Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden Şii Değilim?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Neden Şii Değilim?

bu çok değerli alıntıdan dolayı Allah sizden razı olsun hocam... Size Ehlibeyt a.s. şefaati nasip etsin...

Yorum

Allah cümlemizden razı olsun kardeşim...Bizlere, tüm mazlumlara o gün Kevser havuzu başında Masumlarla (as) olmayı nasib etsin...
      "Eğer küfredecek olursanız, çocukların saç­larını ağartan bir günde, siz kendinizi nasıl koruyacaksınız?" Müzzemmil / 17

Yorum

[quote author=Elif.. link=topic=9211.msg59056#msg59056 date=1256840110]
        [quote author=mirzehan link=topic=9211.msg59054#msg59054 date=1256839691]
        Mufazzal ve ehlibeytin_izinde kardeşlerim naptınız siz.
        ELif kardeşim gibi dini eğitimi yüksek bir kardeşimizi foruma kazandık güzel paylaşımları olacak ve faydalanacağız diye düşünürken. siz eline bit sürü kitap tutuşturdunuz. Sıkı bir okuyucu olduğunu söyleyen elif karde bu kitaplara dalıp forumu unutursa nolacak şimdi
        karşılığında 4 üye isterim sizden ona göre
        )

[/quote] Dini eğitmim yüksek doğru ama Şia biz tarafından ihmal edilen bir ekol... Okumak ve öğrenmek istiyorum inşallah... Sizi sizin alimlerinizden öğrenmeli...
        [/quote]

[quote author=Elif.. link=topic=22471.msg149185#msg149185 date=1285849614]
        [quote author=hiakbulut link=topic=22471.msg149173#msg149173 date=1285796279]
        [quote author=Elif.. link=topic=22471.msg149150#msg149150 date=1285787110]
        Şii değilim... Çok aykırı ve hatta küfre gittiğini düşündüğüm görüşleri var... Ama bu konuda Şii kardeşlerimin yanındayım...
        [/quote]

Elif... hocam!
        Şia bölümüne moderatörümüz olun. Tamamıylas sizzin tasarrufunuza verelim. Şİi kardeşlerimizle beraberliğinizin bir manası olsun di mi?

her yükü Halil'İn üstüne atıp yanda olmak kolay oluyor ablacım

Buyrun teklif size...
        [/quote] Moderatör olur isem hepsini okumam gerekir.. Bana ne! Sevgili Halil Gardaşım... Bu kardeşlerimizin yazdığı yazılara bakmıyorum bile , bırakın okumayı... Çünkü kaynakları , TDK.'nin , "hadi kelime üretelim" deyip de uydurukça ürettiği gibi , kendileri tarafınan uydurulmuş kaynaklar... Bi de Ebu Hureyre ra. hakkında demediklerini bırakmıyorlar... Sonra kendi kaynaksılarından bir şey bulamadıklarında O'nun rivayetlerine başvuruyorlar...
        Mod olmama sebebimi bi hikaye ile açıklayayım:

Nasreddin Hoca yorgun argın eve gelmiş,
        karısı "sana bugün öğrendiğim bir hikayeyi anlatacağım" demiş.
        Hoca "ne hikayesi" diye sorunca
        "minareden düşüp ölen Zekeriya'nın keçisinin" hikayesi demiş.
        Hoca bunun üzerine "ya hanım, ben şimdi bunun neresini düzelteyim" demiş.
        "Bir defa minareden düşmemiş, gökten inmiş, ölmemiş kurban edilmiş, Zekeriya değil İbrahim, keçi değil koyun" demiş...
        [/quote]http://eilahiyat.com/forum/index.php...een#quickreply

yorumsuz ???

not: Şia aleyhinde bu siteye astığı yazının aynısını, burada cevap verildikten sonra eilahiyat sitesine de astılar. O sitede tek yazan bendim bana da moderasiyon vermişlerdi yazamıyordum. İşte böyle bir durumda kimsenin cevap vermeyeceği bir yer ve zamanda aleyhimizdeki yazıyı o siteye de asma marifetini gösterdiler. Oysa ŞİA'yı şilerden öğrenmek için bu siteye gelmişti. Bir iki yazıyla insanları tanımak mümkün olmuyor, takip edince kendilerini ele veriyorlar. Allah basiretlerini artırsın.
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 13:04.
        عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

bir inancı savunmasanda nefrette etsen inançlı bir insanın içinde allah korkusu olan bir insanın bu kadar rahat yalan söylemesi ne kadar acı ne kadar üzüntü verici...
          bir müslüman kalkıp bu derece kolay yalan söyleyebiliyorsa bizim ne gayrimüslimlere kızmaya nede onları islama davet etmeye nasıl yüzümüz olur...
          elif bacım varında kalbinizi yoklayın bakalım orda imanınız ne derece büyük...
          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X