Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Mevlüt link=topic=18787.msg113451#msg113451 date=1293627265]
    Pazar günü Allah nasip ederse yanındayım abi belki cumarteside olabilir bu telde görüşüyüz.

Buluşmaya gelemedim sizleri göremedim ama pazar günü imkanı olan abilerim ve bacılarımla görüsmeye calısacağım inşAllah.
    [/quote]inşaALLAH kardeşim yolunu bekliyoruz...

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=18787.msg113456#msg113456 date=1293630572]
      inşaALLAH kardeşim yolunu bekliyoruz...
      [/quote]

inşAllah abi

Yorum

beni bu buluşmada en çok yanıltan Mehmet Ufukalp Abi oldu.. daha önce bazı arkadaşlar resimlerini gördüğü için çok şaşırmamışlar.. Ama ben çok şaşırdım.. yazdıklarından ben onun daha küçük olduğunu düşünüyordum ve hep adıyla hitap ediyordum.. Ancak gördüğümde benden büyük olduğunu anladım.. Kendisinden her zaman istifade ediyordum ama onunla bu görüşmemizde, daha da çok istifade etmemiz gerekiğini ona karşı ölçülü konuşmamız gerektiğini anladım..

Mehmet Ufukalp abiyi forumdaki gibi atılgan konuşkan biraz da asık suratlı bekliyordum.. ama tüm bu konularda yanılmışım.. Sessiz mi sessiz, hep güler yüzlü saygılı içten samimi bir abimizmiş.. Kendimi ise onun yanında çok kaba hissettim..

Rabbim onu ve değerli evlatlarını Ehlibeytin şefaatine ulaştırsın.. Bir kusurumuz olduysa af dileriz abiciğim...

Yorum

bende aynısını yaşadım. bende onu sert mizaçlı sandım bir baktım çok güleryüzlü çok yumuşak huylu bir insan. onun hakkında söylenen sözlerin yanlışlıgınıda direk gordum.

Yorum

videoda biz yokuz heralde eğer varsak önce bi izleyeyeyim ben mod bölmünde izleyebilirim buna birşey demezler ama genele eklemek için diğer bacılarımızada sorarız kabul olunursa yayınlarsınız yoksakda mesele yok zaten
            "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
            "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[img width=393 height=525]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs038.snc6/166846_1805608502764_1316443849_2081758_7670056_n. jpg[/img] ben elmeddın ve mehmet abi

Yorum

Her biriniz çok değerli kardeşlerimizsiniz Musevi ve Elmeddin kardeşi resimlerinden tanıyorduk az çok, ama
                Mehmet abi sitede çizdiği karakterin tersi bir görünüme sahipmiş...
                Allah' ım ( c.c. ) Peygamberimiz ve Pak Ehli-Beytininin yolundan ayırmasın bizleri..

resimlerin devamını bekliyoruz inşallah..

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18787.msg113461#msg113461 date=1293635885]
                  videoda biz yokuz heralde eğer varsak önce bi izleyeyeyim ben mod bölmünde izleyebilirim buna birşey demezler ama genele eklemek için diğer bacılarımızada sorarız kabul olunursa yayınlarsınız yoksakda mesele yok zaten
                  [/quote]
                  sizin görüntünüz uzaktan var.. o bölümü kesebiliriz..

Yorum

tamm diyorum ben ozaman eğer kesilirse diğer bacılar içinde sorun teşkil etmez
                    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18787.msg113466#msg113466 date=1293637112]
                      tamm diyorum ben ozaman eğer kesilirse diğer bacılar içinde sorun teşkil etmez
                      [/quote]

tabiki keseriz bu sorun değil beyza

Yorum

Evet, bende bir sürpriz yaparak son anda gelenlerdendim
                        Güzeldi... Hoştu... Abilerimi ve bacılarımı görmek gerçekten mutlu etti beni.

Bizi çektiyseniz yayınlamayın sakınnn, bir dahaki görşmeye yumurtalarla gelirim ona göre
                        Sürpriz yumurtalarla...
                        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

SENİN GELMENEDE ÇOK SEVINDIM KUMEYL

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113462#msg113462 date=1293636222]
                            [img width=393 height=525]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs038.snc6/166846_1805608502764_1316443849_2081758_7670056_n. jpg[/img] ben elmeddın ve mehmet abi
                            [/quote]

resimler bende gözükmüyor neden acaba, görmek için ne yapmamız gerekir?
                            عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

isinize karismis gibi olmayim ama sadece üye girisi yapanlar tarafindan görülse daga saglikli olur.
                              Allah Bize Yeter!
                              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18787.msg113485#msg113485 date=1293662729]
                                isinize karismis gibi olmayim ama sadece üye girisi yapanlar tarafindan görülse daga saglikli olur.
                                [/quote]

hilal bunun için özel bir durum gecilecektir zaten

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X