Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başbakan Erdoğan Aşura Matemine Katılacak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

konu başbakanın başımızdan eksik olup veya olmaması değil. Konu türkiye cumhuriyetinin başkanınn aşuraya katılıp aynı havayı soluması. Ben burda onu övmek için konuşmuyorum bu makamdaki bir insanın ilk defa aşuraya katılıp bulunan ortamda kendisininde yer alması. Bu büyük bir iştir.

Siz siz olun imam ali bana ne sorarsanız sorun sorusuna benim yüzümde kaç tüy vardır sorusunu soran adam varya ondan olmayın.. Bağnazca konuya yaklaşırsanız bağnazlıktan öteye gidemezsiniz

Yorum

Allah razı olsun tüm emek çekenlerden ve tüm bu yolda uğraşanlardan. Allah razı olsun bu işe ön ayak olanlardan ve bu süreci doğru yönetip yönlendirenlerden.
      Evet arkadaşlar Doğup büyüdüğümüz uğruna canlar verdiğimiz ve bir çakıl taşı için canımızı feda etmeye hazır olduğumuz vatanımız da inancımızla kabul edilmiyorduk kısa bir zaman öncesine kadar.
      Şüküler olsun bu gün inanışımız hem devletimiz ve hem milletimiz tarafından bilinmekte saygıyla karşılanmakta. Demek ki bir şeyleri doğru yapmışız, birileri bizim adımıza yada biz iyi şeyler sergilemiş Mektep adına. Hemde Ehlibeyt Mektebine yaraşır şekilde farklılığımızı kendi değerlerimizi ortaya koyarken ayrıştırmadan yaralamadan bir şeyleri kırıp dökmeden Ayetullah Humeyni(ra) buyurduğu üzere vahdet içerisinde birleştirici ve kaynaştırıcı olabilmişiz.
      Şükürler olsun sana yarabbi! Ve ey ilahi bize de bu yapılanlarda katkıda bulunmayı nasib et. Bu güzelliklerin yayılmasında bu meşalenin yükselmesinde bizleri de pay sahibi olanlardan et ey yüce Rabbim!
      Daha önce meclis başkanımız, geçen yıl ana muhalefet partisi liderimiz bu yıl da başbakanımız katılıyorlar Evrensel Aşura Matem Merasimimize. Ne güzel değilmi biz demekki yaptıklarımızla bir etki bırakabilmişiz. Demekki bir şeyleri doğru yapmışız birilerinin ilgisini çekmişiz. Bu sonuca sadece saydığımız makam sahiplerinin katılımıyla varamayız tabi bunun öncesi de var.
      Hatırlayalım geçen yıl bu ülkede ilk kez başbakanlık Aşura Matem Mesajı yayınladı. Bu bence çok önemliydi. Çünkü devlet Aşurayı Hz. Hüseyn'in Kıyamı ve Matemi Olarak tescil etmiş oldu. Bunu biz yada bizden birilerinin gayreti başardı arkadaşlar. Yakın geçmişte dört hak mezhebin dışında olan beşinci mezhep olarak tanımlanmıyormuyduk?
      Müslüman sayılıp sayılmayacağımız sorgulanmıyormuydu? Mezhep dışı olduğumuz dolayısıyla müslüman değiller fetvaları verilmiyormuydu bizler için?
      Aşura Nuhun gemisinin kurtulduğu gün olarak anılıp bayram sayılmıyormuydu bu ülkede?
      Şükürler olsun ya rabbim! Binlerce defa....
      Şimdi oturmuşuz gelenlerin din ve imanını tartışıyoruz. Bırakalım arkadaşlar bunları biz nerden geldiğimize nerede olduğumuza ve nereye gitmemiz gerektiğine bakalım ve daha çok yolumuz olduğunu unutmayalım.
      Çünkü Hüseyin Özgürlük meşalesidir Hüseyin birleştirendir Hüseyin Fesada Şavaş açmıştır ve bizim bu yolda daha yapacak çok işimiz var. Ortakl değerler etrafında Vahdeti yaymak ve yerleştirmek gibi ulvi bir görevimiz var.
      Hangi partiden olursa olsun Hangi toplumdan olursa olsun ve hangi inanışa sahip olurlarsa olsunlar bu mateme gelen davetli davetsiz herkes bizim için Hz. Hüseyin Misafiridir ve azizdir. Allah bizlere doğru bakıp doğru görüp doğru okumayı nasibetsin.

