Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kalp Hastasıyım, Dualarınızı Esirgemeyin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kalp Hastasıyım, Dualarınızı Esirgemeyin

Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım, Rahman rahim Allah'ın adıyla,
    Hamd Alemlerin Rabbim Allah'a Salatu Selam O'nun Kutlu Habibine ve Ehlibeytine, Lanetse kıyamete kadar onlara düşman olanlara olsun.

Velayet.com'un aziz dostları,
    Uzun süredir şüpheleniyordum, kalp atışlarımda bazen düzensizlikler ve çabuk yorgunluk hissediyordum. 10 gün kadar önce doktora gittim. Romatizmal Mitral Kapak hastalığı teşhisi kondu. İlk defa duyduğumda ciddiyetini anlamadım ya da şok yaşadığımdan hiç bir şey akıl edemedim. Sonradan düşündükçe meselenin ciddiyetini ve neler yapmam gerektiğini anlamaya başladım.

Doktorun dediğine göre küçükken geçirdiğim boğaz enfeksiyonu kalbe vurmuş, ve şu an da diş ve diş etlerindeki hastalıklar onu tetikliyormuş.

Doktor ilaç yazdı, tuzu bırakacaksın dedi. Allah'ıma şükürler olsun ki sigara ve kilo sorunum yok. Bunlar avantaj, ve bu yüzden diyete gerek yok sadece tuzu kesiyorsun dedi. spor yaparsan 5 yıla kadar ameliyata gerek yok, eğer yapmazsan 2 yıl içinde bir ameliyat gerekir dedi.

Ameliyat konusunu o zaman anlamamıştım, yani türü konusunda, bu gün yeniden gittiğimde, doktorun dediğine göre, eğer iyi bir doktorda ameliyat olursam kapakçık onarılırmış, yok eğer orta doktor olursa, bir kapakçık nakledilirmiş, yok eğer kötü doktor olursa bir metal kapak nakledilirmiş. Zamanı geldiğinde bunları konuşuruz dedi şimdilik çok açıklama yapmak istemedi.

Bu arada diş ve diş etleri tedavisi için çapa tıpa gittim. onlar da aspirin kullandığım için tedaviye başlayamadılar 10 gün etkisi olurmuş aspirinin. önümüzdeki günlerde tedavilerle uğraşacağım.

Moralim çok bozuldu.

Ölüm zaman zaman düşüncelerime girerdi. ama iş ciddiye binince edebiyat yapmaya benzemiyor. ancak yaşayan bilir. Ölüm korkusu sendromunu 32 yaşlarında yaşamış ve o aralarda oldukça yazı yazmıştım hatta en edebi şiirimi de o zamanlarda yazdığıma inanıyorum.

Fakat ölüm gerçekten çok başka bir şey. eczaneye gittim ilaç almak için hasta siz misiniz diye acımaklı şekilde baktılar yüzüme, o zaman hastalığın ciddi olduğunu anladım, çünkü hiç bir belirtisi yoktu, sadece hafif koşmada aşırı yorulurdum..

bir kaç kez de uykuyla uyanıklık arasındayken, kalbimin sanki durduğunu hissetmiştim. o an öleceğimi düşünüp bir haz duygusu yaşamıştım. Belki de Rabbimin bizi imanla alması sebebiyle bize ölümden korkmamamız için bir ihsanıdır diye düşündüm. sanki ölüm anı acı getirecek değil de zevk verecek bir an gibi düşünmeme neden oldu.

Ancak insanız, dünyaya bağlanmışız, dünyadan kopmak zor geliyor, bu yüzden ölüm korkunç ve soğuk.

Az önce bir kardeşin İmam Zaman a.f.'in sancağını görmem için yapmış olduğu dua benim çok duygulandırdı... Yıllar yılı hep şehid olarak öleceğimi düşünürdüm. Ama kim bilir ki sonunun nasıl olacağını.. Rabbim iman içinde Ehlibeytin şefaatine layık olacağımız şekilde son nefesimizi vermeyi nasip etsin...

Ölmeden önce Rabbimin hidayetiyle Ehlibeyti tanıma mutluluğunun şükrünü ne yapsam ödeyemem. Rabbime sonsuz hamd u senalar olsun ve bizi hiç bir zaman Ehlibeytten ayırmasın... Hastalığımın tedavisinin başarılı olması için dualarınızı esirgemeyin...

