Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ...! ***

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ***FARSÇAYA BAŞLIYORUZ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN YENİ BİR SAYFA ***

Allah onu islah etsin. Bilgisini yanlis yönde kullanarak mümin kardesinin hakkina giriyor...
    Ama siz gitmeyin, çok degerli paylasimlarda bulunuyorsunuz. Bu paylasimlarinizdan da ögrendigimiz seyler oluyor...

Hocam gitmeyin...
    Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

[quote author=mutahhari link=topic=3873.msg43241#msg43241 date=1247752694]
      [quote author=muallim link=topic=3873.msg43170#msg43170 date=1247689207]
      [font=Arial][color=red][size=14pt]SAYIN DEĞERLİ KARDEŞLERİM,

FORUMDA ZEYDİYYE NİCKLİ ŞAHIS DURMADAN BİRKAÇ KARDEŞİMİZİ TEKFİR ETTİĞİ VE KAFİRLERLE İLGİLİ OLAN AYETLERİ DURMADAN ONLARA YÖNELİK YAZDIĞI VE UYARI VERİLDİĞİ HALDE ONUN HAKKINDA GEREKLİ İŞLEM YAPILMADIĞINDAN BU SİTEDEN AYRILMAYA KARAR VERDİM. BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZELLİKLE ŞAGİRTLERİMDEN HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ RİCA EDİYORUM.
      ALLAH'A EMANET OLUN.

MUALLİM

not: adminlerden nickimi iptal etmelerini rica ediyorum
      [/quote]

nicki iptal etmeye gerek yok sanırım girmemekle de tepkinizi gösterebilirsiniz .!

[/quote]
      Mutharri kardesim.size ne oluyor anlayamadim.Mualli hocamizin gitmesi sizi cok sevindirecek anlasilan dünden razisiniz .Muallim hocamizin sitede cok faydali paylasimlari vardir gitmesi site icin büyük bir kayip oldugu gibi bizleride üzer.
      Hocam gitmmeyin sakirtiniz olamadim ama yazilarinizi takip ediyorum.

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=3873.msg43269#msg43269 date=1247774139]
        [quote author=mutahhari link=topic=3873.msg43241#msg43241 date=1247752694]
        [quote author=muallim link=topic=3873.msg43170#msg43170 date=1247689207]
        [font=Arial][color=red][size=14pt]SAYIN DEĞERLİ KARDEŞLERİM,

FORUMDA ZEYDİYYE NİCKLİ ŞAHIS DURMADAN BİRKAÇ KARDEŞİMİZİ TEKFİR ETTİĞİ VE KAFİRLERLE İLGİLİ OLAN AYETLERİ DURMADAN ONLARA YÖNELİK YAZDIĞI VE UYARI VERİLDİĞİ HALDE ONUN HAKKINDA GEREKLİ İŞLEM YAPILMADIĞINDAN BU SİTEDEN AYRILMAYA KARAR VERDİM. BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZELLİKLE ŞAGİRTLERİMDEN HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ RİCA EDİYORUM.
        ALLAH'A EMANET OLUN.

MUALLİM

not: adminlerden nickimi iptal etmelerini rica ediyorum
        [/quote]

nicki iptal etmeye gerek yok sanırım girmemekle de tepkinizi gösterebilirsiniz .!

[/quote]
        Mutharri kardesim.size ne oluyor anlayamadim.Mualli hocamizin gitmesi sizi cok sevindirecek anlasilan dünden razisiniz .Muallim hocamizin sitede cok faydali paylasimlari vardir gitmesi site icin büyük bir kayip oldugu gibi bizleride üzer.
        Hocam gitmmeyin sakirtiniz olamadim ama yazilarinizi takip ediyorum.

