Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ABDESTTE AYAKLARIN YIKANMASI MI MESHEDİLMESİ Mİ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ABDESTTE AYAKLARIN YIKANMASI MI MESHEDİLMESİ Mİ?

[quote author=Qom u aşk link=topic=17621.msg151999#msg151999 date=1337269471]
    okudum üstelik burda da okudum: yani sitede.

sitedeki okumam, usulü kafide uydurma vardır diyenlerle tartışmak istiyorum şeklinde bir meydan okumaydı. aynısı geçerlidir.
    [/quote]

Sana sormadım. Üzerine alınma. Miktata sordum. Senin okuduğunu zaten biliyorum Mübarek.

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=17621.msg152000#msg152000 date=1337269508]
      anlamadım?
      [/quote]

İnşaallah bir gün anlayacaksın Kardeş.

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152001#msg152001 date=1337269575]

amaç bu zaten .
        [/quote]

Amaç belirlenmiştir. Gözümüz Aydın.

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152002#msg152002 date=1337269688]
          daha öncede söyledim böyle sorularına cevap vermem. benim neyi okudğum veya okumadığım seni niye bu kadar ilgilendiriyor. ne söyleyeceksen onu söyle . saadete gel yani
          [/quote]

Okumadın işte kardeş. Nerde garip hadisler varsa onların avcılığını yapıyorsun. Okusan Orada İmam a.s'ın Farklı din ve Mezhep mensupları ile nasıl geçindiğini onlara karşı nasıl davrandığını göreceksin. Ama Okumamışsın ki bilesin. Siz sadece ezbercilik ve anlatımı seversiniz...

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17621.msg152005#msg152005 date=1337269880]
            İnşaallah bir gün anlayacaksın Kardeş.
            [/quote]
            neden açık konuşmuyorsun. çekindiğin birşeymi var
            Beni bir dağ sevse müsibete uğrar.

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152010#msg152010 date=1337270081]
              neden açık konuşmuyorsun. çekindiğin birşeymi var

[/quote]

Üstüne alınma. Bu sözüm sana değil. Kum-i Aşka...Ya sana yazdığımı Kumi Aşk üzerine alınıyor Ona yazdığımıda sen üzerine alınıyorsun. Hayırdır neyiniz var.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17621.msg152012#msg152012 date=1337270226]
                Üstüne alınma. Bu sözüm sana değil. Kum-i Aşka...Ya sana yazdığımı Kumi Aşk üzerine alınıyor Ona yazdığımıda sen üzerine alınıyorsun. Hayırdır neyiniz var.
                [/quote]

Herhalde organik bir irtibat olsa gerek, yoksa hatlar bu kadar karışmazdı.
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17621.msg152012#msg152012 date=1337270226]
                  [/quote]
                  farkındayım kime dedğini . qumu aşka neden açık konuşmuyorsun onu diyorum zaten

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152014#msg152014 date=1337270379]
                    farkındayım kime dedğini . qumu aşka neden açık konuşmuyorsun onu diyorum zaten
                    [/quote]

Hayırdır Kum Abinin AVUKATI MISIN?

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=17621.msg152013#msg152013 date=1337270310]
                      Herhalde organik bir irtibat olsa gerek, yoksa hatlar bu kadar karışmazdı.
                      [/quote]
                      bizim hatlar sağlam ve yerinde ama sizinki baya karışık.

İmam Ali a.s

Yorum

Kum Abinle bizim hukukumuz geçmiş ve derindir. Korkma zedelenmez Miktat. Biz tartışmasınıda buluşmasınıda biliriz. Sen gönlünü ferah tut Aziz ŞİA kardeşim.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17621.msg152015#msg152015 date=1337270516]
                          Hayırdır Kum Abinin AVUKATI MISIN?
                          [/quote]
                          hayır değilim ama şia şianın kardeşidir.

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152019#msg152019 date=1337270756]
                            hayır değilim ama şia şianın kardeşidir.
                            [/quote]

Hay o yağlı diline kurban senin. Maşaallah sana. Bu sözün çok hoşuma gitti vallahi.

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=17621.msg152017#msg152017 date=1337270583]
                              bizim hatlar sağlam ve yerinde ama sizinki baya karışık.
                              [/quote]

Vallahi bizim hattımız Hattı İmam Humeyni as.dir. Rehberimiz de İmam Ali Hamaneidir. Eğer buna karışık diyorsanız biz bu karışıklığa talibiz. Razıyız.
                              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=17621.msg152018#msg152018 date=1337270605]
                                Kum Abinle bizim hukukumuz geçmiş ve derindir. Korkma zedelenmez Miktat. Biz tartışmasınıda buluşmasınıda biliriz. Sen gönlünü ferah tut Aziz ŞİA kardeşim.
                                [/quote]
                                sözlerinden samimiyetsizlik akıyor bana kardeşim deme ve abin gibi kelimeleri kullanma demiştim değilmi..

İmam Ali a.s

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X