Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ...! ***

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN YENİ BİR SAYFA ***

[quote author=muallim link=topic=3873.msg34401#msg34401 date=1244376782]
    Allah başarılar ve zihin açıklığı versin inş
    yeterki ödevinizi yapın biraz gecikse de gecikmiş ne yapalım: )
    sizin farsça iyidir, fazla vaktinizi alacağını sanmıyorum
    fazla çalışan fazla öğrenir, öğrenmek istemeyen de çalışmaz, zorla gelsinler öğrensinler diyemeyiz ki. Bu işler aşk ve gönül işidir. Ama bu fırsatı kaçırmamaları gerekir bence. Benim gibi bir muallimi bir de bulmak zor olur: ))
    Allah kömeğiniz olsun. İ.dua
    [/quote]

Sagolun hocam. Dogru söylüyorsunuz. Bende çok heves var. Hep bu lisani ögrenmek istemisimdir. Allah bir firsat çikardi simdi ögrenebilme imkanim var, çok sükÜr...

Sizin gibi muallim bulmak zor, çok sabirlisiniz. Bizim için çok emek harciyorsunuz. Rabbim mükafatinizi bol bol versin...

Imami Zaman kömeginiz olsun!
    Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

Teşne şodem-susadım
      Teşne şodi-susadın
      Teşne şod-susadı
      Teşne şodim-susadık
      Teşne şodiyd-susadınız
      Teşne şodend-susadılar

Tond reftem-hızlı yürüdüm
      Tond refti-hızlı yürüdün
      Tond reft-hızlı yürüdü
      Tond reftiym-hızlı yürüdük
      Tond reftiyd-hızlı yürüdünüz
      Tond reftiyden-hızlı yürüdüler

Nigah kerdem-baktım
      Nigah kerdi-baktın
      Nigah kerd-baktı
      Nigah kerdiym-baktık
      Nigah kerdiyd-baktınız
      Nigah kedend-baktılar

Etse kerdem-aksırdım
      Etse kerdi-aksırdın
      Etse kerd-aksırdı
      Etse kerdiym-aksırdık
      Etse kerdiyd-aksırdınız
      Etse kerdend-aksırdılar

Sorfe kerdem-öksürdüm
      Sorfe kerdi-öksürdün
      Sorfe kerd-öksürdü
      Sorfe kerdiym-öksürdük
      Sorfe kerdiyd-öksürdünüz
      Sorfe kerdend-öksürdük
      [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

Maderem meriz şod men o ra be biymaristan bordem-annem hasta oldu ben hastaneye götürdüm

Doktor be ma daru nivişt ma hem der daruxane daru xeriydiym –doktor bize ilaç yazdı bizde eczaneden ilaç aldık

maderem, pederem ra der hal-i ceng diyd-annem babamı savaş yaparken gördü

Yorum

Allah razi olsun muallim, ben cok yavas ilerliyorum, diger bazi kardeslerimin bu dile yakin olduklarini dolayisi ile cok faydalanacaklarini biliyorum, benim yaptigim daha cok, alistirma/önhazirlik diyebilirim...ama bellimi olur

size duaciyim, cok tesekkür ederim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

• teşne şoden = susamak
            teşne şodem =susadım
            teşne şodi =susadın
            teşne şod=susadı
            teşne şodiym = susadık
            teşne şodiyd = susadınız
            teşne şodend = susadılar

• tond reften = hızlı/çabuk yürümek
            tond reftem = hızlı yürüdüm
            tond refti = hızlı yürüdün
            tond reft =hızlı yürüdü
            tond reftiym = hızlı yürüdük
            tond reftiyd = hızlı yürüdünüz
            tond reftend = hızlı yürüdüler

• nigah kerden = bakmak
            nigah kerdem = baktım
            nigah kerdi =baktın
            nigah kerd = baktı
            nigah kerdiym = baktık
            nigah kerdiyd = baktınız
            nigah kerdend = baktılar

• etse kerden = hapşırmak
            etse kerdem =hapşırdım
            etse kerdi =hapşırdın
            etse kerd =hapşırdı
            etse kerdiym= hapşırdık
            etse kerdiyd = hapşırdınız
            etse kerdend = hapşırdılar

• sorfe kerden = oksürmek
            sorfe kerdem = öksürdüm
            sorfe kerdi = öksürdün
            sorfe kerd = öksürdü
            sorfe kerdiym = öksürdük
            sorfe kerdiyd = öksürdünüz
            sorfe kerdend = öksürdüler

Ben artık derslerde olamıyacam (Gerçi öss kadar burdayım da olurya derslere bakamam )gideceğim yerlerde internete girebilsem derslere göz atarım inş
            Ağayi Muallim hakkınızı helal edin. SAbrınızdan dolayıda teşekkür ederim, yüce RABB'im emeklerinizin mükafatını verir inş
            ALLAH razı olsun

