Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Merhaba

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Merhaba

hoşgeldin serkan kardeş.
    Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=20473.msg124449#msg124449 date=1304489472]
      ben de Qom_u_aşk nickiyle yazan batı karadenizli, imamhatip ve ilahiyat mezunu biriyim.. beni daha iyi tanıyabileceğiniz hayatımdan kesitler ve şii oluş hikayem şu başlıkta:

[/quote]

Hocam tam olarak bitiremedim ama en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım.

[quote author=Murtazaali link=topic=20473.msg124466#msg124466 date=1304502409]
      Hoşgeldin kardeş.
      [/quote]

Hoş bulduk hani nescafe misafir böyle mi? Karşılanıyor burada abi

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=20473.msg124468#msg124468 date=1304503330]
      Serkan A. kardeşim hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...
      Allah'ın (cc) Selamı ve Rahmeti ve Bereketi Mutlak Veliy-i Fakih'e tabi olanların üzerine olsun..
      [/quote]

Amin Ecmain.

[quote author=mirzehan link=topic=20473.msg124470#msg124470 date=1304504089]
      hoşgeldin serkan kardeş.

[/quote]

mirzehan'ın anlamı ne abi?

Yorum

bizim hanımlar diğer odada kitap okuyorlar.. biz erkekler de onlara neskafe yapıyoruz.. ee hayat ortak.. çalışan kadının sorunları.. yoksa şimdiye çoktan gelmişti neskafeniz..

neyse kusurumuza bakmayın size kalbi nescafelerimizi ikram ediyoruz inşaAllah..

gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane..

konya yunakta öğretmendim. en vahhabi en zahiri en motomot insan inceliğinden anlamaz yıllarımdı. dini de aynı bu haliyle sun'ice anlıyor ve yaşıyordum. bir insana güler yüzle davrandığımda ona saygı ile başımı az eğdiğimde ona ibadetle şirte düşmüş olacağımı düşündüğüm ve bu yüzden dimdik başımla robot gibi selam verdiğim zamanlardı..

her şeyi zahiri anlıyorum ya. ilçe yamaçta kurulmuştu. okul evimin 50m aşağısında kalıyordu. arada bir yol vardı. yoldan geçip evimizin bahçesine girerken yanda bir ev daha vardı. her gün tek katlı müstakil binada çoluk çocuğu olmayan bir amca otururdu. her gün benim geliş saatimde. bir gün ona selam verdim. tanışmıyorduk..

selamımı aldı. dedi buyrun bir çayımı iç..

o zamanlar vahhabiydim ya.. çay deyince sanki gerçekten de çay dediğini anladım ve bana yapmak istediği bu ikrama ihtiyacım olmadığını düşündüm. Sağolasın diye başımı eğmeden odun gibi karşılık verdim..

sonra iki üç gün geçti ki artık bir daha o adam orda görünmedi.. ve ben içten içe hep pişman oldum. sonraları o adamın çay içmeye de içirmeye de ihtiacı olmadığını ama yalnızlıktan dolayı bir dosta sohbet edeceği bir arkadaş ihtiyaç duyacağını anladım. içim içimi kemirdi kendimi kınadım ama..

işte ama..

hoş geldin dost.. yüreğimizin derinliklerinde yerin var.. eğer yakınsan buyur evimize de.. bu fakirhanemizi şenlendir bereketlendir.. Her zaman kapım açık.. Bu velayet dostlarına duyduğun derin muhabbetlerinden dolayı biz de sana karşı derin samimi duygular taşımaktayız..

burdaki şia ya da şia adayı kardeşlerim hepsi Ehlibeyt a.s.'ın ahlakıyla misafirperverdirler. Kapitalizmin çıkarcı dünya görüşleri henüz benliklerine sinmemiştir.. bunu geçn yıl ki velayet.com buluşmaları-1de müşahade ettik..

o zaman tam buluşamayan bayan kardeşlerimizin şimdi kendi aralarında yeniden buluşma tertiplediklerini görmekte ve bundan dolayı büyük mutluluk duymaktayız..

bu dünyada sadece bilgi yetmiyor insana.. dostluk sıcaklık ve yakınlık da..

Allah yar ve yardımcın olsun.. her zaman neskafemiz hizmetindedir.. şurdaki düğmeye isteğini iletmen (yazıp entera basman) yeterlidir..

Yorum

Sağ olun hocam espirili yanınız hoşuma gitti.

gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane..

bu cümleniz gerekli açıklamayı benim yerime yapmış durumda zaten. Nasipse neden olmasın Dünya ufak zaten.

آرزوی رحمت خداوند

Yorum

Qum-u Aşk abi ....

Pazartesi o zaman nescafemi istiyorum
            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

geç değil mi?.. pazartesi ikincisine gel.. ben öyle uzak randevuları hatta randevuları bilmem.. dersin alo evdeysen ben geliyorum dersin ve gelirsin.. biz dostluğu böyle biliriz...

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=20473.msg124528#msg124528 date=1304541207]
                Qum-u Aşk abi ....

Pazartesi o zaman nescafemi istiyorum
                [/quote]
                nescafe siyonist ürünü oldugu icin Qum-u Aşk hocam ikram etmez siz unutun, sonra kola iceriz diye umut etmeyin kolanin icinde alkol oldugu yüzede yüz kanitlandi haberiniz olsun.

Yorum

evet kesinlikle.. ancak biz neskafenin yerlisinden içiyoruz.. ona da neskafe diyoruz.. sanırım sorun yok..

Yorum

onada gelirim abim nasip olursa...ama pazartesi görüşmek için derneğe geliceğim inş... bu arada neskayfe olmazsa suda makbule geçer... amaç adet yerini bulsun
                    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Serkan kardeşim aramıza hoş geldin. Bende pek yeniyim.Umarım tanışır,kaynaşırız
                      Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

[quote author=aykut111 link=topic=20473.msg124542#msg124542 date=1304564730]
                        Serkan kardeşim aramıza hoş geldin. Bende pek yeniyim.Umarım tanışır,kaynaşırız
                        [/quote]

Nasip kardeşim, ölmez isek neden olmasın.

Yorum

serkana bende geçte olsa hoşgeldin diyeyim.Bakıyorumda çabuk kaynaşmış.
                          Serkanın harkulade bir webtasarım bilgisi var inşallah bu bilgisinden istifade edeceğiz.
                          Her boş vaktini sanalda bize ayıracak inşallah.
                          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                          İmam Ali (a.s)

Yorum

Evet velayet.com için büyük bir fırsat. Rabbimden çalışmalarını ihlas ve başarıyla yürütmesini diliyoruz

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=20473.msg125992#msg125992 date=1306743498]
                              serkana bende geçte olsa hoşgeldin diyeyim.Bakıyorumda çabuk kaynaşmış.
                              Serkanın harkulade bir webtasarım bilgisi var inşallah bu bilgisinden istifade edeceğiz.
                              Her boş vaktini sanalda bize ayıracak inşallah.
                              [/quote]

Abi seni görmedim kusura bakma yeni fark ettim :-[ Neden olmasın abi sen istedinde ben yok mu dedim. 7 gün 24 saat hizmetindeyim. Bir tel kadar yakınım sana :d

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X