Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Han link=topic=18787.msg113404#msg113404 date=1293549816]
    Ben KARAHAN ( İSTANBUL )
    Kpss için dersaneye gidiyorum bu nedenle bu toplantıya gelemedim,çok üzüldüm
    siz değerli kardeşlerimi tanımak çok istiyordum , kısmet bir sonrakinedir inşallah.
    çekilen resimlerden paylaşırsanız çok sevinirim, sizin gibi değerli arkadaşları resimdende olsa görmek isterim...
    Musevi kardeşle özel tanışmak istiyordum aslında...
    Eğer yazımı buradan okursa Ankaradaki Babı-Ali vakfındaki değerli abilerime bol bol selamlarımı iletirse çok sevinirim..
    ( Başda değerli hocam Musa AYDIN hocama , İlhan abi , şems abi , Emre , ve ismini sayamadığım tüm kardeşlerime bol bol selamlarımı iletirse çok sevinirim. )
    [/quote]

Sebebi nedir kardeşim bende senınle tanışmak isterdim tabi.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113405#msg113405 date=1293549879]

Sebebi nedir kardeşim bende senınle tanışmak isterdim tabi.
      [/quote]
      Ben üniversiteyi ankarada okudum , uzun zamandır fırsat bulupda ankaraya tekrar uğrayamadım , aslında fırsatı bulmuştum ama ozamanda değerli hocamız Musa AYDIN hocamız seferde olduğundan vakıfda toplanılmamıştı..
      Vakıfdan ve ordaki arkadaşlardan konuşabilirdik sizinle diye niyetlenmiştim , kısmet olmadı...

Yorum

sallasaydın hoca ya dersaneyi kpssye daha çok vardı...neyse dost bir dahakine.

Yorum

Artık kısmet birdahakine inşallah..
          Siz ginede selamlarımı iletirseniz çok sevinirim....

Yorum

iletirimde aga şu anda seferde.

Yorum

Çok güzel geçtiğine sevindim ,gelemedim iş ve mesafeden dolayı. Gelmeyi çok isterdim ,fakat ilerleyen zamanlarda özellikle tatil zamanlarında biraraya gelmeyi ve istifade etmeyi arzuluyorum ,bu konuda gayretli çalışmalarından dolayı kardeşlerden Allah razı olsun.

Yorum

MAASALLAH!!!
                Qum abimden ve emegi gecen tüm kardeslerden Rabbim razi olsun ins.

uzakta olsak katilacakmis gibi heyecanla beklenilen
                bulusmanin seyrini okuyunca, ayni zamanda suud'da shia kardeslerimizle yapilan anlasmada eklenince
                gözlerim yasardi (sulugözüm zaten)

bu cok güzel MaasAllah, hayirli gelismelere vesile olsun ins, Rabbim devamina erdirsin..

videoyuda bekliyoruz insaAllah hayirlisiyla
                Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Rabbimize c.c sonsuz hamdu senalar olsun, resulune s.a.a ve onun mutahhar ehlibeytine a.s selatü selam olsun.

Sanal alemde birbirini görmeyen ama gönül gözüyle gören,yüreğiyle hisseden, aşk ve muhabbet ehli kardeşlerimizim bir araya gelerek, kardeşlik bağlarını reelede taşıyarak tesçil etmiş olmaları açısından velayet buluşması gerçektende bizlerde tarifi mümkün olmayan bir şevinç ve mutluluk yaşatmıştır.

özellikle azerbaycan'dan gelen Elmeddin kardeşimize,manisa'dan gelen Mehmet ufukalp abimize,Ankara'dan gelen Musavi kardeşimize,Yalova'dan gelen hür kardeşimize bu kadar uzak mesafeleri aşarak buluşma programına iştirak ettikleri için şükranlarımı sunuyorum Allah razı olsun kendilerinden.

istanbulun muhtalif yerlerinden olumsuz hava şatrtlarına rağmen programa iştirak eden diğer kardeşlerimize ve fedakar bacılarımızada teşekkür ediyorum.

Bu buluşma üzerine ve yaşanan atmosfer hakkında Qum_u_aşk hocamız söylenecek ne kadar güzel söz varsa söylemişler en güzel şekilde tarif etmişlerdir.

Bizler veleyat .com ailesi olarak aynı istikamete giden aynı hedefi güden ve hakka ulaşma noktasında rotası kur'an ve ehlibeyt olan bir geminin yolcuları gibiyiz.

