Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kalp Hastasıyım, Dualarınızı Esirgemeyin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kalp Hastasıyım, Dualarınızı Esirgemeyin

duyarliliginiz cok güzel kardesim
    düsünmek, gamlanmak imandandir
    ancak hayattan biktiracak kadar düsünmek bir nevi ümitsizliktir
    Allahin rahmeti sonsuz, biz kul olarak elimizden gelen gayreti gösteririz, gerisini Allah'a havale ederiz, gönlümüzü ferah tutmaya calisiriz
    Allah, hepimize ölümü müjdeli bir haber kilsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Sevgili Qumu aşk kardeşim, nazımızı çeken, sitemlerimize göğüs geren, ama bizim hidayetimizden şüphe etmeden de edemeyen kardeşim. Allah Teala Rasulullah ve Ehlibeytinin yüzü suyu hürmetine arzu ettiğiniz şifayı nasip etsin.

Bu arada Musavi kardeşin söyledikleri yüreğime dokundu. Güzel kardeşim bu kadar mı mahzunsun, neden?

Bazen imtihan süreci çekilmez olunca şöyle düşünüyorum. Ey Allahım, bana verdiğin bir insan ömründe senin için senin sana ve dostlarına muhabbet bağı içerisinde bir lailaheillellah demek bile bir ömre anlam katar. Sadece bir tek sefer söylense bile.

Hayat gerçek dostların olduğuna olan inanç yitirildiğinde insan gönlünde anlamsız hale geliyor. Şeytan da bu ümitsizlik kapısını zorlamaya çalışıyor, insana bunu telkin ediyor, insanın gerçekten dostu olmadığı yalanını fısıldamaya çalışıyor.

Halbuki elhamdulillah bizlerin o kadar dostu varki çoğunu tanımıyoruz bile. Onlar varken hayattan küsmek te niye.

İslam İnkılabını seven şii ve sünni müslümanlar bizlerin ekmek kadar su kadar oksjen kadar ihtiyaç duyduğumuz dostlarımızdır. Onlar varken gam yok kardeş.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23362.msg152175#msg152175 date=1337421770]
        Aykut kardes, sizede büyük gecmis olsun, yazdiklarinizi ilgiyle okuyorum
        ....

mouwsavi ve aykut kardesler ne oluyor?
        mouwsavi?
        kendinize haksizlik etmiyormusunuz?
        ya da size haksizlik edildigini düsünüyorsaniz, bu haksizliga vereceginiz cevap bumu?
        hic yakistiramadim sizlere
        [/quote]

Evet aykut ve musavi kardeşlerimize de bütün gönlümle duacıyım. Rabbimiz kalplerini teskin etsin inşallah.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah 12 İmamın imametinin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin abi inşallah en yakın zamanda iyileşirsin.
          "Kim Ramazan ayından bir günün orucunu (özürlü olmaksızın) yerse, imanın ruhu (hakikati) ondan ayrılır."
          Mizan’ul-Hikmet, c. 5, s. 471.
          --------
          'Kalem doğru yazmıyorsa, silgi ol. Söz uyuşturuyorsa, sağır ol.
          Zalim zulmediyorsa, ideolojilerini bırak akıllı ol.
          Devrim, akıl işidir, çocuk işi değil.'

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23362.msg152185#msg152185 date=1337438086]
            Evet aykut ve musavi kardeşlerimize de bütün gönlümle duacıyım. Rabbimiz kalplerini teskin etsin inşallah.
            [/quote]

allah razı olsun.
            Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

Allah şifalar versin abicim.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23362.msg152156#msg152156 date=1337374917]
                düzenli ve özel olarak belirlenmis bir spor, kan dolasimini olumlu etkileyecektir
                bu da, düzen demektir, yani türkce ifade de zorlaniyorum, rutin demektir, ayrica gevsemeye neden olur
                ama, öfke, heyecan gibi seyler daha ziyade düzensizlik ve gerginlige neden olur
                bütün bunlar zincirleme olan seyler
                doktorunuz insaAllah size hangi egzersizleri, ne kadar yapacaginizi da söylemistir diye düsünüyorum

zaten bütün bunlar detay ve uzun süreli bir cözüm degil
                siz ameliyat isini iyice arastirin, üzerine gidin, böylece ameliyat sözcügü zaten sizin icin güncel olacaktir, olasi korkularinizi yenmis olursunuz, elbette insan korkar, kolay degil....

