Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 26 / yusuf83

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt

Elmeddin kardeshim, ben de PC yazilimciligi okuyorum. Arasira yardiminizi istesek degerli vaktinizi degersiz sorularima ayirma imkani bulursunuz, inshallah.
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 26 / yusuf83

[quote author=Musavi link=topic=13033.msg91828#msg91828 date=1277299707]
      HOSGELDİNİZ KARDESIM.
      [/quote]

[quote author=Elmeddin link=topic=13033.msg91827#msg91827 date=1277299622]
      [quote author=mirzehan link=topic=13033.msg79320#msg79320 date=1271541745]
      Hoşgelmişsiniz yusuf83 Kardeşim
      Ne mutlu size ki kendi iradenizle sorgulayıp Ehl-i beyt (a.s.) ın ışığını bulmuşsunuz..
      zaten o ışık her daim heryerde en parlak ama önüne isli camdan engel çekenleri farketmek biraz zor olabiliyor..

Allah kabul etsin.. Allah yoluna gönül veridklerinizin şefaatini nasib etsin..

bu arada meslektaşımmışsınız buada ayrıca sevindim.. benden başka yoktu galiba yazılımcı.

[/quote]
      [/quote]

Çok teşekkürler, hoş bulduk kardeşlerim
      Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

rabbime hamd olsun ki kuran ve ehlibeyt yoluna sarıldım ççok şükür öz islam ehlibeyt yoludur 14 masum yoludur bu yaşanır anlatılmakla bitmez selametle
        Hz. Hüseyin (as) bunlardan hiçbirine yanaşmadı. Pazarlığa ve uzlaşıya varacak hiçbir istekte bulunmadı. Yezit’e biat etmesi durumunda, fasıkların yönetimini kabul etmiş olacaktı. İslam hilafetinin yerine saltanata dönüştürülen sistemi kabul edecekti. İslam’la alakası olmayan Yezid’in din işlerinin b

Yorum

bir gün ince ince derince yazacagım inş.
          Hz. Hüseyin (as) bunlardan hiçbirine yanaşmadı. Pazarlığa ve uzlaşıya varacak hiçbir istekte bulunmadı. Yezit’e biat etmesi durumunda, fasıkların yönetimini kabul etmiş olacaktı. İslam hilafetinin yerine saltanata dönüştürülen sistemi kabul edecekti. İslam’la alakası olmayan Yezid’in din işlerinin b

Yorum

inşAllah kardeşim hayurlı ve mubarek olsun sizin için

Siiznde hikayenizi akıcı bir uslupla yazmanızı bekliyor olacğaım.

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=13033.msg91834#msg91834 date=1277301033]
              Elmeddin kardeshim, ben de PC yazilimciligi okuyorum. Arasira yardiminizi istesek degerli vaktinizi degersiz sorularima ayirma imkani bulursunuz, inshallah.
              [/quote]

kardeş sanırım beni kastetmişsin ama elmeddinin ismini yazmışsın
              mesajını yeni gördüm
              elbette takıldığın nokyalatda özelimdem mesaj yazarak bana ulaşabilirisn.

selametle

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Ynt: Nasil shii oldum - 26/yusuf83

Mirzehan hocam, Allah sizden razi olsun. Tam olarak hangi yazilim dilinden yardimci olabilirsiniz hocam?

Yorum

[quote author=FLSTNLi link=topic=13033.msg110834#msg110834 date=1290524827]
                  Mirzehan hocam, Allah sizden razi olsun. Tam olarak hangi yazilim dilinden yardimci olabilirsiniz hocam?
                  [/quote]

powerbuilder iel yazıyorum 10 senedir

Yorum

Ynt: Nasil shii oldum - 26/yusuf83

Valla, hocam, ne yalan söyliyeyim, ilk kez duydugum bir dil. Elinizde bu dilin ögrenilmesine yarayacak döküman varmi hocam?

Yorum

bismillahirrahmanirrahim bir ilçede yaşamaktayım ailem sünni namazlı abdestli insanlar benim şia olmam şöyle oldu şii bir alim hocayla tanıştım böylelikle ehlibeyti anlamaya çalıştım 14 masumu araştırdım çünkü daha önce bize anlatılmamıştı duydumsada alevilerden duymuşum 14 masumun o kadar hikmetli sözleri varken onlar hakkında hadis i şerif varken hiç bir hocadan duymamıştım ehlibeytin anlatılmadıgını gördüm daha önceleri seviyordum fakat bir türllü tanışma gibi bir imkanım yoktu şükür rabbime şia oldum şu hadiste buyurdugu gibi Ben size iki Ağır Emanet bırakıyorum. Biri Kuran diğer benim Ehl-i Beyt'im. (Hz. Muhammed s.a.a rabbel alemin şiayı iftiralardan korusun daha bir çok anlatacagım var ama bu yaşanır SELAMETLE
                      insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

Allah'ın sevgili kullarındanmışsınız. Bu geçişlerde gerçekten en önemli şey iki tarafı kıyaslama yoluyla, karşılaştırma yaparak tarafsızca sorgulamak. Ama hikayenizi başlık açıp anlatsanız daha da güzel olur. Seneler sonra burası çok güzel bir arşiv haline gelsin. Allah bizi Ehl-i Beyt yolundan ayırmasın kardeşim. Aramıza hoş geldin.
                        Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X