalım: )
sizin farsça iyidir, fazla vaktinizi alacağını sanmıyorum
fazla çalışan fazla öğrenir, öğrenmek istemeyen de çalışmaz, zorla gelsinler öğrensinler diyemeyiz ki. Bu işler aşk ve gönül işidir. Ama bu fırsatı kaçırmamaları gerekir bence. Benim gibi bir muallimi bir de bulmak zor olur: ))
Allah kömeğiniz olsun. İ.dua
[/quote]
Sagolun hocam. Dogru söylüyorsunuz. Bende çok heves var. Hep bu lisani ögrenmek istemisimdir. Allah bir firsat çikardi simdi ögrenebilme imkanim var, çok sükÜr...
Sizin gibi muallim bulmak zor, çok sabirlisiniz. Bizim için çok emek harciyorsunuz. Rabbim mükafatinizi bol bol versin...
Imami Zaman kömeginiz olsun!
Yorum