insaAllah hayirli, umut dolu kapilar acilir
                [/quote]

doktor bana hangi egzersizleri yapacağımı ne kadar yapacağımı söylemedi. bu konuda da gideceğim çapadaki doktorlardan bilgi alırım inşaAllah. Ameliyat konusunda da söylediklerin mantıklı inşaAllah onu da doktorla konuşacağım. Ameliyat olmadan iyileşmek daha iyi ama sanırım bu mümkün değil ki bu doğrultuda bir şeyler söylemediler. Güzel temenni ve ilginiz için Allah razı olsun. Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin..

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23362.msg152161#msg152161 date=1337383127]
                Simdi ben sii olmayan birisi olarak gecmis olsun dileklerimi sunup Allahdan sifa dilesem "sizin duanizi istemeyiz bize siilerimizin duasi yeter" dersiniz belki
                Ama ben yinede Allahdan size sifa diliyorum.Bizler bile burda böyle aniden duyunca üzüldük sizlerin ruhsal cöküntü yasadiginizi tahmin ediyorum,ama yinede,bunu söylemek her ne kadar klasik ve basit gibi geliyorsa da,en önemlisi morali yüksek tutmaktir. Allah katinda herseyin sifasi var,bunu bilmek bile insana güc verir.
                Öfke ve heyecan haricinde icinizde kin de olmamali,özellikle kalp icin bu cok önemli.Allah rahmetiyle sifa versin,lütfü ile iyilestirsin kalbinizi.Bol bol dua,salavat.Kimbilir belki ameliyata bile gerek kalmaz...
                [/quote]
                böyle düşünmene üzüldüm. Çünkü kim kimden üstündür bilemeyiz. Elbette şianın hak olduğu konusunda hiç bir şüphem yok. ancak kişiler olarak biz ne kadar şiiyiz, Allah katında ne kadar değerliyiz ve sizin değeriniz nedir? kimin duası kabul olur kiminki çevrilmez onları bilmemiz mümkün müdür? Şifa dileklerin için gönülden amin diyorum, Rabbim sizin de varsa hastalıklarınıza şifalar versin.
                Allah biliyor ki kimseye kin duymadım, sadece bizi kandıranları sevmiyorum, geçmişte bizi kandıran çok sünni hocalar olmuş, bunları şii olduktan sonra anladım, bir de günümüzdeki şii olmayanlara kinle değil, iyileştirilmesi gereken hasta gözüyle baktım. Bir doktor şefkatiyle (şayet haddimeyse tabi) Salavat ve ameliyatsız iyileşme temenniniz çok hoş. Allah razı olsun. Rabbim sizin sıkıntılarınızı gidersin.
                [quote author=Mousawi link=topic=23362.msg152166#msg152166 date=1337418259]
                keşke benimde kalbimde sorun olsa da çekip gitsem şu dünyadan. yüce rabbim nasip et.
                [/quote]

mousawi kardeşim hiç de öyle istediğin gibi olmuyor. bunlar büyük ihtimal senin yaşlarındaki bir sendrom ve geçici. yani o yaşlardayken yaşadığım psikolojik sorunlar bana aynısını dedirtiyordu. yani o sıkıntılarım ve ölüm korkusu gitse, psikolojik problemlerin bitse de bir büyk hastalığım olsa diye göze alırıdm. ve dediğin gibi ölümden de hiç korkmazdım. ama öyle olmuyor. ciddi bir hastalığın olup da ölüm ciddi olarak karşına dikilince meselenin hiç de basit olmadığını görüyorsun. Rabbim cümlemize hayırlı bir yaşam ve güzel bir ölüm versin. O bize dünyada da ahirette de iyilik versin.

Adbarı Kerbela ve Beyza kardeşlerim Rabbim güze dualarınız için size iyilikler ihsan etsin sizin sıkıntılarınızı gidersin ve sizden Razı olsun..

