Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bi dahaki sefere kardeş..

bu sefer acemilik oldu hazırlıksızdık bi çok konuda...

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=18787.msg113697#msg113697 date=1294006420]
      HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Benim içinde olduğum resim ve video kayıtlarının yayınlamasında hiç bir sakınca yoktur yayınlanabilir.

Yumurta getirilmesi önemle arz olunur zaten ben bekledim bana söz hakkı tanındığında yumurta atılmasını ama atılmadı ne hikmetse
      [/quote]

ABİ BEN BIR ŞEY ANLATMAYA BAŞLADIM SEN HEMEN KORKTUN YUMURTADA KIMBILIR NASIL TEPKI VERIRDIN

Yorum

Bismihi Teala

www.velayet.com web sitesini yaklaşık 1 sene'dir ehemmiyet ile takip etmekteyim. Emek veren tüm dostlara ilk mesajimla teşekkür ediyorum, Ehl-i Beyt (as) Mektebi'ne internet aracılığıyla müteşekkil bir platform hazırlamışsınız. Yazarların seviye sahibi olması, antagonistik mantalite de bile tartışmaların ahlak ve fazilet dolu olması; kayıt için geç de olsa beni ikilem de bırakmamıştır. İnşa'allah 2. Velayet.Com buluşmasına müsait olursam ben de dostlarımla hasbıhal etmek isterim.

Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
        Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113710#msg113710 date=1294010655]
          ABİ BEN BIR ŞEY ANLATMAYA BAŞLADIM SEN HEMEN KORKTUN YUMURTADA KIMBILIR NASIL TEPKI VERIRDIN
          [/quote]

sen gittikçe hızlanan fireni patlama tehlikesi olan biri gibisin.. kim korkmaz ki..

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=18787.msg113697#msg113697 date=1294006420]
            HUVE'L AZİZ

Benim içinde olduğum resim ve video kayıtlarının yayınlamasında hiç bir sakınca yoktur yayınlanabilir.

Yumurta getirilmesi önemle arz olunur zaten ben bekledim bana söz hakkı tanındığında yumurta atılmasını ama atılmadı ne hikmetse
            [/quote]

Hudeyfe kardeşten böyle mizah bizi sevindirdi. Kendisini katı, disiplinli bir ciddiyetle kuşatmış hissediyordum forumdaki yazı ve üslubundan. Öyle olmadığını ispat etmiş oldu. Genel tavrındaki mütebessim hali ile, kalbimizdeki saygınlığına bir ilmek daha atmış oldu.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18787.msg113459#msg113459 date=1293635124]
              beni bu buluşmada en çok yanıltan Mehmet Ufukalp Abi oldu.. daha önce bazı arkadaşlar resimlerini gördüğü için çok şaşırmamışlar.. Ama ben çok şaşırdım.. yazdıklarından ben onun daha küçük olduğunu düşünüyordum ve hep adıyla hitap ediyordum.. Ancak gördüğümde benden büyük olduğunu anladım.. Kendisinden her zaman istifade ediyordum ama onunla bu görüşmemizde, daha da çok istifade etmemiz gerekiğini ona karşı ölçülü konuşmamız gerektiğini anladım..

Mehmet Ufukalp abiyi forumdaki gibi atılgan konuşkan biraz da asık suratlı bekliyordum.. ama tüm bu konularda yanılmışım.. Sessiz mi sessiz, hep güler yüzlü saygılı içten samimi bir abimizmiş.. Kendimi ise onun yanında çok kaba hissettim..

Rabbim onu ve değerli evlatlarını Ehlibeytin şefaatine ulaştırsın.. Bir kusurumuz olduysa af dileriz abiciğim...
              [/quote]

Demek ki öcü değilmişiz? Eyvallah muhterem kardeşim.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18787.msg113713#msg113713 date=1294040446]
                sen gittikçe hızlanan fireni patlama tehlikesi olan biri gibisin.. kim korkmaz ki..
                [/quote]

Bence de, kendine dikkat etmelisin Musavi kardeş.

Yorum

[quote author=muhammedhuseynn link=topic=18787.msg113570#msg113570 date=1293807904]
                  acaba elmeddin ve mehmet abi resmin yayınlanmasını kabul etmişlermi ki yayınlanmış?
                  [/quote]

Yayınlanması ile yayınlanmaması arasında bir fark yok sevgili muhammed huseyn kardeş. Bizim için nötr bir durum.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113579#msg113579 date=1293814030]
                    ben bu resmi çekerken yayınlayacagımı belirttim ve sevinerek geldiler.
                    [/quote]

Etme eyleme Musavi kardeş!

