Başbakan Erdoğan Aşura Matemine Katılacak
Valla kardeşim bazı konularda çok geri kalmışsın gibime geliyor. Ulusalcı kemalistlerden etkilendiğin çok açık. Bu gün inançların yaşanmadığı bir tek ülke yok ki. Bu gün rusyada bile inancını en güzel biçimde yaşayabilirsin, Artısı vardır eksisi yoktur. Rusyada inancını yaşayabiliyorsun diye bu rus rejimine sadık olmanı gerektirmediği gibi türkiyedede inancını yaşaman t.c. rejimine sadık olmayı gerektirmez kardeşim.
Vatan islama ram olursa vatandır, İslama ihanet edilen bir zemin olursa, ya orayı islama ihanet edenlerden kurtarırsan, ya kurtarmak için mücadele edersin, ikisini de yapamıyorsan hicret edersin.
Biz de gördüğün gibi her platformda diğer dünya topraklarından hiç bir farkı olmayan, Allahın arzından bir parça olan anadolu topraklarını, ona bir kutsiyet izafe etmeden tağuti rejimlerden kurtarmak ve islama bir secdegah yapmak istiyoruz, kötü mü yapıyoruz. Bizim karşı olduğumuz şey, karşı olduğumuzdan asla haberdar olmayacak dağa taş ova deniz değil, tağuti rejimlerdir, bence biraz okulasınız bu konuları.
Ben bu topraklarda çok şükür inancımı yaşıyorum sıkıntı çektiğim bazı durumlar hala var olsada bunları insani haklarımı koruyarak ve kullanarak sonuna kadar aramakla elde edebileceğim kanaatindeğim dolayısıyla bu topraklar benim için dinimi yaşadığım ezanı muhammedinin okunduğu topraklardır yani vatandır ve kutsaldır. Bir zerresi benim için vazgeçilmez kanbedeli mekandır
Vatan islama ram olursa vatandır, İslama ihanet edilen bir zemin olursa, ya orayı islama ihanet edenlerden kurtarırsan, ya kurtarmak için mücadele edersin, ikisini de yapamıyorsan hicret edersin.
Biz de gördüğün gibi her platformda diğer dünya topraklarından hiç bir farkı olmayan, Allahın arzından bir parça olan anadolu topraklarını, ona bir kutsiyet izafe etmeden tağuti rejimlerden kurtarmak ve islama bir secdegah yapmak istiyoruz, kötü mü yapıyoruz. Bizim karşı olduğumuz şey, karşı olduğumuzdan asla haberdar olmayacak dağa taş ova deniz değil, tağuti rejimlerdir, bence biraz okulasınız bu konuları.
Yorum