Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Doğru ya sihirli kelimeler bak onları unuttum ha bende deyirem niye yumurta gelmedi

Musavi kardeş sen taş atınca bende Hallac-ı Mansur mene derim
    EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

Hayatın genel gidişatında olduğu gibi, Bu sempozyumda da inkılabi olmanın ne denli önemli olduğunu hissettik. Çünkü İslam İnkılabından Hizbullahtan bir alimin bahsettiğinde oluşan elektriklenme görülmeye değerdi.

Gül dikensiz olmuyor, yasemenler etrafında mutlaka ayrık otları bulunabiliyor. Soyadını hatırlamadığım ilyas isimli şahsın sunulan tebliğleri hiç duymamışcasına sunduğu natebliği cansıkıcı idi.

Görünümü yezidin askeri gibi idi adeta. Emevi öfkesi ile tebliğ sunmuyor sanki adeta kin kusuyordu. Ama ehlibeyt alimleri hiç bir şey olmamışcasına vakur bir şekilde dinliyorlardı. Onlar varken tavır belirlemek hakkımız olamazdı. biz de öfkemizi sinemize hapsettik kaldık. Malum zat sahnede iken Iraklı ayetullahta sahnede idi.

Malum zat ilyasa sessiz tepki olsun diye, adetim olmasa, hoşlanmasam bile o görsün, ona karşı yaptığım anlaşılsın diye ayak ayak üstüne attım. Kendisine saygı duymadığımı bilsin istedim. Aynı zamanda orada bulunan ayetullahtan da utandım, dua ettim, Allahım benim bu tavrım ilyas içindi, inşallah o mübarek insan kendisi için zannetmez dedim.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

evet ilyas üzüm tamn bir emevi gibi saldırdı kuranda ehlibeyt yok dedi, hazreti hasan muaviyeye biat etti dedi...dedi allah dedi...bende el kaldırdım soru sormak için ama soru sorulmuyordu...adamda tam bir kin vardı...cahilleri kandırabilir ama bu forumda yazışanları asla...

yemin ederim ki hepimiz oradaki ehli sunnet tebliğcilerinden çok faha bilgiliyiz...ama bir tanesi vardı ki adama helal olsun dedim.adam kisa hadisnin 200 isnatla geldiğini söyledi ve bunun yüzde 91inin sahih oldugunu söyledi...bu kadar sahih başka hadis bulmak çok zor...

Yorum

İlyas Üzüm, 4-5 Yıl Önce Radyo Baycanın Cuma Sohbetleri sunucusu Yaşar Topkayanın teklif ve ısrarlarına rağmen, her hangi bir Şii alimle Canlı Yayına, Radyo Programına çıkmamıştır. Kadir AKARAS veya Mehdi AKSU, her hangi birisini seçin sizi karşılıklı canlı yayına çıkaralım orada konuşun denildi. Fakat Sayın İlyas Üzüm bu teklife bir türlü sıcak bakmadı ve kabul etmedi. Allah ıslah etsin.

Olaya bizzat tanık olduğum için anlatayım dedim...

Yorum

zavalli gülistan
            bacilar kardesler toplanmislar, görüsmüs hasret gidermisler, heyecanlarini 5 sayfa dolusu paylasmislar, sen yeni görüyorsun

güzel, cok güzel bir olay gerceklestirdiniz hamd olsun
            insanlar bu sekilde, ekran arkasindan bakipta karsisindakini sanal görmekten öte, üzerinde hakki, boynunda sorumlulugunu ve ayni zamanda yüreginde muhabbetini tasidigi kardesinin var oldugunun bilincinde olmasi basta olmak üzere bir cok güzelligi de beraberinde getirecektir insaAllah....Rabbim vesile olanlardan, zahmet edip gidenlerden razi olsun insaAllah

cok sevindim ama tabi ki bir yandan da burukluk hissettim, umarim birgün bizede kismet olur.

mehmet abimiz hakkinda yazdiklariniza bakilirsa onun hakkinda bir ben yanilmamisim, ben onun karakteri hakkinda yazdiklarinizdan cok uzak düsünmemistim, elmeddin kardesim, musavi vev zülfikar darbesi kardeslerim (gerci musavi kardesimizin resmin görmüstük) sizleride yan yana görmek, muhabbet dolu bulusmalarinizdan haberdar olmak iyi geldi, mutlu etti beni

insaAllah diger görüntülerde bizlerle paylasilir
            Rabbim davanizda samimiyetle, askla, omuz omuza yolunuz/yolumuz'da daim kilsin insaAllah
            bu arada mirzehan kardesimin evlatlarina acil sifalar diliyorum
            es-selam

