Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz. FATIMA'NIN (s.a) ŞEHADETİ HİKAYE DEĞİL GERÇEKTİR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz. FATIMA'NIN (s.a) ŞEHADETİ HİKAYE DEĞİL GERÇEKTİR

[quote author=Murtazaali link=topic=23204.msg150679#msg150679 date=1336652535]
    Hadis gayet açıktır. İmam a.s'ı, Ehl-i Beyt'i seven, Teslim olan Cennettedir, Onlara düşmanlık eden Cehennemdedir. Nitekim bu noktada Kuran'ı Kerimden de Ayetler sunulabilir. Ama meseleyi yarış seviyesine götürmek iyi değil Enis Kardeş...
    [/quote]

haşa yarıştırmak nasıl bir söz üstadım.

işte menimde anlatmak istediğim şey budur.
    imam Ali a.s seven ve itaat edencennettedir. lakin ona buğz eden ise cennete nazil olamaz
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=23204.msg150684#msg150684 date=1336653091]
      imam Ali a.s seven ve itaat edencennettedir. lakin ona buğz eden ise cennete nazil olamaz
      [/quote]

İşte bu kadar. Allah razı olsun senden...

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23204.msg150683#msg150683 date=1336653003]
        .

taksizm yetkisi Allahındır. Resulullah saa dahi Allaha muhtaçtır. Allah dilemedikçe o dahi birşey yapamaz.

Allah izin vermezse o dahi şefaat edemez. Herşey Allahın elindedir. İmamlar sadece memurdur.
        [/quote]
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=23204.msg150684#msg150684 date=1336653091]

[/quote]

eyv.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=23204.msg150680#msg150680 date=1336652773]
            Ama gördüğüm kadarı ile İtaat yok... Bu terim dilde sadece... Lanet etmeyin dedik mi, Usul-i Dindendir Müçtehit karışamaz diyenlerin Teberranın Furu-u Dinde olduğundan haberleri yokmuydu? Mevcut Müçtehidin ziyaretine giden nice Sünnilere Kardeşim dediğini bileniniz yok muydu? Ha diyebilirsin ki Takiyye idi...En azından sende takiyye yap...Ama sen cesursun, Korkusuzsun, Kahramansın, bu mektebi sen kurtaracaksın. Kardeş Kraldan Kralcı, İmam'dan İmamcı olmayın. Barim en azından Fıkhi konularda sadece ismini bildiğin ve özelliklerine vakıf olmadığın Mana ve muhtevasını bilmediğin Müçtehide uymayı bil...
            [/quote]

Allah razi olsun kardesim

bunlarin anlattiklari inanc sistemini ruh sagligi yerinde olan bir insan kabul edemez

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150719#msg150719 date=1336658657]
              bak ben kimseye şöyle yap böyle yap demiyorum. ben ebubekir ve ömere ve diğerleriyle ilgili yapmam gerekeni yaparım emir doğrultusunda
              benim müçtehitiminde bunun aksine bir fetvası yok
              [/quote]

Lanet Usulden midir? Furu'dan mı?

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150719#msg150719 date=1336658657]
                bak ben kimseye şöyle yap böyle yap demiyorum. ben ebubekir ve ömere ve diğerleriyle ilgili yapmam gerekeni yaparım emir doğrultusunda
                benim müçtehitiminde bunun aksine bir fetvası yok
                [/quote]

Bizi verem edeceksiniz, kim bu sizin müctehidiniz yahu?
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150730#msg150730 date=1336659578]
                  sizinki kim

[/quote]

Benim Rehberim Veliyyiemrim İmam Ali Hamaneidir.
                  Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

usuldandır . Allahın c.c ve imamın emridir.
                    Beni bir dağ sevse müsibete uğrar.

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150755#msg150755 date=1336667497]
                      usuldandır . Allahın c.c ve imamın emridir.
                      [/quote]

Taklit ettiğin Müçtehidin ne diyor bu konuda? Sordun mu hiç?
                      Ve sen neye dayanarak Usulden ettin?
                      Namazda Allah'ın ve İmam'ın emri değil midir? Şimdi Namazda mı Usulden oluyor?

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150756#msg150756 date=1336667573]
                        kuranı kerimde onlarca ayette kafirlere, munafıklara ve zalimlere Allah c.c lanet okumuştur
                        [/quote]

Yoksa bundan dolayı mı usulden diyorsun? Kuran'ı Kerim, Namaz'ı, Oruc'u, Zekatı'da emrediyor? Onlarda Usul-i Dinden sayılır mı?

Yorum

Ve şunun cevabını istiyorum...

Allah aşkına söyler misin, bu güne kadar Usul-i Din Üzerine bir Kitap Okudun mu?

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=23204.msg150759#msg150759 date=1336668240]
                            [/quote]
                            imamet usuldendir ve bunun çerçevesinde imamın düşmanına lanet okumak benim vazgeçilmezimdir. sen neye inanırsan ona inan ve ona göre hareket et. neden bu kadar zoruna gidiyor
                            Beni bir dağ sevse müsibete uğrar.

İmam Ali a.s

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150765#msg150765 date=1336668727]
                              imamet usuldendir ve bunun çerçevesinde imamın düşmanına lanet okumak benim vazgeçilmezimdir. sen neye inanırsan ona inan ve ona göre hareket et. neden bu kadar zoruna gidiyor[/quote]

Kardeşim! Yazıp, yazıp duruyorsunuz, sorulara ise tahammülünüz yok. Gerçi sizi anlıyorum. Vereceğiniz cevap yok...Size sorduğum soru sadece buydu ve vereceğiniz cevapda mutlaka kısa olurdu...

Soruya cevap vermeyince, siz gittiğiniz bu yolu nasıl lekelediğinizin farkında değilsiniz demektir. Bu yol kutlu bir yoldur. Bu yol Nur yoludur. O yolda Leke olmaz, olmamalıdır. Siz zahirde bu yolu lekeliyorsunuz.

Yorum

[quote author=miktat111 link=topic=23204.msg150778#msg150778 date=1336669677]
                                evet doğru bir lekelenme var ama yol değil. yol hiçbir zaman lekelenmez. ama siz kendinizi sakifede atılan fitnenin döküntüleriyle lekeliyorsunuz. bu lekeler ahirette size nasıl dönecek bakalım.
                                [/quote]

Az kaldı. Birazcık daha devam etsek, cevapsızlığından dolayı beni Sünni, Ömer Ebu Bekir dostu hatta belki Muaviye dostu ilan edeceksin. Ha gayret az kaldı... Hiç değişmiyorsunuz. Yıllardır belki defalarca karşılaştım sizin gibilerle sonuç hep aynı oluyor. Bir günde ne olur farklı bir sonuçla karşılaşsam...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X