Hepimizin amacı gayesi Rabbimize hakkıyla kul olabilme noktasında,bizlere kendilerine sarıldığımız taktirde asla sapmayacağız sapasağlam bir ip,bir necat gemisi,birer hidayet meşalesi olan kur'an ve ehlibeyt'i tanımak anlamaktır.

İslamı doğru yaşamak için doğru anlamak gerekir, doğru anlamak içinde doğru kaynaklardan beslenmek gerekir.
                  işte bu noktada velayet.com gerçektende birçok konuda istifade edilebilecek yegane siteleden birisidir.

Şahsım adına; böyle bir sitede sizler gibi çok değerli kardeşlerimle aynı ortamı paylaşmaktan ve bazı kardeşlerimlede birebir tanışmaktan onur duydum. esselamu aleykum...

Yorum

herkesin doğal olarak merak ettiği konu yapılan kayıtlar olduğunu biliyorum. Biz profesyonel abd dolarlarıyla semiren bir topluluk değiliz. bir haber ajansı da değiliz. Dostumuz ve üyemiz Adem_seccad'dan kamerayı o gün için aldık ve kayıt yaptık.

Tüm programı çekemedik. Çünkü kameramız bir saat çekim yapabilecek şarja sahipti. Toplantı ise çok uzundu. Hatta eğer acelesi olan kardeşlerimiz uyarmasaydı toplantı geceye kadar sürebilirdi.. Bu nedenle bir kısmını da not aldık sitede bunları paylaşacağız inşaAllah..

Çekilen videoyu yayınlama konusunda ben öncelikle programa katılanların rızası var mı görüş bildirsinler ona göre davranalım. Eğer video olark yayınlanmaya rızası olmayan olursa resimlere dönüştürür o şekilde yayınlayabiliriz..

Çekim çok kaliteli olmamış. konuşmalar net ama görüntü dışarıdan yansıyan denizin güzel aksi ve ışık nedeniyle görüntüyü çok etkilemiş.. çeken kardeşlerimiz de profesyonel ve kamera ayaklı olmadığından da amatörce olmuş çok titremiş.. Ancak bu haliyle bile izlemesi çok hoş..

kardeşlerimiz görüş bildirsinler de youtubede yayınlayalım buradan link veririz.

ve bir de toplantıya katılan kardeşler isterlerse bir şekilde onlara ulaştırabiliriz.. diye düşünüyorum..

Yorum

ben yayınlanması taraftarıyım. kamere çekimi sırasında söylemiştin ve hanım kardeşlerimizin tarafı hariç hepsi onaylamıştı abi.

Yorum

Şahsım adına bende yayınlanmasında bir sakınca görmüyorum
                        gönlümden programa katılmayı geçiripte katılamayan kardeşlerimiz için ve diğer uzak yerlerdeki üyelerimiz içinde video yoluyla olsa bile görüp tanımaları için iyi bir fırsat olur.

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=18787.msg113436#msg113436 date=1293618807]
                          Şahsım adına bende yayınlanmasında bir sakınca görmüyorum
                          gönlümden programa katılmayı geçiripte katılamayan kardeşlerimiz için ve diğer uzak yerlerdeki üyelerimiz içinde video yoluyla olsa bile görüp tanımaları için iyi bir fırsat olur.
                          [/quote]

Pazar günü Allah nasip ederse yanındayım abi belki cumarteside olabilir bu telde görüşüyüz.

Buluşmaya gelemedim sizleri göremedim ama pazar günü imkanı olan abilerim ve bacılarımla görüsmeye calısacağım inşAllah.

Yorum

zulfikar darbesi abi çok karizmaymışsın sen ya

Yorum

çekimi ben görmedim tabi bişe diyemem ama
                              genede iyi ineceleyin gerekirse Qum abi vb diğer arkadaşların açıklamalarını kesip parça parça yayınlayın.
                              çekimdeki görüntülerden herkes memnun olmayabilir.
                              en azından görüntülenmiş olan kardeşlerimizden onay alınsın hepsi ok derse yayınlamakta sorun yoktur tabiki.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113452#msg113452 date=1293627436]
                                zulfikar darbesi abi çok karizmaymışsın sen ya
                                [/quote]
                                estğ musavi can o senin karizmatik bakışın )))

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X