Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Biz velayatteki smly (Gazenfer ) kardeşimle arada sıra buluşuyoruz.Şimdi Halil İbrahim abiyede çağırdık inşALLAH tanışıcaz yeni gelen abimizle.Qum abiyide çağırdım kendisi toplu yapalım dedi ama önce bir plan yapmadan olmaz bunu konuşmak gerek buradan ...
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

o zaman şöyle yapalım, gelmek isteyen yeterli velayet üyesi dost varsa bir organize yapalım. gelebilecek diğerlerine de haber edelim. böylece velayet buluşmaları-2'yi düzenleyelim. on4'ü de çağıralım çekim yapsınlar. böylece daha geniş katılımlı bir şey olur

yönetim tüm velayet üyelerine özel mesaj atsın katılabilecekler, istanbula gelebilecekler burada liste yapalım ve belirtelim. böylece buluşmayı gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimiz ortaya çıkar

Yorum

BİSMİHİ TEALA
        HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
        RABB'İMDEN HZ. İMAM MEHDİ (A.F) ZUHRUNUN TEZLİĞİNİ VE BİZLERİNDE ONUN YARENLERİ OLMAYI MUAVVAK KILMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Ey İmam (a.f)'ının yolunu gözleyenler, İmam (a.f) aşıklarına

3/103- Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de o, kalplerinizi birleştirmişti. İşte onun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de o sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz.

3/104- Sizden, hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır.

3/105- Kendilerine apaçık deliller geldikten sonra parçalanıp ayrılığa düşenler gibi olmayın. İşte onlar için büyük bir azap vardır.

8/46- Allah’a ve Resûl’üne itaat edin ve birbirinizle çekişmeyin. Sonra gevşersiniz ve gücünüz, devletiniz elden gider. Sabırlı olun. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir.

İnşAllah hayırlısıyla olur...

Yorum

Bu buluşma ne zaman olacak,yada ne zaman düşünülüyor yarıyıl tatiline den getirilebilir mi? mesela
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

Olabilir ortak bir gün gerek herkesin müsait olduğu bir zaman herkes müsait oldukları zamanı yazsa iyi olur.

Yorum

Yarı Yıl Tatili olur ise belki bir ihtimal bende gelebilirim.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=18787.msg164600#msg164600 date=1354977042]
                Yarı Yıl Tatili olur ise belki bir ihtimal bende gelebilirim.
                [/quote]

Agam paşam o zaman da yaparız.

Yorum

s a
                  evet yarıyıl tatili iyi bir seçim, o zamana kadar da tüm velayet üyelerine ulaşılabilir. bence birinci hafta pazar olsun yarıyıl tatilinin. bu zaman için yönetim, tüm velayet üyelerine mesaj atsın. buraya gelip gelemeyeceklerini yazsınlar. bir de istanbulda bulunan birileri yer ayarlasın. eminönü kadıköy gibi her yerden ulaşımı kolay yerler olması tercih edilir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X