Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NİÇİN HZ. MEHDİ (A.S) ZUHUR ETMİYOR?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: NİÇİN HZ. MEHDİ (A.S) ZUHUR ETMİYOR?

[quote author=faramirofgondor link=topic=13234.msg148089#msg148089 date=1335095065]
    Gerekli ortamın oluşmasını bekliyordur. Hazreti Mehdi ve Hazreti İsa'dan önce, İslam'ın bir yükseliş devresi olacakmış.
    [/quote]

İran İslam Devrimi ile İslam yükseliş devrine geçmedi mi? Hala hangi rüyalardasınız siz?
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bir gün bir adam Imam Hüseyin'i ziyaret eder. Imamin türbesinin karsisinda durup hiçkira hiçkira aglamaktaymis. O kadar çok agliyormus ki, neredeyse kendinden geçmek üzereymis. Tam o sirada bir adam gelmis yanina, demis ki "neden agliyorsun?", adam cevap vermis "benim derdim büyük, ben dermanimi Imam'dan istiyorum". Yanina gelen adam demis bana söyle çare olayim. Adam aglayarak yanit vermis, "Ben Imami Zamani görmek istiyorum, ne zaman zuhur edecek?". Yanina gelen adam demis "Ben Imamin Mehdiyim". Aglayan adam kapanmis Imamin dizlerine, aglarak demis "Agacan neden gelmiyorsun, zuhur etmiyorsun? Hasretinden yaniyoruz." Imam tutmus o adamin elinden ve sokmus onu o kalabaligin arasina. Ve Imam o adama dedi ki "bak ne görüyorsun burda? Bura gelenler ceddimden ne istiyorlar?" Adam bakmis Imamin türbesi ziyaret edenlere ve ondan neler istediklerine. Kimisi ev istiyordu, kimisi para, kimisi evlatlari için dua ediyordu. Ama kimse Imami Zamanin zuhurunu istemiyordu... O zuhur etsin diye dua etmiyordu... Imam ekledi "Siz benim gelmemi istemediginiz müddetçe benim zuhurum gerçeklesmeyecektir. Ve kalabaligin arasinda kaybolup gitti...

(Aklimda kaldigi kadari ile yazdim...)

Rabbim Imamin zuhuru için gönülden dua edenlerden eylesin bizi... Rabbim tek hacetimiz onun gelisi ve onun yaninda yer almak olsun...
      Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=13234.msg148117#msg148117 date=1335104631]

İran İslam Devrimi ile İslam yükseliş devrine geçmedi mi? Hala hangi rüyalardasınız siz?
        [/quote]
        Siz? Kardeş ben sünni falan değilim.

Yorum

[quote author=faramirofgondor link=topic=13234.msg148169#msg148169 date=1335118893]
          Siz? Kardeş ben sünni falan değilim.
          [/quote]

Şiiler uykuda değil mi demek istiyorsun. Bazı şiiler sanki İslam İnkılabı olmamış, sanki Veliyyi emri müslimin İmam Ali Hamanei, şii süni islam ümmetinin koruyucusu değilmiş gibi davranıyor. Bu da yetmiyormuş gibi Allahtan korkmaz kimi ahundlar düşmanla işbirliği yaparak Veliyyi Fakih Rehbere düşmanlık için fitne yuvaları teşkil etmektedir. Bilmem bunlardan haberiniz var mı?
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X