Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kafanızdaki sorular

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kafanızdaki sorular

..
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: kafanızdaki sorular

çok doğru söylemişsin kardeşim..konunun altına değilde başka bir bölümde bir başlık altında sorularınızı yazın cvbını bilende cvplamaya çalışır...konuları açmadan öncede yukarda arama yazan bölümden aramayı yapıp sonra konuyu açın...
    [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=945.msg10655#msg10655 date=1236777838]
      [quote author=MÜDDESSİR link=topic=945.msg3395#msg3395 date=1233602295]
      ayrıca konu açmadan önce bölümlere bir göz atın
      konuları uygun bölümlere açın lütfen

[/quote]

ama kimse dikkat etmiyor maalesef

her konuyu serbest kürsüye açıyorsunuz

konu açmadan önce bölümlere bir göz atsanız iyi olacak

resimleri bile serbest kürsüye açıyorsunuz değerli üyeler

biraz daha duyarlı olalım lütfen ...
      [/quote]
      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

kendi adıma konuşayım daha dikkatli olmaya çalışıcam..
        vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
        [center]

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=945.msg3393#msg3393 date=1233602166]
          selamun aleykum

değerli üyeler kafanızda sorular varsa eğer konuların altına yazıp konunun gidişatını değiştirmeyin lütfen

yeni bir konu açıp sorularınızı sorun

biliyorsak biz söyleriz bilmiyorsak da sizin için bulup yazarız insallah

münazara bölümü bunun için ideal bir bölüm

selam ve dua ile ....

tabi yanlış düşünüyorsam buyrun söyleyin
          [/quote]

aleykum selam..
          tabiki yanlış düşünüyorsunuz...
          tam bir paylaşım yapılmış ve biz onu okuyoruz...
          ve yazıyı okuduktan sonra anlatılan konuyla ilgili yorumumuz oluyor ve soracaklarımız oluyor...
          böyle yapınca konunun gidişatı değişmez; aksine konunun gidişatına katkı sağlanmış olur
          yani her yazıyı okuduktan sonra o konuyla ilgili bir soru için,bir yorum için başlık mı açılması gerekiyor?
          (kastınızı doğru anlamışsam ) düşüncenize katılmıyorum..

örneğin "şıkşıkıye hutbesi" adıyla bilinen metin paylaşılmıştı ve paylaşıma bazı üyeler
          teşekkür etmişti..
          ben de (9 gün önce) ilgili başlığa kafama takılanlarla ilgili bazı düşüncelerimi yazdım ve itirazımı belirttim:
          bekledim ki başlığı açan kardeşimiz ya da konuya hakim olan başka bir kardeşimiz de konuyla ilgili bir
          açıklama yazsın...nedendir bilinmez benim yorumumdan sonra konuyla ilgili hiç kimseden başka bir yorum gelmedi..
          konuyla ilgili kafamdaki soru işaretleri ve düşüncelerle başbaşa bıraldım..
          http://www.welayet.com/index.php?top...sg8802#msg8802

Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

açılan konuyla alakası olmayan sorular soruluyor , yorumlar yapılıyor ve eklemelerde bulunuluyorsa
            haklısnız ancak açılan başlık ve konuyla ilgili soruların sorulması,yorumların yapılması yine o başlık
            altında yapılırsa münazara yapılmış olur,forum olmanın gereği yerine getirilmiş olur...
            elbette münazara bölümü var ve orda da yeni konular açılabilir ve açılan konunun tartışması yapılabilir ki zaten bu yapılıyor..
            bu bölümün olması paylaşımların altına yorum yapılmamasını gerektirmez diye düşünüyorum..
            tabiki bu, benim görüşüm...bu yorumları yaparken amacım forumun doğru işlleyişine küçük de olsa bir katkı
            sağlamaktan başka bir şey değil..hakkınızı helal edin..
            Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

elbette, konuyla alakali soru ve yorumlar yine ayni yerde yazilir ve sorulursa güzel, akici ve hareketli olur...

konuyla alakasiz olanlarsa baska bir bölüm ve baslikta olmali...

müddessir bacim;
              bizlerde bunun icin buradayiz
              görür gözlemlersek dogru yere tasiriz
              masaAllah sen oldukca aktifsin zaten, gözünden kacacagini sanmiyorum