[/quote]
        [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

Agayi muallim
          hemişe çonin çiz hayi ettefag mi ofted
          lotfen
          ez in hiç xoşem ne yamed!
          omidvarem be zudi biya yed

bir kac cümle kurdum hocam bakarmisiniz lutfen! :

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=3873.msg43523#msg43523 date=1247931036]
            Agayi muallim
            hemişe çonin çiz hayi ettefag mi ofted
            şöyle olsa daha iyi olur: "hemiyşe çinîn çizhai ittifak miofted"
            lotfen
            ez in hiç xoşem ne yamed!
            omidvarem be zudi biya yed
            şöyle olmalı: "umidvarem be zudi biyaid"

bir kac cümle kurdum hocam bakarmisiniz lutfen! :
            [/quote]

Eğer cümleleri siz kurmuşsanız, meramınızı güzel anlatmışsınız, tebrikler.
            Beni siteye çekmek için farsça yazdınız her halde: )
            hayırlısı inşaAllah, teşekkürler.
            Resulullah (s.a.a): “Kim bir mümini üzerse, daha sonra buna karşılık dünyayı ona verirse, günahının kefareti olmaz ve bu işi için ona mükafat verilmez.” (Müstedrek’ul-Vesail, hadis: 10336)

Yorum

Bismihi Teala
              "Hocam gitmeyin, geri dönün" diyerek siteye dönmemi isteyen kardeşlerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, sağolun varolun.
              Adminlere de aldıkları doğru karardan dolayı ayriyeten teşekkür ederim. Allah Teala hepinizden razı olsun, bizleri razı ve hoşnut olduğu sıratı mustakimden ve Ehlibeytten ayırmasın inşaAllah.
              Resulullah (s.a.a): “Kim bir mümini üzerse, daha sonra buna karşılık dünyayı ona verirse, günahının kefareti olmaz ve bu işi için ona mükafat verilmez.” (Müstedrek’ul-Vesail, hadis: 10336)

Yorum

hocam nerden anladiniz sizi siteye geri getirmek icin sözlügü elime alip, satir satir tarayarak bu cümleleri sectigimi, cokmu belli oldu

Allah razi olsun, sizde dogru karar aldiniz
                insaAllah sizden daha cok faydalanacagiz
                bu kadar ecir terkedilirmi hic

tekrar hosgeldiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Hoş buldum teşekkürler, sağ olun var olun.
                  adminlerin aldığı karardan sonra siteyi terk etmemin bir anlamı olmazdı, ama belki bu kadar çabuk gelmeme sizler sebep oldunuz.
                  elimden geldiği kadar mektebin ve Ehlibeyt dostlarının hizmetinde olmak bizler için büyük iftihardır.

"hocam nerden anladiniz sizi siteye geri getirmek icin sözlügü elime alip, satir satir tarayarak bu cümleleri sectigimi, cokmu belli oldu " demişsiniz.

siteye geri getirmek için yazıldığını tahmin ve hissettim, hisler çoğu zaman yanılmıyor. Durup dururken niye öyle yazasınız ki demek onu yazmaktan bir amacınız vardır, o da vukubulan olaydan sonra yazılırsa ne amaçla yazıldığı anlaşılıyor. Ama güzel cümleler kurmuşsunuz, meramınızı iyi anlatabilmişsiniz, aferini yine hakkediyorsunuz: )

farsçanın yanı sıra Kuran üzerine kısa bir tefsir dersi başlatmayı düşünüyorum ama kesin bir karar almadım. Denemeli de olsa arkadaşların görüşünü alarak yakın bir zamanda başlatabiliriz.
                  hayırlısı inşaAllah

Yorum

[quote author=muallim link=topic=3873.msg43560#msg43560 date=1247971681]
                    adminlerin aldığı karardan sonra siteyi terk etmemin bir anlamı olmazdı, ama belki bu kadar çabuk gelmeme sizler sebep oldunuz.
                    elimden geldiği kadar mektebin ve Ehlibeyt dostlarının hizmetinde olmak bizler için büyük iftihardır.

