Ynt: Neden Esad sevgisi?
Bu bir ithamdır. Kim özelinize yazmışsa söyleyin. Söylememekle bütün insanları zan altında bırakıyorsunuz. Biz Nusayrilerin müslüman olduklarına inanıyoruz. Kelimei Tevhid ve Kelimei Şehadet kapsamındadırlar.
Suriye yönetimi ise eğer bir suud gibi, ürdün gibi, eski mısır gibi tunus gibi olsaydı onlara karşı tavrımız ne ise suriyeye de o olurdu.
Suriye başından beri siyonist emperyalizme karşı olmuş islami direnişe destek vermiştir. Bu yüzden bizim dostumuzdur. Bu yönetime isyan edenler de fitneci müafıklardır.
etrafımdaki caferilerin görüşlerini bir kenara bıraktım. burada dahi özelime bir sürü mesajlar geldi sizin gibi inanca sahip olanlardan ve şunu söylemekteler. biz sadece esadın siyasi duruşunu savunuyoruz esadla inanç bağımız yok sitede yazılanlara aldanmayın ! neden halen takiyye peşindesiniz anlamıyorum. özelime mesaj yazan arkadaşları da burada aynı şekilde açıklama yapmalarını rica ediyorum çünkü farklı ortamlarda farklı görüş belirterek kendinizi gizlemeniz samimiyetten uzak Allahın da razı olmadığı bir durumdur.
Bu bir ithamdır. Kim özelinize yazmışsa söyleyin. Söylememekle bütün insanları zan altında bırakıyorsunuz. Biz Nusayrilerin müslüman olduklarına inanıyoruz. Kelimei Tevhid ve Kelimei Şehadet kapsamındadırlar.
Suriye yönetimi ise eğer bir suud gibi, ürdün gibi, eski mısır gibi tunus gibi olsaydı onlara karşı tavrımız ne ise suriyeye de o olurdu.
Suriye başından beri siyonist emperyalizme karşı olmuş islami direnişe destek vermiştir. Bu yüzden bizim dostumuzdur. Bu yönetime isyan edenler de fitneci müafıklardır.

Yorum