Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

s.aleykum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

s.aleykum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18682.msg112698#msg112698 date=1292625062]
    3rdi karşdeşim,

evt bu ara reelde de buluşuyoruz. Velayetin çok değerli üyeleri sempozyum vesilesiyle bir araya gelip tanışma toplantısı düzenliyorlar.. buyrun burdan takip edebilirsiniz:

http://www.velayet.com/index.php/top...html#msg112696
    [/quote]

İstanbulda sanırım bu sempazyumlar. Orada bana çok uzak..

[quote author=Seccâd_ link=topic=18682.msg112714#msg112714 date=1292670698]
    Ve âleyküm selâm. Hoşgeldiniz inş

www.vuslatsevdasi.com sitesinin güzide üyelerini bir rüzgar buraya savurmuş. Hayırlara vesile olur inş. Sanki bana yabancı gelmediniz ama

İnş velayet.com sizin beklentinize cevap verir. Ve inş hayal kırıklığına uğratmaz... İstifade edenlerden ve istifade edilenlerden olursunuz inş.

Mufazzal söz www.vuslatsevdasi formundan açılmışken duydumki suskunlar meclisi size sitem etmekte... İhmal ediyormuşsunuz vuslatsevdası diyarını
    [/quote]

Müslümanın ferasetinden korkmak gerek nik değişikliğide fayda etmiyor. Endişenizi iyi anlıyorum. "Kişinin değeri aradığı şeyde gizlidir" biz buraya kafa karıştırmak veya kafamızın karışması için gelmedik. Bi iznillah rahatsızlık vermeyeceğimiz gibi rahatsızlık ta duymayacağız.
    İmam Alinini dediği gibi "Dinle, öğrenirsin. Sus, kurtulursun!... "
    En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:15.

Yorum

s.aleykum

anlaşılan o ki biz yaşlılıktan oturduğumuz yerden kalkmadan hep burdayken, Mufazzal müthiş Ehlibeytin saf masum ve mazlum çığlığını her yana duyurmuş ve hak aşıkları bu neyin nesidir diye bir soluklanmak ve güzel duyguları paylaşmak için velayet.com'a gelmişler..

inşaAllah kendilerinden istifade ederiz.. bol ve güzel paylaşımlarda bulunulur.. keşke velayet buluşmasına gelebilseydiniz 3rdi kardeşim.. dediğiniz gibi ne kadar ilginç ve gizemli olsa da nickiniz tanıyan tanıyor işte...

Mufazzal bu ara buraya da giremiyor.. malum işleri ve koşuşturmaları aşura yeni iş falan sanırım ona engel oluyor.. Rabbim yardımcısı olsun..
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:15.

Yorum

s.aleykum

[quote author=Seccâd_ link=topic=18682.msg112714#msg112714 date=1292670698]
        Mufazzal söz www.vuslatsevdasi formundan açılmışken duydumki suskunlar meclisi size sitem etmekte... İhmal ediyormuşsunuz vuslatsevdası diyarını [/quote]

Suskunlar Meclisine karşı sitelerine son zamanlarda uğrayamadığım için özrümü beyan ediyorum. www.vuslatsevdası.com gerçekten kaliteli bir site olduğu gibi kaliteli ve taassuptan uzak yöneticileri ile kendi alanında güzel hizmetler sunmaktadır. Şahsen kendim orada bir çok konu paylaştım. Kimseden de tek bir saygısızlık görmedim. Vaktim olsaydı daha çok paylaşacaktım. Özellikle Ehl-i Beytin hayatına, faziletlerine, ahlakına yönelik bilgiler.

Beni suskunlar meclisi ile tanıştıran Seccad Kardeşimin de hakkını inkar etmemek lazım. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah kendisinden ve ekip arkadaşlarından razı olsun.

Bu aralar vaktim çok dar. Vakit buldukça anca buraya girebiliyorum. Ama Suskunlar Meclisini tekrar bir görmek için hemen siteye giriş yapıyorum...

Selametle...
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:18.

Yorum

s.aleykum

her zaman bekleriz "suskunlar meclisine" emin olun Hak söylendikçe kimden olursa olsun fark etmez susup dinleyecek kendi payımıza düşen hisseyi alağız.