İmamı zaman ağamız hepinizin de yar ve yardımcısı olsu inş
            Selam ve dua ile

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
            YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
            AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
            MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

muallim hocam bende uzun birsüre derslere katılamıyacağım inş nete geri geliğmede kaldığım yerden devam edip derslere katılmaya çalıacağım..selam ve dua ie...
              [center]

[center][center]

Yorum

Hayırdır inş herkes nereye gidiyor böyle. Zaten kaç kişi idik neyse artık hayırlısı en kısa sürede sizleri tekrar görmek ümidiyle

Yorum

[quote author=ruhullah link=topic=3873.msg34749#msg34749 date=1244457720]
                  Hayırdır inş herkes nereye gidiyor böyle. Zaten kaç kişi idik neyse artık hayırlısı en kısa sürede sizleri tekrar görmek ümidiyle
                  [/quote]bizim ev taşınıyor bi kaç ay net bağlanmıyacak ne yazıkki telefonla nete bağlanmaya çalışırım inş...
                  [center]

[center][center]

Yorum

[/quote]

Ben burdayim. Bir süreligine gidenlerinde bir nedeni var.

Yebnel zehra bacim insallah en kisa zamanda geri gelirsin. :-*
                    Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

[quote author=Fatima-Masume link=topic=3873.msg34813#msg34813 date=1244466255]
                      [/quote]

Ben burdayim. Bir süreligine gidenlerinde bir nedeni var.

Yebnel zehra bacim insallah en kisa zamanda geri gelirsin. :-*

[/quote]inş can bacım telefondan internete gelmeye çalışırım belki :-\
                      [center]

[center][center]

Yorum

insaAllah kisa zamanda tekrar döner ve kendinizi fazla özletmezsiniz...

geriye iki kisimi kaldik yani?
                        muallim kardesim dilerse bir müddet ara verebiliriz belki

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[/quote]
                          ruhullh malum okullar tatil oluyor o yüzden aillelerimizi ziyarete gideceğiz ALLAH izin verirse inş

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                          YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                          AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                          MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3873.msg34988#msg34988 date=1244505117]
                            insaAllah kisa zamanda tekrar döner ve kendinizi fazla özletmezsiniz...

geriye iki kisimi kaldik yani?
                            muallim kardesim dilerse bir müddet ara verebiliriz belki

[/quote]

bacıcan gideceğim bir şehirde kimin evine girsem orda internet var inş oralardan girmeye çalışacam merak tme kendimi fazla özlettirmem ;D
                            ama gdeceğim başka şehirde maalesef hiç bir evde deil internet bilgisayar bile yok hayırlısı artık
                            Hakkınızı helal edin
                            gerçi öss kadar buralrdayımda genede şimdiden deyim men internete girmem artık çok zorlaşıyor çünki
                            YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                            YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                            AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                            MEVLANA

Yorum

tamam bacican
                              hayirlisi ne ise o olsun
                              insaAllah hepinize Allah muvaffakiyet versin

Yorum

[quote author=Fatima-Masume link=topic=3873.msg34407#msg34407 date=1244377580]
                                [quote author=muallim link=topic=3873.msg34401#msg34401 date=1244376782]
                                Allah başarılar ve zihin açıklığı versin inş
                                yeterki ödevinizi yapın biraz gecikse de gecikmiş ne yapalım: )
                                sizin farsça iyidir, fazla vaktinizi alacağını sanmıyorum
                                fazla çalışan fazla öğrenir, öğrenmek istemeyen de çalışmaz, zorla gelsinler öğrensinler diyemeyiz ki. Bu işler aşk ve gönül işidir. Ama bu fırsatı kaçırmamaları gerekir bence. Benim gibi bir muallimi bir de bulmak zor olur: ))
                                Allah kömeğiniz olsun. İ.dua
                                [/quote]

Sagolun hocam. Dogru söylüyorsunuz. Bende çok heves var. Hep bu lisani ögrenmek istemisimdir. Allah bir firsat çikardi simdi ögrenebilme imkanim var, çok sükÜr...

Sizin gibi muallim bulmak zor, çok sabirlisiniz. Bizim için çok emek harciyorsunuz. Rabbim mükafatinizi bol bol versin...

Imami Zaman kömeginiz olsun!

[/quote]

Allah razı olsun, dualarınız için teşekkürler
                                Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum
                                Eğer kusur ve hatalarım olursa arkadaşlar bağışlarlar inş
                                Muveffeq ve mueyyed başiyd inş
                                Resulullah (s.a.a): “Kim bir mümini üzerse, daha sonra buna karşılık dünyayı ona verirse, günahının kefareti olmaz ve bu işi için ona mükafat verilmez.” (Müstedrek’ul-Vesail, hadis: 10336)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X