Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başbakan Erdoğan Aşura Matemine Katılacak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18537.msg112167#msg112167 date=1291991155]
    Gücüme gidiyor ya İmam Huseyn (a.s.),

Sen ki dünyalara sığmayacak bir temiz kalp ve engin fikirlerin sahibiydin. Buna rağmen seni anlamadılar ve katlettiler..hayır hayır seni anladıkları için katlettiler... Kararmış bu kadar kalpler arasında sana yer yok dediler. Bu kahrolasıca aşağılık dünyada senin yaşaman çok görüldü. Zulüm çarklarının arasına soktun ellerini, evlatlarını canlarını ailenin tüm fertlerini.. Bu yüzden engeldi tüm varlığın zulüm düzeninin sürmesi için..

Sana kıydılar ya İmam Huseyn (a.s.) efendim. Gücüme gidiyor nasıl bu dünya zalimlere kalır. Sanki onlar yaratmış gibi. Sanki bu dünya malı mülkü hükümranlığı onlarınmış ve güçlü olan onlarmış gibi..

Sana bir yer bulamadılar bu aşağılık yeryüzü yaşamında. Onca putlar varken insanların omuzlayıp, omuzlarına tırmanarak diğerlerine tepeden baktıkları.. Ama sana , kirlenmiş bu yeryüzünde bir temiz toprak parçası bulamadılar. Seni sığdıramadılar ya İmam Huseyn (a.s.)

Sensiz yaşamaksa benim gücüme gidiyor.. Onca müstekbirlerin planları boşa çıksın, görülsün çağın karanlık yüzü, güç ve servet sahiplerinin dindar maskeli sömürgeci şeytani yüzleri açığa çıksın diye verdiğin savaşında, hala gizlenmiş yüzler hüküm sürerken aramızda..

Belki de senin için timsah gözyaşları dökenler de senin senin katlinin fermanını yazıyorlarken... Gücüme gidiyor seninle beraber onların da ağlıyor olmaları.. Her şeye bir kılıf bulan Muaviye misali şeytani fikirlilerin din adına dünyayı ellerinde tutuşları, yeryüzünün yüzü suyu hürmetine yaratıldığı dedenin adıyla yatıp kalkmaları sahte sahiplenişleri gölgesinde yaşamak benim gücüme gidiyor..

Sen haykırdın silinmemecesine bu bağlara, dağlara taşlara saraylara.. Özgürlüğü, kıyamı adaleti, zulmün kara yüzünü saltanatın despotluğun, paraya pula kul oluşun zulüm düzeninin yükselmesinde ne gibi etkisi olduğunu.. Benliğini yitirmiş, hayatı yemekle iş yeri arasında geçen, düşünmez çağdaş kölelerinin, senin: “YOK MU ŞU GÖK KUBBE ALTINDA BANA YARDIM EDECEK BİRİ!” feryadını hiç duymamaları.. Kul olmaları kendi tepelerinde ilahlık taslayan, ha bire mal ve servet biriktirip sonra onları sömürmek için yeni tuzak, düzen ve sloganlar düzen çağdaş Muaviye tipli siyasilere kul olduklarını gördükçe.. İçimde biriken Ya Huseyn (a.s.) feryadını açığa çıkarıp, avazımın çıktığı kadar bağıramamak gücüme gidiyor. Onlar gibi bir düzene razı olmuş görünmek ve bu Yezidî düzenin hakim olduğunu kabullenmiş gibi kabullenmişler arasında hayatımı harcamak.. Gücüme gidiyor..

Ey şanlı Efendim (a.s.). Sen yükselttin insanlık onurunu vicdanlarda, göz yaşlarına kıyam kelimesini sen yazdın. Boşa yaşanmayacağını sen öğretin çağları aşarak silinmemecesine yükselttiğin çığlığınla.. Mazlumcasına ölürken bu acıyı vicdan diye kazıdın tüm insanlığın en silinmeyecek yerine..

Yine de örttüklerini gördüğümde kafirlerin bu hakikati.. Sanki ben de onlardan biriymişim gibi beni gördüklerinde.. Sanki Hüseyn (a.s.) yaşamamış, sanki özgürlük için mücadele eden biri gelip geçmemiş gibi yaşayan et yığınları arasında benim de öyle görünmemden utanıyorum Ey Efendim (a.s.)..

