Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.Fatıma (s.a)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hz.Fatıma (s.a)

istediğinizi yapmakta serbesttsiniz.

ben bu yola kişilerle bağlanmadımki, kişilerin eleştirisiylede kopayım.

kınayanların kınamasından korkmayanlara ne mutlu.

Yorum

tam bir demagoji

yolunuzdan bahsetmiyorum
      forum kurallarina aykiri tavrinizdan bahsediyorum

bir kac post önce forumda ufukalpe torpil gecildigini ima etmistinizya!?

simdi diyorum kinayanlarin kinamasindan korkarak hareket etsem nasil olurdu!?

gördügünüz gibi sözler iki yüzü keskin bicak gibidir, dikkatli kullanalim ki bizim sah damarimiza dayanmasinlar!

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146378#msg146378 date=1333627273]
        Hala sorumu yanıtlamadın 1979 iran inkilabına kadar senin rehberin kimdi söylermisin.

[/quote]

İslam inkılabına kadar ben çocuktum.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22985.msg146385#msg146385 date=1333629023]
          tam bir demagoji

yolunuzdan bahsetmiyorum
          forum kurallarina aykiri tavrinizdan bahsediyorum

bir kac post önce forumda ufukalpe torpil gecildigini ima etmistinizya!?

simdi diyorum kinayanlarin kinamasindan korkarak hareket etsem nasil olurdu!?

gördügünüz gibi sözler iki yüzü keskin bicak gibidir, dikkatli kullanalim ki bizim sah damarimiza dayanmasinlar!
          [/quote]

hala aynı görüşteyim adam istediği gibi küfrediyo, bende karşılık veriyorum sadece

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22985.msg146386#msg146386 date=1333629386]
            İslam inkılabına kadar ben çocuktum.
            [/quote]

biliyorum çocuk olduğunuzu. ben onu sormadım fikir olarak sordum. olgun olan şiiler kimi rehber edinmeliydi acaba onu soruyorum.79 inkilabına kadar şianın rehberi yokmuydu . velayeti fakih yktuda sonrdan mı çıktı ortaya. insanlar ne yapmlayıdı o dönemlerde acaba. bunu bilmek isitiyorum

Yorum

Yine İmam Humeyni vardı tabii ki? 1979 da olan devrim, 1963 te olanın devamı ve zaferi idi. İmam Humeyni 1940 lı yıllarda şah rejimine karşı mücadelesini başlattı.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22985.msg146405#msg146405 date=1333633660]
                Yine İmam Humeyni vardı tabii ki? 1979 da olan devrim, 1963 te olanın devamı ve zaferi idi. İmam Humeyni 1940 lı yıllarda şah rejimine karşı mücadelesini başlattı.
                [/quote]

bak söylediklerimi anlamak istemiyosun galiba.ehlibeyt mektebi, ayetullah humeyni (allah ondan razı olsun)ile mi ortaya çıktı.Ayetullah humeyni veya Ayetullah hamanei doğmadan önce nasıldı acaba onu bilmek isitiyorum . Aslında ben biliyorumda senin için ne ifade ediyor onu bilmek isitiyorum. çünkü sen, onların hattı dışına çıkanları lanetliyorsun ya islam inkilabından önce yaşayanlar ve ölenlerin durumu nasıldır acaba senin gözünde, anlatırmısın lütfen.

iran islam inkilabına benim kötü gözle baktığımı iddia edenler müfteridir.
                Ama herşeyi buna bağlayanlarda ya ne söyledğini bilimiyor yada cahllikten yapıyor.

Yorum

12 İmamdan sonra ulema içerisinde, onların misyonunu üstlenen veli fakihler olmuştur. Bunlar 12 İmamdan bu tarafa kimlerdir tümünü bilmemiz imkansız ancak, usulen biliyoruz ki, Rasulullahın 12 İmamın mücadele sancağını temsil eden bir önder ve cephe bu güne kadar olmuştur.
                  İslam İnkılabından önce de bilebildiğim kadarıyla Ayetullah Müderrisi, Ayetullah Fazlullah Nuri, Ayetullah Kaşani, Ayetullah Burucerdi, Ayetullah Abdulkerim Hairi gibi şahsiyetler islam inkılabından önceki mübariz alimlerdir.

İslam İnkılabının farkı şudur ki, İslam İnkılabı ile İmam Humeyni fiilen Öz Muhammedi İslamı devlet olarak kurdu ve Öz Muhammedi İslam bir anda hem bütün müslümanların hem de müstazafların devleti oldu ve bu insanların da İslam İnkılabı ile ilgili sorumluluk alanları doğdu.

İslam İnkılabı varlığı ile insanlığa fiili eylem alanları oluşturdu. İnsanların düşünceleri, inançlarını değiştirmek soyut iken, İslam İnkılabı bütün müslüman ve müstazafları küfre zulme karşı direnişe davet etti ve bu fiili durum, küfr ve zulm karşıtı her insanı bu cepheye yer almaya zorladı. Daha çok anlatırız da sizin anlayacağınızdan emin değiliz.

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146358#msg146358 date=1333624688]
                    bütün alimlerin kendisine iktida ettği gibi bir savsatayı nerden çıkardın.vahid horasani, seyid sistani gibi müctehidlerin yanında hamanei nin fıkıh konusunda çocuk olduğunu birçok alimden duydum ben. [/quote]

Hele şu üsluba bakın. Tövbe Ya Rabbim... Ayetullah Sistani kesinlikle beridir bu sözden. Ve Şia Müçtehit yarıştırmaktanda beridir. Ki Şia, Müçtehit yarıştırmanın Alemiyetin tespitinden ziyade bir Fitne olduğunun farkına varmıştır.

