Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Ay Sonra Seçim Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz Neden.??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir Ay Sonra Seçim Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz Neden.??

Evet Arkadaşlar Malumunuz Bu Sıralar Hükümet;

KürtAçılımı

Demokratik Açılım

Ermeni Açılımı

Alevi Açılımı

Ergenekon Davası

Gerçek İmza Sahte İmza

Derken Baya Köşeye Sıkıştı ve Oy Kaybetti Bana Göre.Bir Ay Sonra Seçim Olsa Siz Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz.? Neden..?
    122
    MHP
    10.66%
    13
    CHP
    30.33%
    37
    AKP
    9.02%
    11
    TDH
    6.56%
    8
    DP
    4.92%
    6
    SP
    4.10%
    5
    TP
    12.30%
    15
    BBP
    9.02%
    11
    HEPAR
    13.11%
    16
    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Ynt: Bir Ay Sonra Seçim Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz Neden.??

selamun aleykum
    Ben izine geldiyimde havaalaninda simdiki devlet icin oyumu kulanmistim, ama bu yukaridaki siralamalara baktigimda iyiki türkiyede yasamiyorum, cünkü hic birisi icin oy kulanmazdim, türkiyeyi yönetecek kapasitede hic birini göremiyorum, hepsi birbirinden beter,imanli diyorsun imanlilarida elerinde olsa ülkeyi satacak
    allah türkiyedekilerin yardimcisi olsun

we selam

Yorum

TDP ne? Abdullatif Şenerin kurduğu Türkiye Partisi mi?Eğer o ise o parti`nin kısaltması TP
      Ayrıca Saadet Partisi yok.Büyük Birlik Partisi yok?
      Hatta Emekli Tümgenaral Osman Pamukoğlu`nun kurduğu Halk ve Eşitlik Partisi`de(HEPAR) yer almalı.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=9554.msg61180#msg61180 date=1257957184]
        [i][b]
        Ben izine geldiyimde havaalaninda simdiki devlet icin oyumu kulanmistim,

[/quote]Galiba şimdiki iktidar partisi için demek istediniz.Oy kullandığınız seçim 2007 seçimimiydi?

Yorum

Ben CHP'ye vericem
          Milletin ağzında sakız gibi dolanan bir laf varya hani Eğer CHP başta olsaydı böyle olmazmış. Vericem oyumu kazanır da görürler... dicem olmayacak.
          Hiç bir partiye oyum olmayacak hepsine basıcam mührü basıcam mührü 8) böylelikle oyum yanmış olacak...
          "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

ne hikmetse ben oyumu vermeye değer bir parti bulamıyorum bizde welayet.com partsimi kursak ne :

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=Yas Gülü. link=topic=9554.msg61197#msg61197 date=1257969940]
              Ben CHP'ye vericem
              [/quote]Bunu neresi komik anlıyamadım.CHP`de Türkiye`nin en önemli ve saygın partilerinden biridir.Bana göre AKP`ye oy vermekten bin kat daha iyidir.

Ayrıca boş verilen her oy AKP`ye ve DTP`ye verilmiş demektir.

Yorum

Senin için olabilir. Herkesin partisi kendine Çeri
                Benim bir partim yok. Bana göre oy verilecek parti de yok tamam ?
                Muhalefet etmenin alemi yok. Seven sever, sevmeyen sevmez

Selametle
                "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

şu partiler bir kendilerine çeki düzen verse hani ya oyumu buna versem tamamdır diyebileceğiz ama ona versem onlar böyle şuna versem şunlar şöyle öteki hiç olmaz diyosun napcaz yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Ama en iyisi yinede MHP napalım hiç yoksa ülkücü ordan kurtarır paçayı oyumun yanmasından ve istemediğim kişilerin başa geçmesinden iyidir

İnşAllah o partide eksiklerini gideride tereddütsün oy vereceğimiz bi parti olmuş olur
                  "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                  "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=Çeri link=topic=9554.msg61191#msg61191 date=1257967625]
                    TDP ne? Abdullatif Şenerin kurduğu Türkiye Partisi mi?Eğer o ise o parti`nin kısaltması TP
                    Ayrıca Saadet Partisi yok.Büyük Birlik Partisi yok?
                    Hatta Emekli Tümgenaral Osman Pamukoğlu`nun kurduğu Halk ve Eşitlik Partisi`de(HEPAR) yer almalı.
                    [/quote]

Önerileriniz doğrultusunda diğer partilerde eklendi..

TDP Mustafa sarıgülün kurudğu partidir..

Sadet partisi seçimi alamayacağı bir çok yerde ve akp nin kaybedeceği yerlerde yandaşlarına oylarını akp ye vermelerini isteyen ve bu yönde mesajlar atan bir parti..yerel seçimde bunu bizzat yaşadık..
                    ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Partiler rejim ahtapotunun kollları olup hiç birinin diğerinden bir farkı yoktur. Rejim ise, İslam düşmanı zalim bir yönetimden başka bir şey değildir. Rejimde bazı partiler oy alarak iktidar olurken bazılarının iktidarı için oya ihtiyacı yoktur. CHP rejimin halk düşmanı bir partisidir. Ve iktidar için halkın oyuna ihtiyacı yoktur.
                      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=9554.msg61270#msg61270 date=1258016862]
                        Partiler rejim ahtapotunun kollları olup hiç birinin değerinden bin farkı yoktur. Rejim ise, İslam düşmanı zalim bir yönetimden başka bir şey değildir. Rejimde bazı partiler oy alarak iktidar olurken bazılarının iktidarı için oya ihtiyacı yoktur. CHP rejimin halk düşmanı bir partisidir. Ve iktidar için halkın oyuna ihtiyacı yoktur.
                        [/quote]

Anlayan biri bana bir zahmet anlatsın Mehmet kardeşin yazdıklarını.Ben bir şey anlamadım da.

Yorum

Sarıgül'ün kurduğu Türkiye Değişim Hareketi TDH'yi de eklemelisiniz.
                          nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
                          noktayı koyacak olan sensin anlasana
                          ...

Yorum

MHP...

TÜRKİYENİN MİLLİ DEĞERLERİNE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKACAĞINA İNANDIĞIM İÇİN MHP DİYORUM

Yorum

AKP
                              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                              İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X