Yorum

[quote author=zülfikar darbesi link=topic=18787.msg113455#msg113455 date=1293630487]
                      estğ musavi can o senin karizmatik bakışın )))
                      [/quote]

Çok latif bir cevap olmuş.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113710#msg113710 date=1294010655]
                        [/quote]

HUVE'L AZİZ

Senden korkmamak mümkün mü? Yav konuşmaya başladınmı sanırsın meydan muharebesine gidiyon
                        EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113460#msg113460 date=1293635787]
                          bende aynısını yaşadım. bende onu sert mizaçlı sandım bir baktım çok güleryüzlü çok yumuşak huylu bir insan. onun hakkında söylenen sözlerin yanlışlıgınıda direk gordum.
                          [/quote]

Algınız için teşekkür ederim, ancak, bence o kadar acele karar vermeyin. Yer, zaman,mekan ve duruma göre değişebileceğimi göz önünde bulundurun derim. Çünkü ilk etapta öyle sanıp ona göre davranan ve de yanlış yapanlara çok sürprizlerim olmuştur.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18787.msg113716#msg113716 date=1294043395]
                            Hudeyfe kardeşten böyle mizah bizi sevindirdi. Kendisini katı, disiplinli bir ciddiyetle kuşatmış hissediyordum forumdaki yazı ve üslubundan. Öyle olmadığını ispat etmiş oldu. Genel tavrındaki mütebessim hali ile, kalbimizdeki saygınlığına bir ilmek daha atmış oldu.
                            [/quote]

HUVE'L AZİZ

Günlük hayatta pek katı ve disiplinli sayılmam sadece yabancı olduğum ortamlarda öyle davranırım ama alışınca katı ve disiplinliği bir kenara atarım.

İlmi münazara ve ilmi yazılarda katı ve disiplinliyim genelde öyle olmak daha evladır bana göre. Gevşekliğin şakanın (had aşılmadığı sürece o ayrı tabi) olduğu yerde ilimden bahsetmek pek ma'kul olmasa gerek karşı tarafada bi şey anlatılamaz. Sunni iken bunu bana hocalar öğretmişti onlardan kalan bir yadigar bana pekte şikayetçi değilim de bu konuda.
                            EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

KARDEŞLERİMDE TAKTİR EDERLERKİ,FORM ÜYELERİ ARASINDA BULUŞMADAN ÖNCEKİ DÜŞÜNCE TAVIR VE YAKLAŞIMLARIMIZLA, BULUŞMA SONRASINDAKİ BİRBİRİMİZE OLAN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZ ARASINDA ÇOK OLUMLU,SICAK,VE DAHA SAMİMİ BİR ATMOSFER OLMUŞTUR.
                              GENELDE BİRBİRİMİZİ SADECE YAZIP ÇİZDİKLERİMİZE GÖRE DEĞERLENDİRDİĞİMİZ İÇİN,BULUŞMA ESNASINDA ÇOK GÜZEL SÜPRİZLERLE KARŞILAŞMIŞ OLDUK....
                              SERT BİE MİZACA SAHİP OLDUKLARINI TAHMİN ETTİĞİMİZ BAZI KARDEŞLERİMİZİN ASLINDA NE KADAR MÜTEVAZİ VE ALÇAK GÖNÜLLÜ BİR YAPIYA SAHİP OLDUKLARINI GÖRDÜK.
                              BUNUN GİBİ BAZI SÜPRİZLERDE VAR AMA BİZDE KALSIN
                              BULUŞMAYA KATILMAYAN KARDEŞLERİMİZE TAVSİYEM;ÇOK ŞEY KAÇIRDINIZ BİLMİŞ OLASINIZ.AMA BİR DAHAKİ BULUŞMAYI SAKIN KAÇIRMAYIN ŞİDDETLE TAVSİYEMİZDİR.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18787.msg113723#msg113723 date=1294044125]
                                Algınız için teşekkür ederim, ancak, bence o kadar acele karar vermeyin. Yer, zaman,mekan ve duruma göre değişebileceğimi göz önünde bulundurun derim. Çünkü ilk etapta öyle sanıp ona göre davranan ve de yanlış yapanlara çok sürprizlerim olmuştur.
                                [/quote]

peki. evet her an süpriz yapabilirsiniz.bunu da öğrenmiş oldum.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X