Yorum

[quote author=intifadaa link=topic=18537.msg111991#msg111991 date=1291757642]
        konu başbakanın başımızdan eksik olup veya olmaması değil. Konu türkiye cumhuriyetinin başkanınn aşuraya katılıp aynı havayı soluması. Ben burda onu övmek için konuşmuyorum bu makamdaki bir insanın ilk defa aşuraya katılıp bulunan ortamda kendisininde yer alması. Bu büyük bir iştir.

Siz siz olun imam ali bana ne sorarsanız sorun sorusuna benim yüzümde kaç tüy vardır sorusunu soran adam varya ondan olmayın.. Bağnazca konuya yaklaşırsanız bağnazlıktan öteye gidemezsiniz
        [/quote]

Yorum

Evet arkadaşlar Doğup büyüdüğümüz uğruna canlar verdiğimiz ve bir çakıl taşı için canımızı feda etmeye hazır olduğumuz vatanımız da inancımızla kabul edilmiyorduk
          Arkadaşım arz, yeryüzünün hepsi Allahındır. Allah indinde yeryüzü topraklarının birinin diğerinden farkı yoktur. Sadece Allahın ve Allahın peygamberleri ve imamlarının belirledikleri mukaddes mekanlar hariç. bunun haricinde yeryüzünde insanın canını vermesi gereken hiç bir toprak parçası yoktur.

Vatan kavramı, egemen firavunların halklarını kandırmak için uydurdukları, günümüzde ise bu kandırmanın fransız ihtilali ile felsefik bir boyut kazandığı çağdaş bir puttur.

Firavun Hazreti Musa ve İsrailoğullarını Mısır halkına kolaylıkla jurnallemek için vatan kavramını kullanmıştır. Musa ve etbaı sizi vatanlarınızdan çıkarmak istiyorlar diye.

Ayrıca yeryüzünde meleklerin canlarını alacağı bir takım insanlardan bahseder Kuran, onlar kendilerine biz yeryüzünde mustazaf, zayıf bırakılmıştık. Bulundukları coğrafyada zulme karşı çıkmayıp, zalimleri bertaraf etmedikleri gibi, madem gücünüz yetmiyordu, Allahın arzı geniş değilmiydi, hicret etseydiniz ya, diye ikaz edildiklerine şahit oluyoruz.

Yani eğer bulunduğunuz vatanınızda inancınıza göre yaşayamıyor, zalimlere karşı da bir mücadele başlatmadıysanız, bari orayı hicret ederek terketseydiniz emri ilahisi söz konusudur.

İslam hiç bir toprak parçasını putlaştırıp müslümanları sırf o toprak parçasını korumak için ölmeye davet etmez. İslam her toprak parcasında kendi hükümlerinin uygulanması için cihadı hicreti emreder. Yapılabiliyorsa cihad, uygun zaman değilse hicreti emreder.

Bir taşına canım feda vatanım da ne demek. Bizim İslamdan başka bir değer için can vermemizi Rabbimiz emretmediği gibi yasaklamıştır da. Hele de tağuti rejimlerin egemenlikleri sürsün, devam etsin diye aptalca ve mankurtça tağuti rejimlerin hükmettikleri topraklara vatan diye putlaştırıp tapınmayı hiç emretmemiştir.

Böyle bir şia ve ehlibeyt anlayışı olmaz.
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Çünkü Hüseyin Özgürlük meşalesidir Hüseyin birleştirendir Hüseyin Fesada Şavaş açmıştır ve bizim bu yolda daha yapacak çok işimiz var. Ortakl değerler etrafında Vahdeti yaymak ve yerleştirmek gibi ulvi bir görevimiz var.
            Hangi partiden olursa olsun Hangi toplumdan olursa olsun ve hangi inanışa sahip olurlarsa olsunlar bu mateme gelen davetli davetsiz herkes bizim için Hz. Hüseyin Misafiridir ve azizdir. Allah bizlere doğru bakıp doğru görüp doğru okumayı nasibetsin.
            İmam Huseyn fesada savaş açmışsa, fesatla kıyamete kadar savaşılsın diye bir çığır açmıştır. Günümüzün fesadının başları gelip timsah gözyaşları ile ağlasın da biz de onu aziz bilelim diye değil.

