Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz. FATIMA'NIN (s.a) ŞEHADETİ HİKAYE DEĞİL GERÇEKTİR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz. FATIMA'NIN (s.a) ŞEHADETİ HİKAYE DEĞİL GERÇEKTİR

Teşekkürler Elmeddin...

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Bu konu hakkında mak'ul bir yaklaşım sergileyen elmeddin kardeş ile muhattab olmaya çalışacam inş. Hafta içi beklediğim kaynak eserler gelsin inş ana kaynağından olayı araştırmaya çalışacam. Bu konu hakkında ulaştığım kaynaklarıda ekliyecem inş.
      EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Hz Zehra'nın (s.a) kapısının yakılma olayını şianın vermiş olduğu kaynakların çoğuna baktım bulamadığım bir kaç kaynak hariç ve gördüm ki kaynaklarda bu olay hakkında geçen rivayetleri bir yapboz gibi doğru yerlere yerleştirildiğinde bu olayı tüm çıplaklığıyla anlatılmaktadır. Bunları gördükten sonra her ne kadar kafamda bir kaç soru işareti var idi ise olayın vuku bulduğuna inanmaya başladım ama o soru işaretleri kafamı kurcalıyordu en sonunda cesaretimi topladım güvendiğim alimlerin dizleri dibinde oturdum dedim ben bu olaya inanmıyorum bu olayı araştırıyorum kafamı kurcalıyan sorular var ben sorayım siz cevplayın dört alimle bu konuyu konuştum kafamdaki sorulara cevap buldum özellikle Kadir Akaras ağadan Allah razı olsun şiacılık oynamadı ve benim sorularıma cevap verdi. Artık bu olayın vuku bulduğuna inanıyorum.
        EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

elhamdulillahi Rabbil Alemin, ves-selatu ves-selamu ala Rasulullahil emin ve ala al-i beytit-tahirin.

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=23204.msg154936#msg154936 date=1338742086]
            elhamdulillahi Rabbil Alemin, ves-selatu ves-selamu ala Rasulullahil emin ve ala al-i beytit-tahirin.
            [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X