Zamanın İmamı Ağamızın himmeti gözetimi ve gülümsemesi üzerimizden hiç eksik olmasın..

Velayet.com dostlarımdan ben razıyım. hepsinden. Vasiyetimi burda açıklayacak kadar kimsenin üzerinde hakkım yok. Ancak durumu olanlar Ehlibeyt Alimi İmamlığında namazımı kılarlar dua ederler, şii olduğuma şahitlikte bulunurlarsa memnun olurum..

Dilim döndüğünce aklım erdiğince burda, Alimlerimizden öğrendiğim bilgileri paylaştım. Şiayı tanıtmaya çalıştım.

Bu arada kalbini kırıp hakkına girdiklerim oldu. ben üzerimde hakkı olan herkese helal ediyorum hakkımı , kardeşlerim de ederlerse sevinirim...

Varsa, yazdıklarımın hatırına dileğim odur ki, velayet.com hiç kapanmasın. yönetim ehil olanları kendilerinden sonra da bu siteyi sürdürecek şekilde yerlerine geçirsinler. Ve yazılarımız hep okunsun. Eğer mümkün olursa da kitaplaşır ve şianın yayılmasına vesile olursa bu çok ala olur.

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum..

Ynt: Kalp Hastasıyım, Dualarınızı Esirgemeyin

Allah(cc) Hz.Muhammed (saa) ve Pak Ehl-i Beyt(as)in yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda şifanızı versin.İnşallah çok büyük sıkıntılar yaşamadan bu hastlıktan kurtulursun.
    “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
    Sizleri kılıçtan geçiririm.
    Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
    Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

[quote author=hürr link=topic=23362.msg152119#msg152119 date=1337356909]
      Allah(cc) Hz.Muhammed (saa) ve Pak Ehl-i Beyt(as)in yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda şifanızı versin.İnşallah çok büyük sıkıntılar yaşamadan bu hastlıktan kurtulursun.
      [/quote]
      Allah razı olsun, inşaAllah...

Yorum

Allah acil şifalar versin abi. umarım en yakında şifaya kavuşursun.

büyük ihtimal ölmezsim babamda 10 sene önce çıktı hala yaşıyor.ölsende ehlibeyte kavuşursun inş.
        Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

[quote author=hürr link=topic=23362.msg152119#msg152119 date=1337356909]
          [/quote]

GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞ. EHL-İ BEYT A.S'IN ELİ İLE ŞİFANIZI VERSİN İNŞ.

Yorum

Bismillahirrahmannirrahim,
            3 tam yıl önce (16 Nisan 2009) büromda yemek sonrası keyif cigarası yakmıştım demli bir bardak çay eşliğinde.Başımda bir tuhaflık hissettim ve sigaramı bırakıp ayağa kalktım.Sanki başım dönüyordu/ortalıkda pek parlak idi....
            Başımın dönmesi geçerken inanılmaz bir sıkıntı hissettim.Yemeğin sıkıştırması olarak değerlendirip bir bardak serin su içmek için mutfağa yöneldim.Acele ile su içip yerime döndüm.Fakat göğsümden boynuma doğru (Sanki itekleyen) sıkıntı başımdan çıkıyor gibiydi.Yemeği fazla kaçırdığıma hükmedip ( BAcılarımdan özür dileyerek) tuvalete gitmeye karar verdim. Tuvalete oturduktan sonra kalkamadım. Zoraki temizlenip salona attım kendimi.(Bürom 2 oda 1 Salon evdir) Salon kapısından içeri girince dizlerimin üzerine düştüm.Büroda yalnızdım. Secde vaziyetinde yere kapaklandım.Göğsümdeki sıkıntı acıya dönüşmüştü ve hareketlerimi kısmen kontrol edemiyordum artık......
            Derken şiddetli bir çene ağrısına tutuldum.O kadar ki secde vaziyetinden doğruldum Allah(!) diye çığlık attım.Sert bir harekete zorlayarak bedenimi ayağa kalktım. Artık besbelliydi; Kalp krizi geçiriyordum..........
            Nedense kafam zehir gibi çalışmaya başladı: Cep telefonuma uzandım 112'yi aradım; - Ben Aykut ÇONKUROĞLU, Adresim.................................... , kalp krizi geçiriyorum acele ambulans gönderin.............
            Telefonu kapadım.Durum değerlendirmesi yapmaya çalışıyorum: Çene ağrım oldukça azalmıştı, göğüs ağrımın şiddeti azalmıştı ve bedenime hükmedebiliyordum.. Telefonum çaldı:
            - Aykut bey ben 112 acil den ...... durumunuzda bir değişiklik varmı??
            - Hayır. Kalp krizi geçirdiğime eminim.
            - Yanınızda size yardım edebilecek kimse varmı?
            - Hayır büromda yalnız çalışıyordum.Acele edemezmisiniz??
            - Lütfen panik yapmayın(Veya buna benzer cümleler) bri an önce ambulans gönderiyorum.
            - Tamam teşekkür ederim.
            Cep telefonumu ve el çantamı aldım.Beklemeye başladım.Göğsümün acısını ve çaresizliğimi anlatamam.Telefon tekrar çaldı.
            - Aykut bey ambulansımız yola çıktı.En kısa zamanda adresinizde olacak.İyimisiniz???
            - Evet biraz daha iyi hissediyorum.4ncü kattayım, bina girişine kadar inebileceğimi zannediyorum. Bu yararlı olurmu?
            - Kendinizi iyi hissediyorsanız inin Aykut bey.
            Birden fark ettim ki; Binanın 4 ncü katındayım ve büromun Çelik Kapısı kapalı. EEEE kardeşim ölsek itfaiye ancak pencereden cenazemizi çıkaracak.Hemen koştum kapıyı açtım ve merdivenlerden binanın girişine kadar indim ve binanın giriş basamaklarına oturdum.15 sn kadar sonra ambulansın çığlıklarını duydum ve bulunduğum caddeye girişini gördüm. Ambulansa doğru koştum ve el salladım..
            - Sizi arayan bendim!!!

