Ynt: ABDESTTE AYAKLARIN YIKANMASI MI MESHEDİLMESİ Mİ?
[quote author=ypa link=topic=17998.msg108296#msg108296 date=1287761839]
[quote author=Elmeddin link=topic=17621.msg108227#msg108227 date=1287723138]
bu başlığıda çiftliğe çevireceksen kusura bakma.. ben yokum.. benim mesajlarımı silmeyeceksin arkadaşım. sana tekrar gelebilir. belirt gerekiyorsda ben silerim. gerekmiyorsa sana izah ederim. 1
abdest alışınızı tarif emeden benden daha cevap beklemeyin.... ben yine de vereceğim ama samimi olan daha en başta bir abdestini tarf eder değil mi?
Malikiler diye siz demişsiniz. ben değil. İmam malik olmadığı cevabı yazdıktan sonra geldi aklıma ama şimdi yazma fırsatım oldu.
Malikiler arasında seçme durumu gerektirirse kolay olanı tercih ederim. bu kadar basit. (diğerleri için)
kendim içinse zor olanları seçerim ki. biz nefsimizin savcısı başkalarının avukatıyız.
Evet tek tek sorularınızı ilerde ben cevaplamadan önce mümkünse bir mesajlarımın silinmemesini sağlayın.
2 abdest alışınızı tarif edin.
meraklanmayı nher sorunuza net cevaplar verdim.. her zamanda vereceğim. siz yine kabul etmeyeceksiniz biliyorum ama ona rağmen yazacağım. sizi tatmin için değil. takip eden kardeşlerinde okuması için.
[/quote]
Not mesaj arşivden tarafımca geri getirilmiştir. Teknik olarak geri getirmeyi henüz bilmediğimden bu şekilde yaptım Üyemizden özür diliyorum bu aksaklık için...
[quote author=ypa link=topic=17998.msg108296#msg108296 date=1287761839]
[quote author=Elmeddin link=topic=17621.msg108227#msg108227 date=1287723138]
BAŞLIK İLE UYUMLU OLMAYAN MESAJLAR TARAFIMDAN SİLİNMİŞTİR. TEKRARLANDIĞI HALDE YİNEDE SİLİNECEKTİR. BAŞLIK ABDEST ALIRKEN AYALARIN MESH EİLECEĞİMİ YOKSA YIKANACAĞIMIDIR
[/quote]bu başlığıda çiftliğe çevireceksen kusura bakma.. ben yokum.. benim mesajlarımı silmeyeceksin arkadaşım. sana tekrar gelebilir. belirt gerekiyorsda ben silerim. gerekmiyorsa sana izah ederim. 1
abdest alışınızı tarif emeden benden daha cevap beklemeyin.... ben yine de vereceğim ama samimi olan daha en başta bir abdestini tarf eder değil mi?
Malikiler diye siz demişsiniz. ben değil. İmam malik olmadığı cevabı yazdıktan sonra geldi aklıma ama şimdi yazma fırsatım oldu.
Malikiler arasında seçme durumu gerektirirse kolay olanı tercih ederim. bu kadar basit. (diğerleri için)
kendim içinse zor olanları seçerim ki. biz nefsimizin savcısı başkalarının avukatıyız.
Evet tek tek sorularınızı ilerde ben cevaplamadan önce mümkünse bir mesajlarımın silinmemesini sağlayın.
2 abdest alışınızı tarif edin.
meraklanmayı nher sorunuza net cevaplar verdim.. her zamanda vereceğim. siz yine kabul etmeyeceksiniz biliyorum ama ona rağmen yazacağım. sizi tatmin için değil. takip eden kardeşlerinde okuması için.
[/quote]
Not mesaj arşivden tarafımca geri getirilmiştir. Teknik olarak geri getirmeyi henüz bilmediğimden bu şekilde yaptım Üyemizden özür diliyorum bu aksaklık için...
Yorum