Ynt: Neden Şii Değilim?
[quote author=Elif.. link=topic=9211.msg59262#msg59262 date=1256936340]
Araştırma yapıyorum meshedi , onun için buraya geldim , benim bilmediklerime ulaşmamda yardımcı olursunuz diye...
Yas gülü , islamın ilk emri ve anlamanın önemi hakkında beni aydınlattığın için teşekkür ederim...
[/quote]
Araştırma yapanlar birkaç açıdan araştırma yapar:
1: Ne olduğunu hiç bilmediği bir mesele hakkında araştırma yapanlar. araştırmanın sonucunun nereye gideceğini bilmezler.
2: Bir şeyi ret etmek için doğru olmadığına inandığı için kendi inancına delil bulmak içinaraştıranlar
3: Bir şeyin doğruluğuna inanıp onun doğruluğunu ispatlamak için araştıranlar:
4: Ya da doğru veyahut yanlışlığına inandığı bir meseleyi hem ya doğruysa hem de ya yanlışsa mantığı çerçevesinde araştıranlar.
Sizce hangisi makbuldür.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Araştırmalarınzda size yardımcı olsun, işiniz kolay olsun inşallah.
[quote author=Elif.. link=topic=9211.msg59262#msg59262 date=1256936340]
Araştırma yapıyorum meshedi , onun için buraya geldim , benim bilmediklerime ulaşmamda yardımcı olursunuz diye...

[/quote]
Araştırma yapanlar birkaç açıdan araştırma yapar:
1: Ne olduğunu hiç bilmediği bir mesele hakkında araştırma yapanlar. araştırmanın sonucunun nereye gideceğini bilmezler.
2: Bir şeyi ret etmek için doğru olmadığına inandığı için kendi inancına delil bulmak içinaraştıranlar
3: Bir şeyin doğruluğuna inanıp onun doğruluğunu ispatlamak için araştıranlar:
4: Ya da doğru veyahut yanlışlığına inandığı bir meseleyi hem ya doğruysa hem de ya yanlışsa mantığı çerçevesinde araştıranlar.
Sizce hangisi makbuldür.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Araştırmalarınzda size yardımcı olsun, işiniz kolay olsun inşallah.
Yorum