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Hep birlikte hiç bir üyemiz istisna olmaksızın Ev sahibi ile Ev halkının yanında, Rabbimizin cennetlerinde güzel ve : iyi ki bu dostlarla birlikte olmuşum diyeceğimiz bir ortamda bulaşacağımızı umuyoruz. Ancak o gerçek buluşmaya kadar biz burda cennettekine benzer buluşmalar güzel duygular, Hakiki İslam Kardeşliğini görmek tatmak yaşamak istiyoruz. Bu buluşmamız, şu çağdaş beton dünya ve duvarlar arasında, böyle sıcak dostlukların kurulabildiğini göstermesi bakımından çok büyük bir deneyimdi. bu yüzden bu hiç bir menfaatin olmadığı İslam Kardeşliğini yaşatan Mektebimizde olmaktan ne kadar mutluyum bilemezsiniz. Bunun şükrü çok zor ödenecektir.

Rabbimize hamd edenlerin hamdleri sayısınca hamd olsun..

Yorum

Qumu aşk kardeşimizden Allah razı olsun. Bir akşam misafiri olduk. İslamın müslümanın bütün varlığına yansımasını görmek gönlümü rahat ettirir, işte kardeşimin evinde bunu gördüm elhamdulillah. Her şeyi ile kendisi için en önemli şeyin inancı ve davası olduğunu müşahade ettik. TV fitnesi gibi bir kumkumayı bile mübarek evine sokmamış, evini kirletmemişti.

Evin, eşyanın mütevaziliği, sanki, ey dünya sana değer vermiyorum demenin ifadesiydi. Sabah kahvaltısında peynir üzerindeki ceviz parçacıkları da bize yeni şeyler öğretiyordu. İmamlardan gelen rivayetlerde peynirin beyin hücrelerini uyuşturduğunu, ceviz ile birlikte yenirse cevizin bu durumu izale edeceğini belirtti. Çok memnun oldum.

İnsanların uhrevi işlerinden dünyevilik adına istifade ettiği bir zamanda, dünyevilikleri bile uhreviliğe hizmet ettiren kardeşlerimizin varlığı bizi mutlu etti. Kendisine minnettarız.
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

masaAllah
                  inaniyorum ki, bundan böyle bu sitede daha farkli bir kenetlenme ve karsilikli anlasmalarda daha güzel bir kolaylik olacaktir....
                  bir dahaki sefere insaAllah daha fazla kardes bir araya gelme imkani bulur

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Ne guzel ifadeler,insan okurken bile huzur buluyor.Dostlar ben gurbet ellerde Hollanda'dayim.Oyle zor ki boyle guzel dostluklardan uzak yasamak.Acimizi paylasabilmek,sevinci paylasabilmek guzel

Yorum

Rabbim size sabırlar, işlerinizde kolayıklar versin. Yalnızlığınızı İmam-ı Zamanın size yakınlığı ile gidersin, sıkıntılarınızı Ehlibeytinin pak eliyle gidersin...

Yorum

Dualariniz icin Allah razi olsun.Amin cumlemiz icin.
                        Bu arada bir sorum vardi :Caferi olarak nasil sunnilere(okulda) ders veriyorsunuz.Zor olmuyor mu?Konu dindersi olursa hele.Yoksa Turkiye degisim mi yasiyor.( dindersi verdiginizi dusunerek sordum).Belki yanlis sormus olabilirim.

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=18787.msg113756#msg113756 date=1294063348]
                          musavi,seyyid nasruddin kompançi(necef cuma imamı)zülfikar darbesi
                          [/quote]
                          S.a
                          Zulfikar darbesi sizi ben Gülsuyunda görmüstüm degil mi?

Yorum

Ynt: Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

velayet ehli bir daha mı buluşuyormuş?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=18787.msg164531#msg164531 date=1354658712]
                              velayet ehli bir daha mı buluşuyormuş?
                              [/quote]

Nerde ne Zaman? Kim?

Yorum

Cihandar kardeş bazı arkadaşları çağırmış, ben de daha geniş bir organizeyle genelde bunu ilan edin ve geniş katılımlı yapın dedim...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X