Yorum

İlla ben olacaksın, benim gibi olacaksın, benim gibi düşüneceksin, düşünmüyorsan Lanetisin, Ehl-i Beyt düşmanısın mantığından azıcık dışarı çıkalım. Bu mantık hiç bir Zaman Ehl-i Beyt İmamlarında olmadı. Usul-i Kafi bunun örnekleri ile doludur. Yanına tartışmak için gelenlere karşı ve aldıkları cevaplar karşısında halen inat edenlere karşı İmam'ların üslubu bellidir. Ama ben İmamdan İmamcıyım mantığı eğer bizde hakim ise biz bir adımcık yol alamayız ve üstüne üstlük işin içine başka şeyler karışır.

Ehl-i Beyt dostuyuz. Dostlarına dost düşmanlarına düşmanız. Ama bu düşmanlık meselesini Kılıç kalkan meselesi gibi algılamamak gerek. Düşmanım evet tebrri ediyor, uzak duruyor ve onlarden gelen her türlü bilgiyi reddediyorum. Bu şekilde düşün kurtul. Dön Ehl-i Beyte. Daha ötesi ne...Anlamıyorum...

Yorum

hayir kerrar öyle degil
                        hem hugenin hem ufukalpin uyari aldigi bir noktada, ufukalpe torpilgecildigini iddia ettiniz
                        konuya müdahil olup sizde hakaretlesmeye dahil oldunuz
                        uyari vermek icin baktigimda ise üc uyari bir yasak aldiginizi gördüm
                        o noktada size sordum ki hala adaletsizlikten bahsedecekmisiniz?
                        ama gördügüm kadariyla batti balik yan gider

neyse
                        yaptiginiz 'u' dönüs umurumda degil de
                        en azindan birdaha site sahipsiz kalmis veya birilerine torpil var derken azcik düsünün, cok degil birazcik! bizahmet

murtazaalinin konuya müdahil olmasi sebebiyle susuyorum
                        konunun nasil sonuclanacagini merak ediyorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22985.msg146410#msg146410 date=1333636776]
                          konunun nasil sonuclanacagini merak ediyorum[/quote]

Estafirullah Abla. Sen aynen devam et abla.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22985.msg146410#msg146410 date=1333636776]
                            hayir kerrar öyle degil
                            hem hugenin hem ufukalpin uyari aldigi bir noktada, ufukalpe torpilgecildigini iddia ettiniz
                            konuya müdahil olup sizde hakaretlesmeye dahil oldunuz
                            uyari vermek icin baktigimda ise üc uyari bir yasak aldiginizi gördüm
                            o noktada size sordum ki hala adaletsizlikten bahsedecekmisiniz?
                            ama gördügüm kadariyla batti balik yan gider

neyse
                            yaptiginiz 'u' dönüs umurumda degil de
                            en azindan birdaha site sahipsiz kalmis veya birilerine torpil var derken azcik düsünün, cok degil birazcik! bizahmet

konunun nasil sonuclanacagini merak ediyorum
                            [/quote]

Ya ben burdaki birkaç kişiyi anlamıyorum. kendi kafanızdakileri sanki karşıdaki insanın düşüncesi gibi veya o söylemiş gibi sürekli göstermeye çalışıyosunuz.u dönüşü nedir. kim u dönüşü yaptı . düşüncelerimde aynıyım diyorum , siz hala u dönüşü diyorsunuz. ismi geçen şahıs sürekli etrafına küfrediyor.karşılık görmeside gayet tabidir.o zmanda karşıdaki suçlu oluyor.

neyse bu iş cedelleşmeye varmasın.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=22985.msg146409#msg146409 date=1333636692]
                              İlla ben olacaksın, benim gibi olacaksın, benim gibi düşüneceksin, düşünmüyorsan Lanetisin, Ehl-i Beyt düşmanısın mantığından azıcık dışarı çıkalım. Bu mantık hiç bir Zaman Ehl-i Beyt İmamlarında olmadı. Usul-i Kafi bunun örnekleri ile doludur. Yanına tartışmak için gelenlere karşı ve aldıkları cevaplar karşısında halen inat edenlere karşı İmam'ların üslubu bellidir. Ama ben İmamdan İmamcıyım mantığı eğer bizde hakim ise biz bir adımcık yol alamayız ve üstüne üstlük işin içine başka şeyler karışır.

Ehl-i Beyt dostuyuz. Dostlarına dost düşmanlarına düşmanız. Ama bu düşmanlık meselesini Kılıç kalkan meselesi gibi algılamamak gerek. Düşmanım evet tebrri ediyor, uzak duruyor ve onlarden gelen her türlü bilgiyi reddediyorum. Bu şekilde düşün kurtul. Dön Ehl-i Beyte. Daha ötesi ne...Anlamıyorum...
                              [/quote]

Bütün şiiler böyle düşündüğü zaman Öz Muhammedi İslam cihana hakim olabilecektir.

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22985.msg146416#msg146416 date=1333647295]
                                Ya ben burdaki birkaç kişiyi anlamıyorum. kendi kafanızdakileri sanki karşıdaki insanın düşüncesi gibi veya o söylemiş gibi sürekli göstermeye çalışıyosunuz.u dönüşü nedir. kim u dönüşü yaptı . düşüncelerimde aynıyım diyorum , siz hala u dönüşü diyorsunuz. ismi geçen şahıs sürekli etrafına küfrediyor.karşılık görmeside gayet tabidir.o zmanda karşıdaki suçlu oluyor.

neyse bu iş cedelleşmeye varmasın.
                                [/quote]

Sizin bu küfür anlayışı vahhabilerin; Şia sahabeye küfrediyor iftirasına ne kadar da benziyor. Ben kime nasıl küfretmişim anası yasında yatasıca kerrar.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X