Ben farklıyım diye feryat edesim geliyor. Ve tapmam sizin taptığınız siyasilere, çağdaş vazgeçilmez putlarınıza. Benim hayatımı veren ne sizin devletiniz ne sizin piyasa şartları ekonominiz ne Allah'ın karıştırılmadığı necis siyasi düzeniniz, ne sizin yükselttiğiniz tağuti meclisiniz.. Ne namaz kılmaları gösteriş için birilerinin Yahudi izin ve patentli mercedesler içinde..

Ben yokum Ey Efendim (a.s.) çağdaş putlara tapanların arasında.. Onlardan beriyim.. Sen Allah'ın yasalarını hakim kılmak için, tağutla Allah hükümlerinin farklılığını göstermek için şehadete yürüdün. Ben Sen’den yanayım.. HA YEZİT (L.A.) GİBİ GÜNAHI AÇIKÇA İŞLEYEN BİRİ BAŞTA OLMUŞ; HA GÜNAHI AÇIKTAN İŞLEYENLERE OLABİLDİĞİNE ÖZGÜRLÜK VERMİŞ BİRİ; YA DA BÖYLE BİR DÜZENİN İŞLETİCİSİ OLMAK İÇİN YARIŞAN YA DA OLARAK ÖVÜNEN BİRİ… HİÇ FARKETMEZ.. Ben hiç birine tapmam.. Ben onlara biat etmedim Ey Efendim Huseyn.. Yeryüzünde varlığına tahammül edilemeyen oğlun mehdi a.f.'e biat ettim ben bu gün..

Ya huseyn, Sen ve Oğlun Kaim şahittir ki ben hiç bir seçimde senin uğruna ne kadar sahibi olduğun kanlar varsa akıttığın, Allah'ın hakim olması gereken kanunlarını gündeme bile getirmeyen siyasilere biat etmedim. Hiç bir zaman oy vermedim onlara.. Necis bildim sanki insanlığın bahtının kararması kölelik düzenin yücelmesi için koydukları kanunları tüzükleri ...

Dinsizliğin para etmediği, benliğini yitirmiş insanların onlara güvenlerinin kalmadığı bir devirde, din adına insanlığı sömürenlere kanmadım ey Huseyn (a.s.). Gücüme gidiyor bu kadar insan görünenlerin, çağdaş kravatlı abdestli kirli sakallı samirilere kul oluşları.. İnsanlığa, Muaviye/Tağuti düzeni ile imamet /ilahi düzenin farkını gösterebilmek için çıkan o yeri ve göğü çınlatan o feryadını hala kimsenin duymaması gücüme gidiyor..

Bir yara her zaman kanıyor içimde ya Huseyn.. Kapanmayacak bir yara.. Din adına insanları seni unutturmaya çalışanların, seni sevdiklerini söylediklerinde, Ehlibeyt’in ne olduğunu bile bilmeyip Ehlibeyt’i de sevdiklerini, ihmal etmediklerini iddia ettiklerinde, hala bunlarla beraber yaşadığım yer yüzünde dolaşmaktan utanıyorum. Gücüme gidiyor onlar gibi yaşamak ya Huseyn... Herr ne kadar olsam da onlardan beri...

Affet bizi ya Huseyn.. Affa layık olamasak da bizi affet. Senin kan kıyam gözyaşına layık olamadık.. Kanınla yazdığın: MAZLUMUN, ZALİMDEN ÖC ALACAĞI GÜN, ZALİMİN ZULMETTİĞİ GÜNDEN DAHA ÇETİN OLACAKTIR! sözün gibi destansı kıyam ifadelerini biz yazamadık insanlığın kara kararmış bahtlarına, kapanmış şuurlarına, aç gözlülükle dünya ve mal sevgisiyle satın alınmış iradelerine, başkalarına teslim ettikleri akıl ve benliklerine.. Yazamadık..

Affet bizi..

Utanıyoruz..

Bunları ifade etmek gücüme gidiyor.. Affet..yine de.. Çünkü sen mazlumsun ey Efendim, bizi anlarsın.. Nasıl kandırılmış bir çağda yaşadığımıza tanıksın hem sen hem Oğlun o Beklenen ... Öc Alıcı (a.f.)..

