Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Guluvv ehline cevap

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Guluvv ehline cevap

hala öğrenemedim guluv ehilleri kim?
    Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

kime diyorsunuz guluv yapan?
      Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

[quote author=huge link=topic=23223.msg150571#msg150571 date=1336629210]
        kime diyorsunuz guluv yapan?
        [/quote]

Bu günün guluv ehli, İslam İnkılabına, Velayeti Fakih Rehberiyyet Makamına, Veliyyiemri Müslimine zıt bir söylem ve eylem içerisinde olanlardır.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23223.msg150574#msg150574 date=1336629470]
          Bu günün guluv ehli, İslam İnkılabına, Velayeti Fakih Rehberiyyet Makamına, Veliyyiemri Müslimine zıt bir söylem ve eylem içerisinde olanlardır.
          [/quote]
          Beni bir dağ sevse müsibete uğrar.

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23223.msg150575#msg150575 date=1336629665]

[/quote]

Neden sırıttığını anlıyorum. Liderin yaptığından çok dediği yapılır. Liderin yaptığını yapsan bile dediğini yapmıyorsan ona zıt bir eylem ve söylem içerisindesin anlıyor musun? Biz Veliyyi Emrimizin bize söylediklerine tam varlığımızla itaat ediyoruz. Sizin ise öyle olmadığınızı biliyoruz buradaki serencamınızla.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ne diyor bu zat-ı kiram,
              velayeti fakih rehberinin,bu adamın bize guluvcu dediğinden haberi var mı?duysa ne der?madalya takarmı?
              ayrıca imamet düşmanı birisinin (ehlibeyt a.s düşmanlarının dostu) anca diyeceği budur.
              özrü kabahatinden büyük.
              salavatda konusunda eklediğin resimlerden belli

Yorum

[quote author=huge link=topic=23223.msg150579#msg150579 date=1336630357]
                ne diyor bu zat-ı kiram,
                velayeti fakih rehberinin,bu adamın bize guluvcu dediğinden haberi var mı?duysa ne der?madalya takarmı?
                ayrıca imamet düşmanı birisinin (ehlibeyt a.s düşmanlarının dostu) anca diyeceği budur.
                özrü kabahatinden büyük.
                salavatda konusunda eklediğin resimlerden belli
                [/quote]

İmamet düşmanı da kim? Biz imamet düşmanı değiliz ki? İmamet düşmanı olanlara Allah lanet etsin.

Yorum

İmamet düşmanı olanlara Allah lanet etsin.
                  buna amin deyilir. amin
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

demek ki neymis efendim!?
                    mehmet ufukalp imamet düsmani degilmis!
                    demek ki ne yapmisiz?
                    mehmet ufukalp'i bos kuruntu ve iftiralarla itham etmisiz bunca zaman
                    bunun bir özrü varmidir acaba?
                    elbette ki yoktur
                    neden?
                    kesin yalan söylüyordur da ondan

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

imameti kabul etmeyen herkes imamet düşmanı değildir , inkar ve bilmemek ayrı birşeydir.

andromeda galaksisinden haberi olmayan biri andromeda düşmanı değildir.
                      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

dogru söylediniz kardesim, Allah razi olsun
                        ama alacaginiz cevabi söylim hemen, zahmet etmesinler
                        "kisi bilmediginin düsmanidir"
                        gerci ufukalp hem biliyor hem imamet düsmanlarina lanet etmis, bundan daha samimi bir cevap olamazdi ama, yine de kalbini acip bakmis kadar basiretli "!" olduklari icin birsey bulurlar

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

kişi kendisine gerekli bilgi ulaşmadıkça mazurdur hangi inançta olursa olsun.
                          Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23223.msg150589#msg150589 date=1336637439]
                            imameti kabul etmeyen herkes imamet düşmanı değildir , inkar ve bilmemek ayrı birşeydir.

andromeda galaksisinden haberi olmayan biri andromeda düşmanı değildir
                            [/quote]

O senin dediğin haberim yoktu meselesi gadir hum günü son buldu.
                            hiç kimse ,vay ben duymadım,bilmedim,görmedim vs demesin bahaneler bitmiştir.
                            şimdiye kadar haberin yoktu ise ahada şimdi oldu.

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23223.msg150592#msg150592 date=1336638410]
                              kişi kendisine gerekli bilgi ulaşmadıkça mazurdur hangi inançta olursa olsun.
                              [/quote]

sen dinini öğrenmekle hükümlüsün.kimse sana gelip tebliğde bulunacak değil.
                              sen araştıracaksın,tersi olması mümkün değil.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23223.msg150591#msg150591 date=1336637677]
                                dogru söylediniz kardesim, Allah razi olsun
                                ama alacaginiz cevabi söylim hemen, zahmet etmesinler
                                "kisi bilmediginin düsmanidir"
                                gerci ufukalp hem biliyor hem imamet düsmanlarina lanet etmis, bundan daha samimi bir cevap olamazdi ama, yine de kalbini acip bakmis kadar basiretli "!" olduklari icin birsey bulurlar
                                [/quote]

bir kadın ile tartışma yok.gereğide yok.ne derse desin.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X