Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Velayet.com Buluşmaları-1 Harikaydı (Elhamdülillah)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[quote author=Hudeyfe link=topic=18787.msg113722#msg113722 date=1294044040]
    HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Senden korkmamak mümkün mü? Yav konuşmaya başladınmı sanırsın meydan muharebesine gidiyon
    [/quote]

hic farkında değilim ben...insanlar öyle tepkiler verince şaşırıyorum.

Yorum

Hayal dünyamızda yazdıkları ile muhabbet duyduğumuz bütün kardeşlerimiz fiili varlıkları ile bu muhabbete yeni muhabbetler katmış oldular. Hepsini daha bir sevdik. Allah hepsinden razı olsun.

Samimiyetleri, misafirperverlikleri, ilgileri, hakettiğimizin ziyadesi ile fevkinde idi. Her bir kardeşimizin belirgin bir yönünü kendimce keşfettim. Her birisinde bir güzellik öne çıkıyordu.

Bu arada velayetforumdan olmayan kardeşlerde vardı, aynı güzellikte. Çok anlamlı ve mana yüklü bir kaç gün geçirdik elhamdulillah.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113730#msg113730 date=1294051928]

peki. evet her an süpriz yapabilirsiniz.bunu da öğrenmiş oldum.
        [/quote]

Sürprizi meydana gelen etkinin durumuna göre yapabileceğimi söylemek istedim. Sakın gücenmeyin, durup dururken sürpriz yapmayacağımız sanırım bilinmektedir.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=18787.msg113734#msg113734 date=1294052350]
          Sürprizi meydana gelen etkinin durumuna göre yapabileceğimi söylemek istedim. Sakın gücenmeyin, durup dururken sürpriz yapmayacağımız sanırım bilinmektedir.
          [/quote]

tamam sagolun ben de bana özel vurgu yaptıgınız düşündüm.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113735#msg113735 date=1294052406]
            tamam sagolun ben de bana özel vurgu yaptıgınız düşündüm.
            [/quote]

Sizi çok sevdim, doğallığınızı, samimiyetinizi. Aman ha, musavi kardeş. Asla zannettiğin gibi değil.

Yorum

eyvallah abi Allah şahit bende sizi sevdim.

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=18787.msg113722#msg113722 date=1294044040]
                HUVE'L AZİZ

Senden korkmamak mümkün mü? Yav konuşmaya başladınmı sanırsın meydan muharebesine gidiyon
                [/quote]

musavi kardeşin izniyle bir onun bir özelliğini açıklamam gerekiyor ki arkadaşlar onu daha iyi tanımış olsunlar.

kardeşimiz küçükken hiperaktifmiş. yerinde duramaz bir durumu var.

hızlı ve heyecanlı konuşması bundan kaynaklanıyor.. çabuk tepki veriyor çabuk konuşuyor heyecanlı ve yüksek sesle konuşuyor hızlı yaşıyor... [quote author=Musavi link=topic=18787.msg113732#msg113732 date=1294051998]

hic farkında değilim ben...insanlar öyle tepkiler verince şaşırıyorum.
                [/quote]

musavi kardeş kendini baz alıyor tabi ki hızlı hareketleriyle. bu doğal. herkes kendini esas alır. Musavi kardeş bu durumda biz çok ağırız yavaşız sana göre öyle olmalı yanılıyor muyum.. biri bi konuşuncaya kadar sen patlarsın. Allah sabırlar versin...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18787.msg113747#msg113747 date=1294055597]
                  musavi kardeşin izniyle bir onun bir özelliğini açıklamam gerekiyor ki arkadaşlar onu daha iyi tanımış olsunlar.

kardeşimiz küçükken hiperaktifmiş. yerinde duramaz bir durumu var.

hızlı ve heyecanlı konuşması bundan kaynaklanıyor.. çabuk tepki veriyor çabuk konuşuyor heyecanlı ve yüksek sesle konuşuyor hızlı yaşıyor...
                  musavi kardeş kendini baz alıyor tabi ki hızlı hareketleriyle. bu doğal. herkes kendini esas alır. Musavi kardeş bu durumda biz çok ağırız yavaşız sana göre öyle olmalı yanılıyor muyum.. biri bi konuşuncaya kadar sen patlarsın. Allah sabırlar versin...
                  [/quote]

evet aynen oyle hiperaktivite var yaşla azalıyor ama azalması bile bu kadar...

şimdiye kadar ogretmenlikte sorun çıkardı hızlı konuştugum için 3 dersanede işten çıkartıldım...

umarım kumda sorun çıkmaz inşaallah...

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=18787.msg113503#msg113503 date=1293709988]
                    zulfikar abi beni heryerde yayınlayabılırsın...
                    [/quote]musavi kardeş elimde yayınlanmamış çok gizli ve önemli resimlerin var bunu sen istedin

Yorum

yayınla abi sen merak etme...

Yorum

musavi,seyyid nasruddin kompançi(necef cuma imamı)zülfikar darbesi

Yorum

Seyyid Nasuriddin Kompançi bence sempozyumun en flaş isimlerinden biriydi. Sanki bir aşura yaşattı orada. Sünniler belki de ilk kez bir matem meclisine bu kadar yakınlaştılar.. Ehlibeyt aşıklarının İmam Hüseyn a.s. için göz yaşı döktüklerinin canlı şahidi oldular.. Hele hele Ebul Kasım (s.a.a.) diyerek şiileri ayağa kaldırması ve salavatlarla konuşmasını sürdürmesi.. çok güzel havaydı Elhamdülillah..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18787.msg113757#msg113757 date=1294065092]
                            Seyyid Nasuriddin Kompançi bence sempozyumun en flaş isimlerinden biriydi. Sanki bir aşura yaşattı orada. Sünniler belki de ilk kez bir matem meclisine bu kadar yakınlaştılar.. Ehlibeyt aşıklarının İmam Hüseyn a.s. için göz yaşı döktüklerinin canlı şahidi oldular.. Hele hele Ebul Kasım (s.a.a.) diyerek şiileri ayağa kaldırması ve salavatlarla konuşmasını sürdürmesi.. çok güzel havaydı Elhamdülillah..
                            [/quote]

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=18787.msg113697#msg113697 date=1294006420]
                              HUVE'L AZİZ

Benim içinde olduğum resim ve video kayıtlarının yayınlamasında hiç bir sakınca yoktur yayınlanabilir.

Yumurta getirilmesi önemle arz olunur zaten ben bekledim bana söz hakkı tanındığında yumurta atılmasını ama atılmadı ne hikmetse
                              [/quote]

Belki siz "sihirli kelimeleri" söylemediğiniz içindir ?
                              "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

sen yeter ki iste abi yumurta değil taş bile atarım ustune

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X