Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kafanızdaki sorular

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: kafanızdaki sorular

Allah cümlemizden razi olsun

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ben açılan başlıklarla ilgili site yönetimi ve arkadaşlara bir eleştirim olacak ama yeri burası mı bilmiyorum:
      açılan başlıkların yazının içeriği hakkında bilgi verici olması gerekir yani ben başlığı okuyunca o yazıyı okumam gerekip gerekmediğini bilmeliyim: ... hakkında bazı düşünceler ... bazı ne yani... merak ediyorsunuz açıyorsunuz hiç ilgi alanınıza girmeyen bir konu çıkıyor.
      merak uyandırmak ve okunmak için bazılarının özellile magazin kültürünün bir yöntemidir bu onların vakitleri bol ve böyle reklam yaparlar ancak şahsım adına benim zamanım çok kısıtlı ve bu siteyi de bir ilim dünyası olarak görüyorum ve sınırlı zamanda daha fazla istifade etmek istiyorum
      sonradan giren biri olarak okumam gezmem gereken bir çok yazı var ancak böyle ilgi alanıma girmeyen bazı yazıları açıp onları incelemek de vakit kaybettiriyor bu şekilde genel ifadeler yerine daha açıklayıcı ifadeler kullanılırsa başlıklar için çok daha faydalı olur diyorum şahsen...

Yorum

dogru bir yaklasim...ben bazi konularin basina aciklama yaziyorum ama yetersiz, bundan böyle daha fazla özen gösterecegim...

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X