Eğer bir fasit İmam Huseynin matemine gelerek aziz oluyorsa, nasıl oluyorda Rasulullahla birlikte savaşlara, cihada katılmış sahabeler aziz olmuyor o halde.

İşte bu mantık safevi şiası mantığıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Hatırlayalım geçen yıl bu ülkede ilk kez başbakanlık Aşura Matem Mesajı yayınladı. Bu bence çok önemliydi. Çünkü devlet Aşurayı Hz. Hüseyn'in Kıyamı ve Matemi Olarak tescil etmiş oldu. Bunu biz yada bizden birilerinin gayreti başardı arkadaşlar. Yakın geçmişte dört hak mezhebin dışında olan beşinci mezhep olarak tanımlanmıyormuyduk?
              Müslüman sayılıp sayılmayacağımız sorgulanmıyormuydu? Mezhep dışı olduğumuz dolayısıyla müslüman değiller fetvaları verilmiyormuydu bizler için?
              Bunun için asrın muaviyelerine, yezitlerine minnet duymak mı gerekiyor acaba. Devlet Aşurayı matem olark tescil etmiş miş. Yani devlet aşurayı matem olarak tescil etmeseydi patentimiz mi eksik olacaktı. Böyle yapmakla asrın muaviyesinin devleti temize mi çıkmış oluyor. Ya da asrın yezidi devletleri uzmaşılması itaat edilmesi gereken yönetimlere mi dönüşüyor.

Acaba devleti buna zorlayan etkenleri biliyor musunuz. Bu coğrafyada olan biten hiç bir şey tesadüf değil ve asrın muaviye ve yezitleri bu olanları kendi lütufları ile yapmıyorlar. Onları ona zorlayan nedenler ve bu nedenleri oluşturan yüzbinlerce isimsiz kahraman vardır biliyormusunuz?

Yorum

Alıntı: intifadaa tarafından gönderildi.

Muaviye ve yezit İmam Huseynin matemine katıldıklarında durum ne olacaksa, çağdaş yezit ve muaviyelerin bu mateme katıldıklarında kendilerine düşen pay bundan farklı olmayacaktır.

Üstad Mutahharinin ruhu şad olsun. Üstad safevi şiasını anlatırken bu tür örnekler veriyordu. Rivayetlerde İmam Huseynin mateminde bir damla gözyaşı akıtana cehennemin haram olduğu söyleniyor. O halde o matemde bir damla gözyaşı dök, ondan sonra bildiğini yap. Var mı böyle bir hadise. Zaten alevilik ve ahbarilik bu hale nasıl geldi çok iyi anlaşılıyor.

Üstad Mutahhari bu hadiseye şianın mürcieleşmesi diyor. Bu tür sapmalar hatta bizzat İmam Caferin bizzat hayatta bulunduğu zamanda bile yaşanmış. İmama tabi olanlardan bir kısım insanlar İmamın hadislerini kafalarına göre yorumlayıp, Ehlibeyte tabi olduktan sonra ne yaparsan yap cennetliksin anlamına gelecek şekilde anlamışlar. Durum aklı selim sahibi şiiler tarafından İmama arz edilince; İmam buyurmuş ki, yahu nasıl oluyor ki, biz farzlarla mükellef iken, haramdan sakınmakla sorumlu iken, bize tabi olanlar bundan muaf olabilirler.

Maalesef safevi şiası yazılı bir mektep olarak belki bu gün yok ama, safevi şiası anlayışı maalesef epeyce vardır.

Tağuti islam düşmanı bir rejimin üzerine çöreklendiği toprakları onları korumak için canını düşünmeden verecek şiiler varsa işte safevi şiasının danıskası da var demektir.

