Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Neden bu nik?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Neden bu nik?

Muğniye:Bir zamanlar siyonist güçlerin onun bir resmi için milyon dolarlar harcadığı ve 2 sene önce büyük uğraş sonucu Suriye'de şehid ettiği,ölmemesinden korkup hala interpol tarafından arattırdığı Hizbullah'ın şehid komutanlarıdan Hacı İmad Muğniye'den esinlenerek ve onun siyasi ve savaş stratejisine hayran kaldığım ve gıpta ettiğim için bu ismi seçtim.

O şehid Mustafa Çamran'ı örnek aldı inşallah bizde şehid İmad Muğniye'yi örnek alırız.

Yorum

bunca yanıltıcı dünya yollarının içinde hiç sapmadan Ehlibeyt a.s.'ı izleyebilmek onlardan ne geri kalıp ne de ileri geçmemek için ve bunu herkese ilan etmek için bu nicki seçtim.
      Mufazzalın neden bu niki seçtiğini anlamadım çok açık diyor ama bana kapalı
      =)
      ayrıca Muğniye yi de kıskandım doğrusu... Rabbim niyetindekini versin...
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:09.

Yorum

Sene yanılmıyorsam 2001 yılı idi. Pc başında mynetle yeni tanışıyordum. O dönemlerde ne bir mailim vardı nede msn bilirdim. mynetten mail alacaktım. Bir arkadaşım yanımdaydı. Hangi nicki alayım derken arkadaşım "Mufazzal " nasıl dedi. İyi dedim ve aldım. O gündür bu gündür aynı nicki kullanırım. Mynetimde aynıdır.
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:09.

Yorum

ilk görüşte aşık oluş yani...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7181.msg48102#msg48102 date=1250267661]
            [/quote]

Aynen öyle abi.

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=7181.msg48109#msg48109 date=1250268744]
              [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7181.msg48102#msg48102 date=1250267661]
              [/quote]

Aynen öyle abi.
              [/quote]

En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:10.

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=7181.msg48086#msg48086 date=1250264867]
                bunca yanıltıcı dünya yollarının içinde hiç sapmadan Ehlibeyt a.s.'ı izleyebilmek onlardan ne geri kalıp ne de ileri geçmemek için ve bunu herkese ilan etmek için bu nicki seçtim.
                Mufazzalın neden bu niki seçtiğini anlamadım çok açık diyor ama bana kapalı
                =)
                ayrıca Muğniye yi de kıskandım doğrusu... Rabbim niyetindekini versin...
                [/quote]

Amin.
                Teşekkürler abi.
                Daimen ve ebeden Ehl-i Beyt'in izinden inşallah..
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:10.

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X