Yorum

doktor bana hangi egzersizleri yapacağımı ne kadar yapacağımı söylemedi. bu konuda da gideceğim çapadaki doktorlardan bilgi alırım inşaAllah. Ameliyat konusunda da söylediklerin mantıklı inşaAllah onu da doktorla konuşacağım. Ameliyat olmadan iyileşmek daha iyi ama sanırım bu mümkün değil ki bu doğrultuda bir şeyler söylemediler. Güzel temenni ve ilginiz için Allah razı olsun. Rabbim sizin de sıkıntılarınızı gidersin..

malesef kardes, ameliyatsiz düzelmez, ama bu tibbi acidan böyle, yani anatomik olarak öyle görünüyor, fakat o kadar fazla hayret verici ve tibbin aciklayamadigi iyilesmeler var ki, bunlar belki ilgilenmediginiz icin bilmiyorsunuzdur, belki bir kac örnek okumussunuz veya tanik olmussunuzdur, ama inanin oran az degil, beyin tümöründen tutun da akliniza ne gelirse, sifa bulmus hastaliklar var, bu kadar dua ile inaniyorum ki, size hayirli bir kapi acilacaktir....doktorunuzun spora bir oran bir denge koymamis olmasinin sebebini kestiremiyorum.
                  ben özelinize bir metot gönderecegim, dilerseniz bunu yaparsiniz, ins. faydasini da görürsünüz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Aykut kardeşim anlattıkların çok ilginç devamını merakla bekliyorum inşaAllah..
                    [quote author=aykut111 link=topic=23362.msg152171#msg152171 date=1337418691]
                    Bu aşağılık dünya çok zor. Bazen bende senin gibi düşünüyorum kardeşim. Ancak hatalı bir tutum. Allah(CC) hepimize Alevi neşesi lutfetsin inşaAllah....
                    [/quote]
                    İnşaAllah sıkıntın sevinçlere dönüşür. Rabbim dünyada da ahirette de iyilikler ihsan eder. Dünya isyan edilen yer olduğu kadar, Ali a.s.'ın dediği gibi kulluğun yapıldığı, cennetin kazanıldığı yerdir de. Rabbimin lütfu ve merhameti elbette boldur. Onun bağışlaması olmasa masumlar hariç hangimiz kurtuluruz ki?.. O bizi sevmese Ehlibeytiyle tanıştırmazdı bizi.. Sevdiği kullarıyla muhabbet ettirmezdi. Mousawi kardeşimizle bu gam ve kederi taşımanız bile içinizde daha iyi insan olmak için verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Rabbim sizi en iyi olana iletsin...

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23362.msg152184#msg152184 date=1337437808]
                    Sevgili Qumu aşk kardeşim, nazımızı çeken, sitemlerimize göğüs geren, ama bizim hidayetimizden şüphe etmeden de edemeyen kardeşim. Allah Teala Rasulullah ve Ehlibeytinin yüzü suyu hürmetine arzu ettiğiniz şifayı nasip etsin.

Bu arada Musavi kardeşin söyledikleri yüreğime dokundu. Güzel kardeşim bu kadar mı mahzunsun, neden?

Bazen imtihan süreci çekilmez olunca şöyle düşünüyorum. Ey Allahım, bana verdiğin bir insan ömründe senin için senin sana ve dostlarına muhabbet bağı içerisinde bir lailaheillellah demek bile bir ömre anlam katar. Sadece bir tek sefer söylense bile.

Hayat gerçek dostların olduğuna olan inanç yitirildiğinde insan gönlünde anlamsız hale geliyor. Şeytan da bu ümitsizlik kapısını zorlamaya çalışıyor, insana bunu telkin ediyor, insanın gerçekten dostu olmadığı yalanını fısıldamaya çalışıyor.

Halbuki elhamdulillah bizlerin o kadar dostu varki çoğunu tanımıyoruz bile. Onlar varken hayattan küsmek te niye.

İslam İnkılabını seven şii ve sünni müslümanlar bizlerin ekmek kadar su kadar oksjen kadar ihtiyaç duyduğumuz dostlarımızdır. Onlar varken gam yok kardeş.
                    [/quote]

Ufukalp Abim, ben sizin hidayetinizden değil şii olmanızdan şüphe duymaktayım. Amin inşaAllah cümlemize şifalar ihsan etsin. Sıkıntılarını gidersin. Evet velayet.com güzel insanların bulunduğu bir yer. bir aile gibi yakın birbirine. Rabbim bu siteyi hep iyi insanlarla ebedi kılsın...