Yorum

Selamun Aleykum
                  Birazcık oturup düşünmeliyiz kendi kendimize sorular sormalıyız ( Acaba İmam Huseyn(a.s) muaviye taraftarı olan birini matem gününde yanımızda görmek istermiydi ve imam neden kıyam etti?) bunlar çok ince ayrıntılar. İmamın neden kıyam ettiyini ve kıyama zorlanma sebeplerini idrak etmişsek eyer nacizane düşüncem asla muaviye taraftarlarını mateme davet etmemeliyiz minnet duymamalıyız onlar kim minnet duuylarak teşekkürler edilerek matem günümüze davet ediliyolar ve bu gibi duurmlar beni derinden üzüyor.
                  Aslında çok şeyler demk istiyorum ama maalesef diyemiyorum
                  Yüce RABB'im hepimiznde yardımcısı olsun ve bagışlasın vesselam...
                  Selam ve dua ile...
                  YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                  YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                  AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                  MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

Evet arkadaşlar Doğup büyüdüğümüz uğruna canlar verdiğimiz ve bir çakıl taşı için canımızı feda etmeye hazır olduğumuz vatanımız da inancımızla kabul edilmiyorduk kısa bir zaman öncesine kadar
                    kerbela dan başka vatan bilenler, Hüseyin(a.s.) den başka önderlerin ardından gider. dik duruşumuzun, kıyamlarımızın,devrimlerimizin, direnişlerimizin temelinde bu yok mudur? hergün aşura heryer Kerbela değil midir? bu yüzden tüm yeryüzü bizim zulme isyan ve hakkı beyan mekanımız değil midir? neden sınırlar içinde sınırlı düşünür hale geldik?
                    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

[quote author=ahmed link=topic=18537.msg111814#msg111814 date=1291578833]
                      Yuh be yuh be'... videolara düşen beline sahip çıkamayanlar mı 12 imama mı inanıyor ,yazıklar olsun be ...Ben Aleviyim deyip her haltı işleyenlerden beriyiz. Aşura gününü aşure çorbasından ibaret zannedenlerden beriyiz .
                      [/quote]Ne alaka...
                      Deniz Baykal Alevi değildir.Baba tarafından Kafkas anne tarafından´da Girit kökenlidir. Tabi bazı yörelerimiz de Alevilerden başka CHP´ye oy veren olmadığı için böyle sanılıyor olabilir.Ama benim rahmetli namazlı, abdestli Hacı Dedem CHP´liydi.
                      Hem ispatlanmış bir şey de yok.

Yorum

ÇOK GEREKSİZ BİR MİSAFİRDİR BAY RECEP..NE DİYECEK DEDELERİNİN CİNAYETLERİNİMİ ELEŞTİRECEK YADA YEZİDİ ORAYA GETİREN ...EDİT... MUAVİYEYE LANETMİ OKUYACAK..BU RECEP BEY DEĞİLMİ MUAVİYE AŞIĞI FETONUN EMRİNDE ÇALIŞAN YALANCI VE HALKINI AHMAKJ YERİNE KOYUP SÜREKLİ YALANLARIYLA KANDIRAN..BİR KERE SİYASİLERİ DAVET ETMEK SON DERECE YERSİZ BİR DAVRANIŞ..BENCE REKLAMDAN ÇOK BİRİLERİ BİZİ PAZARLIYOR GİBİME GELİYOR..

GELME ERDOĞAN GELME SEN MUAVİYE DOSTSUN SENİN YERİN YOK EHLİBEYT YANINDA..