"hocam nerden anladiniz sizi siteye geri getirmek icin sözlügü elime alip, satir satir tarayarak bu cümleleri sectigimi, cokmu belli oldu " demişsiniz.

siteye geri getirmek için yazıldığını tahmin ve hissettim, hisler çoğu zaman yanılmıyor. Durup dururken niye öyle yazasınız ki demek onu yazmaktan bir amacınız vardır, o da vukubulan olaydan sonra yazılırsa ne amaçla yazıldığı anlaşılıyor. Ama güzel cümleler kurmuşsunuz, meramınızı iyi anlatabilmişsiniz, aferini yine hakkediyorsunuz: )

farsçanın yanı sıra Kuran üzerine kısa bir tefsir dersi başlatmayı düşünüyorum ama kesin bir karar almadım. Denemeli de olsa arkadaşların görüşünü alarak yakın bir zamanda başlatabiliriz.
                    hayırlısı inşaAllah

[/quote]

Hocam güzel kararlara imza atıyorsunuz siz ne verirseniz biz almaya hazırız inşaallah.

Yorum

[quote author=ruhullah link=topic=3873.msg43563#msg43563 date=1247980688]

hayırlısı inşaAllah

[/quote]

Hocam güzel kararlara imza atıyorsunuz siz ne verirseniz biz almaya hazırız inşaallah.
                      [/quote]

İlginiz ve hüsn-ü zannınızdan dolayı teşekkürler
                      sizden teşvik, bizden hareket, Allah'dan bereket inşaAllah
                      eminim en çok takip eden siz olursunuz: )

Yorum

[quote author=muallim link=topic=3873.msg43565#msg43565 date=1247981656]

İlginiz ve hüsn-ü zannınızdan dolayı teşekkürler
                        sizden teşvik, bizden hareket, Allah'dan bereket inşaAllah
                        eminim en çok takip eden siz olursunuz: )

[/quote]

Evet haklısınız büyük bir ilgiyle takip edeceğim inş. Sizde şagirdlerinizi iyi tanıyorsunuz maşaallah

Yorum

Selamun aleykum
                          Ağayi Muallim olanları şimdi gördüm geri dönmekle en doğru kararı vermişsiniz kaçmak size yakışmazdı, zaten bizleri bırakmanıza da gönlüm asla razı gelmez haberiniz olsun
                          Her yerde rahatsız eden olacaktır ve oluyorda o gibi insanların amacına ulaşmalarına izin vermeyelim.
                          Ben tatilden dolayı internete pek giremiyorum tatilden sonra da taşınma durumumuz var sanırım
                          anca eylülün sonlarında derslere katıla bilirim ama nete gridiğimde dersleri kopyalıyorum
                          Selam ve dua ile
                          YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                          YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                          AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                          MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=Seyyidi_Şuheda link=topic=3873.msg43591#msg43591 date=1248002168]
                            Selamun aleykum
                            Ağayi Muallim olanları şimdi gördüm geri dönmekle en doğru kararı vermişsiniz kaçmak size yakışmazdı, zaten bizleri bırakmanıza da gönlüm asla razı gelmez haberiniz olsun
                            Her yerde rahatsız eden olacaktır ve oluyorda o gibi insanların amacına ulaşmalarına izin vermeyelim.
                            Ben tatilden dolayı internete pek giremiyorum tatilden sonra da taşınma durumumuz var sanırım
                            anca eylülün sonlarında derslere katıla bilirim ama nete gridiğimde dersleri kopyalıyorum
                            Selam ve dua ile
                            [/quote]

aleyküm selam wr wb
                            sizler gittiniz dersler de tatil oldu, biz sizlerin hatırı için buradayız, inşaAllah sorunlarınız hallolur, yine derslere katılırsınız, zaten şimdi biz de dersi tatil etmişiz, arkadaşlar geldiklerinde yine başlarız inşaAllah.
                            yaradan yar ve yardımcınız olsun, İltiması dua

Yorum

tefsir dersleri gercekten güzel olurdu
                              öyle saniyorum bende yakin zamanda eylül veya ekim sonlarina kadar yok olmak zorunda kalacagim
                              insaAllah fazla birsey kacirmis olmam

Yorum

hayırlısı inşaAllah

[/quote]

Güzel bir düşünce sayın muallim hoca. Bizlerde size yardımcı oluruz verdiğiniz derslerde. Hem yararlanır hemde yararlandırırız . Bizlerinde katkıları olması burayı dahada bir hareketlendirir ümidindeyim. Saygılar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X