Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tanışma

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tanışma

selamun aleykum kardeşlerim sizden faydalanmak niyetiyle üye oldum inşaallah umduğumu bulurum.
    tüm ehli imana selam olsun.

tanışma

aleyküm selam kardeşim.

hoşgeldin sefalar getirdin.
    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

tanışma

[quote author=hatt-ı imam link=topic=19150.msg115645#msg115645 date=1295530990]
      aleyküm selam kardeşim.

[/quote]

Yorum

tanışma

aleyküm selam kardeşim.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

tanışma

vealeykum selam
          hoşgeldiniz
          QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
          WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

tanışma

[quote author=kevseri_resul_76 link=topic=19150.msg115655#msg115655 date=1295535641]
            vealeykum selam
            hoşgeldiniz
            [/quote]

a slm kardeşim hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun.. inşaAllah sizden istifade ederiz üyeliğiniz size de bize de hayırlar getirir..

sitemizi nasıl bulduğunuz biraz gezebildiniz mi?..

Yorum

tanışma

ilginiz için hepiniz teşekür ederi kardeşlerim.
              Qom_u_aşk kardeşim biraz gezinindim güzel ve seviyeli buldum ancak keşkelerimde yok diyil yanı ümmetin içindeki onlar ve biz olmasa kavramları burdada var.
              kardeş benim hiç bir ilmi kariyerim yok fayanscıyım ama gönlümü ümmetin birliği yolunda toprak etmeye çalışan bu toprağa iman sevgi kardeşlik tohumu eken kardeşlerle beraber olmaya çalışan avamdan biriyim.
              selam ve dua ile.

Yorum

tanışma

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=19150.msg115648#msg115648 date=1295531408]
                aleyküm selam kardeşim.

[/quote]

Yorum

tanışma

[quote author=lokman25 link=topic=19150.msg115663#msg115663 date=1295537344]
                  Qom_u_aşk kardeşim biraz gezinindim güzel ve seviyeli buldum ancak keşkelerimde yok diyil yanı ümmetin içindeki onlar ve biz olmasa kavramları burdada var.
                  kardeş benim hiç bir ilmi kariyerim yok fayanscıyım ama gönlümü ümmetin birliği yolunda toprak etmeye çalışan bu toprağa iman sevgi kardeşlik tohumu eken kardeşlerle beraber olmaya çalışan avamdan biriyim.
                  selam ve dua ile.
                  [/quote]

kariyeler insanların cahilleri arasındadır.. Allah katında ise üstünlük takvadadır.. Sizin tertemiz bir kalbiniz var ki bir çok dünya makamı sahipleri onun kenarına bile yaklaşamamışladır..

iyi niyetinizi ve ümidinizi her zaman canlı tutmanızı dilerim..

Ve Ehlibeyt mektebi bu vahdet için dünyanın hiç bir ekolünde olmayan somut projeleri ve ümidi olan bir ekoldür. İmam Mehdi a.f.'in hem canlı yaşayan bir İmam oluşu hem de her an zuhur edebilecek oluşu bu somut projenin bir özeti gibidir.. Bu inancı inceleyebileceğiniz bol bilgiler mevcut sitemizde Elhamdülillah ilginizi çekeceğini umuyorum. bizden bir isteğiniz olursa biz hizmete hazırı..

Fayansçıyım deyince abim aklıma geldi. o da inşaatın tuğla örmesinden tutun da laminant parkeye kadar her şeyini yapan ince bir ustadır. işinde çok hassas ve kul hakkına çok önem veren biridir. işini temiz yapmak için çok ince çalışır.. bu yüzden piyasa şartlarında çalıştığından yevmiyesini kurtarmak için gece saatlerine kadar çalışmak zorunda kalır..

Sizin işleriniz çok daha helal kazanç gibidir.. benim de yapmadığım iş kalmadı desem yeridir. inşaatta, evden eve taşıma işinde, yani hamallıkta çalıştım.. Alın teriyle kazanç gayet güzel oluyor. Bereketli oluyor.

sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk.. inşaAllah sürekli paylaşımda bulunursunuz...

Yorum

tanışma

[quote author=lokman25 link=topic=19150.msg115663#msg115663 date=1295537344]
                    selam ve dua ile.
                    [/quote]

Öncelikle lokman25 kardeşime hoş geldiniz, sefalar getirdiniz demek istiyorum...

1. İmam Emir’ül Mümin Hz. Ali (as) şöyle buyurmuştur: “Nefs de ve mal da Allah (cc) için bir pay olmayan kimseye Allah’ın (cc) ihtiyacı yoktur.”

Ehl-i Beyt (as) Mektebi için muttakin olan takva, vera, zühd ve ittika sahibi olmaktır. Çok muhterem Qom_u_aşk gönüldaş da ifade etmiş; Kesinlikle hiç bir din, mezhep, fıkıh, ekol kesinlikle Ümmet-i İslam'a İslami Mukavemet ve İslami Vahdet sağlanması için Ehl-i Beyt (as) Mektebi kadar done hediye edemez. Kuşku duymayın ki beşeriyet kurtarıcısı ve adalet güneşi 12. İmam Sahib-uz Zaman Hz. İmam Muhammed Mehdi (af) Ağamız zuhur ve kıyam edene kadar; Ehl-i Beyt (as) Mektebi'nin tüm somut projeleri Velayet-i Fakih makamı ve büyük taklit mercilerimiz tarafından müteşekkil olarak uygulanmaktadır.

EsSelamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Ynt: tanışma

selamın aleykum

Yorum

bana biraz nasihat edermisiniz aziz kardeşlerim

Yorum

Aleykum selam
                          hosgeldin kardes, nasihat derken hangi konuda nasihata ihtiyaciniz var, söyleseniz size burada ona göre yardimci olmaya calisiriz insallah.

Yorum

insan sahip olduğu ilimle kendisini tanıyamazken nasıl olur rabini tanır

Yorum

[quote author=SOLAN GÜL link=topic=19150.msg121831#msg121831 date=1301768689]
                              insan sahip olduğu ilimle kendisini tanıyamazken nasıl olur rabini tanır
                              [/quote]
                              SOLAN GÜL kardes isterseniz bu konuya serbes korsu olan bolumde baslik acin, sizin icin daha iyi olur,daha genis bilgi almis olursunuz.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X