(SN üyemiz mesajın tamamını büyük harflerle yazmak site kurallarına aykırıdır. Lutfen kurallara uyalım.. Kul hakkına girmeyelim..)
                        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Mehmet Ufukalp bey hayretler içinde okudum eleştirilerinizi. İlginç ve bir okadarda bilgiç patavatsız ve saygısız buldum eleştirilerinizi. Ama senin attığın geniş zaman sloganlarını biz yaşayarak geldik güzel kardeşim. Rumuzundaki bayrakla birtakım şeyleri karıştırıyorsun bence. Sana göre bu topraklar inancını yaşamak açısından elverişli değilse seninde dediğin gibi hicret edebilirsin malum yere hazır bayrağında yanında. Ama ucuz kahramanlıklar ve donkişotluğa soyunmadan.
                          Bir takım suni düşmanlar birtakım putlar ve tağutlar türeterek gerçek ötesi cihatlara girişme kafaları da karıştırma. Senin tağut dediklerin savunduğun rejimin Birleşmiş milletlerde ve Avrupada en büyük savunucusu ve müdafaa edeni. Nüklüer santraller konusunda birleşmiş milletlerde kendi pozisyonunu zora sokarak yapılacak yaptırımlara karşı çıkan o başbakan. Ben yazımı kimseyi savunmak yada kimseye yaranmak için yazmadım. Geçmişi unutmayıp bu günkü durumumuzu ona göre değerlendireleim diye vurguladım. Sizinde dediğiniz gibi bunların bir arka planı var ve hiç bir şey kendi kendine olmadı elbette. Kimlerin bu sürece ne katkı verdiğini de Allah en iyi bilendir. Ben bu topraklarda çok şükür inancımı yaşıyorum sıkıntı çektiğim bazı durumlar hala var olsada bunları insani haklarımı koruyarak ve kullanarak sonuna kadar aramakla elde edebileceğim kanaatindeğim dolayısıyla bu topraklar benim için dinimi yaşadığım ezanı muhammedinin okunduğu topraklardır yani vatandır ve kutsaldır. Bir zerresi benim için vazgeçilmez kanbedeli mekandır.
                          Biz Bu mektebi ayrıştıran olarak değil birleştiren olarak bildik öğle öğrendik masum imamlarımızın yaptıkları ve yaşadıkları da bu konuda bu doğrultudadır. Biz kimseyi kendi aksini iddia etmeden yezit ve muaviye yandaşı olarak görmek gafletine düşmeyiz. Öyle görmek gafletten öte fesat olur siyonizmin istediğini yapmış oluruz. Siz kendi kabuğuna çekilerek hiç kimseye bir şey anlatamazsınız. Hani Hüseyn in mesajı nasıl anlatılacak insanlara Zeynebin feryadını nasıl duyuracaksınız kendi kendinize anlatarak mı bu hakkı insanlara çağlara ulaştıracaksınız? İmam Ali birinci halife hükümetini yıkmaya çalıştımı sizce ikinci halife hükümetini oysa bilakis yardımcı oldu değil mi? Sizce imam Rıza memunun davetini kabul ederek ne yaptı? Güzel kardeşim birtakım ideolojik saplantı ve söylemlerin etkisiyle değil dünyayı anlayarak herşeyi yerli yerine koyarak bak dünyaya ve olaylara. Zerkaviyi şehit ilan edenlere en büyük nakdi yardımı ve desteği kim verdi?

Yorum

Serdarcan kardeş: Çok güzel bir konuya temas etmişsin insanlık tarihinin en çok istismar konusu din ve din adına insanları sömürmek miş dikkat et din iman adına tacirlik yapanlar tarafından pazarlananlardan olma?

Yorum

Mehmet Ufukalp bey hayretler içinde okudum eleştirilerinizi. İlginç ve bir okadarda bilgiç patavatsız ve saygısız buldum eleştirilerinizi. Ama senin attığın geniş zaman sloganlarını biz yaşayarak geldik güzel kardeşim. Rumuzundaki bayrakla birtakım şeyleri karıştırıyorsun bence. Sana göre bu topraklar inancını yaşamak açısından elverişli değilse seninde dediğin gibi hicret edebilirsin malum yere hazır bayrağında yanında. Ama ucuz kahramanlıklar ve donkişotluğa soyunmadan.
                              Hakkaniyet kardeşim. Miliyetçilik, vatancılık mikrobu bünyenizde o kadar tahribat yapmış ki, biz düşünceleri eleştirirken siz direkt şahsımızı hedef almışsınız. Biz islamın karşısındaki hiç bir din ve ideolojiye saygı duymuyoruz kardeşim. Buna milliyetçilik, vatancılık dahildir. Bizsizin düşüncelerinizi eleştiriyoruz. Siz bizim şahsımızı hedef alıyorsunuz. Eee tabi, düşüncelerimizi hedef alacak cesaretiniz olmadığı için. Bizi patavatsızlıkla falan filanla suçlamışken aynı hataya düşmekten de geri kalmamışsınız.

