Merhaba nasılsınız arkadaşlar nickimdende bellidir ismim hayırlı geceler hepinize.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Merhaba
Daraltma
X
-
Ynt: Merhaba
Sitede kulandığım isim Muntazar ...Öğrenciyim ... Kastamonuluyum...De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürüleceksiniz. O size, yaptıklarınızı bildirecektir.»
(Tevbe Suresi 105)
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=20473.msg124415#msg124415 date=1304458674]
Serkan kardeş hoş geldin nasılsın nereden? siteyi nasıl buldun, kim önerdi kalitesi nasıl sitenin vs..
üyeliğin sana da bize de hayırlar getirsin inşaAllah..
[/quote]
Adım Serkan, Afyon'dan giriş yapıyorum Mikdat Bin Esved abim önerdi. Öğrenciyim ve gece sanayide çalışıyorum. Site güzel olsa ne olmasa ne önemli olan sohbetimiz, kalbimizin güzelliği değil mi? Üyeliğim hayırlı olur mu? olmaz mı? bunu zamanla RABB gösterecektir bize. Sizde kendinizi tanıtırsınız umarım
[quote author=BEYZA link=topic=20473.msg124422#msg124422 date=1304460702]
serkan kardeşim hoş geldin bizde adet yeni gelen kişinin kendini tanıtmasıdır sende biraz ters etki uyanmış anlaşılan ??
[/quote]
Beyza kardeşim ANNELER çocuklarına bir şeyi yaptıramadığı zaman ters'ten girerek yaptırmak ister ya bende öyle yapıyorum :d
Yorum
-
Serkan A. kardeşim hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz...
Allah'ın (cc) Selamı ve Rahmeti ve Bereketi Mutlak Veliy-i Fakih'e tabi olanların üzerine olsun..Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.
Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!
İmam Cafer-i Sadık (a.s)
Yorum
Yorum