[quote author=azadi link=topic=23362.msg152186#msg152186 date=1337438249]
                    Allah 12 İmamın imametinin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin abi inşallah en yakın zamanda iyileşirsin.
                    [/quote]

amin azadi kardeşim. Rabbim seni 12 İmamın imametlerinin hatırına hep hür kılsın...

[quote author=muhendis76 link=topic=23362.msg152194#msg152194 date=1337449090]
                    Allah şifalar versin abicim.
                    [/quote]

Amin muhendis76 kardeşim. Allah senin de ne muradın varsa sana onu ve en hayırlıyı versin..

gözümden kaçan varsa o kardeşlerimin de dualarına amin diyor, hepsinden Allah razı olsun istiyorum..

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23362.msg152206#msg152206 date=1337452339]

malesef kardes, ameliyatsiz düzelmez, ama bu tibbi acidan böyle, yani anatomik olarak öyle görünüyor, fakat o kadar fazla hayret verici ve tibbin aciklayamadigi iyilesmeler var ki, bunlar belki ilgilenmediginiz icin bilmiyorsunuzdur, belki bir kac örnek okumussunuz veya tanik olmussunuzdur, ama inanin oran az degil, beyin tümöründen tutun da akliniza ne gelirse, sifa bulmus hastaliklar var, bu kadar dua ile inaniyorum ki, size hayirli bir kapi acilacaktir....doktorunuzun spora bir oran bir denge koymamis olmasinin sebebini kestiremiyorum.
                      ben özelinize bir metot gönderecegim, dilerseniz bunu yaparsiniz, ins. faydasini da görürsünüz
                      [/quote]

Allah razı olsun merakla bekliyorum..

tıbbın açıklayamadıkları şifa yollarına elbette inanıyorum. ve çok da okudum. o kadar ki inançsız olan ABD de bile inancı iyi olan hastaların inançsızlara göre daha hızla iyileştiklerini okumuştum. Ve özellikle Ehlibeyt mektebimizin İmamlarımızın ve İmam çocuklarının, yakınlarının şifaları verdikleri, dermansız, tıbbın çözüm bulamadığı vakaların da çok fazla olduğunu biliyorum. Bunlara da inanıyorum. sonuçta şifa Rabbimizin elinde. Onun doğal olan bi sürü yollarını da yaratmıştır. Doktor ve tıb bu yolların en çok kullanılanlarıdır. biz de o yüzden bu yola girdik. Ancak diğer yollar da vardır. Bu başlığı açmamızın da nedeni budur.

Özellikle başta şii kardeşlerimiz olmak üzere Allah'ın sevdiği tüm kardeşlerimizin dualarını ve şifa taleplerini almak. Rabbim bu ilgiden dolayı hepinizden Razı olsun ve sizin ne dileğiniz varsa hayırlısıyla versin.

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum...

Yorum

kadar ki inançsız olan ABD de bile inancı iyi olan hastaların inançsızlara göre daha hızla iyileştiklerini okumuştum

inançsız hangi manada ? amerika bayağı dindardır çünkü.
                        Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

geçmişte kalple ilgili olan bir sorunum çıktı. sevindim umutlandım.

ama kalbime baktılar sıkıntı yoktu benimki sadece gazdanmış. gaz kalbi sıkıştırıyormuş o kadar.

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23362.msg152212#msg152212 date=1337453492]
                            kadar ki inançsız olan ABD de bile inancı iyi olan hastaların inançsızlara göre daha hızla iyileştiklerini okumuştum

inançsız hangi manada ? amerika bayağı dindardır çünkü.
                            [/quote] sahih inanç demek istedim. Umarım kalbinle ilgili hiç bir zaman sıkıntın çıkmaz. ne güzel.. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin...

Yorum

selamun Aleykum

değerli üstadım; Qom u aşk

Hastalığınız beni üzdü,

beni gerçekten elemlere düçar ettiniz,
                              Rabbim 14 masum hürmetine acil şifalar versin size inşaallah...