Rumuzumdaki bayrakla bir şeyleri filan karıştırıyor değilim kardeşim, siz bu bayrağın anlamını bilmediğiniz için öyle sanıyorsunuz. Siz sanıyorsunuz ki, o bayrak İran coğrafyasında sadece İran İslam Cumhuriyeti ile sınırlı. Fena halde yanılıyorsunuz. O bayrak Lailahe İllellah tan başka bir şey değil ve bütün cihanda dalgalanması gereken tek bayraktır umarım beni anlıyorsunuzdur. Bizim eylemlerimizdeki mihengimiz Rızai lillahtır. Eğer Rabbi Teala bize deseki ucuz kahramanlık yapıyorsunuz amenna. Biz sizin için bir eylem yapmıyoruz ki bizim eylemlerimizi hezeyan dolu ifadelerinizle küçümseyesiniz.

Yorum

Bir takım suni düşmanlar birtakım putlar ve tağutlar türeterek gerçek ötesi cihatlara girişme kafaları da karıştırma. Senin tağut dediklerin savunduğun rejimin Birleşmiş milletlerde ve Avrupada en büyük savunucusu ve müdafaa edeni. Nüklüer santraller konusunda birleşmiş milletlerde kendi pozisyonunu zora sokarak yapılacak yaptırımlara karşı çıkan o başbakan. Ben yazımı kimseyi savunmak yada kimseye yaranmak için yazmadım. Geçmişi unutmayıp bu günkü durumumuzu ona göre değerlendireleim diye vurguladım. Sizinde dediğiniz gibi bunların bir arka planı var ve hiç bir şey kendi kendine olmadı elbette. Kimlerin bu sürece ne katkı verdiğini de Allah en iyi bilendir.
                                Neden bahsettiğiniz anlaşılacak gibi değil kardeşim. Kafer ve münafık bütün dünya, Muhammedi İslamın mücessem hali İran İslam İnkılabına karşı sıcak ve soğuk savaş boyutunda bütün gücü ile hücum ederken siz hala suni ve soyut düşmanlıklardan bahsediyorsunuz, biraz gözlerinizi açmanızı rica edeceğim. Bu kadar da gözü kapalılık olmaz yani.

Biz kimseye babamızın keyfi için tağut filan demiyoruz. Tağut Kurani bir kavram ve bizde bu kavrama islamın verdiği manadan hareket ederek eşya ve olayları değerlendirdiğimizde sizi o öpmeye kıyamadığınız başbakanınız çıkıyor karşımıza, biz ne yapalım yani.

Siz daha İslam İnkılabının ne demek olduğunu bile en asgari düzeyde anlamamışsınız. Bu kadar cehalet olur mu? Bilmiyorum ama güya bir de şii olacaksınız. Şunu her zaman hatırlatmalıyız ki, İslam İnkılabına karşı olan şiileri biz safevi şiisi, ebu süfyan şiisi görmekteyiz, bundan da haberiniz olsun.

Yani sizin o daracık havsalanızla, köklü bir medeniyet, sağlam bir mektep üzerinde kurulmuş İslam Cumhuriyeti yetkililerini siyaset bilmemekle, nükleer konuda işlerini zoral sokmakla mı ifade ediyorsunuz. Size sorsalardı bari ne yapacaklarını ha ne dersiniz. Güldürmeyin Allah aşkına.

Açıkça Erdoğanınızı savunduğunuz halde bu yazınızla erdoğanınızı savunmak için yazmadığınızı söylüyorsunuz. Niye ki. Halbuki biz sevdiğimiz, izlediğimiz, emrinde olduğumuz liderlerimizi övmekten asla çekinmeyiz bununla iftihar ederiz. Siz de utanmayın, söyleyin. Savunduğunuz kişileri gönül rahatlığı içinde savunun, tavsiye ederim.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X