Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ...! ***

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN YENİ BİR SAYFA ***

bu tür söylentileri duyduğuma göre insanlar kendi ırklarını yüceltmek için söylerlermiş... ben bir kanıtına rastlamadım. herkes ortak dil kullanır herhalde.

Yorum

[quote author=f_altan link=topic=3873.msg61513#msg61513 date=1258228768]
      [quote author=yebne-zehra link=topic=3873.msg61382#msg61382 date=1258098241]
      farsça dersine devam ediliyormu ? ben sırf farsça dersi için neti bağlatmayı düşünüyorum..
      [/quote]

muhterem kardeş, muallim hocayı siteye yasaklamışlar, siteye giremiyor, devam etmesi mümkün değil, bilginize. Kaç ay oldu banını da açtıramadık, hayır işlere engel oldular. Allah ıslah etsin.
      [/quote]

Neden yasaklanmış acaba anlayamdımki uzun süredir giriş yapmadan forumu takip ediyorum o kadar tartışma ve seviyesizce konuşmalar laflar havada uçuşuyor kimse yasaklanmıyor, aklıma şu düşünce geliyor acaba site yöneticileri işlerine geleni yasaklamıyorda işlerine gelmediklerinimi yasaklıyor :-\
      YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
      YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
      AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
      MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3873.msg64809#msg64809 date=1260519725]
        [quote author=f_altan link=topic=3873.msg61513#msg61513 date=1258228768]
        [quote author=yebne-zehra link=topic=3873.msg61382#msg61382 date=1258098241]
        farsça dersine devam ediliyormu ? ben sırf farsça dersi için neti bağlatmayı düşünüyorum..
        [/quote]

muhterem kardeş, muallim hocayı siteye yasaklamışlar, siteye giremiyor, devam etmesi mümkün değil, bilginize. Kaç ay oldu banını da açtıramadık, hayır işlere engel oldular. Allah ıslah etsin.
        [/quote]

Neden yasaklanmış acaba anlayamdımki uzun süredir giriş yapmadan forumu takip ediyorum o kadar tartışma ve seviyesizce konuşmalar laflar havada uçuşuyor kimse yasaklanmıyor, aklıma şu düşünce geliyor acaba site yöneticileri işlerine geleni yasaklamıyorda işlerine gelmediklerinimi yasaklıyor :-\
        [/quote]

Ben de sizin kadar merak ediyorum, neden yasaklıdır?! Diğer bir nicki olduğu için mi? Buna kalırsa başta adminler olmak üzere birçoklarının birkaç nicki vardır. Kurallar değşikten sonra bir suç mu işledi? Kimse bunu ispatlayamaz. Çünkü bir şey yazamadı ki bir suç da işlesin. Kurallar değiştikten ve özürler dilendikten sonra eskiden yasaklanan üyeler yine yazmaya devam ettiler ama muallim öylece yasaklı kaldı NEDEN?!
        Buna daha cevap almış değilim, alacağımı da sanmıyorum. Adminlerden biri banını açacağız dedi ama nedense yine banı açılmadı ???
        Sayın yönetim, bu konuda bizleri aydınlatır mısınız?
        "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

umarız Rabbim Ehlibeyt a.s.'a tabiiyetimiz hatırına, o masum mübareklerin ve yaklaşan mübarek muharrem hürmetine şeytanı bizden uzak tutar da aramızdaki iletişimsizlikler yok olur...

Yorum

Selamun aleykum,

Sayın yöneticiler, farsça öğreten muallim neden banlandı acaba.
            Bir çok kişi bundan istifade ediyordu yarım kalmış üzüldüm gerçekten.
            Niye banlandığını da öğrenmemiz mümkün müdür ?
            Geri gelmesi de mümkün mü?
            Bu açık nasıl kapatılır lütfen cevap...
            "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=3873.msg69629#msg69629 date=1264273919]
              Selamun aleykum,

Sayın yöneticiler, farsça öğreten muallim neden banlandı acaba.
              Bir çok kişi bundan istifade ediyordu yarım kalmış üzüldüm gerçekten.
              Niye banlandığını da öğrenmemiz mümkün müdür ?
              Geri gelmesi de mümkün mü?
              Bu açık nasıl kapatılır lütfen cevap...
              [/quote]

Defalarca sorgalandı ama sonuç alınamadı. Bence fazla irdelemeye gerek yok büyük bir ayıp olduğu ortada . Duvara söylenen söz gibi ortada kalıyor çünkü .
              [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

Buranın "adaletli" bir forum olduğuna inanıyorum.
                Sebepsiz kimseyi banlamayacaklardır. Acaba açıklama yapmayı mı unuttular ?
                Yine de sorgulayalım bakalım bilmediğimiz birşey varsa ortaya çıkacaktır.
                Ben yöneticilerin adil olduklarına inanıyorum ve görüyorum.
                Diğer ismini anmak istemediğim sitelerdeki gibi uygunsuz gereksiz herhangi bir iş yapmayacaklardır. Ortada bulunan bu işin sonuca kavuşması dileğiyle...
                "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Tam net hatirlamiyorum ama bunun aciklamasi yapilmisti galiba.Hatirladigim kadari ile de muallim zaten baska bir nick ile sitede.
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=3873.msg69645#msg69645 date=1264282130]

Tam net hatirlamiyorum ama bunun aciklamasi yapilmisti galiba.Hatirladigim kadari ile de muallim zaten baska bir nick ile sitede.
                    [/quote]

farsça dersi için muallim nicki ile hocamızın yazması uygun. O yüzden bu kadar önem veriliyor

Yorum

Bence o kadar da uygun degil,kimin ders verdigini üyelerde bilsin yani...
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Hilal nur can kurallar değiştikten sonra neden hala banlı tutuyorlar?
                        bu kadar üye açıklama istiyor yönetim niye cevap vermiyor? Üstelik birden fazla nick almak yasaksa kendileri neden bir kaç nick ile yazıyor bunu da anlamış değiliz

Yorum

Bu sorular beni aşar biri cevap verir elbet...
                          Allah Bize Yeter!
                          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Biz üyelere demekki bu kadar değer veriliyor cevap verme gereği görülmüyor, eğerki daha önce açıklama yapıldıysa da görmemiş olabilriz keşke bizleri merak içinde bırakmak yerine bir yönetici cevap verme tenezzülünde bulunsaydı. Artık sormayacagım, demekki mantıklı bir açıklamsı yok diye düşünüyorum. Vesselam
                            YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                            YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                            AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                            MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

Ben burayı yeni farkettim. Kusuruma bakmayınız. Yanılmıyorsam konu Muallim'in yasağının kalkması. Ve yine yanılmıyorsam bir kaç defa bunun için uğraşmıştık. Ama bir türlü kalkmamıştı. Galiba teknik bir sorun vardı. Ama en iyi açıklamayı Mikdat kardeşimiz yapar sanırım. Dua ile...

Yorum

ben çok önce muallimin banını kaldırdım şuan girmesinde engel yok
                                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                                İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X