Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tanışma

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: tanışma

ey aziz kardeşim ahir zaman ilgin içn teşekur ederim imam ali buyuruyor biz kimiz nerden geldik niye geldik nereye gidiyoruz.ilmen cevep vermek kolay ameli olarak cevap vermek zor

Yorum

SOLAN GÜL kardeş Sitemize yeni geldiniz galiba. Hoş-Sefa geldiniz. Kendinizi biraz tanıtabilirmisiniz.

Yorum

şimdilik kendimi tanıtmak isdemiyorum ama ilerliyen zaman içerisinde elbete kendimi siz deyerli kardeşlerime tanıtaacağım lutfen rica ediyorum kimsenin kafasında soru işareti kalmasın belki bir araya geliriz zaman içerisinde

Yorum

[quote author=SOLAN GÜL link=topic=19150.msg121835#msg121835 date=1301772487]
          ey aziz kardeşim ahir zaman ilgin içn teşekur ederim imam ali buyuruyor biz kimiz nerden geldik niye geldik nereye gidiyoruz.ilmen cevep vermek kolay ameli olarak cevap vermek zor
          [/quote]

hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun..inşaAllah sizden bolca istifade ederiz..

nasihat istemişsiniz ama bizde öyle pek vasıf yok ki nasihat edelim..

"kendi yapmadığını kimseye söyleme"

diyelim..

Yorum

SOLAN GÜL kardeşim siz siz olun Qom_u aşk hocamın "bizde pek vasıf yok" sözüne inanmayın. Benden söylemesi.

Yorum

[quote author=Sebzivar link=topic=19150.msg121846#msg121846 date=1301777558]
              SOLAN GÜL kardeşim siz siz olun Qom_u aşk hocamın "bizde pek vasıf yok" sözüne inanmayın. Benden söylemesi.
              [/quote]

aynı hadisi ben Ebubekir için duymuştum sünniyken ama İmam Ali a.s. içinmiş..

Peygamberimiz s.a.a. ile İmam Ali a.s. yanyana oturmuşlar sofrada. Peygamberimiz s.a.a. yediklerinin çekirdeklerini İmam Ali a.s.'ın önüne atmış hep. sonunda da ne kadar acıkmışsın bak ne kadar yedin diyerek çekirdekleri göstermiş..

O a.s. da benimkiler ortada ya sen? çekirdek bile bırakmamışsın..

bilmiyorum hadis nerede geçiyor şifahi olarak duydum..

Sebzivar abimizin mütevaziliğine bakıp da kanmayın.. o dolu olduğundan ses çıkarmıyor biz boş tenekeyiz..

Yorum

Estağfurullah hocam.

Yorum

bimillahirrahmanirrahim
                  selamın aleykum doğrudur gizlidir insandaki kuvet herkes onu yani perdeleri kaldırmasa acizdir elbet insan nevsinde doyumsuz fakat eşkinde melekdir ey aziz kardeşlerim insan nevsinde doyumsuz olduğu gibi kemalede doyumsuzdur.haktala yüce kitabımızda bize şöyle buyuruyor yalnız bana ibadet et ki ben seni kedimden karar kılayım ben neye ol diyorsam oluyorsa sende olde hemen olu versin. insanın makamı çok yücedir kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez.ve selam

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X