Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.Fatıma (s.a)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz.Fatıma (s.a)

[quote author=Murtazaali link=topic=22985.msg146552#msg146552 date=1333784926]
    Yine aynı üslup. Sanalla, sokak arasında pek fark yok. Daha ilk satırımda demiştim ki çıkın Mehmet Ufukalpi...Ama siz yine aynı üslup...Yahu artık şu DERTLEŞME dediğiniz şeyi yapın. Nedir bu dertleşme dediğiniz şey...Ne zaman soru sorulsa ya peşimizce gel dertleşiriz...Veya önce şuna bir şey deyin dertleşiriz...Ya artık sorulara cevap vermeyi öğrenin...

Mehmet Ufukalple biz çok konuştuk. Onu sizden iyi tanıyor ve onu öylece kabul ediyoruz. Saygı duyuyoruz. Dikkate edersen sizin yaptığınızı yapmıyoruz. Siz bırakın şu Mehmet Ufukalpi, takılmayın ona siz soruma cevap veriniz...
    [/quote]

Ayaklar altına alınan sünnetimi diyorsun. bende sana dedimki ne sünneti , keşke sünnetle kalsa. imam a .s diyorki 'muhalif sizden kendi gözünü oymak için çöp istese , o çöpü bile ona vermeyin.muhaliflerin duvarının gölgesinde bile durmayın diyor.' siz hala bir vahdet tutturmuşsunuz. bu hedef üzere herşeyden vazgeçmeye hazırısınız.

Yorum

neyse bir yere varamayacağımız kesin herkes kendi yolunda ilerlesin.
      vesselam

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146553#msg146553 date=1333786948]
        Ayaklar altına alınan sünnetimi diyorsun. bende sana dedimki ne sünneti , keşke sünnetle kalsa. imam a .s diyorki 'muhalif sizden kendi gözünü oymak için çöp istese , o çöpü bile ona vermeyin.muhaliflerin duvarının gölgesinde bile durmayın diyor.' siz hala bir vahdet tutturmuşsunuz. bu hedef üzere herşeyden vazgeçmeye hazırısınız.
        [/quote]

Hah şöyle...Rahat olun. Ya uydurun yada senedi zayıf, uydurma rivayetlere böyle sığının. Evet Kardeşim! Siz istemesenizde, siz dinamit koysanız biz Rehberimiz Velayet-i Fakihimiz Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, Eşsiz Müçtehidimiz Ayetullah Seyyid Sistani ve diğert bütün Müçtehitlerimizin izinden gidecek ve Vahdeti savunacağız.

Siz! O kadar cesur iseniz deyip durmayın, fiiliyata dökünde göreyim sizi. Tek yaptığınız konuşmak, anlatmak, anlatmak...Fiiliyatta bir şey yok...

Zorla konuşmak istemiyorum. Şayet konuşacak olursam, Muhalif dediğiniz insanlarla ne türlü ticari işler yaptığınızı dökerim ortaya...Estafirullah ya...Sizlerden Allah'a sığınırım...

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146554#msg146554 date=1333787115]
          neyse bir yere varamayacağımız kesin herkes kendi yolunda ilerlesin.
          vesselam
          [/quote]

Öyle olsun...Bence güzel olur...

Yorum

[quote author=huge link=topic=22985.msg146314#msg146314 date=1333610565]
            Hz. Zehra (s.a)nin kapısına gelen 300 düşman askerine karşı kapı arkasında tek kalan nenem Fatimatuz-Zehra şöyle dedi:''ALLAH! Ah keşke olsaydı oğlum MEHDI(a.f) şikayet ederdim.Ey intikamımı alacak olan nerdesin" diye feryat etti...
            [/quote]

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Siz hala müslümanlar arasında vahdetin olup olmayacağınımı tartışıyorsunuz ben koministlerle vahdet kurmaya çalışıyorum biraz gayret edin sizde ilerleyeceksiniz.

Hz Zehra'nın kapısının yakılma olayına şahıs olarak ben inanmıyorum olaya farklı bir şekilde inanıyorum her neyse bu benim kabulüm beni bağlar başkasını değil. Merak ettiğim kapıya dayanan asker sayısı 300 kişi demişsiniz bu olayı araştırıken benim okuduğum bazı kaynaklarda geçen 4 5 kişi Halife Ömer, Kunfuz, Muğire bin Şube, Halid bin Velid bide ensardan biri bu 300 sayısını neye dayanarak yazdınız deliliniz nedir?
            EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146358#msg146358 date=1333624688]

bütün alimlerin kendisine iktida ettği gibi bir savsatayı nerden çıkardın.vahid horasani, seyid sistani gibi müctehidlerin yanında hamanei nin fıkıh konusunda çocuk olduğunu birçok alimden duydum ben.
              [/quote]

HUVE'L AZİZ

Meramınızı anlıyabiliyorum zaten bu şekilde kabul etmemiş olsa idiniz fıkıhta Seyyid Ali Hamanei'nin daha evla olduğuna inansa idiniz Seyyid Sistaniyi değil Seyyid Ali Hamanei'yi taklid ederdiniz. Lakin kullandığınız uslup hiç hoş değil daha adabına uygun bir beyanatla açıklayabilirdiniz.

Velayeti fakih konusunda devrimden önce kimi kabul ediyordunuz sorunuza gelince. Bu konumun pratikte olabilmesi için bir şii devleti olması gerekliki pratiğe dökülebilsin devlet olmadığında pratiğe dökülemez çünkü yetki alanları sınırlı olur ve yetki olanları tam olarak kullanılamaz bir hal alır. İmam Humeyni devrim yaparak şii bir devlet kurdu ve kağıt üzerinde olanı pratiğe döktü. Bu konuda Ayetullah Muntezeri'nin Velayeti Fakih kitabını tavsiye ederim daha detaylıca araştırmak isterseniz ki ilk cildi sadece türkçeye çevrildi eğer bulamazsanız geri iadesi şartı ile size ödünç verebilirim bendekini.
              EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

hudeyfe merakımı bağışla.

şimdi men rehbere taklit etmiyorum başka taklit merciine taklit ediyorum.

sizce bunun hükmü nedir.
                [center]
                ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                [center]
                Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=22985.msg146645#msg146645 date=1333950943]
                  hudeyfe merakımı bağışla.

şimdi men rehbere taklit etmiyorum başka taklit merciine taklit ediyorum.

sizce bunun hükmü nedir.
                  [/quote]

HUVE'L AZİZ

Est.

İstediğini taklid edebilirsin bu konuda şer'en hiç bir sakınca yoktur. Ben derim ki araştırma yaptım veya adil olduğuna güvendiğim şahıslşara sordum bana göre Ayetullah Sistani fıkıhta daha evladır ve onu taklid ediyorum bir başkasıda bende araştırma yaptım ama bana göre Ayetullah Hamanei daha evladır der taklid eder. Olması gereken bu zaten risalelerin başında girişte zaten bunlar yazıyor.

Yorum

Allah razı olsun. çok sağolun.

Allah kimseyi taklit ettiği merciinin fetvalarından ayırmasın.
                    [center]
                    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                    [center]
                    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=22985.msg146668#msg146668 date=1333970945]
                      Allah razı olsun. çok sağolun.

Allah kimseyi taklit ettiği merciinin fetvalarından ayırmasın.
                      [/quote]

Yorum

25 Nisan Çarşamba 3 Cemadiulahir Hazreti Fatıma Selamullahi Aleyha Kurban olduğumun Şehadeti
                        (2.rivayet) Allah katiline,katillerine,katillerinin dostlarına ve sevenlerine lanet etsin.

Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.
                        Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X