Ambulans yanımda durdu ve kapıyı açarak beni yatırdılar EKG cizhazına bağladılar. Doktor:
            - Aykut bey beni tanıdın mı???
            - ....???
            - Benim Osman .........'in oğlu Murat!!!
            - Yaw Murat Edirnede öğrenciydin ne çabuk doktor oldun??
            - Neyse abi bu arada ne olduğunu anlat.
            - Kardeşim yemekten sonra birden fenalaştım, lütfen bana yemeğe bağlı gaz sıkıştırması olduğunu söyle.
            - Hayır Aykut abi..Kalp krizi geçiriyorsun.....
            Telefonla 112 yi aradıktan 15 dakika sonra Çorlu Devlet hastahanesi acil bakımdaydım.Olayın can alıcı noktası şu ki; Murat Kalp krizi teşhisi koyup ambulans hareket edinceye kadar aklıma hilafet görevim gelmedi.................Sonrasında dilimden şehadeti düşürmedim..Amma çok üzgündüm ve korkuyordum....
            Sana Allah(CC) 'dan acil şifalar vermesini dilerim.Tüm kardeşlerime de....
            Qum-u Aşk kardeşim senin paylaşımından sonra devam edeceğim inşaAllah....
            Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=23362.msg152122#msg152122 date=1337358526]
              GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞ. EHL-İ BEYT A.S'IN ELİ İLE ŞİFANIZI VERSİN İNŞ.
              [/quote]

Yorum

Abi böyle yapma üzüyorsun beni ben daha seni göremedim.Hem böyle şeyler yazma iş yerindeki arkadaşımın dedesi 3 kere felç geçirdi sapa sağlam.
                Haktır Allahım Muhammed mahım
                Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Bu yazıyı okuduktan sonra kendimden şüphelendim. Pazartesi ilk işim gidip Muayene olmak. Ara ara benimde Göğüs bölgemde ağrı falan geliyor ama acı verici olmuyor. Ben ömrümde sigara kullanmadım. Dumanının bile bulunduğu yerlerden hep uzak durdum. Gidelim bakalım durum ne olacak. Allah Kum Abimizin şifasını versin inş.

Yorum

Allah razı olsun tüm kardeşlerimden. Beni çok duygulandırdınız. Özellikle Aykut kardeşimden.. Çok ilginç olay yaşamış. Rabbim yaratmak dilediğinde ne şifalar yaratacaktır. ama dediin gibi bir 112yi aramak gerekir. acil durumlarda ne yapacağımızı öğrenmemiz hatta bunun provasını yapmamız gerekir.