Allah kolaylik versin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=adem_toprak link=topic=945.msg10693#msg10693 date=1236798424]
                [quote author=MÜDDESSİR link=topic=945.msg3393#msg3393 date=1233602166]
                selamun aleykum

değerli üyeler kafanızda sorular varsa eğer konuların altına yazıp konunun gidişatını değiştirmeyin lütfen

yeni bir konu açıp sorularınızı sorun

biliyorsak biz söyleriz bilmiyorsak da sizin için bulup yazarız insallah

münazara bölümü bunun için ideal bir bölüm

selam ve dua ile ....

tabi yanlış düşünüyorsam  buyrun söyleyin
                [/quote]

aleykum selam..
                tabiki yanlış düşünüyorsunuz...
                tam bir paylaşım yapılmış ve biz onu okuyoruz...
                ve yazıyı okuduktan sonra anlatılan konuyla ilgili yorumumuz oluyor ve soracaklarımız oluyor...
                böyle yapınca konunun gidişatı değişmez; aksine konunun gidişatına katkı sağlanmış olur
                yani her yazıyı okuduktan sonra o konuyla ilgili  bir soru için,bir yorum için başlık mı açılması gerekiyor?
                (kastınızı doğru anlamışsam ) düşüncenize katılmıyorum..

örneğin "şıkşıkıye hutbesi"  adıyla bilinen metin  paylaşılmıştı ve paylaşıma bazı üyeler
                teşekkür etmişti..
                ben de (9 gün önce) ilgili başlığa kafama takılanlarla ilgili bazı düşüncelerimi yazdım ve itirazımı belirttim:
                bekledim ki başlığı açan kardeşimiz ya da konuya hakim olan başka bir kardeşimiz de konuyla ilgili bir
                açıklama yazsın...nedendir bilinmez benim yorumumdan sonra konuyla ilgili hiç kimseden başka bir yorum gelmedi..
                konuyla ilgili kafamdaki soru işaretleri ve düşüncelerle başbaşa bıraldım..
                http://www.welayet.com/index.php?top...sg8802#msg8802

[/quote]

Bismillahirrahmanirrahim

Saygı Değer Adem abi, Şıkşıkiye Hutbesinin belli bir bölümüne dair sorduğunuz sorudan yeni haberdar oldum. Allah'ın izni ile bir kaç araştırma yaptıktan sonra başlığa eklemede bulunurum.
                Allaha emanet olun.

Yorum

tamam bacim
                  insaAllah güzellikle hersey zaman icerisinde rayina oturur

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

selamunaleykun değerli kardeşlerim sizlere bir soru hakında bilgilendirmek istiyorum.

kuran ve ehl-i beyt araştırmaları aşura özel makalesi olarak topiklerin yanıklama konusunda eğer belirli bir sayı olarak sıralarsanız okuyucu tarafından yorucu olmuyor.

benim kendi araştırmalarımın her konu ayrı ayrı topik açmak doğru değil ve aynı zamanda da siteyi meşkul etmekte. diğer taraftanda çok sayıda aynı sayı altında topiklemekte doğru görmüyorum. bunların 15 yazıdan sonra birden ikiye atlaması ve 15den 2 sayısına atlamsı gibi hem okunması konusunda hemde arkadaşların takip etme konularında daha da kolay ulaşmaları olur. örnek olarak öbür sitedeki arkadaşların yapmış oldukları konular ve topikler şeklinde. www.alevi forum com gibi selamlar imam dikmen

Yorum

ben de başka bir başlık altında konu açmak istiyorum ama nasıl olacak bu?

Yorum

yeni konu acmak istiyorsan zeliha bacim
                        konu acmak istediginiz bölümü tikladiktan sonra, üstteki butonlardan konu acmak icin ilgili butonu secerek baslayabilirsiniz
                        yeterli olmadimsa belki baska kardeslerim daha kolay sekilde anlatirlar

Yorum

sağolasın gülistan bacımm

Yorum

sende sagol bacim insaallah olur

Yorum

oldu bile allah razı olsun yaaaaa bacımm gülistan tanışma bölümüne hemen giriş yaptım ;D

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X