Resullullah (s.a.a): “Sadaka veriniz ve hastalarınızı sadakayla tedavi ediniz. Zira sadaka tatsız olayları ve hastalıkları önler. Ömrünüzü ve iyiliklerinizi artırır.”***Kenz’ul Ummal, 16113

İmam Sadık (a.s): “İyilik etmek nimetlerin zekatıdır. Aracılık etmek, makamın zekatıdır. Hastalıklar bedenlerin zekatıdır. Bağışlamak zaferin zekatıdır. Zekatını ödediğin her şey yok olmaktan güvendedir.” *** El-bihar 268/182

İmam Sadık (a.s): “Peygamberlerden birisi hastalandı ve şöyle dedi: “Beni hastalandıran kimse şifa vermedikçe kendimi tedavi etmeyeceğim.” Allah-u Teala ona şöyle vahyetti: “Kendini tedavi etmedikçe, sana şifa vermeyeceğim. Zira şifa vermek bendendir.” ***el-Bihar, 62/66/15

İmam Ali (a.s): “Her derdin bir dermanı vardır.” ***Gurer’ul-Hikem, 7275

İmam Sadık (a.s): “Hüseyin’in (a.s) kabrinin toprağında her derdin şifası vardır ve o en büyük ilaçtır.***el-Bihar, 101/123/18

Resulullah (s.a.a): “Hastalık günahları temizler.” ***El-bihar 67/244/83

İmam Ali (a.s): “Allah bir kulunu derde müptela edince hastalığı ölçüsünce günahlarını temizler.” ***Deaim’ul-İslam, 1/218

Rabbim sizi Resulullah (s.a.a) ve Pak Ehli Beyt'i (a.s) hürmetine Onlar'ın izinden gidenlerden eylesin...

wesselam...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
                              Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

[quote author=Kerbela44 link=topic=23362.msg152217#msg152217 date=1337454813]
                                selamun Aleykum

değerli üstadım; Qom u aşk

Hastalığınız beni üzdü,

beni gerçekten elemlere düçar ettiniz,
                                Rabbim 14 masum hürmetine acil şifalar versin size inşaallah...

Resullullah (s.a.a): “Sadaka veriniz ve hastalarınızı sadakayla tedavi ediniz. Zira sadaka tatsız olayları ve hastalıkları önler. Ömrünüzü ve iyiliklerinizi artırır.”***Kenz’ul Ummal, 16113

İmam Sadık (a.s): “İyilik etmek nimetlerin zekatıdır. Aracılık etmek, makamın zekatıdır. Hastalıklar bedenlerin zekatıdır. Bağışlamak zaferin zekatıdır. Zekatını ödediğin her şey yok olmaktan güvendedir.” *** El-bihar 268/182

İmam Sadık (a.s): “Peygamberlerden birisi hastalandı ve şöyle dedi: “Beni hastalandıran kimse şifa vermedikçe kendimi tedavi etmeyeceğim.” Allah-u Teala ona şöyle vahyetti: “Kendini tedavi etmedikçe, sana şifa vermeyeceğim. Zira şifa vermek bendendir.” ***el-Bihar, 62/66/15

İmam Ali (a.s): “Her derdin bir dermanı vardır.” ***Gurer’ul-Hikem, 7275

İmam Sadık (a.s): “Hüseyin’in (a.s) kabrinin toprağında her derdin şifası vardır ve o en büyük ilaçtır.***el-Bihar, 101/123/18

Resulullah (s.a.a): “Hastalık günahları temizler.” ***El-bihar 67/244/83

İmam Ali (a.s): “Allah bir kulunu derde müptela edince hastalığı ölçüsünce günahlarını temizler.” ***Deaim’ul-İslam, 1/218

Rabbim sizi Resulullah (s.a.a) ve Pak Ehli Beyt'i (a.s) hürmetine Onlar'ın izinden gidenlerden eylesin...

wesselam...

[/quote]

ne güzel ilaçtır ki üstadım Kerbela44'ün ellerinden dökülmüştür. Güzel bakan zihninden taşınmıştır. Şifa bulmak Rabbimizin elinde onun değerli kullarının dileğindedir. Allah razı olsun üstadım, her zaman güzel hikmetleri en güzel şekilde bizimle paylaştınız. Rabbim sizin de hayra dair tüm taleplerinizi en güzel şekilde versin...

hadislerde gerçekten hikmetler ve güzel öğütler var. hatırlatmaların için sana minnettarım. İnşaAllah dualarınızla daha iyi olacağım... Sizin gibi candan dostların olduğunu bilmek bize güç veriyor. Allah razı olsun..

Allahümme Salli ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X