Ynt: Sakal kesmek ????????
Fetva'yı iyi okusaydın meseleyi tam çözerdin
Senden değrli biri bunu öne sürmüş olmalı ki fetva veren nitelikte, meseleyi sen anlamamış olmalısın , konuyu iyi oku, benim yazdıklarımı dğeil, fetva sahibin öne sürdüklerini
kendini beğenmeye duracağına fetvanın niteliğiydi önem arzeden, doğru düzgün okumaya özen göster
Yoksa sen fetva verebilenlerden daha mı yüksek mertebedesin de senin sözün fetvanın sözünü bozsun veselam,
hehehehehh, tamam hadi ne diyorsan ondan olsun, seni kıracak değilim
sakal bırakın helaldir bırakmazsanız cehennem azabı vardır diye kim demiş can sözlerime ilaveler katmayın ya tam okuyun söyledikleri ya da hiç okumayın es geçin beni
Fetva'yı iyi okusaydın meseleyi tam çözerdin
Senden değrli biri bunu öne sürmüş olmalı ki fetva veren nitelikte, meseleyi sen anlamamış olmalısın , konuyu iyi oku, benim yazdıklarımı dğeil, fetva sahibin öne sürdüklerini
Soru: Acaba sakalı tıraş etmek fısk sayılır mı?
Cevap: Farz ihtiyat gereği sakalı kesmek haramdır ve farz ihtiyat gereği sakalı kesmeye fıskın sonuç ve hükümleri yüklenir.
Cevap: Farz ihtiyat gereği sakalı kesmek haramdır ve farz ihtiyat gereği sakalı kesmeye fıskın sonuç ve hükümleri yüklenir.
Konuyu bütün bütün idrak edebilmeniz için noktasız ve virgülsüz yazdım bana teşekkür etmeniz gerek Kahkaha
Yoksa sen fetva verebilenlerden daha mı yüksek mertebedesin de senin sözün fetvanın sözünü bozsun veselam,
Yazdıklarınıza itibar etmediğimi biliyorsunuz çünkü can sizin idrak etmek gibi bir mantığınız yok. Cümleleri tam olarak algılayamıyorsunuz sorununuz bu bence.
Yorum