Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Teoman özgün kardeşimiz hoş geldiniz, üyeliğinizde bol paylaşımlar bekliyoruz inşaAllah sizlerden. Ticaret nasıl gidiyor zorlukları avantajları nasıl yapmak gerektiği vs.

Teoman özgün kardeşimiz de Velayet.com Buluşmaları-1'e katılanlardandı.. Çok samimi bir heyecanını gözlemledim diğer kardeşlerimiz gibi.. kendisinden Allah razı olsun. Hiç bir ortamda olmadığı kadar Ehlibeyt aşkı sayesinde olmalı ki tüm buluşanlar birbirlerine karşı iyi niyetin zirvesinde ve gülümseyen bir yüze sahiptiler.. Teoman özgünü de ben ilk kez görmeme rağmen kanım hemen kendisine ısındı ve şu an oturduğu yer ve hatta gülümseyen samimi yüz hali gözlerimin önünde..

sizi hep burda da aramızda görmek isteriz inşaAllah..

Yorum

selamün aleyküm
      yukarıda hamsiden bahsdildi.Hamsinin konumuzla ne alakası var anlayamadım.

Yorum

bazan da hammısından deniyor sanırım bu iki kelime hepsinden anlamına geliyor

Yorum

[quote author=teoman özgün link=topic=18787.msg113540#msg113540 date=1293751296]
          sevgili canlar ehl-i beyt dostları sizleri tanıdığım için çok mutluyum..resim ve video yayınlamanızda benim açımdan problem yoktur..vesselam..
          [/quote]Teoman özgün kardeşim aramıza hoş geldin sefalar getirdin.
          senin formumuza üye olmana gerçektende çok sevindim Allah.c.c razı olsun.
          Yıllardır her ortamda her platformda ehlibeytin hakkaniyetini savunmanın yanında, islam inkilabına velayeti fakih'e olan bağlılığınızıda taktirle ve hayranlıkla gözlemliyoruz.
          inşaAllah buradada sürekli ve güzel paylaşımlar bekliyor, görüş fikir ve düşüncelerinizden istifade etmeği umuyoruz.

Yorum

değerli büyüklerim abilerim,ablalarım bacı ve kardeşlerim tüm ehlibeyt dostu kardeşlerim çok istememe rağmen buluşmada aranızda olamadım.İnşallah beni affedersiniz.
            İnşallah velayet buluşmaları-2 de Rabbim bana ömür verirse aranızda olacağım.
            Tüm katılan dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum Allah onlardan razı olsun ve onlarıda razı etsin inşallah
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

Estağfirullah hocam.. Ne demek. Biz sizin niyetinizi biliyorduk bu buluşmaya katılabilmeyi çok isteyip çabaladığınızı da.. Ama nasip kısmet.. Şartlar elvermedi ve katılamadınız.. İnşaAllah sizin yönetiminizde WWW.VELAYET.COM BULUŞMALARI-2'de daha büyük katılım ve coşkuyla sitemizin daha çok üyesini bir araya getiririz.. Rabbim sizlerden de razı olsun.. Sizin iyi niyet merak ve dualarınız olmasaydı bu birinci buluşma bu kadar güzel olamazdı.. Kalpleri evirip çeviren mutlu ya da bedbaht kılan Rabbimiz için dileklerin sınırı yoktur o herkesi en iyi şekilde duymaktadıar..

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113462#msg113462 date=1293636222]
                [img width=393 height=525]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs038.snc6/166846_1805608502764_1316443849_2081758_7670056_n. jpg[/img] ben elmeddın ve mehmet abi
                [/quote]

Elmeddinin Saçları parlıyor maşaallah

Selam olsun hepinize...

Yorum

acaba elmeddin ve mehmet abi resmin yayınlanmasını kabul etmişlermi ki yayınlanmış?

Yorum

ben bu resmi çekerken yayınlayacagımı belirttim ve sevinerek geldiler.

Yorum

Oradaki tüm üyelerin ve bayanların resimlerini görmek istiyorum. Ayrıce halleri tesettüre uygunsa neden yayınlanmasınki..sonuçta dışarı hepimiz çıkıyoruz ve herkes bizi görüyor.
                      Bir dahaki buluışmaya bende gelmek istiyorum...

Yorum

sadece oraya katılanları değil, tüm üyelerimizi görmek istememiz yerinde ve haklı bir istek.. Ancak üyelerimizin resimlerinin yayınlanmasına izin verip vermemeleri daha büyük haklarıdır..

bunlar kişisel tercih ve haklardır kimse kimseyi bir borç altında bırakamaz..

Yorum

Mehmet Ufukalp ağabeyi hep merak ediyordum ,resmi yayınlanınca bundan yaklaşık 15 yıl evvel 90'lı yıllarda birkaç kez karşılaşmıştığımızı hatırladım ,kendisi gerçekten çok mütevazi bir kişiliğe sahip.Allah razı olsun sünni ve şia kardeşleri bir zeminde toplama gayreti içinde olanlardan...
                          Bu arada El Meddin ve Musavi kardeşler sizlerle de canlı olmasa da tanışmış olduk ,inşallah ileride tanışma imkanımız olur ,diğer welayet üyelerini de görmeyi de arzuluyorum.

Yorum

selamün aleyküm
                            Benim için resmimin yayınlanmasında bir sakınca yok yalnız bayan arkadaşlarımla görünmem şartıyla
                            vesselam

Yorum

Ben görünmeyi istemiyorum. Beni karalarsınız
                              Diğer arkadaşlar isterlerse yayınlatabilirler. wesselam
                              "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Benim içinde olduğum resim ve video kayıtlarının yayınlamasında hiç bir sakınca yoktur yayınlanabilir.

Yumurta getirilmesi önemle arz olunur zaten ben bekledim bana söz hakkı tanındığında yumurta atılmasını ama atılmadı ne hikmetse
                                EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X