Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime eleştirilerim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yönetime eleştirilerim

[quote author=Mufazzal link=topic=7480.msg50034#msg50034 date=1251042980]
    [quote author=Kızılbaş link=topic=7480.msg50033#msg50033 date=1251042744]
    Ben herkesin önünde onların kafir olduğunu söyledim.Tüm sünnileri bulup teker teker söyleyecek değilim.Yine konu açılırsa düşüncemi yine söylerim.

Biz ığdırda yaşamıyoruz burda nakşilerin nurcuların içindeyiz ve beni tanıyan herkes düşüncemi bilir.Ehlibeyt düşmanına lanet okumak sizi rahatsız etmiş.Üzüldüm.
    [/quote]

1- Her sünninin önüne çık lanet oku demedim. Sadece Fatihe git oku dedim. Ters tepti bu bir çelişkidir. Sanal kahramanlıktır.

2- Teberra hükmü Furu-u Dinimizin Kanunlarından bir kanundur. Ama bu kanun sizin anladığınız türden bir kanun değildir. Bu kanunu daha iyi anlayabilmeniz için, Ayetullah Murtaza Amulinin Teberra isimli makalesini bulup okumanızı tavsiye ederim. Kıble Dergisinin bir sayısında olması lazım.

3- Senin sevmediklerini bende sebmem. İkide bir garip garip sözler yazıpda beni Ehl-i Beyt düşmanlarının dostuymuş gibi göstermeye çalışma. ÇOK KÖTÜ KIZARIM.

4- Bu konuyuda burda kapat. İstersen kapatma. Ramazandan sonra aç bir başlık.
    [/quote]

1-Fatihin özelliği ne ?? Orda Takiyye yapmak olağandır ama burda Takiyye yapmamızı gerektircek ne ?
    2-Teberra hükmü açık ve net bir konu.Ayrıca peygambermiş gibi şii ulemaya itaat etmeyi kabul etmiyorum ben.
    3-Vahdet istemek ehl-i beyt düşmanlarına dostluk etmektir.Ama ben size böyle birşey demedim.
    4-Anladım kısır bir konu zaten.Şu ana kadarki bölümde neyin ne olduğu belli

Daha bişey yazmanın bir anlamıda yok.

Allah bütün şiayı bağışlasın Mevla Ali razı olsun. İnş

Normal şiadada şöyle bir hal var ;

Sünniler çoğunluk.Bize şii lik yetmedi ve bu ezikliği yaşıyoruz.Umarım birgün kendimizi onlara kabul ettirebiliriz.Gerekirse İmametten tevella ve teberradan vazgeçeriz.Bizim gibi olmayanda gulattır.
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 17:14.

Yorum

Ynt: Yönetime eleştirilerim

1- Burda takiyye yap diyen yok. Bu arada çok cesursun ya o anlamda dedim git fatihe.

2- Tebberra elbetteki çok açık ve nettir. Madem Peygambermiş gibi şii ulemaya itaati kabul etmiyorsun o zaman ne diye bu garip duayı nakleden Şii ulemayı bana delil olarak sunuyorsun.

3- Vahdetin ne olduğunu anlamamışsın. Vel hasıl bizleride anlamadın.

4- Elbette ki belli azizim.

Bence de bir şey yazmanın anlamı yok.

Normal şia'da var dediğin şeyde yanlışın var. Maalesef Şia'nın öyle bir ezikliği olmadığı gibi bu inancı birilerine kabullendirme derdide yoktur. Şia anlatır. alan alır almayan yol alır gider.

İnancımızın en önemli iki hükmünü reddetmek büyük sorunlara yol açar. Sen şii değilsin, Şiiler adına konuşma azizim.

Şia gibi olmayanlar gulat değildir. Aksine senin zihniyetinde olanlar 10 çeşit Gulatın en aşağısıdır.

Bu da benim bu başlıkta ki son mesajım. Hadi sana güle güle.

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X