Yorum

s.aleykum

[quote author= Mufazzal link=topic=18682.msg113669#msg113669 date=1293967703]
            Suskunlar Meclisine karşı sitelerine son zamanlarda uğrayamadığım için özrümü beyan ediyorum. www.vuslatsevdası.com gerçekten kaliteli bir site olduğu gibi kaliteli ve taassuptan uzak yöneticileri ile kendi alanında güzel hizmetler sunmaktadır. Şahsen kendim orada bir çok konu paylaştım. Kimseden de tek bir saygısızlık görmedim. Vaktim olsaydı daha çok paylaşacaktım. Özellikle Ehl-i Beytin hayatına, faziletlerine, ahlakına yönelik bilgiler.

Beni suskunlar meclisi ile tanıştıran Seccad Kardeşimin de hakkını inkar etmemek lazım. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah kendisinden ve ekip arkadaşlarından razı olsun.

Bu aralar vaktim çok dar. Vakit buldukça anca buraya girebiliyorum. Ama Suskunlar Meclisini tekrar bir görmek için hemen siteye giriş yapıyorum...

Selametle...

[/quote]

Eyvallah üstad... Saygı, sizin vakar ehli oluşunuzdandır inş...

Rabbim; fisebilillah şiarınca gayret içerisinde olan tüm müminlerden razı olsun.

Evet, sizi her dem orada aktif paylaşımcı olarak görmek, birikimlerinizden istifade edebilmek bizleri mesrur eder.

İltimasi dua...
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 22:14.

Yorum

s.aleykum

Qom_u_ ask kardes ben Harran Ilhyt ilk mezunlardan,Hollandada din egitimi isiyle mesgulum.Bir ilahiyat mezunu olmaniz beni sevindirdi meslektas olarak

Yorum

s.aleykum

şii miydiniz?

Yorum

s.aleykum

Henuz degil arastiriyorum

Yorum

s.aleykum

Kafamin almadigi bazi seyler var mesela Rasulullah'in imam tayin etmeden vefat edecegini aklim almiyor.Tabii sunnilikte boyle deniyor.Ehlibeyte yapilan zulumler insan dusundukce uzuntu ve kederden kahroluyor.Okuyorum Tv den takib ediyorum Arapcam var.Gizlenen konular neden gizlendi demek ki bir problem var gizlemeye calismislar Ilahiylarda bile gizliyorlar
                    Siz nasil caferi oldunuz boyle daha baska var mi ilahiyat mezunu
                    Selamlar

Yorum

s.aleykum

evt burası araştırma için çok iyi bir yer.. özellikle nasıl şii oldum bölümü hakiki hikaye ve sahiplerince yazıldığndan oldukça ip ucu verecek nitelikte..

bir sorunuz olursa biz de hizmetinizdeyi.. gerekli tüm bilgiler olsa da onlara ulaşmanızda sıkıntı varsa link verebiliriz..

Yorum

s.aleykum

nasıl şii olduğum şurda yazılı:

zulme baş kaldırmam sayesinde Rabbim, zulme baş kaldırmayanları bırakıp bana Ehlibeyt yolunu gösterdi.. hikayemin ilginç geleceğini düşünüyorum size..

izmir ilahiyatta bir arkadaşımız mezhepleri karşılaştırmalı olarak okurken görmüş ki en doğru şia ve öyle şii olmuş şu an istanbulda görevde.. başka da pek bilmiyorum.. diğer branşlarda var ama ilahiyatçı çok yok bir tane daha duydum onunla tanışamadım henüz...

Yorum

s.aleykum

Allah razi olsun sorum olursa yazarim

Yorum

s.aleykum

Izmir ilahiyattan Prof Ali Yardim birara hadis dersinde "sizden biri Uhud dagi buyuklugunde sadaka verse ashabimin bir saí kadar olmaz"diye bir hadis soyledi.Ben de hocam dedim ,Rasulullahin hitab ettigi kimseler sahabi degil mi Her onu goren musluman sahabi ise nasil oluyo.Ya hitab edilen sahabi degil,ya sahabe tarifi yanlis olmuyor mu dedim.Koca profesor ban :Otur yerine sizin akliniz ermez oyle islere .dedi.O gun anladim birseylerin yanlis gittigini.

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X