[/quote]

Yorum

S.A.VR.VB. Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed ve Accil Ferecehum. Özellikle yukarıdan aşağıya inceledim yorum yazan kardeşlerimin yazmış oldukları yazıları hiç birisi yorumuna başlamadan önce Allah'ın selamı, Resul ve Ehlibeytinin selavatı ile başlamamış bunu bir hatırlatma olarak kabul edin lütfen, kasıtlı yazmadığınızı düşünüyorum. Benim yorum yazmaya asıl teşvik eden şey ikinci husustur.O ise
      "Ehlibeyti kullananlar hiç eksik olmamıştır." Bu söz olmuştur. Ehlibeyt taraftarlarından kullanılan olmuştur tarihte ona bir itirazım olamaz ancak Ehlibeyt hiç bir zaman ve hiçbir kimse tarafından kullanılmamıştır. hatırlatırım. Sözlerinizi seçerken daha dikkatli olmaya davet ederim. O sözünüzle kimleri incittiğinizi düşünün. Yanlış yaptığınızı veya maksadını aşan bir kelime kullandığınızı düşünürseniz Ehlibeytten özür dileyin. Yok düşünmezseniz devam edin siz bilirsiniz. Bunun haricinde kim kimi davet etmiş kim gelecek kim gelmeyecek, kim özel kim değil o davet edenlerle edilenlerin sorunu olduğunu düşünüyorum .Teşekkür ederim. Benden taraf bir kardeş tavsiyesi olarak kabul ederseniz sevinirim. İ.DUA

Yorum

A slm

ve bismillah..

Allahümme Salli Ala Muhammedin ve Âli Muhammed ve Accil Ferecehum

Evet bu eleştirilerin hepsi çok değerli eleştiriler ve şahsen büyük eksiklik bizim için..

inşaAllah bundan sonra daha dikkatli oluruz.. Rabbim AliEkber'den razı olsun..

mesajlarımı inceleyeceğim eğer ben de Ehlibeyt kullanılmıştır diye bir cümle kullanmışsam bu vahim hatamı düzelteceğim.. kim de gerek bu başlık altında gerekse diğer başlıklar altında böyle bir yanlış yaptığını özelden bana bildirirse onun oradaki mesajını da düzelteceğim inşaAllah. Sitemizi bu vahim hatadan kurtaralımm. Rabbim bizi affetsin ve kastımızı aşan ve günahlarımızın bedeli olan böyle vahim bir yanlışlığı yaptığımızdan dolayı bizi bağışlasın..

amin.. (not ben sitede her nerede böyle: Ehlibeyt kullanılmıştır şeklindeki bir yanlışı düzelteceğim ama görmediklerimi çin de beni uyarıp özelime mesaj atın inşaAllah..

Yorum

S.A.VR.VB. Allahümme Salli Ala Muhammedin ve Âli Muhammed ve Accil Ferecehum
          Allah razı olsun. Anlayışınız için teşekkürü bir borç bilirim. Yüce Mevlam sizin gibi anlayışlı ve hoşgörülü kardeşlerimi Ehlibeyt eliyle mükafatlandırsın inş. İ.DUA

Yorum

Şu isim caiz mi sizce Ali ekber denmesi ?
            Düşünün Allahu ekber diyen bir insan Ali ekber ali ekber demesi doğrumu...?

Yorum

Kardeşim, silin gönlünüzden ve aklınızdan şianın sapık olduğuna dair fikir mekanizmasını. Bu mektepte açık yoktur ve siz bunu sanmakla sadece kendi kısmetinizi kapatıyorsunuz.. Ve çok yazık oluyor.. Oysa şiada her açık sandığınız ve sizin bilgi eksikliğinizden kaynaklanan her noktada büyük hikmetleri gösterecektir Rabbim sizlere..

Evet bunu bana biri daha sormuştu durun bakim ne demiştim.. ha ben de ona şunu sordum: "Rabb"etü Beyt ne demek.. diye..

Ali ekber aliler arasında en büyük demektir. konunun aslı şudur. Muaviye Ali isimlerine gıcık olup da yeni doğan çocuklara Ali adını koymayı yasakladığında imam Hüseyn a.s. açıkama yapar der: Doğacak tüm erkek çocuklarıma Ali adını koyacağım. Bunun üzerine bir tana erkek çocuğu olur adına Ali koyar. Sonra ikincisi ve üçüncüsü doğar. En büyüğüne en büyük Ali anlamına gelen Aliekber, ortancasına Ali (ki İmam Zeynül Abidindir a.s.) küçüğüne de Aliasgar, yani en küçük ali anlamına gleen adlar koyar..