önceden derlerdi de gerekli olduğuna inanmazdım. eğer bundan 5-10 yıl önce çekapa gireydim bu hastalık belli olur ve ilerlemeden çözümüne bakıldırdı. Gerçi hala daha iş işten geçmiş değil. Rabbimin, nasıl ki Aykut kardeşime en dar zamanda yardım etmiş ve onu yalnız olduğu bir zamanda yalnız bırakmamışsa, bana da bu durumdan haberdar olma fırsatını vermiştir diye düşünüyorum. Yoksa hiç bir belirtisi yoktu. hiç bir şikayetim yoktu. çabuk yorulmamı, artık yaşlandığımdan diye sanıyordum. ama kalple bağlantılıymış. ya aniden bir kalp krizi olsaydı?..

Hepimizin takdiri Yüce Kudretin elinde..

Aykut kardeşim seni dinliyorum çok meraklandım.. bu da sağlıklı kardeşlerimize faydalı ibretler olacaktır. onlar da gitsinler ve bir an önce baştan ayağı güzel bir muayene olsunlar. kaçmakla olmuyor, hastalık yok olmuyor tersine ilerliyor ve ecel çabuklaşıyor..

Allah ilgi gösteren tüm kardeşlerime hassasiyetlerinden dolayı razı olsun.

Cihandar kardeşim o içten temennilerin için Allah razı olsun.. inşaAllah daha çok görüşecek zamanımız olur..
                    Özelden de mesaj yazıp moral veren kardeşimden Rabbim razı olsun...

Yorum

üzüldüm kardes
                      Allah uzun ve bereketli, iman dolu bir ömür ve ecel gelip cattiginda müjdeli bir karsilanma nasib etsin, elbette özel dua edecegim

bazi fikirlerimi aciklamak isterim
                      kücükken gecirdiginiz bir enfeksiyon sonucu olmus oldugunu belirttiginiz icin, büyük olasilikla, mitral kapakcikta genisleme sözkonusu, yani kapakcik kapandiktan sonra da, kan sizdiriyor, ameliyat icin 5 yil beklemenizi tavsiye etmem, mekanik degilde mümkün mertebe biyolojik olan bir kapakcik degisimi (belki bir organ bagisi sayesinde gercek kapakcikta olabilir) icin caba harcamanizi tavsiye ederim, bir an önce kapakcik düzene girmesi gerekir, uzun ve yorucu tedavi "!" sonucunda ani bir ameliyat yerine, düzenli ve planli bir sekilde bir ameliyat daha güzel sonuclar dogurabilir

Allah, sizi sevdiklerinize ve sevdiklerinizi size bagislasin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Hocam gerçekten üzüldüm, Rabbim ehlibeyt hatırına sizin gibi Ehlibeyt mektebi savunucularına acil şifalar versin. Hocam, çabuk yorulmanın birçok nedeni olabilir, çok uzman doktorlara başvurun, teşhis çok önemlidir, yanlış teşhisler insanın başına iş açabilir. Bende de bir ara kalp çarpması çok oluyordu, üç defa hicamat yaptırdım çok şükür geçti ama yorgunluk bende de oluyor, şimdiye kadar ciddiye almadım ama ciddiye alınması gerekir. Tartışmalar kalbe çok zararlı, tartışmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim, ben de belki dikkat etmişsinizdir tartışmalardan edebildiğim kadar uzak durmaya çalışıyorum..
                        Allah Teala size uzun ve bereketli ömür nasip etsin, sihhat ve afiyet ihsan etsin.
                        Allahumme salli ala Muhammed ve âl-i Muhammed ve accl ferecehum ve ferecena bihim.
                        عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Allah razı olsun hocam ve Gülistan kardeşim. Rabbim bu güzel dileklerinizi fazlasıyla size versin. Ve o sizi Ehlibeytin şefaatine nail etsin..

kalp damar hastalığı doktoruna gittim. dediğin gibi kalp kapakçığında genişleme var. sonuçlar şöyle:

1- Romatizmal Mitral kapak hastalığı
                          2- Mitral darlık, MVA (PHT):1,4cm2, (PLN):1,9, MAX:13MMHG, ORT:6MMHG
                          3- Sol Atrial Genişleme 4,1cm
                          4- AORT yetersizlik 1-2 Derece
                          5- SOL VENTRIKÜL SİSTOLİK FONKSİYONLARI NORMAL EF%65

Bu şekilde yazıyor.

ilginiz için teşekkür ederim.. Allah sizi de sevdiklerinize, sevdiklerinizi de size bağışlasın. Ayrıca özel dua için Allah razı olsun.

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum

Yorum

Allah şifa dersin.
                            Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

ilahi amin

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X