Yorum

S.A.VR.VB. Şu isim caiz mi sizce Ali ekber denmesi ?
                Düşünün Allahu ekber diyen bir insan Ali ekber ali ekber demesi doğrumu...? Diye soruyorsun gerçi "Qom_u_aşk" nicli kardeşim çok güzel cevap vermiş ama bu ismi taşıyan biri olarak benim de cevap hakkım doğduğunu düşünerek sadece bir hatırlatmada bulunacağım bunun üzerinde düşünmeni rica edeceğim samimi biriysen bulabileceğine inanıyorum. Siz dünyada her büyük dediğinize haşa Allah'tan büyük diye mi diyorsunuz? Düşünün mutlaka bulursunuz doğru cevabı -Allahümme Salli Ala Muhammedin ve Âli Muhammed ve Accil Ferecehum

Yorum

Şunu farkettim Alinin Resimleri İsa nın Haçları Gibi her eve giriyor...
                  Ali ekber diyenler BirGün Bu Hadisi görüp Okuduklarında nediyecekeler..
                  Hz Peygamber s.a.v yA ali senin durumun gelecekte isa gibi olacak...

Sn üyemiz! Site kuralları gereği gerginlik yaratacak mesajlar yazmak yasaktır. kural ihlalinden dolayı bir uyarı aldınız:

http://www.velayet.com/index.php/top...6.new.html#new

Yorum

YAHU NE ...EDİT...

AİI EKBER HUSEYININ BUYUK OGLUNUN ISMI ...BUYUK ALI DEMEK...BUNU BİLE ŞİRK SAYACAK KADAR CAHILSINIZ İŞTE...

HELE O KATMER YOK MU......EDİT...
                    HASBUNALLAH

Yorum

Bak Yazıyorum İslam İçin Allah İçin Yazıyorum....

Yorum

Allah İçin yazıyorum Allah için Yaşıyorum Allah için Bakıyorum...
                        Mübtelasız Müslüman Olmaz ...

Yorum

Konu dışı kişisel mesajlar silinmiş silinmeye devam edecektir.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18537.msg112212#msg112212 date=1292028276]
                            Tüm yazılarımızı istediğiniz yerde yayınlayabilirsiniz...
                            [/quote]

Allah razı olsun kardeşim. İslam adına konuşma, konferans, seminer, ilahi, sempozyüm, kültürel etkinlik ve benzeri vasıtalarla müslümanlara pazarlayanlara ithaf olunur. Allah Rasulunun sevgisini ifade etmek için izleyicilerle bilet pazarlığı yapanların kulaklarına küpe olmalı bu tavır.

Bir telif eserinden ömrünün sonuna kadar ücret almayı düşünen, çoğaltılmaları kul hakkı deyip haram sayanlara da.
                            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah razı olsun kardeşim gerçekten de insanlara hidayet için gerekli bilgiyi yayanların ecirlerini zaten Rabbimiz üzerine almıştır. Bu bilgileri bizde hiç yokken bize ihsan edip bizi karanlıklardan aydınlığa çıkaran da O'dur. Eğer o lutfetmiş olmasaydı biz de bu bilgilerin cahili olur bağnazca bilenlerle tartışır ve hidayetten uzak olduğumuz için iyiliği değil kötülüğü yayanlardan olurduk. böylece bize ecir yerine azap üzerine azap dokunurdu..

Bilgilerin hakkını vermemiz ve avazımızın çıktığı kadar bağırarak bildiklerimizi herkesle paylaşmalıyız ki Rabbimize bunların şükürünü eda edelim. Değil bilgiler karşılığında öğrettiklerimizden ücret istemek bilakis onları yayma sorumluluğumuz var.. Rabbim bu sorumluluğumuzu kolay etsin.

Dile getiriğimiz Doğrular Ehlibeyt mektebinden yanlışlarımız nefsimizdendir. burda ya da başka yerlerde geçen doğrularımızı bizim ulaşamayacağımız yerlere yayanlardan Rabbimiz Razı olsun.. Bu hayır hizmet karşılığında onları da Ehlibeyt şefaatine layık etsin...

Yorum

Aliekbere laf söyleyen Aliasgarı nasıl açıklar acaba??

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X